Torsten Kleditztsch: “Klopjachten hebben we hier niet gezien”

Screenshot_8

(Door: Angelika Barbe – Vertaling: E.J. Bron)

Als er nog één enkel bewijs voor nodig geweest zou zijn dat de “door de belasting gefinancierde staatsmedia” niet onafhankelijk, maar vast in links-groene handen zijn, werd dit op de bloedzondag van Chemnitz geleverd. Er werden drie Duitse mannen zwaar verwond met messen, die hun bankpasjes niet wilden afstaan. De Duits-Cubaanse Daniel Hillig kwam om het leven.

In plaats van deze moord (de daders – een Syrische en een Irakese moslim) tot onderwerp te maken, windt het mediasyndicaat zich erover op dat Duitsers het durven om tegen zulke misdaden de straat op te gaan. De demonstranten worden als rechtse relschoppers zwart gemaakt. Dat herinnert aan de herfst van 1989 in de DDR. Het verbaast me dat ze niet ook nog als door het Westen (of Rusland) betaalde contrarevolutionairen genoemd worden.

De SPD-burgemeester van Chemnitz betreurt niet de vreselijke moord, maar beledigt de rouwende burgers:

“Als ik zie wat zich hier in de uren op zondag ontwikkeld heeft, dan ben ik geschokt”, zei burgemeester Barbara Ludwig (SPD) tegen de MDR. “Dat het mogelijk is dat mensen met elkaar afspreken, bij elkaar komen en er zodoende voor zorgen dat een stadsfeest gestaakt moet worden, door de stad rennen en mensen bedreigen – dat is erg.”

Des te meer details er bekend worden, hoe meer ontsteld de burger achterblijft: om met 25 messteken op een mens in te steken – hoeveel haat op ongelovigen moet je dan hebben om zo´n misdaad uit te voeren?

De links-groene pers schrijft van een “steekpartij”. Terwijl de met 25 messteken vermoorde Daniel Hillig helemaal geen mes bij zich droeg, ook niet de beide gewonden.

Juist omdat het om een slachtoffer met Cubaanse wortels gaat, bewijst dat niet racistische motieven de doorslag gaven, maar een islamitische geweldcultuur. Oost-Duitsers herkennen dat en kunnen dat uit elkaar houden.

De Merkel-regering “betreurt” alleen maar en – waarschuwt voor “samenscholingen”. Ik zou destijds vanwege “samenscholing” door de SED veroordeeld worden. Daarentegen wordt het slachtoffer niet genoemd. Want als er geen slachtoffer is, zijn er ook geen daders.

Maar hij bestaat nog, de journalist die de moed heeft om de mainstream media en de regering tegen te spreken. Torsten Kleditztsch, hoofdredacteur van de “Freie Presse Chemnitz”, verklaarde vandaag in een interview met “Deutschlandradio Kultur” letterlijk: “klopjachten hebben wij hier niet gezien.” De Duitse regering en veel media zouden veel te snel geoordeeld hebben en toestanden (G&) zoals in Hamburg zouden niet zijn voorgekomen in Chemnitz. Met zulke uitspraken zou het vertrouwen in de pers er niet beter op worden.

Dat vertrouwen hebben de media al lang verspeeld. Of een ware uitspraak daar nog iets aan verandert, moet afgewacht worden. Want vertrouwen moet je verdienen.

Bron:
https://vera-lengsfeld.de
Door: Angelika Barbe

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Wachteres”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, burgermoed, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

31 reacties op Torsten Kleditztsch: “Klopjachten hebben we hier niet gezien”

  1. delamontagne zegt:

    RÉVEIL……………….
    Het Patriotisch ontwaken van Duitsland: “De Bobo’s, de Bovenstaanden”schi.ten/doen ’t in de broek van angst.

    Te lezen in de Goet-correcte-couranten:”Na de verschrikkelijke aanvallen van de Rechts-Extremistische Meute, maakt Duitsland zich zorgen…………….”
    Je zoudt er haast van gaan kotsen, de huichelaars.
    Als de Europeanen, de autochtonen zich laten afslachten, laten kelen, worden verkracht dag in dag uit in Duitsland, Italië of waar dan ook in Europa, dan hoor je de roep:”Het heeft niks met islamisering te maken hoorr.”
    Maar zodra de patrioten ontwaken, tevoorschijn komen, breekt de Paniek uit.

    Want als de Vaderlandslievenden voorlopig alleen de aanstichters van de onveiligheid in Europa aanvallen, te weten de barbaarse clandestienen, morgen kunnen de Bobo’s er zeker van zijn ook aan de beurt te komen en de woede van de patrioten ervaren, omdat deze allang weten dat zij de beschermers zijn van het geïmporteerde tuig en hen hebben toegestaan hun misdaden te plegen.
    Regeringen, volksvertegenwoordigers en………..de, “de waarheid verdraaiende Media”, zij allen kunnen er zeker van zijn het volgende doelwit te worden nadat de jacht op de Clandos is beëindigd.

    Men moet eens nagaan hoe momenteel die vuillakken van ’n bovenstaanden, de volksverlakkers en de bedriegers bij de Media zich nu druk maken om de Politie en deze ZWAKTE verwijten als deze oog-in-oog staan met de z.g.n. EXTREEM Rechtsen.
    Maar als het die arme, zielige asieligerts betreft en deze worden getroffen door een enkele klapje van ’n politie-gummiknuppel, het Schandaal is compleet.
    En als de z.g.n. “Nazi-groet” wordt gebracht en dit wordt aan de kaak gesteld door deze Huichelaars, dan kan men zich afvragen of zij hier niet achter zitten om een gezonde Volkswoede om de alsmaar doorgaande invasie van barbaren te vervormen in iets dat te verafschuwen is.

    Maar ook al sta je voor 200% achter deze patriotten in Duitsland, hun akties zijn [nog] niet voldoen om het tij te keren.
    Wat werkelijk nodig is, is het omverwerpen van de arrogante Merkel op wat voor manier dan ook……….

    Het tij is niet te keren.

    Geliked door 3 people

  2. gordon zegt:

    wie kijkt en luister nu nog naar radio of het nieuws op tv?? ik vertrouw al lang niet meer die romel op school eind jaren 90 werd er ons voor gewaarschuwd die niet te vertrouwen … zo ziet je maar werkend volk da alles beu word is weg gezet als extreem rechts linkse zakken zijn de onderkruipsels van de maatschapij (op zijn russish ) zjuluk *uitschot

    Like

  3. jack black zegt:

    Geen angst ! Deze trein komt nog op de snelheit van een ICE !
    Nu is het alleen een vraag van de tijd, wanneer de
    eerste Merkel vakkracht dood in de hoek ligt !
    De kruik gaat zolang te water , totdat hij barst !

    Like

  4. Tistochwat zegt:

    en er zodoende voor zorgen dat een stadsfeest gestaakt moet worden

    Wát een schandalige, harteloze, wrede opmerking van dat linkse pokkenwijf.
    Haar ‘stadsfeestje’ is voor haar belangrijker dan medeleven met de nabestaanden van het slachtoffer.
    ZE DOEN ER WERKELIJK A L L E S AAN OM DE MOHAMMEDAAN TE ONTZIEN!
    Degenen die nog steeds niet willen inzien dat de mohammedanen ons letterlijk kapot willen maken, zijn net zo schuldig als de moordenaars die zij beschermen en koesteren.

    Like

  5. Ruud zegt:

    Alleen in het stemhokje is aan deze troosteloze mistoestanden een einde te maken. Jammer dat zo weinigen dat willen of kunnen begrijpen.

    Geliked door 1 persoon

  6. paulzwueste zegt:

    Het is weer net als in de “Nazi”-tijd.
    Al het overheidstuig was toen ook totaal fout.
    Wel makkelijk als de grote omwenteling daar is.
    Scheelt heel veel bij het invullen van formulieren.

    Like

  7. King Arthur zegt:

    Barbara, eigenlijk een hele vreemde vogel, meer een etalagepop, maar wat doen al die debiele vrowuen als boergemeister in Germany????

    https://www.spd-sachsen.de/portfolio-item/barbara-ludwig/

    Like

  8. ReaGluurder zegt:

    Die Barbara LudwigKLIEK staat voor HOOGVERRAAD van “haar eigen” Burgers!! Maar ze graaft met haar uitspraken/gedrag haar eigen ondergang! Ga vooral zo door, zijn ze snel van haar af!!

    Like

  9. Tistochwat zegt:

    Sie ist total beKLOPpt.

    Like

  10. Guus Velraeds zegt:

    Zijn de opgejaagde illegalen al op T.V. geweest om hun verhaal te doen.

    Als ze al bestaan zullen ze aan de haren voor de camera gesleurd worden om volledig “geïnstrumentaliseerd” oftewel ausgeslacht te worden voor de goede zaak.

    Komen ze niet op T.V. ga er dan gerust vanuit dat ze niet bestaan.

    Like

  11. Eric zegt:

    Ooit zaten de Oost-Duitsers onder de knoet van het communisme en nu ze daarvan bevrijd zijn komen die Wessies met een ander hatelijk geloof af, de islam. Dat nemen de Ossies natuurlijk niet, ze voelen zich door hun verleden veel meer verbonden met de Polen en de Hongaren. Wedden dat vele Ossies, als ze kunnen, naar nog verder liggende oostelijke gebieden zullen uitwijken, waar nog democratie heerst en de media niet in handen zijn van rotzooi-aanhangers? Oost-Duitsland zal daardoor nog desolater worden dan het al is, overgeleverd aan islamieten en achterlijke socialisten die er Venezolaanse toestanden zullen kweken. Ieder met een beetje verstand verlaat Duitsland momenteel. Frau Merkel kan ten slotte zichzelf en haar boevenbende onder de door haar aangerichte puinhopen begraven, zoals ooit ene A.H. het haar roemloos voordeed.

    Like

  12. freda110 zegt:

    De kop van die burgemeester zou zeker niet misstaan hebben in de serie V, daar zouden ze helemaal niets aan hoeven te veranderen, zelfs make-up is overbodig in dit geval.

    Geliked door 1 persoon

  13. Eric zegt:

    Ik had niet verwacht ooit een vrouw te zien die nog lelijker en dommer is dan Angela M., maar ze bestaan dus werkelijk. Wat is er toch met die Duitse burgertrutten die overal burgemeester worden en de boel voor iedereen verpesten????

    Geliked door 1 persoon

  14. Over stemhokje gesproken……..dat kan zomaar in de lucht vliegen als je er in staat……tegenwoordig is toch niets meer zeker.

    Like

  15. kampersrene zegt:

    Maar de regering Merkel maakt zich wel zorgen …daarom is er een wetsvoorstel in de maak die de Duitse burgers moet beschermen …..Indien een getaande medeburger uw bankpasjes vragen ….aarzel dan niet deze te overhandigen….het kan uw leven redden ! Probeer geen geweld te gebruiken om uw eigendom te beschermen want dan ben je een racist met recchtse ideeen en dat past niet in een beschaafd land…Om de verkrachtingen , met soms een moord als gevolg…geeft de regering een goede raad….verzet je niet en laat begaan …probeer ervan te genieten

    Geliked door 1 persoon

    • Thomasson zegt:

      @kampersrene. Natuurlijk maakt regering Merkel zich grote zorgen. En niet enkel regering Merkel, maar ook andere soortgelijke Europese regeringen, de EU en zeker de Dons van de NWO-maffia. De NWO bazen zien voor de zoveelste keer hoe hen plannen voor wereldheerschappij crashen. Overal waar ze met hen tengels proberen aan te komen, mislukt. Dat gebeurde in Afghanistan. Zij gaven massieve hulp aan de Mujahedeen om de Sovjets te verjagen, en ze kregen Al Qaida en de Taliban op hen boord. Ze hebben in Irak een oorlog tegen Saddam Hussein gevoerd en ze kregen de bende van Al Zarqawi en later ISIS. De droom van vloeiend rijkdom aan Irakese olie voor de Carlyle Group bleef een droom. Zo zal ook geschieden met het duurste project: de Kalergi-Plan. De beesten waarmee ze proberen de inheemse Europese bevolking te fokken zijn zeer onvoorspelbaar, primitief en vooral moordlustig, Er valt daarmee helemaal niet te werken. Nog erger is dat de intelligente Europese fokvee die ze zo graag willen elimineren, is achter hen plannen gekomen. Het geest is uit de fles. De tijd van de EU – hen grote tientallen miljarden creatie – staat op het instorten. Zo ook de zo vakkundig opgebouwde politieke infrastructuur die bedoeld is voor het overname van Europa door de exoten uit de Derde Wereld. .

      Like

Plaats een reactie