VIDEO: De Tsjechische president bespot “Mutti” Merkel

 

(Vertaling: Z.B.)

Heeft u gehoord van de gebeurtenis in Chemnitz?

Ja, dat heb ik. Natuurlijk. Maar in heel Europa vinden heel veel van zulke gebeurtenissen plaats. En ik, om eerlijk te zijn, heb vrij veel sympathie voor die demonstranten. In principe zeggen ze “Mutti” Merkel heeft de migranten hier naartoe uitgenodigd en dit is het gevolg. Dit doet me herinneren aan een anekdote uit de hemel. Lenin komt bij de hemelpoort en Petrus doet de poort open en roept: “Roep Marx! De rente van zijn kapitaal is er!”

En zo kwam hier ook de rente van Merkel in de gedaante van deze criminaliteit. Deze uitte zich in Keulen met een aanval op vrouwen. Ze manifesteerde zich op veel andere plaatsen. De enige manier, en ik weet dat ik me daarmee niet populair maak, is de deportatie van deze mensen. Niet als ze al een misdaad hebben gepleegd, zoals in dit geval de moord, maar zodra hun asielaanvraag wordt afgewezen.

Vertaald uit het Tsjechisch door:
Z.B.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

h/t “delamontagne”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Tsjechië. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO: De Tsjechische president bespot “Mutti” Merkel

 1. delamontagne zegt:

  Dat vond ik nu “grappig” Kwam er zelf niet helemaal uit:
  ………demande à ce qu’on appelle………
  Maar als je moedertaal die is die je hoort, is de vertaling beter.
  ( wij hier kregen om de Franse uitleg haast ruzie..1 )

  Like

 2. Jean zegt:

  “De enige manier, en ik weet dat ik me daarmee niet populair maak, is de deportatie van deze mensen. Niet als ze al een misdaad hebben gepleegd, zoals in dit geval de moord, maar zodra hun asielaanvraag wordt afgewezen”.
  Ik ben voorstander van “voorkomen” w.w.z. helemaal niet binnen laten, aan de grens ze al terugsturen is een win-win resultaat nl. minder overlast en minder kosten.

  Geliked door 1 persoon

 3. Nemesis zegt:

  Bij mij maakt hij zich beslist niet impopulair, hij uitte zich nog heel netjes.

  Geliked door 2 people

 4. Rini Stegeman zegt:

  wil dit op Faceboek zetten krijg ik dit te zien:

  Waarschuwing: dit chatbericht bevat geblokkeerde inhoud
  .
  Je chatbericht kan niet worden verstuurd omdat het inhoud bevat die andere personen op Facebook als aanstootgevend hebben gerapporteerd.

  Like

 5. Rini Stegeman zegt:

  wil ik dit op Faceboek zetten, krijg ik dit te zien:

  Waarschuwing: dit chatbericht bevat geblokkeerde inhoud
  .
  Je chatbericht kan niet worden verstuurd omdat het inhoud bevat die andere personen op Facebook als aanstootgevend hebben gerapporteerd.

  Like

 6. Wachteres zegt:

  Het is bizar dat wij hier mensen zouden moeten accepteren en onderhouden die alleen maar slechte bedoelingen hebben met Europa en met het Europese volk. En dat we daar zelfs geen kritiek op mogen hebben is te gek voor woorden.

  Dat wij ons moeten afvragen hoe dit mogelijk is, bewijst dat er iets grondig mis is met politiekcorrect/links.

  Het gezonde verstand is verdwenen en heeft plaats moeten maken voor een gehersenspoelde warhoofdigheid, die levengevaarlijk is voor de gehele vrije westere samenleving.

  Geliked door 1 persoon

 7. Jules Vismale zegt:

  Helaas blijken er ook een hoop Tsjechen te wezen die zich wel heel er g vreemd gedragen omtrent koffiemokken met daarop de afbeeldingen van Adolf Hitler en Reinhard Heydrich! Ze zijn daar blijkbaar totaal vergeten wat die twee daar tijdens WO II hebben aangericht en dat wordt in dit artikel goed beschreven:

  Tsjechen mogen koffiemokken met Hitler verkopen want dat is voor verzamelaars

  Een Tsjechisch bedrijf mag doorgaan met de verkoop van koffiemokken met daarop de afbeelding van Adolf Hitler en andere nazi-kopstukken als Reinhard Heydrich. Dat meldt ANP.

  De politie laat het er verder bij zitten, meldt de Tsjechische krant MF Dnes vrijdag. Volgens de politie is niet bewezen dat verkoper Nase vojsko (Ons leger) een ander dan een economisch oogmerk had. De verkoop is niet verboden. Het bedrijf zegt dat de drinkbekers bedoeld zijn voor verzamelaars.
  Ze weten dus helemaal niet dat hitler en Heydrich rasechte Tsjechen-haters waren en toen de laatste in 1942 in Praag werd vermoord waren de nazi’s zo razend dat zij het Tsjechische dorp Lidice letterlijk met de grond gelijk maakten, alle 200 mannen daar voor het vuurpeloton zetten en vrijwel alle vrouwen en kinderden vergasten in Chelmno!

  Joodse organisaties in Tsjechië hebben scherp geprotesteerd tegen de nazi-parafernalia, die zij als “openbare verheerlijking van het naziregime” betitelen. Zij wijzen erop dat hetzelfde bedrijf ook het boek Der Nürnberger Prozess van de Britse Holocaust-ontkenner David Irving in het Tsjechisch heeft uitgegeven.
  Het is voor die joden vast een troost dat na WO II vrijwel alle 3.500.000 (Sudeten) Duitsers daar door de Tsjechen bruut werden verjaagd!

  Opmerkelijk is dat het bedrijf ook mokken verkoopt met de beeltenis van Angela Merkel. En wie uit die mok koffie drinkt krijgt daar vast en zeker gruwelijke maagklachten van!

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Hopelijk heeft de webmaster trouwens tijdens zijn bezoeken aan het mooie Praag daar NOIIT mokken gekocht met afbeeldingen van Hitler, Heydrich en laat staan Merkel daarop! Een mok met de afbeelding van Stalin daarop is pas ECHT weerzinwekkend om daar te gaan kopen!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s