Slachtoffers steekpartij Amsterdam CS zijn Amerikanen

Screenshot_80

Aldus ambassadeur VS

De twee slachtoffers van de steekpartij op Amsterdam CS zijn Amerikanen. Dat heeft de Amerikaanse ambassadeur in Nederland, Pete Hoekstra, zaterdag in een verklaring bekendgemaakt.

Post online

De steekpartij had mogelijk een terroristisch motief, zo liet de politie vrijdagavond weten. De verdachte is een negentienjarige Afghaanse man met een Duitse verblijfsvergunning. Hij stak twee mensen neer op het station en werd vervolgens door de politie neergeschoten.

“We weten dat beide slachtoffers Amerikanen zijn die een bezoek aan Nederland brachten”, aldus Hoekstra in zijn verklaring. Hij staat in contact met beide slachtoffers, die zwaargewond in het ziekenhuis liggen, en met hun families. Hij wenst hen een spoedig herstel toe.

Bron:
https://tpo.nl
(h/t “Elisah”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afghanistan, Amsterdam, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

30 reacties op Slachtoffers steekpartij Amsterdam CS zijn Amerikanen

  1. delamontagne zegt:

    Wij kwamen vanmorgen net terug van onze “New Yorkais” kennissen die weer terug gaan naar NYC over paar dagen, om afscheid te nemen.
    Tot ze over 1/2 jaar weer terug zijn.
    Vinden New York veiliger dan europa.
    Wist vanochtend nog niet dat ,t Amerikanen waren………

    Like

  2. jack black zegt:

    Daar heeft deze Afgaanse Windhond de Bootschap
    van Trump helemaal verkeerd begrepen ?

    ,, American First ! ”

    Geliked door 1 persoon

  3. Rene zegt:

    zo dat word een enkeltje U.S.A zal wel een deal worden dat ie geen doodstraf krijgt anders leverd Nederland em niet uit.
    In iedergeval wel levenslang

    Geliked door 1 persoon

  4. louis-portugal zegt:

    Weer een geweldige reclame voor Nederland.
    Denk je naar een veilig land te gaan en dan gebeurt dit, notabene met duitse papieren.

    Geliked door 3 people

  5. Nemesis zegt:

    Vandaar dat de politie en het OM zo vlot waren met hun reacties over terroristische daden en zo, En Afghaan met Duitse pas. Stelt niet veel voor, die Merkels gasten krijgen dat vod toch na gesmeten. net zo als gratis leefgeld, wat veel meer is als een werkeloze of iemand die met de Duitse AOW is, gratis nieuwe huizen, gratis dokter, tandarts en medicijnen, gratis voedsel, kortom letterlijk alles gratis, waar een normale Duitser alleen maar van kan dromen. Die slapen wel onder de bruggen en scharrelen hun kostje wel bij elkaar uit de vuilcontainers.

    Geliked door 3 people

  6. BigLJohn zegt:

    Van terroristische bomaanslagen, of aanslagen met kalashnikovs hoor je niet vaak meer. De huidige tendens zijn aanvallen met messen, zoals in Amsterdam. Amerika zal het wel worst wezen, ik heb Trump nog niet zijn eigen druk zien maken hierover. Omdat Nederlanders islamieten koesteren als hun eigen kind en wegkijken, is ons land rijp voor vele aanslagen gepleegd met messen. Nederlands enige daad van verzet bestaat uit bloemen kaarsen en knuffels achterlaten op de plaats delict, demonstraties of stille tochten houden, en bijeenkomsten organiseren waar achterlijke sprekers het woord doen. Islamieten lachen ons hard uit en plannen alweer een volgende aanslag op die (in hun ogen) achterlijke Hollanders, want die vinden toch alles goed wat er met hun uitgehaald word ! Theo van Gogh was de laatste niet die dit overkwam, er zullen er nog ontelbare volgen !

    Geliked door 3 people

  7. Cathja zegt:

    Ik wens deze Amerikaanse toeristen ook een spoedig herstel toe. Lichamelijk zal dat waarschijnlijk een kwestie van tijd zijn, maar geestelijk?
    Frau Merkel, en wéér zijn er slachtoffers gevallen door jouw open grenzenbeleid. Maar het zal je een rotzorg zijn! IJzeren heks!

    Ik vermoed dat president Trump wel via de ambassadeur op de hoogte gesteld zal worden van deze aanslag. Opnieuw een reden voor hem om Merkel erop te wijzen hoe haar krankzinnigheid kan uitpakken voor totaal onschuldige mensen.

    Geliked door 4 people

  8. Roni zegt:

    Zomaar willekeurige slachtoffers? Of bewust gepakt omdat hij ze misschien Amerikaans-Engels hoorde praten en ze uit Trump-land komen?

    Geliked door 2 people

  9. Hovawart zegt:

    Dat er zo’n enorme toename is in het aantal steekincidenten in Europa is kennelijk een ingecalculeerd en aanvaardbaar risico, maar als het toerisme er onder gaat lijden zal de regering wel een onderzoeks-commissie benoemen……

    Geliked door 1 persoon

  10. Tistochwat zegt:

    De steekpartij had mogelijk een terroristisch motief

    Hoezo ‘mogelijk’?!

    Ow wacht, het ging natuurlijk over een ‘verwarde, getraumatiseerde man met een lage bloedsuikerspiegel, die geen baan kon vinden en die per ongeluk uitschoot met zijn aardappelschilmesje’.

    Geliked door 3 people

  11. ruud beijer zegt:

    Ik vind ter plaatse een dodelijke injectie.Eind goed al goed.

    Like

  12. Pietersen zegt:

    De islam past hier niet. Zie de fout in en handel ernaar.

    Like

  13. Oeps zegt:

    Dames en Heren.

    Deze Afgaan was op weg naar Schiphol voor een vlucht naar Amerika. En na zo’n heldendaad, zal hij daar wel met open armen door Hillybilly worden ontvangen.

    Like

  14. Elisah zegt:

    http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/09/ooggetuige-die-foto-maakte-van-steker-amsterdam-cs-het-was-een-aanslag/

    Ooggetuige die foto maakte van steker Amsterdam CS: “Het was een aanslag”

    “Het was een gerichte aanslag. Ik heb me verbaasd over de eerste berichten online over het incident. Dat er wellicht een ruzie was geweest. Dit was geen tasjesdief, ruziemaker of verwarde man. Het was een aanslag.”

    Ik was enorm onder de indruk van het optreden van de politie. Ze waren razendsnel ter plaatse en reageerden ongelooflijk koel en professioneel. Het was erg bijzonder om te zien. De agenten hadden de situatie volledig onder controle. Na het schot lag de messteker op de grond, met één been in de lucht.”

    Like

  15. Thomasson zegt:

    Nu wij weten dat twee van de slachtoffers Amerikanen zijn, komt de aap uit de mouw. Men kan zeker vaststellen dat de dader IS GESTUURD OM AMERIKANEN TE DODEN. Het was geen willekeurige daad. Net zo goed dat de daad van de “Bloedsuikerterrorist” was geen toevallige daad. Hij was verleden zomer gestuurd om met zijn wagen Israëlische toeristen aan te vallen en zo veel mogelijk van hen te doden.
    Eigenlijk is de kans groot dat deze dader krijgt een andere status. Als aanvaller op Amerikanen in het buitenland, hebben de Amerikanen het recht hem te ondervragen. Daarna zal een uitleveringsverzoek worden ingediend om hem op Amerikaans grondgebied te berechten. Het alle mooiste zal zijn, als dit stuk tyfus zal niet in een Nederlandse Hilton-achtige gevangenis terecht komen, maar in Guantanamo Bay …(Gizmo zoals Donald Trump het noemt).

    Like

  16. delamontagne zegt:

    Het lied van
    Jacques Brel:”Le port d’Amsterdam”

    Dans le port d’Amsterdam
    Y a des marins qui chantent
    Les rêves qui les hantent
    Au large d’Amsterdam.
    Dans le port d’Amsterdam
    Y a des marins qui dorment
    Comme des oriflammes
    Le long des berges mornes.
    Dans le port d’Amsterdam
    Y a des marins qui meurent
    Pleins de bière et de drames
    Aux premières lueurs
    Mais dans le port d’Amsterdam
    Y a des marins qui naissent
    Dans la chaleur épaisse
    Des langueurs océanes

    Kan volgens sommige Fransen worden aangepast:

    Dans la gare d’Amsterdam
    Y a des crouilles qui plantent
    Au couteau des passantes
    Au départ d’Amsterdam
    Dans le corps une lame `
    Des sarrasins qui chantent
    Des versets de l’Islam
    Dans la gare d’Amsterdam
    Y a des passants qui meurent
    Pleins de sang et de larmes
    Aux premières lueurs
    dans la gare d’Amsterdam…

    In het station van Amsterdam
    heb je moslimtuig die met
    messen op voorbijgangers insteken
    Bij ’t vertrek uit Amsterdam
    een mes in een lichaam en
    muslim Saracenen die zingen
    Verzen uit de Koran
    In het ‘station van amsterdam
    heb je passagiers die sterven
    overal bloed en tranen
    bij het dageraad
    In het station van Amsterdam

    Like

Plaats een reactie