Met homovlaggen tegen de ZwedenDemocraten

Screenshot_151

Jimmie Åkesson, 39, heeft de partij ZwedenDemocraten (SD) groot gemaakt.

(Vertaling: E.J. Bron)

Voor de rechts-conservatieve Zweedse politieke partij “ZwedenDemocraten” (SD) worden bij de aanstaande parlementsverkiezingen op 9 september de beste kansen op een goed resultaat voorspeld. Reden genoeg voor het in heel het land tierende links om haar concurrent nog een keer goed te demoniseren. Zo ook bij een televisiedebat, waartoe werd uitgenodigd door een vereniging voor de rechten van homoseksuelen, lesbiennes en andere zonderlinge levensvormen. Alle partijen waren de uitnodiging voor de knieval braaf gevolg, alleen de voorzitter van de SD, Jimmie Åkesson, was niet uitgenodigd. En dat was ook goed.  

ongecensureerd.at

Regenboogvlaggen tegen verandering

Daar stond namelijk op het podium een grijze, kniehoge olifant, die de zogenaamde “olifantenronde” zou moeten symboliseren. Er omheen stonden de top-kandidaten van de desbetreffende partijen en wisten zichzelf nauwelijks een houding te geven. Echter niet over het opblaasbare beestje, maar omdat deze symbolisch voor de macht van de SD stond. Weliswaar verzekerden alle aanwezige kandidaten niet te willen samenwerken met de rechts-conservatieve partij, maar na de verkiezingen zal niemand van hen er omheen kunnen.

Verbazingwekkend was vooral het einde van de uitzending: toen moesten de dapper volhoudende politici als belofte en quasi signaal tegen de slechte ZwedenDemocraten allemaal een gekleurde regenboogvlag in de hand nemen. Wie het met de uitspraken van de presentatrice eens was, moest ermee zwaaien. Een van de uitspraken luidde: “De ZwedenDemocraten zijn een homofobe partij, waarmee niet wordt samengewerkt.” In brave gehoorzaamheid zwaaiden alle aanwezigen met hun gekeurde vlaggetje in de camera.

Bron:
https://www.unzensuriert.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Desinformatie, Elite, establishment, homofobie, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

16 reacties op Met homovlaggen tegen de ZwedenDemocraten

 1. Tom Hendrix zegt:

  Links, de onnozele kinderachtige verdwaasden. Hersens hebben ze niet, en deze mensen geloven, dat aan iedere boom geld groeit. ook heeft socialisme te maken met jaloezie, iedereen moet het zelfde zijn, en mag niet meer hebben dan de ander. Behalve de partijbonzen, en “goedmensen”, van deze krankzinnigenvereniging, die mogen wel meer hebben en zijn. Links is een hersenafwijking!

  Geliked door 4 people

  • paulzwueste zegt:

   Ja, maar om daar nou zo enthousiast over te doen.
   Nee.
   We weten dit al jaren en iedereen die dat nog eens zou willen roepen moet dit kunnen maar dan wel alléén voorzichzelf natuurlijk.
   Alsof dat al niet genoeg zou zijn…!

   Like

 2. Eric zegt:

  Opblaasbare olifanten, regenboogvlaggetjes waarmee als reactie op vragen al dan niet moet gezwaaid worden… het is duidelijk dat Zweden een kleuterschool is geworden waar moslimterroristen zonder represailles iedere dag amok kunnen maken. De Zweedse bevolking is dermate door het Zweedse onderwijs, de Zweedse pers, de Zweedse politiek en de Zweedse culturo’s dermate gedebiliseerd dat het dit achterlijk politiek theater slikt als zoetekoek. Hopelijk zetten de Zweden Democraten er zondag een gigantische pad in de politieke korf. Het wordt echt tijd dat de Zweden eindelijk eens keihard tegen de steenharde vloer van de realiteit aanslaan. De tijd dringt !

  Geliked door 3 people

  • ieznogoedh zegt:

   Kleuterschool? Veel Zweden hebben zich aangepast aan het niveau van hun nieuwburgers. En nee, dat werkt een goede samenleving bepaald niet in de hand.
   Overigens, als de Zweedse homo’s slim zijn (en er is geen reden om aan te nemen dat ze dat niet zijn) stemmen ze op de Zweden Democraten. Al die andere partijen willen nog veel meer homohaters binnenhalen.

   Geliked door 1 persoon

 3. jantje zegt:

  De moslims (ik ga geen mossels meer zeggen, want daar beledig ik dit diertje mee), die door links worden omarmd en geknuffeld, ja, die zijn zo fijn voor homo’s e.d.
  Wat zijn ze toch gek en fatalistisch.

  Like

 4. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Wat een zielige bedoening, zeg. En dat zijn volwassen mensen.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Een opblaas olifant en met regenboogvlaggetjes zwaaien, zou dat indruk maken? Als dit niet zo triest was, zou je er een lachkramp van krijgen.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Dat zeg je nu, maar realiseer je de daadkracht van het geschrevene!
    Ook opblaasolifanten hebben recht op een uitkering voor hun familieleden.

    Jij zal daar maar staan op dat platje, met ’n bromgordeltje om…!

    Like

   • Nemesis zegt:

    welke daadkracht en van wie?
    heb alleen een opblaasbare zwemzwaan.
    ik zal nooit op dát platje met een bomgordeltje staan.
    Weet niet hoe het bedoeld is, maar ben vandaag al helemaal niet in voor rare grappen en insinuaties.

    Geliked door 1 persoon

 5. Republikein zegt:

  Zweden=Utopia.

  Thomas More (1478 – 1535) is een geliefd Bijbels humanist. Hij is vooral bekend geworden met zijn beschrijving van de ideale samenleving in Utopia, een boek dat veel zegt over het humanistische denken in de vroeg-moderne geschiedenis. More was een goede vriend van Erasmus die enkele jaren genoot van zijn gastvrijheid en zijn Lof der Zotheid aan hem opdroeg.

  Thomas More beleefde een glanzende politieke carrière die helaas eindigde met zijn onthoofding door Hendrik VIII. Hij had de moed zich als kanselier, Eerste Minister, van Engeland te verzetten tegen de anti-katholieke politiek van Hendrik VIII. Hendrik ontkende het gezag van Rome en maakte zichzelf tot hoofd van de Engels Kerk. Toen More weigerde Hendriks echtscheiding en de breuk met Rome goed te keuren, moest hij dat met de dood bekopen.

  More was een warm pleitbezorger van een hervorming van de katholieke Kerk: terug naar de bron en het evangelie begrijpen met behulp van Griekse en Romeinse schrijvers en filosofen. Terwijl zijn vriend Erasmus met een vlijmscherpe pen de autoriteiten op wereldlijk en kerkelijk gebied kritiseerde, was More een geëngageerd politicus-humanist. Erasmus was meer de toeschouwer, More de actor die tot het uiterste ging als hij geloofde in een zaak. Daarmee verwierf More, post mortem, de grootste bewondering, ook onder atheïsten als Bertrand Russell.

  De ideale samenleving

  Thomas More is vooral beroemd gebleven door zijn Utopia. Utopia is een denkbeeldig land met een ideale samenleving waarin de godsdiensten gelijke rechten bezitten en de ware godsdienst deïstisch avant la lettre genoemd mag worden. Er bestaat geen privébezit, omdat dit volgens More de bron is van alle maatschappelijke ellende. Er is in Utopia gelijkheid op sociaal gebied. Cultuur en onderwijs dienen gebaseerd te zijn op de klassieke oudheid. Ook vrouwen krijgen de ruimte zich te ontwikkelen, zoals More’s dochter Margaret die in vloeiend Latijn correspondeerde met Erasmus. In Utopia bestaat een humaan strafrecht. Ziekten die onverdraaglijk lijden met zich mee brengen dienen serieus genomen te worden. De zieken moeten geholpen worden hun leven via versterving te beëindigen.
  https://humanistischecanon.nl/venster/bijbels-humanisme/thomas-more-utopia/

  Utopia=de ideale samenleving.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Ik heb het boekje in bezit.
   Enkele hoogtepunten:
   Ook vrouwen krijgen de indruk zich te kunnen ontwikkelen.
   Dat ontstaat als je ze de mogelijkheid daarvoor biedt.
   Vroeger, toen ik misdienaar was correspondeerden wij in vloeiend latijn op de treden van het altaar.

   Like

   • Republikein zegt:

    Communicatie, daarvoor waren er cijfers, daarom niet geïnteresseerd in schrijfstijlen.
    De Lotto, da’s belangrijk.
    Awel zulle….., een goeie snok, of nie?

    Like

   • delamontagne zegt:

    Was dat vloeiende niet eerder “potjes-latijn”.
    En om 1e rangs acoliet te worden moest je wel zéér godsvruchtig zijn en uit een vroom gezin komen !

    Like

 6. kampersrene zegt:

  In brave gehoorzaamheid zwaaiden alle aanwezigen met hun gekeurde vlaggetje in de camera….Op het ogenbik dat die idioten met hun vlaggetje aan het zwaaien waren werden er vrouwen verkracht…. ,werden mensen vermoord ….werden er auto’s in brand gestoken….Is het niet de taak van een regering om de levenskwaliteit van de bevolking te verbeteren ……! Ze waren zo gelukkig en aangenaam verrast want ze mochten hun vlaggetjes houden als herrinering

  Like

 7. Trucker zegt:

  In Vlaanderen zeiden (en hebben het op schrijft gezet want nota bene een “akte” getekend) alle politieke partijen dat ze nooit (jawel u leest goed) nooit met het Vlaams Blok(*) later Vlaams Belang zouden samenwerken of een wetsvoorstel zouden goedkeuren want een racistische partij.
  Aanstoker was een groene politieker (Jos Heylen* )een multikul islamofiel rukkertje uit het toenmalige Agalev (werd later de Groenen). Het hoeft geen nadere duiding wat deze partij was en is (want ze zijn er nog).
  We kregen in Vlaanderen dan de situatie dat het Vlaams Belang iets voorstelde maar dat werd volledig de grond ingeboord en een tijd later kwam een “democratische” partij (jawel zo heten ze zich toen en zelfs de media gebruikte die uitdrukking) met (in feite) krék hetzelfde en pats het werd goedgekeurd.

  (*)De vzw’s rond DE partij werden veroordeeld (door –>een knecht van Verhofstadt<– uit een Gentse rechtbank) als zijnde racistisch.
  Partij heeft toen haar naam gewijzigd en dat is in feite hel funest geworden.
  De bekende (en meest normale refleks trouwens) slogan 'Eigen volk eerst' mocht niet meer gebruikt worden en dat luidde een beetje (als) de doodsklok voor het succes van DE partij.
  (*)Jos Heylen, is later voorzitter geworden van de boeken uitgevers en hij zorgde er voor dat boeken van het Vlaams Blok/Belang (hun uitgeverij) niet mochten worden toegelaten op de jaarlijkse boekenbeurs.
  Dat laatste is ondertussen geschiedenis geworden want de uitgeverij mag er nu gewoon staan heeft jaren gerechtelijke procedures gekost.

  Like

 8. Freddy zegt:

  Net zoals in Vlaanderen bekennen de holebi-bewegingen zich tot links(extreem links).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s