Duitsland is voor echte geschoolde arbeidskrachten onaantrekkelijk!

Screenshot_30

Hoge heffingen, gecompliceerd belastingsysteem, slechte infrastructuur! Duitsland onaantrekkelijk voor echte geschoolde arbeidskrachten!

(Door: Dr. Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

Alle beweringen van de economielobby ten spijt is het aanwerven van buitenlandse geschoolde arbeidskrachten geen wondermiddel voor de oplossing van Duitse arbeidsmarktproblemen. Voor leidinggevend personeel en hooggekwalificeerde mensen wordt Duitsland in toenemende mate onaantrekkelijker. Hoge heffingen, het gecompliceerde belastingsysteem en de toenemende achterstand bij de digitale infrastructuur  hebben een afschrikkend effect, zoals o.a. blijkt uit een onderzoek van het expat netwerk “InterNations”.

Juist voor Engelstalige topmensen zijn de VS niet alleen taalkundig, maar ook financieel gewoon interessanter. Zelfs topmensen hebben het af en toe moeilijk om aansluiting te vinden in het buitenland; voor laaggekwalificeerde mensen zijn de integratieproblemen vaak onoverkomelijk. Voordat de politiek daar de gebruikelijke verkeerde conclusie uit trekt om nog meer “welkomstcultuur” aan de Duitsers op te dringen, zou ze zich erop moeten concentreren om de belastingtechnische en infrastructurele voorwaarden voor economisch succes te verbeteren.

(www.faz.net)

Bron:
www.facebook.com
Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Duitsland, gezond realisme. Bookmark de permalink .

3 reacties op Duitsland is voor echte geschoolde arbeidskrachten onaantrekkelijk!

 1. ReaGluurder zegt:

  Vandaag in de Duitse pers; ’Tieners wilden zwanger meisje doden’. 4 jongens wilden haar doden om te voorkomen dat het duidelijk werd dat 1 van deze knapen (16) de vader was. Zal nog wel meer ruchtbaarheid aan gegeven worden, of niet!

  Like

 2. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  De belastingsystemen zijn voor expats ondoorgrondelijk. En voor ons trouwens ook. Maak het simpel; iedereen blij en de opbrengst kan hetzelfde blijven.

  Like

  • Bezorgde burger zegt:

   Dat zal nooit gebeuren. Door de inkomsten en uitgaven zo ondoorzichtig mogelijk te houden kan links haar hobby’s financieren. Als eerlijke hardwerkende mensen wisten hoeveel geld ze dagelijks betaalden aan de multikulti onzin en andere linkse projecten dan stond het hele land op zijn kop.
   Links heeft 3 pilaren die het verderfelijke systeem overeind houden: ondoorzichtige belasting ter financiering, indoctrinatie van jonge mensen via het onderwijssysteem en beïnvloeding van de publieke opinie via de media.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s