Zweedse premier doet beroep op ‘goede krachten’ na winst rechtse SD

Screenshot_29

De “sociaaldemocratische” Zweedse minister-president Stefan Löfven.

(Door: Matthijs van Schie)

Tijdens de Zweedse verkiezingen, die zondag plaatshadden, hebben de Zweden Democraten (SD) een flinke winst geboekt. Hoewel de partij minder groot is geworden dan verwacht, voert de SD het rechtse blok aan in het politiek versnipperde land. Toch roept de sociaaldemocratische premier Stefan Löfven anderen op de rechts-nationalistische partij uit te sluiten van regeringsdeelname.

De sociaaldemocraten (SAP) verloren aanzienlijk (zo’n 13 van de 350 zetels), maar blijven met ruim 28% van de stemmen wel met afstand de grootste partij van het land. Daarom is Löfven niet van plan om terug te treden, zei hij zondagavond in een reactie. Wel wordt het lastig om een regering te vormen, erkende ook de premier, omdat zowel de (centrum-)linkse als (centrum-)rechtse partijen geen meerderheid lijken te kunnen vormen.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, demoniseren, Hypocrisie, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zweden. Bookmark de permalink .

17 reacties op Zweedse premier doet beroep op ‘goede krachten’ na winst rechtse SD

 1. Ruud zegt:

  Cordon Sanitair; het ga je goed democratie. Tabee!

  Geliked door 1 persoon

 2. paulzwueste zegt:

  De linkse landverraders hebben onder de dekmantel van “democratische verkiezingen” gewoon ’n staatsgreep uitgevoerd.
  Tijd dat het volk zich gaat realiseren dat er geen democratie is maar islamisering!

  Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Kijk eens aan zeg, net als elders in Europa heeft de democratie plaats gemaakt voor linkse dictatuur oftewel internationaal socialisme. De grote opkomst van hen die islamisering, terreur, verkrachtingen, overvallen en uitholling van de sociale stelsels willen tegen gaan worden categorisch uitgesloten om mee te regeren.
  Klaarblijkelijk is de situatie nog niet ernstig genoeg. Helaas, het is niet anders. Wederom vier weggegooide jaren.

  Geliked door 1 persoon

 4. King Arthur zegt:

  Deze smerige gore slinkse rat heeft de boel gigantisch genaaid met zijn holmaten en crypto communistische medewerkers in het kwaad:

  https://fenixx.org/2018/09/10/stemlokaal-in-goteborg-had-geen-stembiljetten-voor-de-zweden-democraten/

  Like

 5. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Och gossie toch “de goede krachten” – kijk eens naar die kop: ook weer zo’n wezel. Cordon sanitaire door de andere partijen, dus geen enkele samenwerking. Dus het moorden, de no-go areas, het politie intimideren, de verkrachtingen gaat allemaal gewoon door. Schiet er eens een paar lek. Nee. mag niet, want dan krijg je oorlog op straat. En wat heb je nu dan op straat???

  Like

 6. ReaGluurder zegt:

  Lekker höken en nöken in Swediah en nog geld toekrijgen ook! Smöör ‘d er maar in!!

  Like

 7. Joshua zegt:

  Het hele Europa wordt gedirigeerd door de waanzinnigen in Brussel, alle partijen die tegen de gevestigde idioten in gaan worden opzij gezet.
  Democratie ? Ammehoela! Kartel democratie van ongekozen imbecielen die de dienst gaan uit maken.

  Geliked door 1 persoon

 8. Tom Hendrix zegt:

  De socialisten en progressieven leren het nooit. Doorgaan met het binnenhalen, van zowat heel Afrika en de islam. Ongelooflijk, en hele volksstammen blijven op deze landverraders stemmen. Zweden dreigt verloren te gaan.

  Like

 9. Eric zegt:

  “De sociaaldemocraten (SAP) verloren aanzienlijk (zo’n 13 van de 350 zetels)”. We moeten hier niet flauw over doen, dit is niet aanzienlijk, het stelt niks voor. De socialisten zijn hardleers, net zoals in Frankrijk, waar zelfs tientallen aanslagen per dag de Fransen (en vooral de Parijzenaars) niet zouden leren op het FN te stemmen. De meerderheid van het volk is dom en blijft dom, met als uitzonderingen de Italianen en de Oostenrijkers en natuurlijk de bevolkingen van de voormalig communistische landen in Europa. En wie dom is moet het maar voelen. Ik wens al die dommeriken de sharia toe, spijtig voor degenen die zich ertegen verzetten, ik wens ze een voorspoedige emigratie (vlucht?) uit zinkend schip Europa.

  Like

 10. Wachteres zegt:

  https://fenixx.org/2018/09/10/politie-aangifte-van-verkiezingsfraude-sociaal-democraten-politicus-hielp-kiezers-met-stemmen/

  Politie aangifte van verkiezingsfraude: Sociaal-Democraten politicus “hielp” kiezers met stemmen

  De meldingen over verkiezingsfraude in Zweden gaan door. De gemeente Degerfors heeft bij de politie een illegale verkiezingen beïnvloeding aangegeven van een Sociaal-Democraten politicus die de kiezers tot achter de schermen volgden en hen “hielp” te stemmen, rapporteert het Zweedse dagblad DN.

  Like

 11. scherpschutter zegt:

  Het gaat de goede kant op met zweden. Nog even volhouden, linksmensen en uw prachtig land is volledig naar de verdommenis. Het is u gegund.

  Like

 12. Jan zegt:

  Aan die emotieloze en onverschillige smoel van Löfven kun je zien hoe hij over de Zweedse vrouwen denkt en het land, beide interesseren hem niets omdat hij daar niet eens toe in staat is.
  Toen de laatste keer auto’s massaal in brand gestoken werd zei de botoxkop: Wat dóen jullie nou toch?

  Swedish PM Asks Youths ‘What the Hell Are You Doing?’ As They Firebomb Cars
  https://www.newsweek.com/swedish-pm-asks-youths-what-hell-are-you-doing-they-firebomb-cars-1071747

  De Zweed, van Viking tot mietje

  Like

 13. kampersrene zegt:

  Ondervinding is de beste leerschool …Waarom laten ze geen slachtoffers van verkrachtingen , nabestaanden van moorden ,terrorisme aan het woord in de diverse parlementen Dan kunnen zij vertellen aan de geachte parlementsleden hoe heerlijk het is om verkracht te worden door krapuul hoe aangenaam het gevoel kan zijn als uw auto in brand werd gestoken… hoe groot de vreugde is als ge uw man , kind , vrouw of vriend hebt verloren bij een terroristische aanslag …door een volk van niksnutten , profiteurs en tafelschuimers….De goede islamieten die komen niet naar Europa die proberen een leven op te bouwen in hun eigen land….Wanneer gaan die hooggeplaatsten dat eindelijk eens begrijpen

  Like

 14. Elisah zegt:

  https://www.breitbart.com/big-hollywood/2018/09/11/bono-nazi-salute-mocking-swedish-populists-paris-show/

  Bono Gives Nazi Salute While Mocking Swedish Populists at Paris Show

  Irish rock star Bono gave a Nazi salute during a show in Paris, while mocking the success of the Swedish populist party, Sweden Democrats, in Sunday’s general election…

  Bono geeft nazi-groet terwijl hij Zweedse populisten bespot, tijdens concert in Parijs.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s