The place to be (nieuwe beelden 9/11)

 

(Door: “Guardia Angel”)

Het is een plek waar je wilt zijn. Niet voor die stomme selfies die ramptoeristen zo nodig moeten maken om te laten zien dat ze er geweest zijn. Maar om nog diep stil te staan bij die ongelooflijke ramp en aanslag op de twee torens wat na de ramp Ground Zero werd genoemd. Stel je nog even voor dat je die twee torens zo fier in de lucht ziet steken en dan plots ploffen en rookpluimen ziet om vervolgens ze allebei ineen te zien zakken als of er geen stevig verband in zit.

Maar elke stalen balk woog nog al wat en werd met grote bouten en moeren met elkaar verbonden tot een groot geheel. Ik kan het nog steeds niet vatten. Gisteren dook er een nieuwe video op met niet eerder gepubliceerde beelden (zie boven!!). Ik heb hem twee maal bekeken. Maar dat niet alleen. Ik besef ook dat er nog steeds indirecte mededaders op deze aardkloot rondlopen.

Zij die mede schuldig zijn aan het noodlot van 3000 slachtoffers en zoveel nabestaanden. Zij die nog steeds rondlopen en een belangrijke job of functie hebben in een maatschappij die overheerst wordt door gekken, die ons kneden tot een vormeloze gewillige massa.

Lees eveneenswww.hln.be

Door:
“Guardia Angel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op The place to be (nieuwe beelden 9/11)

  1. Jade zegt:

    Bijna 10.000 hulpverleners van toen,
    hebben nu kanker.
    https://www.ninefornews.nl/overheid-lucht-veilig-911-hulpverleners/

    Like

  2. Republikein zegt:

    Holografische o. i.d?

    Like

  3. Petra DeBoer zegt:

    Trump heeft hetzelfde gezegd over het staal maar ook architecten en bouwkundigen.
    Daarnaast heb ik beelden op twitter gezien dat er eerst op verschillende etages explosies waren voordat het geraakt werd door een vliegtuig. Het zou me niks verbazen als het een inside job was van de deep state want daar hebben ze inmiddels een patent op.

    Morgen is het trouwens 11 september.

    Like

  4. En dan nog het derde toestel:
    Het derde gekaapte toestel zou een target hebben…..maar stortte neer in een veld………zie de foto.
    Waar zijn de verspreidde wrak onderdelen van dit toestel….de lijken….de uiteen gescheurde bagage…..die enkele schoen…..dat boutje…..of een stuk staart of vleugel rem flap…..niets helemaal niets werd er geborgen….
    Dit is de meest bizarre vliegtuig crash ooit……
    https://www.hln.be/nieuws/buitenland/40-inzittenden-verweerden-zich-op-9-11-tegen-vier-terroristen-vlucht-93-crashte-maar-miste-als-enige-gekaapt-vliegtuig-doelwit~a57c67f4/

    Like

  5. j van der valk zegt:

    Tja, het is nog een openstaande belofte van President Trump om het onderzoek te heropenen.

    Like

  6. Pingback: The place to be (nieuwe beelden 9/11) | toodlessss

Plaats een reactie