Aan Judith Sargentini

Screenshot_59

(Door: Jan Dijkgraaf)

Mevrouw Sargentini, ik hoorde u gisteren speechen in het Europees Parlement. Nou ja, ik zag u iets voorlezen van een papiertje.

“We all have the task to protect the rights of European citizens to live in a society in which pluralism, non-discrimination, tolerance, justice, solidarity and equality between women and men prevail. Today it is therefore our duty to act. The time has come to make an important choice. Will you let it happen that a government that violates the values upon which this Union was built, without consequences? Or will you ensure, that the values of this Union are more than just words written on a piece of paper? Colleagues, I count on your support.”

Yes! Ik dacht: eindelijk! Judith is om!

Lees verder>>>
(h/t Karen)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, betutteling, Brussel, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, dictatuur, establishment, EU-critici, Eurabië, Eurofielen, Europa, Europeanisering, Europees Parlement, Europese Commissie, EUSSR, Hongarije, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

26 reacties op Aan Judith Sargentini

 1. Elisah zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/09/europees-parlement-pakt-hongarije-aan-met-strafmaatregelen/

  Europees Parlement pakt Hongarije aan met strafmaatregelen

  Hongaarse premier Viktor Orbán krijgt een flinke klap te verduren vanuit het Europees Parlement. Judith Sargentini heeft met haar ‘Hongarije-rapport’ de basis gelegd voor stemming over de strafmaatregelen waar nu met een meerderheid mee is ingestemd. Dat meldt de NOS.

  Like

 2. ruud beijer zegt:

  Hopelijk vinden ze een hoge boom voor die verraadster. Eerst nog even kaalscheren net als ze bij de verraders deden na de oorlog.

  Liked by 1 persoon

 3. Ruud zegt:

  Het besef dat wij zelf hard op weg zijn om onze westerse vrijheden in te leveren tegen het islamitische en afrikaans geweld/gedachtengoed ontgaat haar kennelijk. Het is haar nota bene eigen ultime pleidooi de bakens te verzetten en onze verworven vrijheden te koestern middels onmiddellijke sluiting van alle europese grenzen. Over selectieve blindheid gesproken. Over 20 jaren maakt de gewelddadige islam hier de dienst uit en zullen onze kleinkinderen het juk ervaren van misdadige godsdienstige regimes zoals nu elders in de wereld.

  Liked by 3 people

 4. Charles Martel zegt:

  Of de EU heeft Europa kapot gemaakt.

  Liked by 1 persoon

 5. Tom Hendrix zegt:

  Ik vertrouw geen RODE/COMMUNIST en nog minder een achterlijke GROENE TUTHOLA!

  Liked by 1 persoon

 6. Roni zegt:

  Ik durf er om te wedden dat Orban niet zal zwichten. Ik heb in de recente Europese geschiedenis amper ooit een politicus gezien met ballen zoals hij. Dus volgens Sargentini moet je aangepakt worden als je je eigen volk wilt beschermen tegen opgelegde vermenging en vernietiging. We zullen het zien. De heer Orban zal geloof ik alleen nog maar meer zijn buitenlandse niet-WestEuropese contacten warmer aanhouden met de naties die nog echt van belang zijn in de hedendaagse wereld zoals bijvoorbeeld Rusland, China, Israel enz enz. Wat is het oude Europa nog? Volgens mij enkel nog een kadaver wat via infusen in coma wordt gehouden. We zullen zien. HAJRA ORBAN !!! Is hij perfect? Neen, zoals niemand dat is……..maar wel met ballen.

  Liked by 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Roni.
   Je hoeft niet te wedden, en zien hoef je het ook al niet.
   Orban zal nooit zwichten voor die vervloekte EU.
   Daar zijn ’n aantal voor de hand liggende redenen voor.
   De belangrijkste is wel dat Orban uit volle overtuiging handelt.
   Daarnaast heeft de EU niet de mogelijkheid om op welke manier dan ook Orban te dwingen door de knieën te gaan.
   Hoe meer druk de EU op Hongarije zal uitoefenen hoe vaster de Hongaarse gelederen zich zullen sluiten.
   Bovendien snijdt het mes hier aan diverse kanten.
   De andere Visegrad-landen zullen Hongarije steunen en als de EU eenmaal de vlag zal moeten strijken is ze, ook bij die landen, voor altijd haar macht en “respect” kwijt.
   Inderdaad, het met strafmaatregelen bedreigen van Hongarije, is wel het domste wat de EU in zijn hoogmoed en waanzin nog kan doen.

   Overigens zou ik zou Rusland en China niet direct als nieuwe partners voor Hongarije zien, maar die zekerheid heeft de EU natuurlijk niet.

   Like

 7. koddebeier zegt:

  Hongaren wees wij zet een streep onder de dictatuur die Ueropese ‘Unie’ noemt !
  Vrijheid……Blijheid.
  Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht.

  Liked by 1 persoon

 8. koddebeier zegt:

  moet/zijn…… wees wijs

  Like

  • Patriot 2.0 zegt:

   PVV , SGP en , inderdaad, CU hebben niet met dit groenlinkse juffie meegestemd. Hongaarse Minister van Buitenlandse Zaken spreekt m.i. terecht, over een ordinaire wraak actie omdat Hongarije niet mee wil met het EU immigratiebeleid.

   DE SGP is weliswaar streng, maar heeft zeer goede, diepgaande kennis van het Christendom. Dat zij Orban steunen zegt me heel veel!

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Patriot 2.0: 20.09. uur, op 12/9. In dit geval ben ik blij dat de PVV, SGP en CU, opgekomen zijn voor Orban.

    Like

 9. aad zegt:

  Het waren krachtige woorden, die ze waarschijnlijk zelf niet eens begreep, en niet bedoeld voor het eigen volk. Als je van je land houd, en je gaat straks stemmen, deel dit filmpje met iedereen, en lees en onthoud de tekst onderaan de pagina. Om uw aandacht hiervoor te vergroten!, pas onderaan de toegevoegde tekst gaat u begrijpen dat hier de tong van een Duivelsgeest door de mond van een verwarde vrouw rolt. Sorry, een dwaze vrouw.

  Like

 10. Helena zegt:

  Wat een ‘reclame’ voor nederigland deze onnozele tuttenbol met haar van venijn samengeknepen ogen! En wat voelde ze zich trots dat zij de heer Orban eens even de les kon lezen, de manier waarop ze, zelfingenomen, de ene na de andere leugen opdiste over de eu was niet te harden! Laat de heer Orban hier nu niet van onder de indruk zijn, die is eindelijk van het gezeik af en zal zich bij terugkeer laven aan de sympathie van het, voor hem gekozen, Hongaarse volk… wat ik je brom! Laat Viktor maar schuiven 🙂

  Like

 11. Hans Parcival zegt:

  Pers briefing ENF van 11 september met Marcel de Graaff (PVV) en Nicolas (Vlaams Belang) die zich tegen het rapport van Sargentini uitspreken. http://www.europarl.europa.eu/website/webstreaming.html?event=20180911-0950-SPECIAL-PRESSER

  Like

 12. dondorp zegt:

  ik ken een Surinaamse kreeg –er werd bij haar aangebeld – koran in de hand gerukt die ze liet vallen toen ze dat vreselijk woord koran las werd gedreigd met een flinke kaakslag en vertelde me van mij mag de zonvloed plaats vinden ik ken Nederland niet meer terug van zoals het is geweest en ik denk er net zo over en maak er mijn dagelijks gebed van hoop en bid dat de dijken gaan breken ook ik ken neerlandicus niet meer terug ben nu in meditatie 10 dagen zonder eten.Jessu leeft.lieft druk ik op een knop dat de dijken breken en dat ik hongerige haaien kan oproepen naar het binnenhof te zwemmen maar helaas ik ben niet zo magies

  Like

 13. Sargentini…..Verhofstadt……en heel veel andere nageboorte zijn er om de elite te dienen.
  Ik hoop op zo min mogelijke nakomelingen, want met deze paar gaat het al niet goed.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s