Toespraak Viktor Orbán in het Europees Parlement: beschuldiging van “machtsmisbruik” door de EU

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Aranka M.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, demoniseren, dictatuur, Elite, establishment, EU-critici, Eurofielen, Europa, Europeanisering, Europees Parlement, Europese Commissie, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse christenen, Marxisme, meningsdictatuur, Nationalisme, nieuw fascisme, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

8 reacties op Toespraak Viktor Orbán in het Europees Parlement: beschuldiging van “machtsmisbruik” door de EU

 1. Aegolius cs zegt:

  Het Europees Parlement heeft ingestemd met strafmaatregelen tegen Hongarije. Om een strafprocedure te kunnen starten, was een tweederdemeerderheid van de stemmen nodig. 448 Europarlementariërs stemden voor, 197 tegen. Het activeren van artikel 7 kan er in een langdurige procedure uiteindelijk toe leiden dat Hongarije zijn stemrecht in de Europese Unie kwijtraakt. De uiteindelijke beslissing ligt bij de lidstaten.
  In een tumultueus debat……..
  https://nos.nl/artikel/2250050-europees-parlement-stemt-voor-strafprocedure-tegen-hongarije.html

  Like

 2. Ruud zegt:

  Zie hier het manco van de EU die zich inmiddels opstelt als een moloch die geen tegenspraak duldt als haar belangrijkst streven van ongebreidelde import van kansloze en deels criminele islamitische afrikanen en oosterlingenfaciliteert. Uittreden zou mijn directe reactie zijn om het laatste restje zelf-
  beschikking niet te hoeven verliezen!

  Liked by 1 persoon

 3. Bezorgde burger zegt:

  Ik hoop inderdaad dat mannen zoals Orban volgend jaar een enorme steun zullen krijgen door een sterke overwinning van conservatief rechts.
  Mocht dit niet zo zijn dan hoop ik dat de landen die een na een veroordeeld worden door de EU zelf een verbond sluiten.
  Het lijkt erop dat het niet lang meer zal duren dat West Europeanen bevrijdt moeten worden van de islam en alle ellende die de socialistische regeringen over West Europa hebben gestort.
  Op dat moment mag je hopen dat Oost Europa sociaal, economisch en militair sterk genoeg is om te hulp te schieten, als ze dat na al deze ellende al willen….

  Like

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Kijk eens aan zeg, hier spreekt een Staatsheer. Een geboren leider die trots is op zijn land en volk. Iemand die zijn volk beschermt door geen criminelen en ander getijsem in Hongarije toe te laten.
  Wat een schril contrast met o.a. Nederland waar de regering bestaat uit geestesgestoorde labbekakken die een hekel aan eigen volk hebben en alleen maar de mond vol hebben over nog meer immigranten.
  Houd uw rug recht meneer Orban, desnoods uit de E.U. stappen. Het Hongaarse volk kan terecht trots zijn op een leider als u die zich niet laat intimideren door Brusselse klootzakken onder leiding van een alcoholverslaafde delinquent met een vreemde seksuele afwijking.

  Liked by 1 persoon

 5. Tom Hendrix zegt:

  Ik voel mij meer verwant met Orban, dan met al die vuile communisten der EUSSR! Ik sta volledig achter Dhr. Orban, en Hongarije!

  Liked by 1 persoon

 6. Flo zegt:

  Met Viagra en drank blijven die ouwe lullen op de been ,,regeren doen ze niet negeren als geen ander ,Iemand die zijn vaderland niet in beslag wil laten nemen door een stelletje uitvreters en gelukszoekers wordt weggezet als racist en machtsmisbruiker ,deze man is door zijn volk gekozen ,en doet waar hij voor staat .Diep respect ,en hulde voor deze staatsman .

  Like

 7. Eric zegt:

  Hongarije werd vernederd door de EU, terwijl Hongarije ervoor heeft gezorgd dat niet nog grotere massa’s moslimfascisten onze landen binnenvielen. Meer dan twee derde van de EU-parlementsleden is Hongarije vijandig en de islam gunstig gezind. Ik denk dat Poetin weer zacht zal slapen vannacht, met een zalige glimlach om de lippen. De uittreding van Hongarije uit de EU is misschien niet voor morgen, maar komt toch dichterbij. En broedernaties Tsjechië en Slowakije zullen volgen. De desintegratie van de EU krijgt na de brexit een zwierig vervolg.

  Hier de aankondiging van verrader en Sorosknechtje Sebastian Kurz:

  https://www.reuters.com/article/us-eu-hungary-austria/austrian-conservatives-will-back-eu-motion-against-hungary-idUSKCN1LR10E

  Like

 8. Jules Vismale zegt:

  Godzijdank werd de toespraak van Orban heel wat serieuzer genomen dan die van Junker in het hier opgenoemde artikel:

  Lol: bijna helemaal NIEMAND komt opdagen bij EU-donderpreek van jenever-Juncker

  Lege stoeltjes en een echoënde ruimte waren het deel van Jean-Claude Juncker toen hij vanochtend in Straatsburg kwam foeteren over ongebreidelde EU-dominantie. Eén genant detail voor Juncker: er bleken maar weinigen écht geïnteresseerd in dit onzinverhaal van hem. De rijen bleven zo goed als leeg.
  En dat bewijst nog maar eens dat de EU-landen zo verschillend zijn dat ze NOOIT een eenheid gaan vormen!

  Nog even over die toespraak van blaaskaak Juncker in het Europese Parlement vanochtend. Kennelijk een traditie, hè, dat de voorzitter van de Europese Commissie jaarlijks afdaalt van zijn troon in de Ivoren Brusseltoren en dan het volk even de les komt lezen over Europa. Waarbij altijd nog even moet worden opgemerkt dat eurosceptici het eigenlijk niet goed begrepen (voor een ander denken is altijd onverstandig!) zouden hebben.
  Nee, één “verenigd Europa” dat alle touwtjes in handen houdt… dát is de oplossing. Zo gaat dat nu al zo’n jaar of tien.en is dat ook een succes geworden? NEE dus!!!!!!!!!

  Maar de aandacht voor dit jaarlijkse met veel PR-getoeter omgeven eurofielenverhaaltje neemt wel zienderogen af. Niet alleen onder journalisten, maar zelfs onder Junckers eigen voetvolk in het Europese Parlement waar de Luxemburgse likeurdrinker stond te oreren.
  Grappig genoeg (als je constant dezelfde toespraken houdt en Andersen voorliegt neemt niemand je serieus meer) waren het juist Junckers grootste tegenstanders (in de meest linkse en rechtse vakken) die acte de presence gaven. Maar europarlementariërs van de centristische fracties S&D, EVP en ALDE lieten het massaal afweten.

  En zo stond daar een eenzame ouwe man een beetje te stamelen over die mooie ouwe dromen (Napoleon, Churchill, Hitler en Stalin hadden daarvoor al soortgelijke machtsdromen over een Verenigd Europa maar dan onder hun eigen systeem wat hen geen van vieren, godzijdank, ooit lukte!) en dingen die voorbij gaan.
  Het moest natuurlijk lijken alsof hier een welverdiende loftrompet over die fantastische EU werd gestoken. Maar eerlijk? Dit leek wel daarginder een begrafenis over een wereldrijk dat de mensen allang kotsbeu zijn!
  En dat de gehate EU maar HEEL snel ten grave wordt gedragen want ik haat deze, gelijk aan miljoenen anderen, als de pest, pokken, tyfus, cholera, aids, tuberculose, malaria, Spaanse griep, mazelen etc.!!!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s