Aan eurofiel Nederland

Screenshot_74

(Door: Jan Dijkgraaf)

Zo hard als jullie juichten over de pyrrusoverwinning van Sargentini, zo stil waren jullie gisteren over twee andere dingen

Beste eurofielen,

Kneusjes.

Dat was wat ik dacht toen ik jullie met GroenLinks-Europarlementariër Judith Sargentini zag juichen vanwege het feit dat het Europees Parlement de Europese Commissie heeft opgedragen Hongarije aan te pakken.

Alsof er ook maar één procent kans is dat het land zijn stemrecht binnen de EU zal verliezen. Het starten van de zogenaamde artikel 7-procedure is absoluut het hoogtepunt uit de Europese carrière van de Europarlementariër. Maar tegen de tijd dat de lidstaten Hongarije écht moeten gaan straffen, zal blijken dat de vereiste unanimiteit ontbreekt. Polen gaat Hongarije nóóit laten vallen. Zoals Hongarije Polen nóóit zal laten vallen in eenzelfde artikel 7-procedure die Europees Commissaris Frans Timmermans tegen dat land is gestart.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, Brussel, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, dictatuur, Elite, establishment, EU-critici, Eurofielen, Europees Parlement, Europese Commissie, EUSSR, Frans Timmermans, Hongarije, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Nationalisme, nieuw fascisme, Patriottisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

31 reacties op Aan eurofiel Nederland

 1. delamontagne zegt:

  En zo trots als een “pau.”, als een Groen Linkser was ze om Hongarije dwars te kunnen zitten……..

  Vote du Parlement européen contre la Hongrie : ils ont triché

  Alleen door valsspelen heeft het Europees Parlement het (valse) rapport van J. Sargentin kunnen accepteren om Hongarije in de ban te doen.

  Als de onthoudingen mee waren gerekend, (zoals altijd het geval is geweest), hadden we de tweederde meerderheid (66,6%) niet bereikt. Inderdaad, er waren 448 ja, 197 nee en 48 onthoudingen.
  Dus 693 stemmers in totaal, en 448 van de 693 zijn slechts 65%.
  Afgezien van de onthoudingen, waren er slechts 645 stemmers.
  En de truc werd goed gespeeld: 448 van de 645 zijn 69%.

  Gebruikte bronnen: Pesti Srácok
  (in het Hongaars), Visegrad Post
  (in het Frans)

  Liked by 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Het Europees Parlement rekent dat er met 448 voor, 197 tegen en 48 onthoudingen wél een tweederde meerderheid is behaald. De onthoudingen worden in deze rekensom vreemd genoeg niet meegeteld.
   / / /
   https://www.elsevierweekblad.nl/opinie/opinie/2018/09/na-orban-laat-sargentini-ook-dubieuze-democratische-praktijken-elders-in-eu-onderzoeken-643720/

   Like

  • GT zegt:

   Het laat zien hoe incompetent deze lieden zijn, Europa gaat snoeihard onderuit alleen ze beseffen het niet!

   Like

   • Republikein zegt:

    Geen wisseltruc?

    Like

   • paulzwueste zegt:

    De EU is als anti-democratische organisatie opgericht door bepaalde machten om het bestaande Europa te vernietigen, en als één groot slavenkamp weer op te bouwen.
    Om dit doel te bereiken werd de tactiek van de geleidelijke verandering toegepast.
    Decennia lang werkte dat bedrog-systeem en heeft de EU daardoor schijnbaar de absolute macht over Europa kunnen opbouwen.
    Maar met het honderden miljarden kostende binnen de EU houden van Griekenland kwam het eerste besef dat de EU een reus op lemen voeten was.
    Het Brexit van Engeland was een nieuwe klap.
    Maar de afkeer van de EU werd 100% duidelijk toen Duitsland eenzijdig haar grenzen openzette voor alles wat wilde profiteren van de welvaart van Europa.
    Waarna de landen van centraal-Europa de handdoek in de ring gooiden.

    De maatregelen die de EU denkt te moeten nemen tegen dit groeiende verzet maken duidelijk dat de EU totaal geen macht heeft, en zullen leiden tot haar verdere ondergang.

    Like

 2. Hovawart zegt:

  Geef jullie vrijheid op, voor de vrede en vadertje Europa, leef in armoede en vrees…..en pas op voor de internet-stasi.

  Like

 3. Ruud zegt:

  En zo is het. Het was trouwens toch al een nooit eerder vertoonde vreemde gewaarwording dat men staat te juichen als een Europees land al dan niet terecht een procedure aan zijn broek krijgt, welk land het ook mag betreffen. Ik dacht meteen aan die islamieten die stonden te juichen toen
  nine/eleven plaatsvond. Schandelijk en schadelijk en het geeft maar weer eens aan wat voor soort van de maatschappij vervreemde mensen het Europarlement bevolkt.Nooit eerder zag ik zo een grote afstand tussen kiezers en Europarlementariërs.Het was al niks en wordt zeker niks!

  Like

 4. kampersrene zegt:

  Is dat Tmmermans ? op de foto….Ik hoop van niet want zijn baard bewijst dat hij reradicaliseerd Hij eert Allah en Junckers de sm…..zelf invullen aub

  Like

 5. Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Wat jammer, messcherp ge-verbaleerde Jan
  dat steeds het geld bij jou weer om de hoek komt kijken
  ik zag je liever geheel kosten-loos blijven roepen
  gewoon omdat een enkeling dat maar zaó overtuigend kan… 😛
  .
  Jasterke
  .

  Like

 6. Jean zegt:

  Het wordt hoogtijd dat die zuipschuit en die naast hem staande huichelaar een ferme trap onder hun kloten krijgen en ze de sleutels van dat EU gedrocht wordt afgenomen en bye the way zet die onbetrouwbare huichelaar uit Gent en die Italiaanse troela er maar dadelijk bij. Man man wat een troep huichelaars en Europaverraders op onze kosten, kan het nog walgelijker????

  Liked by 1 persoon

 7. Peter zegt:

  pyrrusoverwinning van Sargentini ?
  Jazeker ! Als puntje bij paaltje komt zal blijken dat de vereiste unanimiteit ontbreekt.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Ik walg van dat Eurofiele tuig ! Het hele zooitje zou voor een volkstribunaal gebracht moeten worden !

  Liked by 1 persoon

 9. Jan zegt:

  Toespraak Meuthen, AfD: ” Hongarije, trek je niets aan van de imbecielen, psychopaten en zwakzinnigen die jullie willen straffen. Ik dank u”

  Liked by 2 people

 10. Tom Hendrix zegt:

  Sterf en ga helemaal dood, communistische EUSSR. Dat hele gedrocht, met aan het hoofd de zuiplap Juncker, is het ergste wat ons is overkomen. Dat hele Verdrag van Maastricht brengt, en heeft ons niets anders gebracht, dan een en al doffe ellende. Voor mij mag de EUSSR nu nog helemaal kapot gaan, liever vandaag dan morgen.

  Liked by 2 people

 11. bigljohn zegt:

  Een land (Hongarije) wiens souvereiniteit niet gerespecteerd word door de E.U. en waar de E.U. baasje over wil spelen inclusief strafmaatregelen. Nazi Duitsland zou het niet beter gekund hebben. Hoe lang zullen die E.U. schoften dit lage spelletje kunnen volhouden. Polen is goed bezig, en Italie blaast ook al een goed partijtje mee. Op den duur zal de E.U. als een kaartenhuis ineen zakken. Of ik dat nog ga meemaken is DE grote vraag, want ik ben ook niet meer van de jongste. Het communisme hield het 80 ? jaar vol, en een ieder heeft ook nog weet van de 80 jarige oorlog….

  Like

 12. Patriot 2.0 zegt:

  Als Hongarije zich niet “verbetert”, dan is Rutte voor een strafprocedure. Dank je wel, Mark!

  Like

 13. Tistochwat zegt:

  Off topic:

  We gaan er volgend jaar op vooruit, hoor!

  Rutte zegt het, dus reken maar op het tegenovergestelde.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2553646/2019-doorsnee-huishouden-krijgt-er-1-5-bij

  Liked by 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Die smerige sociopaat denk dat het volk maar weer eens belogen zal moeten worden en inderdaad…
   Er zijn nog steeds honderdduizenden Nederlanders die zullen zuchten van dankbaarheid de stomme dwazen!!!
   Nog steeds niks geleerd van die meer dan negen jaar bedrog en openlijke minachting voor volk en democratie.
   De vuile smerige grijnzende schoft!

   Liked by 1 persoon

 14. ReaGluurder zegt:

  Keek er van op dat er in Hongarije toch al 300.000 mohammedanen wonen!Over een paar jaar dus al snel 1 miljoen! Ik heb een zwak voor de Roma. Deze mensen hebben hun slechte reputatie echt niet alleen aan zichzelf te wijten. Het zit er ingebakken, net als het antisemitisme! Joden, de Roma, Homosexuelen… de verschoppelingen van deze aardkloot!

  Like

  • Henk der Niederlander zegt:

   Sorry beste man maar Ik heb de zigeuners meegemaakt en gezien in Roemenie Hongarije en Bulgarije en kan je naar eer en geweten vertellen dat ze hun reputatie dubbel en dik verdiend hebben.
   In Roemenie was Ik op een bruiloft waar de bruid werd verkocht voor 1 miljoen mark met de garantie dat de bruid dit geld met diefstal binnen 1 jaar terug verdiend zou hebben.
   Leer mij geen zigeuners kennen.

   Liked by 1 persoon

 15. Wachteres zegt:

  Marc Belinfante
  ‏ @BelinfanteMarc

  Volgens premier Rutte zit het migratie debat in de #EU helemaal vast. “Als ik het helemaal terugkook, dan zie ik dat er in de Europese Raad te weinig urgentie is voor het migratie probleem. Het wordt hier, Zweden, Italië gevoeld, maar elders veel minder,” aldus premier Rutte.

  Like

 16. Helena zegt:

  Die foto! Je wordt er kostmisselijk van! Volgrevreten Frenske en zuipschuit Jan-Kloot, het ziet er niet uit! Er komt een tijd dat jullie aan de beurt zijn, met jullie gedraai en gesodemieter en het ongelimiteerd binnenhalen van rovende, moordende en verkrachtende ‘verwarde mannen’ stoken jullie het vuurtje steeds verder op! Dan zal die zelfgenoegzame grijns snel van jullie tronie afglijden! Eens zullen jullie de prijs betalen voor alle ellende die jullie veroorzaakt hebben, Inshallah!

  Liked by 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Ik zie ze allebei slechts in tengaatje op blote voeten over de kasseien van de Brusselse Grote Markt in schuifelen.
   Op weg naar het schavot…alwaar de beul zich eerst nog ’n uurtje zal vermaken met de totale reorganisatie van hun anatomische onderdelen.

   Like

 17. Elisah zegt:

  Ondertussen,
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/09/hoe-dichter-bij-dordt-hoe-rotter-het-wordt-dordrecht-wil-beeld-vader-des-vaderlands-willem-van-oranje-verbannen/

  Hoe dichter bij Dordt, hoe rotter het wordt: Dordrecht wil beeld Vader des Vaderlands Willem van Oranje verbannen

  Een standbeeld van de enige echte Vader des Vaderlands mag niet geplaatst worden in Dordrecht, aldus enkele boze burgers. Zij menen dat een beeld van één van de grootste Nederlanders allertijden afbreuk doet aan het imago van de regenten Cornelis en Johan de Witt, die ruim een halve eeuw (!) na de dood van Van Oranje geboren werden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s