Aan eurofiel Nederland

Screenshot_74

(Door: Jan Dijkgraaf)

Zo hard als jullie juichten over de pyrrusoverwinning van Sargentini, zo stil waren jullie gisteren over twee andere dingen

Beste eurofielen,

Kneusjes.

Dat was wat ik dacht toen ik jullie met GroenLinks-Europarlementariër Judith Sargentini zag juichen vanwege het feit dat het Europees Parlement de Europese Commissie heeft opgedragen Hongarije aan te pakken.

Alsof er ook maar één procent kans is dat het land zijn stemrecht binnen de EU zal verliezen. Het starten van de zogenaamde artikel 7-procedure is absoluut het hoogtepunt uit de Europese carrière van de Europarlementariër. Maar tegen de tijd dat de lidstaten Hongarije écht moeten gaan straffen, zal blijken dat de vereiste unanimiteit ontbreekt. Polen gaat Hongarije nóóit laten vallen. Zoals Hongarije Polen nóóit zal laten vallen in eenzelfde artikel 7-procedure die Europees Commissaris Frans Timmermans tegen dat land is gestart.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, Brussel, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, dictatuur, Elite, establishment, EU-critici, Eurofielen, Europees Parlement, Europese Commissie, EUSSR, Frans Timmermans, Hongarije, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Nationalisme, nieuw fascisme, Patriottisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

32 reacties op Aan eurofiel Nederland

 1. delamontagne zegt:

  En zo trots als een “pau.”, als een Groen Linkser was ze om Hongarije dwars te kunnen zitten……..

  Vote du Parlement européen contre la Hongrie : ils ont triché

  Alleen door valsspelen heeft het Europees Parlement het (valse) rapport van J. Sargentin kunnen accepteren om Hongarije in de ban te doen.

  Als de onthoudingen mee waren gerekend, (zoals altijd het geval is geweest), hadden we de tweederde meerderheid (66,6%) niet bereikt. Inderdaad, er waren 448 ja, 197 nee en 48 onthoudingen.
  Dus 693 stemmers in totaal, en 448 van de 693 zijn slechts 65%.
  Afgezien van de onthoudingen, waren er slechts 645 stemmers.
  En de truc werd goed gespeeld: 448 van de 645 zijn 69%.

  Gebruikte bronnen: Pesti Srácok
  (in het Hongaars), Visegrad Post
  (in het Frans)

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Het Europees Parlement rekent dat er met 448 voor, 197 tegen en 48 onthoudingen wél een tweederde meerderheid is behaald. De onthoudingen worden in deze rekensom vreemd genoeg niet meegeteld.
   / / /
   https://www.elsevierweekblad.nl/opinie/opinie/2018/09/na-orban-laat-sargentini-ook-dubieuze-democratische-praktijken-elders-in-eu-onderzoeken-643720/

   Like

  • GT zegt:

   Het laat zien hoe incompetent deze lieden zijn, Europa gaat snoeihard onderuit alleen ze beseffen het niet!

   Like

   • Republikein zegt:

    Geen wisseltruc?

    Like

   • paulzwueste zegt:

    De EU is als anti-democratische organisatie opgericht door bepaalde machten om het bestaande Europa te vernietigen, en als één groot slavenkamp weer op te bouwen.
    Om dit doel te bereiken werd de tactiek van de geleidelijke verandering toegepast.
    Decennia lang werkte dat bedrog-systeem en heeft de EU daardoor schijnbaar de absolute macht over Europa kunnen opbouwen.
    Maar met het honderden miljarden kostende binnen de EU houden van Griekenland kwam het eerste besef dat de EU een reus op lemen voeten was.
    Het Brexit van Engeland was een nieuwe klap.
    Maar de afkeer van de EU werd 100% duidelijk toen Duitsland eenzijdig haar grenzen openzette voor alles wat wilde profiteren van de welvaart van Europa.
    Waarna de landen van centraal-Europa de handdoek in de ring gooiden.

    De maatregelen die de EU denkt te moeten nemen tegen dit groeiende verzet maken duidelijk dat de EU totaal geen macht heeft, en zullen leiden tot haar verdere ondergang.

    Like

 2. Hovawart zegt:

  Geef jullie vrijheid op, voor de vrede en vadertje Europa, leef in armoede en vrees…..en pas op voor de internet-stasi.

  Like

 3. Ruud zegt:

  En zo is het. Het was trouwens toch al een nooit eerder vertoonde vreemde gewaarwording dat men staat te juichen als een Europees land al dan niet terecht een procedure aan zijn broek krijgt, welk land het ook mag betreffen. Ik dacht meteen aan die islamieten die stonden te juichen toen
  nine/eleven plaatsvond. Schandelijk en schadelijk en het geeft maar weer eens aan wat voor soort van de maatschappij vervreemde mensen het Europarlement bevolkt.Nooit eerder zag ik zo een grote afstand tussen kiezers en Europarlementariërs.Het was al niks en wordt zeker niks!

  Like

 4. kampersrene zegt:

  Is dat Tmmermans ? op de foto….Ik hoop van niet want zijn baard bewijst dat hij reradicaliseerd Hij eert Allah en Junckers de sm…..zelf invullen aub

  Like

 5. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Wat jammer, messcherp ge-verbaleerde Jan
  dat steeds het geld bij jou weer om de hoek komt kijken
  ik zag je liever geheel kosten-loos blijven roepen
  gewoon omdat een enkeling dat maar zaó overtuigend kan… 😛
  .
  Jasterke
  .

  Like

 6. Jean zegt:

  Het wordt hoogtijd dat die zuipschuit en die naast hem staande huichelaar een ferme trap onder hun kloten krijgen en ze de sleutels van dat EU gedrocht wordt afgenomen en bye the way zet die onbetrouwbare huichelaar uit Gent en die Italiaanse troela er maar dadelijk bij. Man man wat een troep huichelaars en Europaverraders op onze kosten, kan het nog walgelijker????

  Geliked door 1 persoon

 7. Peter zegt:

  pyrrusoverwinning van Sargentini ?
  Jazeker ! Als puntje bij paaltje komt zal blijken dat de vereiste unanimiteit ontbreekt.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Ik walg van dat Eurofiele tuig ! Het hele zooitje zou voor een volkstribunaal gebracht moeten worden !

  Geliked door 1 persoon

 9. Jan zegt:

  Toespraak Meuthen, AfD: ” Hongarije, trek je niets aan van de imbecielen, psychopaten en zwakzinnigen die jullie willen straffen. Ik dank u”

  Geliked door 2 people

 10. Tom Hendrix zegt:

  Sterf en ga helemaal dood, communistische EUSSR. Dat hele gedrocht, met aan het hoofd de zuiplap Juncker, is het ergste wat ons is overkomen. Dat hele Verdrag van Maastricht brengt, en heeft ons niets anders gebracht, dan een en al doffe ellende. Voor mij mag de EUSSR nu nog helemaal kapot gaan, liever vandaag dan morgen.

  Geliked door 2 people

 11. bigljohn zegt:

  Een land (Hongarije) wiens souvereiniteit niet gerespecteerd word door de E.U. en waar de E.U. baasje over wil spelen inclusief strafmaatregelen. Nazi Duitsland zou het niet beter gekund hebben. Hoe lang zullen die E.U. schoften dit lage spelletje kunnen volhouden. Polen is goed bezig, en Italie blaast ook al een goed partijtje mee. Op den duur zal de E.U. als een kaartenhuis ineen zakken. Of ik dat nog ga meemaken is DE grote vraag, want ik ben ook niet meer van de jongste. Het communisme hield het 80 ? jaar vol, en een ieder heeft ook nog weet van de 80 jarige oorlog….

  Like

 12. Patriot 2.0 zegt:

  Als Hongarije zich niet “verbetert”, dan is Rutte voor een strafprocedure. Dank je wel, Mark!

  Like

 13. Tistochwat zegt:

  Off topic:

  We gaan er volgend jaar op vooruit, hoor!

  Rutte zegt het, dus reken maar op het tegenovergestelde.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2553646/2019-doorsnee-huishouden-krijgt-er-1-5-bij

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Die smerige sociopaat denk dat het volk maar weer eens belogen zal moeten worden en inderdaad…
   Er zijn nog steeds honderdduizenden Nederlanders die zullen zuchten van dankbaarheid de stomme dwazen!!!
   Nog steeds niks geleerd van die meer dan negen jaar bedrog en openlijke minachting voor volk en democratie.
   De vuile smerige grijnzende schoft!

   Geliked door 1 persoon

 14. ReaGluurder zegt:

  Keek er van op dat er in Hongarije toch al 300.000 mohammedanen wonen!Over een paar jaar dus al snel 1 miljoen! Ik heb een zwak voor de Roma. Deze mensen hebben hun slechte reputatie echt niet alleen aan zichzelf te wijten. Het zit er ingebakken, net als het antisemitisme! Joden, de Roma, Homosexuelen… de verschoppelingen van deze aardkloot!

  Like

  • Henk der Niederlander zegt:

   Sorry beste man maar Ik heb de zigeuners meegemaakt en gezien in Roemenie Hongarije en Bulgarije en kan je naar eer en geweten vertellen dat ze hun reputatie dubbel en dik verdiend hebben.
   In Roemenie was Ik op een bruiloft waar de bruid werd verkocht voor 1 miljoen mark met de garantie dat de bruid dit geld met diefstal binnen 1 jaar terug verdiend zou hebben.
   Leer mij geen zigeuners kennen.

   Geliked door 1 persoon

 15. Wachteres zegt:

  Marc Belinfante
  ‏ @BelinfanteMarc

  Volgens premier Rutte zit het migratie debat in de #EU helemaal vast. “Als ik het helemaal terugkook, dan zie ik dat er in de Europese Raad te weinig urgentie is voor het migratie probleem. Het wordt hier, Zweden, Italië gevoeld, maar elders veel minder,” aldus premier Rutte.

  Like

 16. Helena zegt:

  Die foto! Je wordt er kostmisselijk van! Volgrevreten Frenske en zuipschuit Jan-Kloot, het ziet er niet uit! Er komt een tijd dat jullie aan de beurt zijn, met jullie gedraai en gesodemieter en het ongelimiteerd binnenhalen van rovende, moordende en verkrachtende ‘verwarde mannen’ stoken jullie het vuurtje steeds verder op! Dan zal die zelfgenoegzame grijns snel van jullie tronie afglijden! Eens zullen jullie de prijs betalen voor alle ellende die jullie veroorzaakt hebben, Inshallah!

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Ik zie ze allebei slechts in tengaatje op blote voeten over de kasseien van de Brusselse Grote Markt in schuifelen.
   Op weg naar het schavot…alwaar de beul zich eerst nog ’n uurtje zal vermaken met de totale reorganisatie van hun anatomische onderdelen.

   Like

 17. Elisah zegt:

  Ondertussen,
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/09/hoe-dichter-bij-dordt-hoe-rotter-het-wordt-dordrecht-wil-beeld-vader-des-vaderlands-willem-van-oranje-verbannen/

  Hoe dichter bij Dordt, hoe rotter het wordt: Dordrecht wil beeld Vader des Vaderlands Willem van Oranje verbannen

  Een standbeeld van de enige echte Vader des Vaderlands mag niet geplaatst worden in Dordrecht, aldus enkele boze burgers. Zij menen dat een beeld van één van de grootste Nederlanders allertijden afbreuk doet aan het imago van de regenten Cornelis en Johan de Witt, die ruim een halve eeuw (!) na de dood van Van Oranje geboren werden.

  Like

 18. Jules Vismale zegt:

  Nou worden er weer van die flutonderzoeken gehouden of nepnieuws verspreid dat wij hier opeens allemaal in Nederland eurofiel zijn geworden waar ik alleen NIETS van geloof en ik zal deze keer hier zelfs twee artikelen over plaatsen:

  1. Nederlandse kiezers zijn knettergek: 55 procent wil dat Frans Timmermans voorzitter van de Europese Commissie wordt

  Aldus de meest recente peiling van Maurice de Hond.

  Elke week kijken we eerst en vooral uit naar de peiling van Maurice de Hond (die vent is al jaren zo onbetrouwbaar dat je helemaal niet meer serieus kunt nemen) omdat we dan kunnen zien wat de tussenstand in de politiek is. Welke partijen hebben een goede week gehad, welke een slechte? Dat is altijd interessant, maar deze week valt dat helaas wat tegen. Er zijn namelijk (De PVDA heeft zoveel verliezen geleden om hun veroorzaakte puinhopen dat ik nauwelijks geloof dat die partij ooit nog terugkeert) geen verschuivingen.

  Gelukkig voor ons zag De Hond dat al aankomen en heeft hij ook enkele interessante vragen gesteld aan zijn panel. Uit de gegeven antwoorden blijkt dat de Nederlandse kiezer een enorme dwaas is. Want, let wel, 58% van de kiezers hoopt dat Frans Timmermans — Mr. EU bij uitstek — voorzitter van de Europese Commissie wordt. Wie dat trouwens denkt is NOG knettergekker dan die zogenaamde 55%!
  De enigen die daar (godzijdank) anders over denken zijn FVD- en PVV-stemmers. De rest is hartstikke te spreken over de misselijkmakende EU-megalomaan:

  Dat 93% van de PvdA’ers het hoopt, soit. Timmermans is een PvdA’er. Maar dat 61% van de VVD’ers dat ook doet en 57% van de CDA’ers? Het is ronduit schokkend. Natuurlijk, patriottisme is hartstikke leuk, maar Timmermans is a) extreem politiekcorrect, en b) extreem eurofiel. Het is daarom niets minder dan een nachtmerriescenario als hij De Grote Baas van de Commissie wordt.

  Maar ja, leg dat maar eens uit aan de Nederlandse kiezer. Die maakt het allemaal niets uit hoewel dat bijna hetzelfde zou zijn als je in grote steden van die luidsprekende predikanten tegenkomt die overal de rust verpesten omdat ze Johannes de doper willen nadoen! Een Nederlander aan het hoofd van de EU? Yes! En die andere informatie over de machtshonger en eurofilie van deze man die bij talloze Nederland terecht wordt verafschuwd, klopt die dan wel? Details, details. Een enkeling die zich er druk om kan maken.

  Of zou er iets anders aan de hand zijn? Is de gemiddelde Nederlandse kiezer gewoon net zo eurofiel als Timmermans? Ik, Jules Vismale, besluit NIET omdat ik in geen eeuwigheid op een dergelijk EU-zwijn ga stemmen of alle linkse partijen!

  Ik vrees dat het laatste het geval is: dat ‘de kiezer’ (bij de laatste verkiezingen kwamen er trouwens steeds minder mensen opdagen omdat zij allang GEEN vertrouwen meer in de EU en de regering hebben!) nou eenmaal veel eurofieler is dan wij van liberaal-rechts zouden willen. Wij zien dat de EU een groot gevaar is voor de nationale soevereiniteit, maar Jan met de Pet ziet dat niet… of vindt dat helemaal niet erg. Maar niet heus!

  2. Europese barometer: Nederland is eurofiel tot op het bot

  Dit is namelijk toch wel even schrikken hier.

  Eerder vandaag berichtten wij dat een meerderheid van de Nederlandse kiezers hoopt (een grote meerderheid hoopt dat in werkelijkheid NIET!) dat Frans Timmermans voorzitter van de Europese Commissie wordt. Daarmee zou hij feitelijk de machtigste man van Europa worden ofschoon zelfs hij, gelijk aan Dijsselbloem, Juncker, Merkel, Macron e.a.v., niet het eeuwige leven heeft!.

  In het stuk leg ik uit dat dit juist een nachtmerriescenario moet zijn (de EU is allang bezig om zichzelf naar de knoppen te helpen) voor iedere weldenkende Nederlander. Timmermans is niet alleen machtsgeil, hij is ook nog eens een eurofiel pur sang. Met hem aan het roer van de EU zal onze nationale soevereiniteit nóg verder uitgehold worden. En hopelijk wordt hij dadelijk net zo doodziek als Juncker!

  Aangezien dit soort informatie toch ook wel bekend moet zijn onder kiezers (Het is anders niet voor te stellen dat 17,5 miljoen Nederlanders naar de stembus gaan) stel ik uiteindelijk de vraag of zij vreselijk naïef (zo niet dom) zijn, of dat er iets anders aan de hand is:

  Of zou er iets anders aan de hand zijn? Is de gemiddelde Nederlandse kiezer gewoon net zo eurofiel als Timmermans?
  Nou, we hebben het antwoord:
  Maar liefst 91% van de Nederlanders is “blij” om in de EU te wonen. Ja, dat lees je goed: 91 procent. Meer dan 9 op de 10 Nederlanders is groot fan van de EU… en dolblij dat er een federale Europese staat (ik geloof daar werkelijk geen ene bliksem van gezien het feit dat ik op allerlei artikelen over de EU reacties las hoe de mensen daar over denken en het viel mij toe op dat nog geen 4 van de 100 reageerder VOOR de EU was en de anderen voor 96% TEGEN!) aan het ontstaan is. Want dát is waar het wonen in de EU écht op neerkomt, natuurlijk.

  Het zal dan ook niemand verbazen dat uitgesproken eurofielen (tegenwoordig, ik kan me de tijd nog herinneren dat deze meneer eurokritisch was) een feestje vieren op Twitter.

  Misschien moeten we er maar vrede mee hebben: Nederland is een eurofiel land, of wij dat nou prettig vinden of niet en natuurlijk dus ook als men hier al onze feestdagen en tradities naar de knoppen wil helpen! Ga toch op het dak zitten met die flutonderzoeken!
  En ja, dat betekent dus ook dat de EU-trein onverminderd doordendert naar een Europese federale staat. De kiezer wil het (Ibn werkelijkheid NIET. Punt. Maar ook de EU-trein zal ooit tegen eens stootblok wanknallen waardoor het in verwrongen staal gaat veranderen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s