Dit is hoe Google News er binnenkort uitziet in alle EU-landen

Screenshot_73

(Door: Bert Brussen)

In Spanje is het al jaren zo: Google News moet betalen voor gebruik media, dus dan maar geen Google News

Google is al sinds 2014 verplicht om aan Spaanse uitgevers geld af te dragen voor gebruik van content in Google News. De gedachte was dat het ‘eerlijker’ is als Google betaalt voor gebruik van mediacontent omdat Google zelf wel rijk wordt door gebruik van die content. Alleen weigert Google te betalen en heeft daarom in Spanje hun Google News afdeling compleet afgestoten.

Google is een Amerikaans winstgericht bedrijf en heeft nog liever geen klanten dan dat ze moet betalen voor die klanten. Een niet geheel onterechte opvatting. Dankzij Google News, waar Google weliswaar slapend rijk van wordt, krijgen die media extra veel bezoek, wordt er extra veel op advertenties geklikt, zijn er extra veel mensen die een abonnement afsluiten en wordt de goede zaak der journalistiek onder extra veel mensen verspreid. Dus hoezo ‘Google draagt niks af’? Alsof het voor die media verplicht is hun sites gratis open te zetten voor publiek of de crawlers van Google toegang te geven om content te scrapen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Censuur, Elite, establishment, EUSSR, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

7 reacties op Dit is hoe Google News er binnenkort uitziet in alle EU-landen

  1. Sabeltant zegt:

    De Europese Unie is hard bezig internet af te sluiten voor onwelgevallige meningen.
    Een van de dingen die daarvoor nodig zijn is controle op wat er gepubliceerd wordt.
    Met uploadfilters die zogenaamd het copyright moeten beschermen hebben ze het ultieme wapen om elke vorm van content die niet bevalt of waar (zogenaamd) een ander al over geschreven heeft te blokkeren. Dit zal zeker het eind zijn van het internet zoals wij dit kennen.
    Elke vorm van content zal gezien en ongezien gemerkt worden en men kan eenvoudig alle verspreiding zichtbaar maken en zo nodig ingrijpen. Dit gebeurd met zelflerende heuristische filters in autonoom draaiende software. Op dezelfde wijze wordt nu al elke zoekopdracht in zoekmachines gefilterd. Als er ingegrepen wordt ziet niemand dat, wie het erop zet ziet het wel verschijnen, maar het zal bij anderen naar believen van de Europese Unie in geen enkele zoekmachine getoond worden, zelfs al zet je de complete tekst van het stuk in de zoekbalk.

    Dit zal het eind zijn van websites die politiek kritisch zijn, die krijgen rechtszaken en veroordelingen aan hun broek vanwege copyright “schendingen” welke er voor zullen zorgen dat ze verdwijnen.

    https://www.zerohedge.com/news/2018-09-12/catastrophic-eu-passes-copyright-directive-including-internet-link-tax-and-upload

    Er zal zeker een (ondergrondse) tegenstroom komen maar net zoals in de voormalige DDR zal die van weinig betekenis zijn omdat regelmatig dissidenten zullen worden opgepakt.
    De Europese Unie heeft meer met de voormalige DDR en USSR te maken dan met enige vorm van democratie.

    Like

  2. delamontagne zegt:

    Waarom Orban van Hongarije geen islammers / nep-vluchtelingen, in zijn land wil hebben……….
    * / * / *
    Afgelopen Zaterdagnacht werd in ’t centrum van Budapest een vrouw verkracht door een “asielige” Afghaan van 18 jaar, om 3 uur in de ochtend.

    Het slachtoffer is een stewardess die op zondag om half twee terugkwam van het vliegveld en terug ging naar haar hotel.
    Onderweg vroeg ze in een “Kebab”-Restaurant of ze van ’t toilet gebruik mocht maken.
    Een employée ging met haar mee, maar sloot de deur en verkrachtte haar.
    Het duurde bijna een halfuur.

    Een andere medewerker ging naar de deur om twee keer “te-luisteren”!
    Hij zal ook worden aangeklaagd voor medeplichtigheid aan verkrachting.

    Dit alles is op de videobewakingsbeelden die de krant Ripost kon krijgen, te zien.
    Op maandagochtend was de verkrachter nog steeds niet gevonden, dit terwijl een Politie-brigade de opdracht had gekregen om aan deze zaak dag en nacht aandacht te schenken.

    Sinds zijn aankomst in Hongarije heeft deze Afghaan, een z.g.n. “Statushouder”!, een wettelijke vluchteling, zich tweemaal schuldig gemaakt aan sexuele geweldpleging.

    De leider van de nieuwe partij “Mi Hazánk” (ons vaderland) – Laszlo Toroczkai, ex-Jobbik – bekritiseert Orban dat hij dit soort UITSCHOT in het land heeft toegelaten.
    Hij pleit voor chemische castratie (Androcur) voor alle verkrachters.

    Helaas is Androcur slechts gedeeltelijk effectief. [Onnodig te zeggen dat veel burgers voor volledige castratie pleiten.]

    Bron en afbeeldingen van de bewakingscamera: https://ripost.hu/cikk-migranser-szak-budapesten-a-ripost-megszerezte-a-biztonsagi-kamera-felveteleit

    Like

  3. Tom Hendrix zegt:

    Ze haten de vrije burgers zo- de vileine RODEN en GROENE ZWEVERS- dat ze ons op deze manier “monddood”, willen maken.

    Like

  4. aad zegt:

    Ik ben er nog niet van onder de indruk, logisch lijkt mij dat google straks zelf journalisten in dienst neent. Die Journalisten behoeven bovendien niet te worden opgeleid. Ze zijn er al. De krant wordt niet meer gelezen, advertentie opbrengsten gaan naar het laagste niveau. Journalisten in de knel, raken hun baan kwijt! Bij welke media gigant gaan ze solliciteren denk je! Google! Bovenaan de google Nieuws pagina is dan te lezen: Welkom bij Google nieuws internationaal, De snelste en meest indrukwekkende nieuws gigant ter wereldwijd, met de meest bekende Journalisten en de beste reclames. Dag Krant, schreeuwende en jammerende krantenmagnaten, kwaad en vloekend verwijzend naar de politiek, zien hun krant als vloeibaar papierpulp met vervuilende inkt het riool inzakken. Groenlinks en nog enkele andere wollen sokken sukkel partijen vernederen de krantenmagnaten nog verder, en slachten de enkele krantenuitgevers die nog over zijn af als de meest vervuilende industrie van de afgelopen eeuwen. Prijzen de meest arme en achtergebleven landen de hemel in omdat daar nooit een krant is uitgegeven. De rest van de politieke partijen lopen er smullend en huichelend achteraan, die vinden telkens weer een wiel uit als dit op een presenteerblaadje wordt aangeboden. U als lezer kan nog een keer uw krant logo kiezen, en deze valt dan als collectorsitem bij u op de deurmat.
    Geen nieuws, goed nieuws, is straks voor google het beste nieuws.

    Like

  5. BertG. zegt:

    Ik kreeg google niews zo ongevraagd als app op mijn tablet aangeboden, zomaar.
    Je kan het in stellingen bij applicaties uitschakelen.

    Like

    • Sabeltant zegt:

      Dat Google nieuws zou rekening houden met de belangstelling van de gebruiker.
      In mijn geval geen main stream media en zeker geen sport, ik heb het eraf gegooid want het is alleen maar main stream media en sport.
      Heb zelfs heel Chrome erafgemieterd, Firefox werkt ook en is veiliger.

      Like

  6. Elisah zegt:

    Satirisch nieuws uit duitsland

    Like

Plaats een reactie