Dr. Alice Weidel: Statistiek van de Duitse federale recherche bewijst de verscherpte veiligheidssituatie

Screenshot_93

112 moord- en doodslag delicten tegen Duitsers! BKA-statistiek bewijst dramatisch verscherpte veiligheidssituatie!

(Door: Dr. Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

De schrikbarende cijfers van de Duitse federale recherche (BKA) bewijzen zwart op wit hoe dramatisch de veiligheidssituatie in Duitsland is verscherpt door de onverantwoordelijke politiek van de open grenzen: “asielzoekers” zijn bij moorddelicten duidelijk oververtegenwoordigd.

Volgens het BKA zijn er in 2017 op het gebied van moord en doodslag 112 Duitsers het slachtoffer geworden van een delict waarbij minstens één verdachte buitenlander betrokken was. Daarbij werden 13 slachtoffers vermoord. Nog dramatischer worden de cijfers met het oog op de 38 buitenlandse dodelijke slachtoffers door “asielzoekers”.

En dit jaar zet deze bloedige ontwikkeling zich ongeremd voort, zoals o.a. het tragische lot van Susanna F. in Wiesbaden, Daniel H. in Chemnitz of verleden week nog de dood van Markus B. in Köthen op droevige wijze bewijzen.

De Duitse regering moet daarom eindelijk vastberaden handelen om nog meer slachtoffers te voorkomen en een einde te aken aan het klimaat van geweld. Daartoe behoren consequente uitzettingen van afgewezen en crimineel geworden “asielzoekers”. Maar de fundamentele voorwaarde is en blijft de beveiliging van de grenzen, opdat de autoriteiten er de controle over herwinnen wie ons land binnenkomt.

De burgers hebben er recht op dat de Duitse regering alles in het werk stelt om hun leven en hun beveiliging te beschermen. Aan de tijd van het appeasen, bagatelliseren of verheimelijken van deze vreselijke moorden moet een einde komen.

Bron:
www.facebook.com
Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

3 reacties op Dr. Alice Weidel: Statistiek van de Duitse federale recherche bewijst de verscherpte veiligheidssituatie

 1. flyer210b zegt:

  Angela kan beter nu gaan hemelen anders belandt ze in de hel!

  Like

 2. Elisah zegt:

  Dit filmpje van de verrijking zal wel snel van YouTube verdwijnen…

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Mevrouw Weidel U heeft volkomen gelijk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s