Dr. Alice Weidel: Orbán vertegenwoordigt consequent de belangen van zijn land

Screenshot_75

Strafprocedure tegen Hongarije is onterecht! Orbán vertegenwoordigt consequent de belangen van zijn land!

(Vertaling: E.J. Bron)

De beslissing van het Europees Parlement om, na Polen, nu ook tegen Hongarije een rechtsstaatprocedure te starten, is de doorzichtige poging om de Hongaarse regering van minister-president Viktor Orbán voor haar volhardende houding tegenover de onverantwoordelijke vluchtelingenpolitiek van de EU af te straffen.  

Niet de politiek van Orbán, die consequent de belangen van zijn land en van het Hongaarse volk vertegenwoordigt, is een gevaar voor de democratie, maar de ideologische voorschriften van het Europees Parlement en de EU-bureaucratie.

Wie probeert om de democratisch gekozen regering van een lidstaat op deze manier te intimideren en te disciplineren, moet niet verbaasd zijn wanneer de instemming met de EU niet alleen in de Oost-Europese landen steeds verder afneemt.

Bron:
www.facebook.com
Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, democratie, demoniseren, dictatuur, EU-critici, Europees Parlement, Europese Commissie, EUSSR, gezond realisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

14 reacties op Dr. Alice Weidel: Orbán vertegenwoordigt consequent de belangen van zijn land

 1. Patriot 2.0 zegt:

  Ik zou wel eens weten wat volgens de EU nu precies verkeerd is aan Hongarije en haar rechtsstaat. Ik heb nog hout snijdende argumenten gehoord.

  Like

 2. Sharon zegt:

  Trump; America first ! Orban , Hongarije first , De EU ? eigen volk als laatste en alle import gelukszoekers die hier alleen maar komen om de bijstand leeg te zuigen , want ca 2 % gaat maar werken , overal gratis geld geven en je land mee volproppen

  Liked by 2 people

 3. Tom Hendrix zegt:

  Helemaal met U eens, Mevrouw Weidel.

  Like

 4. Patriot 2.0 zegt:

  Is de EU bevoegd dan, om haar lidstaten te disciplineren? Lid van de EU zijn, is immers niet hetzelfde als onder curatele zijn.

  Like

 5. Hovawart zegt:

  Het feit dat Juncker oproept om de eenheid van de lidstaten te misbruiken om “Anderen hun wil op te kunnen leggen” moet toch een reden voor enig gezonde achterdocht, wat staat ons nog te wachten met deze demagoog, en zijn terroristische organisatie……?

  Like

  • Hannah zegt:

   Wat ons nog te wachten staat? Misschien hogere bijdrage. Er is al eens aangekondigd dat ze eigenlijk het dubbele nodig hebben om hun begroting rond te krijgen. Terwijl we nu al minder terug krijgen dan we betalen. Zeker als brexit een feit wordt en ze de inkomsten van engeland gaan kwijt raken. Voor sancties als voor hongarije hoeven we niet bang te zijn aangezien nederland meer dan braaf aan het lijntje loopt.

   Like

 6. flyer210b zegt:

  De E U is incapabel en door onzekerheid en het niet oplossen van de lopende problemen gaan ze wild om zich heen slaan in plaats van eens pas op de plaats te maken, heel jammer want de meeste mensen willen wel samenwerking maar geen politieke unie en daar kunnen ze in Brussel niet tegen!

  Like

 7. ronald zegt:

  Victor Orban verdient de Nobelprijs voor de vrede!!!

  Liked by 1 persoon

 8. Eu en sommige leiders lijken wel een blauwdruk van de islam, doordrammen, niets anders dan de Eu heeft gelijk, niets anders dan Eu is het enige echte geloofwaardige ideologische misleidende instituut voor het slavenvolk.

  Like

 9. onbegrijpelijk en schaamteloos dat Mw Weidel en anderen van haar partij vandaag in het parlement als Charlatans werden neergezet door links

  Like

 10. Het probleem is naar mijn mening eerder dat Merkel de politieke unie wil en dat haar wil in europa wet is

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  De EUSSR is het “Vierte Reich”. De Nazi’s zouden trots op de EU zijn! En de NAZI’S zijn SOCIALISTEN, dus NIET RECHTS!

  Like

 12. Dirk Stam zegt:

  Ik vind de EU een criminele organisatie om een lan d als Hongarijen te dwingen in de criminele pas te lopen.
  Ik hoop dat president Bodan de poot stijf houd en kan rekenen op steun van andere landen want waarom steunt Rutte mem niet omdat zijn eigen baantje dan in gevaar komt zeker.
  .
  Ook met een bijna altijd dronken koploper is het slecht fietsen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s