Hoe lang nog? . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “IkBenHet”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, EUSSR, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

4 reacties op Hoe lang nog? . . .

  1. Hovawart zegt:

    Het wachten is op een Hollandse Jean-kloot , de paranoïde eulcoholist kan de media-aandacht niet aan en zakt langzaam weg in een isolement dat hij min of meer koestert, liever de roes van de drank en de eenzaamheid dan de roes van de roem. Zijn troonopvolger zal de EU en het Europese volk net zo mangelen en uitkloppen als het Nederlandse volk, liegen en bedriegen, en blijven schuiven met zijn handlangers om alle misstanden in de ouderwetse Hollandsche Doofpotten te kunnen houden.
    De VVD zal juichen voor deze eer, en Nederland daarna moeten buigen…..en barsten.

    Like

  2. Jean zegt:

    Voor mij mogen ze die levensgevaarlijke huichelaars vandaag nog de sleutels afnemen en die Luxemburger ook de flessen Jenever want die hebben enorme schade berokkend met het binnenhalen van dat vreemd tuig dat maar één hobby heeft nl. verkrachten en geweld plegen.

    Geliked door 1 persoon

  3. Misschien ben ik straks ook zo maar verdwenen……je kunt zo maar voor het minst geringste worden opgepakt…..zelfs na een onschuldig twittertje…….
    En het is maar een gewoon vogeltje meneer de rechter…..!

    Geliked door 3 people

Plaats een reactie