Conservatieve revolutie: Tsjechische president ontvangt Bannon en Bystron

Screenshot_260

V.l.n.r.: Miloš Zeman, Stephen Bannon en Petr Bystron.

(Door: Collin McMahon – Vertaling: E.J. Bron)

De Tsjechische president Miloš Zeman heeft zondag 23-09-2018 de voormalige chef-strateeg in het Witte huis, Stephen Bannon, en de AfD-leider in de commissie Buitenlandse Zaken, Peter Bystron, ontvangen om de toekomst van de conservatieve revolutie in Europa te bespreken.

journalistenwatch

Na zijn vertrek als hoofdredacteur bij “Breitbart News” probeert Steve Bannon met een kantoor in Brussel een overkoepelende organisatie voor de groter wordende conservatieve beweging in Europa te creëren onder de naam “The Movement”.

Petr Bystron, een voormalige vluchteling uit Tsjechië, hielp mee om de ontmoeting tussen de voorbereidende denker van de Trump-campagne en de Tsjechische president op slot Lany te regelen. Bystron zette zich al vroeg in voor een alliantie van de AfD met de FPÖ en onderhoudt goede contacten met veel Oost-Europese regeringen.

De drie conservatieve voorvechters discussieerden over strategieën voor een politieke wisseling in het door crises geplaagde Europa, dat te kampen heeft met ongecontroleerde massa-immigratie, radicaalislamitische terreur, een golf van moorden en verkrachtingen en de legitimiteitscrisis van de EU-bureaucratie in het kader van de Brexit. Brussel zoekt ondertussen openlijk het conflict met de Visegrád-landen, die de massa-immigratie afwijzen, en dreigt Polen en Hongarije met strafprocedures.

De drie politici waren het er over eens dat de EU zo niet door kan gaan en op alle niveaus dringend hervormd en teruggedrongen moet worden. Zeman benadrukte bij de ontmoeting het gevaar van de militante islam, waartegen dringend effectief opgetreden zou moeten worden.

Bystron waarschuwde voor de gevolgen van de ongecontroleerde massa-immigratie in landen zoals Duitsland, waar volgens de nieuwste criminaliteitsstatistiek van de politie “immigranten” zes keer zoveel “delicten tegen de seksuele zelfbeschikking” en negen keer zoveel “delicten tegen het leven” begaan als de rest van de bevolking. Volgens de cijfers van augustus van het Agentschap voor Arbeid zijn migranten negen maal zoveel aangewezen op sociale uitkeringen als de rest van de bevolking.

Steve Bannon bedrijft “The Movement” vanuit de kantoren van de voorzitter van de Belgische “Parti Populaire”, Mischaël Modrikamen, in Brussel, en heeft onlangs een ontmoeting gehad met o.a. de AfD-voorzitter Alice Weidel en de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini (LEGA), die zich onmiddellijk bij Bannon´s project heeft aangesloten. Bannon reist deze week door naar Boedapest voor een ontmoeting met de Hongaarse minister-president Viktor Orbán.

“Net zoals links de Socialistische Internationale heeft, moeten wij een Conservatieve Internationale smeden om de krachten van de rede en verantwoording, van de democratie en van de zelfbeschikking te verenigen, want alleen zo zullen we Europa van de dreigende zelfvernietiging kunnen redden”, zei Petr Bystron, die een week geleden in de VS was om in St. Louis de “Eagle Award” van de aan Trump gelieerde Phyllis-Schlafy-stichting in ontvangst te nemen en talrijke contacten aan te knopen met vooraanstaande Amerikaanse conservatieven.

De “Jouwatch”-video exclusief uit St. Louis:

 

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Collin McMahon

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Populisme", AfD (Alternative für Deutschland), burgermoed, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, LEGA, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Nationalisme, Patriottisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, Tsjechië, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

26 reacties op Conservatieve revolutie: Tsjechische president ontvangt Bannon en Bystron

  1. Trucker zegt:

    Alluderend (ik ken ook stadhuiswoorden 🙂 op een ander topic waar er éne positief pent over islamieten…
    DIE IS GOED Bannon in eurabia om de lemen reus die eu HQ brussel is nog meer te ondermijnen want van die Oostenrijkse snotneus Kurtz (of zoiets) moeten we al niks meer verwachten, dat is echt een kluns die net is al vele politici in Vlaanderen die van alles beloven maar daden .. ho maar.
    Gelukkig is er een Salvini die die Kurtz een schooljongetje laat lijken die in zijn plechtige communie kostuumpje tussen de eurabia dictators mag poseren, en eens aan de jeneverfles van de alcoholverslaafde Luxemburgse Juncker mag sabbelen als ware het een tiet.

    Geliked door 1 persoon

  2. Hovawart zegt:

    Het zal binnenkort wel in de EU een bij de wet verboden organisatie worden, om de “Unie van Socialistische Europese Republieken,” te vrijwaren van nationalisme en vrijheidsgezinde alternatieven, die in het westen de EU-tirannie in deze landen als mislukt beschouwd, vooral wegens de ernstige schendingen van de mensenrechten, maar ook vanwege het sterk bureaucratisch en kunstmatig gecontroleerde economische en bancaire systeem.

    Like

  3. Tistochwat zegt:

    @ Trucker zegt:

    en eens aan de jeneverfles van de alcoholverslaafde Luxemburgse Juncker mag sabbelen als ware het een tiet.

    Ge zijt ne straffe met wat ge hier amets pent. 😆

    Geliked door 2 people

  4. Ruud zegt:

    Prima ontwikkeling. De enige vruchtbare manier om het protest een wettelijke basis te geven.

    Geliked door 1 persoon

  5. Guus Velraeds zegt:

    “Net zoals links de Socialistische Internationale heeft, moeten wij een Conservatieve Internationale smeden om de krachten van de rede en verantwoording, van de democratie en van de zelfbeschikking te verenigen, want alleen zo zullen we Europa van de dreigende zelfvernietiging kunnen redden”,

    De grote leugen van de progressieven.

    Op individueel niveau willen ze de vrijheid van zelfbeschikking tot in het absurde doorvoeren terwijl dezelfde progressieven op nationaal niveau de vrijheid van de soevereine staten (de massa van individuele stemgerechtigden) in al haar geledingen willen opheffen.

    Geliked door 1 persoon

    • Patriot 2.0 zegt:

      De progressieven kunnen niet met grenzen omgaan, en denken dat vrijheid hetzelfde is als alle beperkingen/grenzen verwijderen. Dat is onzin, want dat is geen individualiteit. Het individu zou dan opgaan in het grenzeloze collectief=niets.

      Like

  6. Cornelis zegt:

    https://youtu.be/MBEOjGSVYOs…..steve bannon is gecontroleerde oppositie in mijn ogen…word t witte huis uit gebonjourd en komt nu europa helpen…om wat te doen…kweet t niet maar volgens mij om het volk in toom te houden…de beerput in amerika gaat wagenwijd open en die ga je echt tot in europa ruiken…oh we zetten steve bannon maar in…hadden beter andrew breitbart gehad…maar ja die hebben ze een handje geholpen…

    Like

  7. Patriot 2.0 zegt:

    It sil haeve…

    Like

  8. Wachteres zegt:

    https://fenixx.org/2018/09/24/moslim-migranten-in-zweden-roepen-op-tot-strijd-vecht-lotgenoten-vecht-hard-tegen-hard-de-stad-het-land-alles-is-van-ons/

    Moslim-migranten in Zweden roepen op tot strijd: “Vecht lotgenoten, vecht hard tegen hard – de stad, het land, alles is van ons!”

    Derde wereld immigranten in Malmö zijn een oproep gestart met de naam “Welkom bij het verzet”. Op zondag verzamelden zich een paar honderd deelnemers in een eerste demonstratie, rapporteert Sydsvenskan.

    Een conservatieve revolutie; Het is hoog tijd!

    Geliked door 1 persoon

    • Anneke zegt:

      Wat een ‘vruchtbare’ en ‘vernieuwende’ oogst heeft Zweden binnengehaald. Domme Marx aanbidders uit het hoge noorden. Helaas is het met ons NL-landje niet veel beter.

      Like

  9. BertG. zegt:

    De grootste PVV fan van Nederland.

    Wilders is rechtdoor­zee en zegt waar het op staat. Een mooie knaap.
    Truus Vreriks (88) uit Glanerbrug knipte de afgelopen zes jaar alle artikelen over Geert Wilders en de PVV uit de krant. Nu ze daar noodgedwongen mee moet stoppen, doneert ze haar eigen archief van 73 mappen aan haar favoriete politieke partij.
    https://www.ad.nl/enschede/truus-88-uit-glanerbrug-stopt-bij-73-mappen-vol-pvv~aab04bf1/

    Like

  10. Wachteres zegt:

    https://fenixx.org/2018/09/25/lynchpartijen-in-congo-als-paniek-over-penisdiefstal-de-hoofdstad-in-een-greep-houdt/

    Lynchpartijen in Congo als paniek over penisdiefstal de hoofdstad in een greep houdt

    KINSHASA (Reuters) – De politie in Congo heeft 13 verdachte tovenaars gearresteerd die beschuldigd worden van het gebruik van zwarte magie om mannenpenissen te stelen of te krimpen na een golf van paniek en pogingen tot lynchpartijen veroorzaakt door de vermeende hekserij. – een voordeel bij een nadeel is dan wel weer dat genderneutraliteit nog niet doorgedrongen is tot Afrika en dat ze er geen twitter hebben want anders zouden de tovenaars van het sociale medium verwijderd zijn of uit hun beroep gezet zijn voor een dergelijk openlijk seksisme, alsof alleen mannen penissen hebben, pfff –

    Als het aan de EU en aan politiekcorrect/links ligt, dan zullen wij dergelijke primitivo’s met miljoenen binnen krijgen.

    En dat zouden wij stilzwijgend moeten toelaten? Nooit van zijn leven!

    Like

  11. Francois zegt:

    De vraag is wat zit er alweer achter. In deze wereld gebeurt niets voor niets . Is dit alweer een decoy zoals FVD ? . Wat zit hier achter ?

    Like

  12. Jean zegt:

    Wij Europese westerlingen moeten steeds 5 punten beschermen:
    1- onze identiteit
    2- onze nationaliteit
    3- onze westerse gemeenschap
    4- onze normen & waarden
    5- onze seculiere wetten
    Iedereen die naar ons Europa komt moet die 5 punten ondertekenen dat ze gerespecteerd zullen worden, bij de kleinste afwijking binnen de 24u ons Europa uitflikkeren.
    Wij Europeanen kennen geen racisme maar wij beschermen onze gemeenschap tegen barbarij en achterlijke waanzin zoals die islam, die zwijnerij hoort niet thuis in onze westerse cultuur gezien zijn barbaarse perverse achtergrond.

    Like

Plaats een reactie