Grote politieactie: zeven aanhoudingen

Screenshot_371

(Door: John van den Heuvel)

NIEUWEGEIN – Bij een grote actie van de nationale politie tegen de Mocro-maffia zijn in Nieuwegein, Utrecht, Tiel en Vianen zeven personen aangehouden. In de omgeving van het Nijpelsplantsoen in Nieuwegein werden straten afgesloten. Op acht plaatsen zijn huiszoekingen gedaan.

De Telegraaf

Woningen zijn met inzet van zwaar bewapende arrestatieteams binnengevallen. De politie bevestigde vanochtend de grootscheepse actie en ontkende niet dat de invallen verband houden met de Mocro-maffia. Enig verband met terreuraanslagen is er niet, benadrukt de politie.

Taghi

De politie-inzet houdt vooral verband met de aanhoudende reeks liquidaties in het criminele milieu, waarbij jonge Marokkanen elkaar naar het leven staan.

In verband met hetzelfde onderzoek jaagt de politie op Redouan Taghi uit Vianen, die een rol zou spelen bij meerdere liquidaties. Familie van deze wereldwijd gezochte crimineel is woonachtig in buurten waar vanochtend de invallen en arrestaties plaatsvonden. Redouan Taghi staat op de nationale opsporingslijst van politie en OM. Hij zou vanochtend (nog) niet zijn aangetroffen.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Criminaliteit, Eurabië, Islam, Islamisering, Justitie, Marokkanen, Moslims, Multiculti, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Grote politieactie: zeven aanhoudingen

 1. Neilven zegt:

  Perfect en nu doorpakken en er flink opzitten, alles afnemen auto’s geld enz., er zijn veel steden waar we van deze Marokkanen enorme overlast hebben, voor mij hoeven ze hen niet vast te zetten, maar hun Nederlands paspoort afnemen, DNA en vingerafdrukken, maar bij de meesten is dit al gebeurd en dan het land uit en nooit meer terug, persona non grata, dit is het tuig dat het voor iedereen verpest en dat moet je gewoon buiten gooien.

  Like

 2. scherpschutter1943 zegt:

  Na aanhouding worden ze weer losgelaten, helaas wordt daar persbericht over gegeven.

  Like

 3. En de politie-helicopters en politie auto’s kwamen bij bosjes zowel boven onze wijk als door de straat cirkelen en rijden…………dit is overigens niet de eerste keer……….maar ja tolerant en links Utrecht nietwaar…………….het wordt steeds erger……..bah

  Like

 4. PS, kon dit artikel zowaar delen op facebook……….maar hoelang het erop staat weet ik niet

  Like

 5. Duchesne zegt:

  Tussen aanhouden en veroordelen zit een wereld van mogelijkheden. De kans dat er een leger advocaten op de zaak word gezet en er schadevergoedingen moeten worden uitbetaald is zeker zo groot als een veroordeling. Het is niet de eerste keer dat er in die kringen groeps arrestaties zijn, het gevolg ervan word vaak niet gemeld, enklel als er wel een veroordeling uitkomt.
  Ik zie een show voor het publiek, een window dressing waarbij eigenlijk enkel word geroewpen dat men overal is, maar de schade is al gedaan, het vertrouwen van de bevolking komt hiermee niet terug, enkel de sukkels die VVD stemmen denken dat alles nu is opgelost.
  Te vaak, te lang en te mager aan effectief resultaat. Zeven Marrekanen op een grasveldje een nekmassage geven zou een duidelijker signaal zijn, maar die zeven zullen eerder autochtoon zijn waar geen clan achteraan komt met bezwaar en wraakgevoelens…..
  De politie heeft de strijd tegen allachtoon geweld en misdaad al verloren, en met de groei van nieuwe ethenische maffia groepen en een wildgroei aan gangs en onderlinge verdragen komt de politie straks enkel nog uit bed om de flitskast te bedienen, de rest zal teveel aan administratieve rompslomp en bijkomstige hinder voor de agenten zelf opleveren.

  Wie met ethnische groepen de strijd aangaat doet er goed aan niet tegen iedere boom die men passeert te pissen maar de bomen die men tegenkomt om te pissen. En dan kun je iets winnen.

  Immigratie en intergratie moet je overlaten aan mensen die dat zelf willen, de rest is overbodig en enkel hinderlijk.

  Geliked door 2 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   Je bent een ongelooflijke eikel als je nu nog als autochtone blanke nederlander met 1 paspoort, politieagent wil worden. Nee, dan de Marokkaanse agenten, hebben 2 paspoorten en zij alleen verantwoording schuldig aan de koning van Marokko. Lachen zich kapot om die stomme Nederlanders. Het zijn en bijven dus gewoon Marokkanen. Of turken natuurlijk. Die zijn verantwoording aan Ankaras , niet aan de nl.wet.

   Like

 6. Nachtkaarsje zegt:

  Een grote politionele actie met wel 7 arrestaties! Goh goh, wel 7! Als het er nou 70 waren geweest had ik gezegd; ja, dat is een grote actie, maar nu? Nee. Gewoon hetzelfde opgeklopte gelul van iedereen. Overmorgen staan ze alle 7 weer buiten…

  Geliked door 1 persoon

  • Guus Velraeds zegt:

   Onderwijl heeft Volkert van de Graaf samen met zijn linkse kompanen het toch maar weer mooi geflikt.

   Inderdaad grote politionele actie, als je niet beter wist.

   Like

 7. Republikein zegt:

  Zo, in de cel gelijk aanhouden, is protocol.

  Like

 8. A Ruygrok zegt:

  Zoo.. zoooooo. ….waren het mocro’ss… tjonge da’s schrikken.. , normaal zijn dat lieve gasten een voorbeeld voor de… integrassie…, nou ja dit zijn echt uitzonderingen natuurlijk…, ik hoop dat ze niet te veel op hun donder krijgen…, die Kanjers….,
  A.Ruygrok, Monster.

  Like

 9. Alex Delarge zegt:

  Jammer. Nu kunnen ze elkaar niet meer uitmoorden.

  Like

 10. boorzalf zegt:

  https://www.wakkerpedia.nl/index.php?title=Marokkaan
  Marokkaan
  Marokkaan, rifaap, fin
  Aggressieve criminele gluiperds uit het Rifgebergte die het hebben voorzien op onze belastingcenten, onze spullen, en óns land.
  Rifaapjes zijn altijd in het bezit van twee of meerdere paspoorten, rijden in te dure gestolen auto’s of op van ons gestolen scooters, en dragen een glimmende jas met een bontkraag. Ze gooien onze homofielen van flatgebouwen, want Marokkanen dulden geen homo’s in hun land (of was het ons land?) En ze verkrachten onze blonde vrouwen. En ze handelen in drugs. Tegen aggressieve Marokkanen leg je het in Nederland altijd af, zowel op straat (dankzij hun vele vriendjes) als in de rechtszaal (dankzij hun vele vriendjes). Maar zo willen wij het blijkbaar met zijn allen. Dus.

  Marokkaanse vrouwen, de kechs, kunnen heel mooi zijn, en zijn vaak hoog opgeleid. Het probleem is dat, als je ernaar kijkt, haar broer of vader plotseling met een kromzwaard achter je staat en jou “vriend” noemt. Hoog opgeleid of niet, de meeste Marokkanen zijn en blijven hun hele leven werkeloos en houden hun handje op bij de Sociale Dienst, wat alles zegt over hun zogenaamde “eer” en hun “schaamtecultuur”.

  Verder zijn alle Marokkanen ook moslim. Echt typerend bij dat soort mensen.

  Geliked door 1 persoon

 11. Corrie Bruin zegt:

  Gewoon een corrupte D66 rechter er tegen aan gooien dan zij zijn binnenkort weer op vrije voeten en met behoud van alles wat die criminele hebben gestolen en gedeald

  Like

 12. Deze morgen op mijn Twitter gezet:
  Nederland is een…..maffia…..cocaïne……en moslimstaat geworden!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s