VIDEO: Duitsland zal over twee generaties officieel een islamitische staat zijn

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op VIDEO: Duitsland zal over twee generaties officieel een islamitische staat zijn

  1. T zegt:

    Zweden zal zeker vallen, maar van Duitsland ben ik niet zo zeker. Wat nou de macht heeft in Duitsland is gewoon pleepapier, maar als het oude bloed weer gaat bruisen, dan kan het wel eens een hard gevecht worden. Vergeet niet dat als Hitler het anders had aangepakt door de Engelsen niet te laten ontsnappen en in Rusland eerder was begonnen hij wel eens ver had kunnen komen, alhoewel zijn beste SS-soldaten bij bosjes gevallen zijn in de Oekraïne en in plaats daarvan moesten dienstplichtige Wehrmacht soldaten het in Rusland opknappen.

    Like

  2. Wachteres zegt:

    https://fenixx.org/2018/10/06/extreemlinkse-minister-vreest-de-toekomst-en-geeft-toe-dat-een-burgeroorlog-in-frankrijk-aanstaande-kan-zijn/

    Extreemlinkse minister vreest de toekomst en geeft toe dat een burgeroorlog in Frankrijk aanstaande kan zijn

    Gerard Collomb, de vertrekkende Franse minister van Binnenlandse Zaken, waarschuwde in zijn afscheidsrede voor de kritieke situatie in de buitenwijken van het land.

    “Ik ben naar alle problematische voorsteden gegaan, de situatie daar is zeer verslechterd (…..) vandaag de dag leven we naast elkaar en ik heb altijd gezegd dat ik vrees dat we morgen van aangezicht tot aangezicht zullen moeten leven”, zei de vertrekkende minister.

    Like

    • Thom zegt:

      Dezelfde soort Pipo’s als Collomb zorgde er wel voor dat ze zelf gekozen werden en niet Marine le Pen. Nou zwammen ze over met elkaar leven.

      Like

  3. ruud beijer zegt:

    Helaas te laat veel te laat. Wegkijkers en huichelaars dat is er van ons volk over.

    Like

  4. Claudia M. zegt:

    Dat lees ik toch net even iets anders; over twee generaties zal Duitsland een shithole country zijn! Voor zover daar nu niet al sprake van is.

    Like

  5. Wachteres zegt:

    “Wollen Sie uns verprügeln?” – Alice Weidel (AfD)

    AfD, De enige hoop van Dutsland. En ze doen het fantastisch …

    Geliked door 1 persoon

  6. Drie landen reeds die in aanmerking komen om heel snel een islamitisch land te zijn.
    Het lijkt of wij achterop raken, maar dat is schijn. We gaan net zo hard die kant op.
    Stoppen met die hele klote toestand. Weg met die politieke leiders die hier voor zorgen.

    Like

  7. louis-portugal zegt:

    Gelukkig dat die moslims hardwerkende mensen zijn die ook mercedessen en bmw´s kunnen bouwen, volgens Merkel.

    Geliked door 1 persoon

    • Nemesis zegt:

      We weten allemaal ondertussen wel op welk gebied de moslims hardwerkende mensen zijn. Voor de rest werken ze niet, of als bedoeld wordt dat geld afhalen bij de bank ook hard werken is, OK. We weten ondertussen ook met welk sop Merkel overgoten is, dus kunnen we met een gerust hart, deze uitspraak als krankzinnig benoemen en ad acta leggen.

      Like

  8. jack black zegt:

    NIX DAAR !
    Wat voor een klote voorstelling !
    Eerst komt het in Frankrijk tot een islamuitbarsting !
    Daarop worden alle grenzen eindelijk gesloten !
    En dan begint het feest met de moslims eruit te knuppelen !
    Einde gut !
    Alles gut !

    Geliked door 1 persoon

  9. BigLJohn zegt:

    …. Duitsland zal over twee generaties officieel een islamitische staat zijn….En alle andere landen van West Europa gegarandeerd ook. Ontkennen van deze wetenschap staat bekend als het wegkijken. De Europese Unie heet dan voortaan; De Eurabische Unie. Al die uitspraken rond; we kunnen het tij nog keren, het is vijf voor 12, en op de rechtse politiek kunnen we vertrouwen zijn pure illusies. Is een land eenmaal islamitisch dan blijft dat voor altijd. Ik hoorde nog nooit over een land wat zich bevrijd had van de moslims. Ook niet over verzetsstrijders en verzetsgroepen die aanslagen pleegden tegen de moslimbezetter. Wel hoorden we over een Arabische lente. En wat dat inhield weet ondertussen iedere burger met gezond verstand.

    Like

  10. Charles Martel zegt:

    Het grootste genetische experiment aller tijden.

    Like

Plaats een reactie