Verkiezing van Kavanaugh: Slechte tijden voor linkse moraalapostelen

Screenshot_449

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Uit de VS komt het nieuws dat de staatsomroep en de mainstream media vandaag hun dagelijkse verontwaardigingserectie verschaft: de jurist Brett Kavanaugh wordt rechter aan het Hooggerechtshof van de VS. De links-populistische misbruikcampagne tegen hem is mislukt.

philosophia perennis

“De benoeming van Brett Kavanaugh tot rechter aan het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten is een catastrofe voor de instellingen van de VS”, schrijft bijvoorbeeld de “Zeit”, bij wiens politieke redactie men immers sowieso steeds minder vaak weet wat harde ris: de opgeheven wijsvinger of de verontwaardigingserectie.

Zoals verwacht zien de mensen in de wereld dat anders en ook in Duitsland is de grootste oppositiepartij blij met de tegen alle campagnes in doorgevoerde benoeming. Bijvoorbeeld de plaatsvervangend landelijk woordvoerder van de AfD Georg Pazderski, die de verkiezing van Brett Kavanaugh als belangrijk signaal voor een conservatieve bewustwording en tegen de linkse tijdgeest beoordeelt:

Steeds meer echte deskundigen vervangen de 68´er ideologen

“In de hele wereld valt het linkse meningskartel, bestaande uit linkse politici en belangrijke maatschappelijke multiplicators, uiteen. Voor ons in Duitsland is de verkiezing van Kavanaugh een duidelijk signaal van bewustwording voor alle conservatieven. Het algemene in diskrediet brengen van conservatieven functioneert niet meer.

Ook in Duitsland verliezen de zelfbenoemde linkse moraalapostelen in toenemende mate aan invloed. Steeds meer echte deskundigen vervangen de 68´er ideologen. In Duitsland is de AfD de zegsman van deze onstuitbare verandering. Een hartelijke felicitatie naar Washington!”

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, belangenverstrengeling, democratie, demoniseren, Donald Trump, Duitsland, gezond realisme, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Verenigde Staten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Verkiezing van Kavanaugh: Slechte tijden voor linkse moraalapostelen

  1. peter zegt:

    Der Spiegel was er vrij zeker van dat hij het niet zou redden ,muisstil nu ,heerlijk

    Geliked door 2 people

  2. freda110 zegt:

    Amerika mag zich in de handen knijpen met een president als Trump, iemand die meer dan genoeg geld van zichzelf heeft en niet omkoopbaar is.
    Dat feit all0een al is een gevaar voor zijn tegenstanders, tel daarbij op dat hij een no nonsens zakenman is, die geheel in tegenstelling tot onze rubberen rutte weet hoe het spelletje gespeeld word en je hebt een winnaar.
    Alle lastercampagnes ten spijt hebben ze het niet tegen kunnen houden en is er geen greintje bewijs boven tafel gekomen.
    Nu is alleen het wachten nog op de documenten die de vieze spelletjes en het landverraad van de linkse democraten bloot gaan leggen.

    Geliked door 2 people

    • Guus Velraeds zegt:

      Nu is alleen het wachten nog op de documenten die de vieze spelletjes en het landverraad van de linkse democraten bloot gaan leggen.

      Ik denk pas over vijftig jaar. Zou het nu uitkomen breekt revolutie uit en zou het land nog meer schaden. Zie het als de moord op Kennedy de ware toedracht is nog steeds staatsgeheim.

      Like

      • Nemesis zegt:

        Kennedy wilde dus de FED aan de kraag. Hij was de mening, dat het o.a. belastinggeld van de Amerikanen niet beheerd diende te worden door een paar particuliere groot aan deelhouders van een bank, maar door de Amerikanen zelf. Ook wilde hij de goudstandaard weer invoeren. Het decreet lag al klaar om getekend te worden en toen kwam eerst Dallas.

        Like

      • Petra DeBoer zegt:

        @Nemesis, eens, en Trump wil ook de FED aanpakken.

        Like

  3. Harry zegt:

    Met Trump op de bok , kun je nog wel eens iets winnen .

    Like

  4. delamontagne zegt:

    Ze hebben ’t moeilijk nu [ eerder ook al ! ]……………..

    Geliked door 2 people

  5. Petra DeBoer zegt:

    Het gaat niet werkelijk om de linkse moraalapostelen maar om het oprollen van de deep state.

    Geliked door 2 people

    • Guus Velraeds zegt:

      Die gaat nooit opgerold worden Petra. De deep state buigt mee daar waar winst gemaakt wordt. Valt winst te maken met windmolens en CO2 in de grond stoppen (proest) dan zetten ze daar op in. Valt winst te maken met schalie gas en kerncentrales wordt daar op ingezet. De deep state is altijd winnaar links om of rechtsom.

      Like

      • Petra DeBoer zegt:

        @Guusvelraeds, daar ben ik het niet mee eens want er word al aangewerkt om het op te rollen.

        Like

  6. Cathja zegt:

    Een fantastisch bericht! Deze benoeming is een prachtig moment voor Donald Trump, die hem heeft voorgedragen.
    Een felicitatie is hier wel op zijn plaats.

    Like

  7. Jan zegt:

    Na verkiezing van Kavanaugh, wie nog twijfels heeft over google

    Google Lead Designer: “You Are Finished, GOP… F*CK. YOU. ALL. TO. HELL…”

    Like

  8. Elisah zegt:

    Ondertussen in de VS,
    https://fenixx.org/2018/10/07/high-school-band-speelt-de-executie-van-een-politieagent-na-in-de-pauze-in-een-stad-waar-vorige-week-twee-agenten-werden-doodgeschoten/

    High School band speelt de executie van een politieagent na in de pauze – in een stad waar vorige week twee agenten werden doodgeschoten

    Foto’s van het halftime optreden van een Mississippi middelbare schoolband gaan viraal, met duizenden mensen die verontwaardigd zijn over de inhoud.
    De voorstelling van Forest Hill High School toonde studenten gekleed als dokters en verpleegkundigen die andere studenten gekleed als SWAT-teamleden onder schot hielden met replica’s van geweren.

    Like

  9. Anneke zegt:

    Die (s)linkse moraal-profeten hebben hun hart geheel niet op de juist plaats. Links…hartstikke verdwaasd…Beter gezegd: verstand loos…Al véél te lang wordt deze wereld geregeerd, door intens verziekte (666) personen. Máár het tij is zich aan het keren, zij het op ’n slakkengangetje.

    Like

  10. Jan zegt:

    Intussen mekkert linksvolk over de kleding van Melanie Trump, colonialistisch

    Like

Plaats een reactie