De bestorming van Europa en zijn prijs

Screenshot_80

(Door: “nfriends” – Vertaling: E.J. Bron)

Een kaartje naar Europa kost € 18,- per persoon – mits de Afrikaan het is gelukt om tot aan het grenshek van de Spaanse exclaves Ceuta en Melilla te komen.

News for Friends.de

Het functioneren van de smokkelmaffia

Een vertrouwelijk bericht van de Guardia Civil laat zien hoe de bendes zich rondom de beide steden in Noord-Afrika organiseren. De migranten moeten 200 Marokkaanse Dirham (€ 18,-) betalen voor een kans om over het grenshek te komen. Daartoe laten de maffialeiders eerst het gebied door “padvinders” inspecteren, die informatie over de door de Marokkaanse en Spaanse veiligheidstroepen uitgevoerde veiligheidsmaatregelen verzamelen.

De maffia beslist op welke dag, op welke tijd en op welk punt langs de grens de “gecoördineerde sprong” plaatsvindt – inclusief straf bij overtredingen.

Zodra de dag is vastgesteld, pakken de smokkelaars de mobiele telefoons van de migranten af, die zij pas in de buurt van het grenshek terugkrijgen. Daar geven ze hen aanwijzingen hoe men de politie intimideert door voorwerpen zoals stenen, stokken, stront, accuzuur en gebluste kalk onder luid geschreeuw naar haar toe te gooien. Als de grensoverschrijding mislukt, vindt de volgende poging voor nog eens 200 Dirham een maand later plaats.

De rol van het Europees Gerechtshof voor de Rechten van de Mens

Het vertrouwelijke document werd onlangs door de Spaanse regering voor een beroepszaak bij het Europees Gerechtshof voor de Rechten van de Mens voorgelegd. Het ging in dit geval om twee “snelle uitzettingen” onder de toenmalige regering van de Volkspartij (PP) van minister-president Mariano Rajoy. Spanje wordt ervan beschuldigd op 13 augustus 2014 twee migranten uit Mali en Ivoorkust, die over het grenshek tussen Marokko en Spanje geklommen waren, “unfair gedeporteerd” te hebben in plaats van hen op te nemen om hun wens te controleren. In oktober 2017 besliste de rechtbank in Straatsburg dat de Spaanse autoriteiten de Europese Mensenrechtenconventie geschonden zouden hebben, en gaf opdracht aan iedere migrant € 5000,- schadevergoeding te betalen. Het land had het vonnis echter aangevochten.

Screenshot_79

De doelen van de NGO´s en het “Global Compact for Migration”

De (nog niet genomen) rechterlijke beslissing zou Spanje ertoe kunnen verplichten zijn optreden aan de grens te wijzigen. “Het proces is echter niet alleen belangrijk voor Spanje”,  aldus Wolfgang Kaleck, secretaris-generaal van de mensenrechtenorganisatie ECCHR. Het “European Center for constitutional and Human Rights e.V” ondersteunt de klager en wil zodoende bereiken dat ook de Balkan-landen en de hele Europese Unie de uitzettingspraktijk aan de EU-buitengrenzen fundamenteel veranderen.

Met de voor december geplande ondertekening van het “Global Compact for Migration” is het vonnis waarschijnlijk nietig. Ook al heeft het VN-document slechts een “aanbevelend” karakter, het zou wel eens alleen maar een kwestie van tijd kunnen zijn tot het – juist in Duitsland – wet wordt.

Bron:
https://news-for-friends.de
Door: “nfriends”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Europa, EUSSR, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Maffia, Marokko, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Spanje, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op De bestorming van Europa en zijn prijs

 1. jungleelephant zegt:

  Hopeloos verloren zijn we!Als we nu niet uit de stoel komen en massaal het Binnenhof bestormen:weg met dit nepkabinet!~En vervangen door mensen met hersens!

  Geliked door 2 people

 2. Hovawart zegt:

  De Dom66-autisten willen het “Global Compact for Migration” vastleggen in de Nederlandse grondwet…….het laatste duwtje, en een consensus voor Brussel om Nederland te onderwerpen.

  Geliked door 3 people

 3. ruud 2 zegt:

  Ze hebben armen en benen en er komt geluid uit, waar moet je die rommel laten?
  we hebben maar 1 dag in het jaar zomercarnaval en dat duurt maar 5 uur.
  Zeg maar dat we volgeboekt zijn en ga naar huis wij bellen wel als er een plaatsje vrij komt.

  Geliked door 1 persoon

 4. Wachteres zegt:

  Baudet vs Rutte: Teken Marrakesh immigratiedeal NIET!

  Geliked door 1 persoon

  • bigljohn zegt:

   Wachteres; En wij maar denken dat Rutte c.s. naar ons gaat luisteren. Deden zij dat wel eens ? Ze sleurden ons ongewild de E.U. binnen. Ze lieten de Gulden verdwijnen, en voerden tegen de wil van iedereen de Euro in. We protesteerden en demonstreerden ons al vele jaren suf, en hielp het ? De prioriteiten in den Haag reiken niet verder dan; Trouw zijn aan alle E.U. principes, inclusief de liefde die aan de islam verklaard werd, en het verneuken en vernederen van de eigen bevolking.

   Geliked door 3 people

  • Tistochwat zegt:

   @ Wachteres 18 oktober 2018 om 20:32

   Ja maar, ja maar…
   En dit dan?

   https://ejbron.wordpress.com/2018/10/18/duidelijk-2-2/

   Geliked door 1 persoon

 5. kampersrene zegt:

  Een verse lading mooie negers ….. kies maar Macron

  Like

 6. Elisah zegt:

  https://wnl.tv/2018/10/18/wnl-verslaggever-bedreigd/
  Met video

  WNL-verslaggever en oud-minister bedreigd tijdens interview over hangjeugd Zoetermeer

  Tijdens een interview met fractievoorzitter Hilbrand Nawijn zijn de politicus en WNL-verslaggever Joost Karreman bedreigd door een groep hangjongeren in Zoetermeer. Het interview werd uiteindelijk onder politiebegeleiding afgenomen en Nawijn en Karreman werden door agenten naar hun auto begeleid.

  Like

 7. Elisah zegt:

  Ijzersterk betoog,

  Immigrant kan zijn tweede vrouw laten komen, terwijl de Duitser een tweede baan moet zoeken….

  Like

 8. kampersrene zegt:

  Ze zien er wat menselijker uit nadat ze die been uit hun neus hebben verwijderd

  Geliked door 1 persoon

 9. kampersrene zegt:

  Op weg naar het neukparadijs

  Like

 10. Elisah zegt:

  Herhaling?

  Like

 11. Jan zegt:

  De parasieten van Guatemala zullen wel denken, wat de Afrikanen kunnen kunnen wij ook; massale bestorming van de Mexicaanse grens

  video/1

  video/1

  ….
  https://www.thegatewaypundit.com/2018/10/breaking-honduran-migrants-in-caravan-tear-down-border-gate-in-guatemala-rush-towards-bridge-into-mexico-video/

  Ook nu, de politie doet niets. Staat als een stel zoutzakken te kijken ipv de mitrailleur op de bendes te zetten

  Like

 12. Jan zegt:

  De bestorming van Amerika (video)

  Thousands of migrants try to cross into Mexico
  A caravan of Honduran migrants arrived at the Guatemala-Mexico border on Friday.
  https://edition.cnn.com/videos/world/2018/10/19/drone-video-caravan-mexico-guatemala-mh-orig.cnn

  Like

 13. De krankzinnige wereld.
  Dat ze niet vergeten ook de elite te bestormen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s