Trans-Tirannie

Screenshot_101

(Door: “eg regs”)

Een paar jaar terug was het COC, een gesubsidieerde club die zich toelegt op LGBT-propaganda, in Utrecht op zoek naar een zaal voor haar zogenaamde Jong en Out-bijeenkomsten. Een plek dus waar wildvreemde volwassenen het doodgemoedereerd op zich kunnen nemen om andermans kinderen zogezegd te ‘helpen’ hun gender-identiteit te ontdekken. Misschien dat ik niet de enige ben als ik zeg dat er een bepaald raar of zelfs nogal eng smaakje aan dit hele gebeuren kleeft, maar over wat er hier zoal wordt uitgespookt en over hoe het precies met de financiering zit, wil ik het nu eventjes niet hebben. Het gaat me om iets anders. Het gaat mij om vrijheid.

Tien of twintig jaar geleden prezen veel etablissementen zichzelf – expliciet – aan als ‘homo-vriendelijk’, maar tegenwoordig zal dit wel anders zijn;op straffe van rechterlijke vervolging moeten we immers allemaal homovriendelijk zijn, dus wat is er dan nog de meerwaarde van om je als zodanig te adverteren?Hoe dan ook is het aannemelijk dat het COC moeiteloos ergens een geschikt onderkomen had kunnen vinden waar men met open armen zou zijn ontvangen. Bizar dus dat men uiteindelijk de ogen liet vallen op uitgerekend de zaal van een Evangelisch kerkgenootschap. Toeval is natuurlijk uitgesloten en de rest van het verhaal is al even voorspelbaar: de Evangelische weigering, de gekrenkte gevoelens van roze verongelijktheid, de mensenrechtencommissie, het OM, enz, enz.

Christenen in dit land kunnen niet op veel sympathie rekenen. Onze Gouden Eeuw was weliswaar een (strikt) christelijke eeuw, maar inmiddels zijn we zo diep gezonken dat we Michiel de Ruyter (als we consequent zijn) waarschijnlijk zouden wegzetten als een achterlijke ‘hater’ en ‘fundamentalist’. En is het dus evengoed te verwachten dat ieder beroep op wederkerigheid tegen dovemans oren gericht zal zijn.

Derhalve ga ik maar niet de retorische vraag stellen waarom christenen geen aanspraak zouden mogen maken op dezelfde rechten en vrijheden die zij indertijd, toen zij het nog voor het zeggen hadden, aan andersdenkenden wél gunden. Het ‘ezels-arrest’ van Gerard Reve komt bijvoorbeeld onwillekeurig in gedachten – maar ik laat het bewust rusten. Misschien dat ik wel mag opmerken dat de vroegere, christelijke praktijk ondertussen in bijzonder scherp contrast staat met de hypergevoelige oplettendheid van onze huidige moraliteitspolitie. Krijgt bijvoorbeeld een dragqueen ergens op een marktplein in Maastricht een verkeerde blik te verduren, dan is het immers zo dat er de volgende dag Kamervragen worden gesteld.

Sta me toe het dan over de boeg van ‘vrouwenrechten’ te gooien. Denkt u werkelijk dat vrouwelijke sportschoolbezoekers het prettig vinden om de kleedruimte te moeten delen met een (al dan niet behaarde of nog in ‘transitie’ zijnde) transgender? Mij lijkt het eerlijk gezegd niet zo fijn, maar wat denkt u zelf? Wellicht dat u tegenwerpt dat we ‘anno 2018’ ruimdenkend, inclusief en niet-oordelend moeten zijn. Prima, kijkt u dan eens naar het onderstaande plaatje. Een beeld zegt soms immers meer dan duizend woorden.

Screenshot_100

Het wereldkampioenschap wielrennen voor vrouwen werd onlangs gewonnen door een man, die zich verbeeldt dat hij een vrouw is. Een van de twee échte dames op het podium wierp ongeremd alle schroom van zich af en beklaagde zich openlijk over het overduidelijke onrecht dat haar was aangedaan. De andere daarentegen, de Nederlandse van Herrikhuyzen, bleek de jarenlange indoctrinatie en hersenspoeling – alle Me Too-agitatie niettegenstaande – ietwat beter verinnerlijkt te hebben. Volgens haar was alles volstrekt ´eerlijk´ verlopen. Goed zo meisje, braaf hoor.

Door:
“eg regs”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "gender", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Trans-Tirannie

 1. Republikein zegt:

  Van Vleuten.

  Like

 2. ronjaspers zegt:

  Die walgelijke smerige lgbt club is een smerige “freak” club dit is zware kindermishandeling.Let op mijn woorden,straks komt deze club voor “uw” kinderen want sex met minderjarige kinderen moet kunnen.KOTS.

  Like

 3. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Werkelijk bespottelijk. Het lijkt wel, nou ja “lijkt”, het is zo dat een groot deel van het volk geestelijk gestoord is. Je ziet toih zo dat het een kerel is, met de spier- en skeletbouw van een man, verdraaid nog aan toe. Hou toch ‘ns op met die imbeciliteiten.

  Like

 4. Jan zegt:

  Manwijf wint wielerwedstrijd voor vrouwen want de gestoorde kneuzen kunnen niet van mannen winnen, dus vals spelen

  Barbara Kay: Trans athletes will be the end of women’s sports


  https://www.therebel.media/barbara_kay_trans_athletes_will_be_the_end_of_women_s_sports

  Like

 5. Wolf zegt:

  Evangelische kerken [ de extreem gekke linkse C.U. zielepieten] en COC is 1 pot linkse troep. Prima dat die in elkaars vaarwater zitten. Er is bij de Homo’s trouwens ook een normaal rechtse beweging die TEGEN COC en alles wat naar links stinkt is. Ze hebben meteen de hele linkse kerk tegen zich. De Gayconserfatief nu de Roze Leeuw.

  Like

 6. Jan zegt:

  Groot Brittannië, een open gesticht


  Three officers detained Kate Scottow at her home before quizzing her at a police station about an argument with an activist on Twitter over so-called ‘deadnaming’.

  The 38-year-old, from Hitchin, Hertfordshire, had her photograph, DNA and fingerprints taken and remains under investigation.

  More than two months after her arrest on December 1, she has had neither her mobile phone or laptop returned, which she says is hampering her studies for a Masters in forensic psychology.
  https://www.thegatewaypundit.com/2019/02/insane-woman-arrested-and-locked-up-for-calling-a-transgender-person-a-man/

  Like

 7. Jan zegt:

  Ex-‘tranny’ omschrijft zichzelf nu als seksloos buitenaards wezen als ‘het’, als ‘ding’

  https://www.instagram.com/jareth_nebula/


  ‘Otherworldly’ Jareth, who has named himself after David Bowie ‘s goblin king character in Labrynth, says that he doesn’t fit into any human gender as he/she/it is an alien.

  https://newspunch.com/ex-transgender-man-identifies-as-a-sexless-alien/

  Like

 8. Jan zegt:

  Gilette komt met nieuw achterlijke video, geestelijk gestoorde vrouw, pardon, ‘man’ (zwart, wat anders) scheert baard, want tranny

  De ‘pa’ is even knetter

  Like

 9. Jan zegt:

  Wie zich niet wil laten naaien door een tranny lijdt aan transfobia

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s