AfD: Merkel verkondigt het einde van de vrijheid van meningsuiting

Screenshot_162

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

Democratische discussies waren gisteren – met onmiddellijke ingang is Merkel´s woord wet!

Door velen onopgemerkt, verklaarde de bondskanselier afgelopen woensdag in het parlement zonder omhaal hoe zij in het vervolg met politieke tegenstanders denkt om te gaan:

politikstube

“We willen bovendien richtlijnen creëren voor de omgang met partijen, die in hun campagnes actief desinformatie bedrijven. En dat betekent in laatste consequentie ook om in zulke gevallen over financiële sancties na te denken. Want politiek betekent verantwoording: wie zich niet aan de democratische spelregels van Europa houdt, kan ook niet verwachten financiële middelen van de Europese Unie te krijgen om de partij te financieren. Ook dat is weerbare democratie.”

In goed Duits: van critici van haar catastrofe-politiek en politieke concurrenten moet de geldkraan dichtgedraaid worden. Dat zij en haar regeringsleden in het verleden zelf talloze onwaarheden verbreidden, interesseert de voorzitter van het Politbureau geen moer.

Grotendeels onopgemerkt door de “kwaliteitsmedia” bereidt Merkel waarschijnlijk nogmaals voor om duidingen van de realiteit, die haar ruïneuze machtsaanspraak in de weg staan, te censureren. De vreselijke censuur-wet (NetzDG), die in 2017 door de toenmalige minister van Justitie Heiko Maas (SPD) werd ontworpen, was pas het begin.

Merkel en haar bereidwillige helpers knutselen aan een censuurstaat, die niet alleen overeenkomsten met de verbleekte DDR bezit, maar deze bijna 1 : 1 kopieert – wat had je anders kunnen verwachten van een voormalige secretaresse van de FDJ en fervent aanhangster van het SED-onrechtsysteem?

De burgers doen er goed aan om de alleenheerseres in de bondskanselarij nauwkeuriger op de vingers te kijken. Want wanneer Merkel haar plannen eenmaal heeft ingevoerd, is het te laat. En deze keer kan niemand beweren dat hij van niets geweten zou hebben. Wie in de democratie slaapt, wordt wakker in de dictatuur!

De bekende roman “1984” van George Orwell zou door alle staatsleiders in de wereld als indringende waarschuwing begrepen moeten worden – niet als gebruiksaanwijzing!

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Lügenpresse", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Desinformatie, Duitsland, Elite, establishment, EUSSR, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

30 reacties op AfD: Merkel verkondigt het einde van de vrijheid van meningsuiting

 1. Harry zegt:

  Als je beweert dat je het wel zal schaffen , dan is dat desinformatie .
  Als je zegt dat er vaklieden uit het buitenland komen om de economie te helpen , dan is dat een leugen .
  Als je zegt dat de criminaliteit niet enorm is , is dat gelogen .
  Als je zegt dat islamitische aanslagplegers “ in de war zijn “, dan is dat bedrog .
  De lijst van leugens en misleiding is haast eindeloos lang .

  Dus : geen financiering meer voor dat communistische secreet !
  Ruim haar maar zo snel mogelijk op !
  En begin dan maar weer opnieuw met Duitsland .
  En nú met mensen met een gezond verstand , start maar met de AFD !

  Geliked door 5 people

  • Oeps zegt:

   Dames en Heren.

   Een kat in het nauw maakt rare sprongen. Zo doet een heks, die met de duivel scheep is gegaan. Instinctief begrijpt ze het falen van haar idiote en beruchte geknoei en grijpt ze nu naar strohalmen, om zich aan vast te klampen. Kunnen die strohalmen haar gewicht torsen, of wordt de zwaartekracht haar te machtig ???. De tegenwind waait uit reeds uit alle hoeken. Het worden voor alle betrokkenen hele spannende tijden. Het komt er nu op aan. Het is erop of eronder. Het hout voor de brandstapel, om de heks te roosteren, wordt al aangedragen. De grote vraag is, of de heks brandend naar de hel gaat, of dat ze het toch nog gaat schaffen.

   Geliked door 2 people

 2. koosv8 zegt:

  Het ijzeren gordijn is niet weg, heel Europa zit er achter nu.

  Geliked door 4 people

 3. alwine kerkhof zegt:

  Is allang aan de gang in Duitsland. Ik weet van mensen, die de politie aan de deur kregen om dingen die ze op FB hadden geplaatst.

  Geliked door 4 people

  • koosv8 zegt:

   Dat hebben wij hier ook vergis je niet. Ik had ze ook aan de deur, niet voor mij maar voor mijn zoon. Want misschien waren er mensen die daar niet tegen kunnen, en waarom het zo moet gaan. Bla bla bla.

   Geliked door 1 persoon

 4. ronjaspers zegt:

  Satanische nazi merkel.Jij zult branden in de hel voor de genocide op de oorspronkelijke duitse bevolking.

  Geliked door 2 people

 5. Juanito zegt:

  Aan de Duitsers om deze gestoorde gek opzij te zetten. En snel ook. Ze vernietigt het land en wist de Duitser. Iedereen die daartegen in het geweer komt, is een nazi en een fascist. Nog even en deze SED psychopaat overtreft die andere psychopaat van een jaar of wat geleden. Duitsland schijnt een patent te hebben op dit soort lieden.

  Geliked door 4 people

 6. Frans Brassens zegt:

  De uiterst simpele oplossing van het probleem Merkel (en van alle andere fascistische dreigingen en al aanwezige effecten) ligt bij het kiezersvolkje, in Duitsland en verder waar dan ook binnen de E.U.
  Even interesse tonen (door bedoeld volkje) in het eigen welbevinden moet toereikend zijn.
  En alwéér: MAAR……….

  Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   Frans Brassens.De macht ligt niet bij de politiek maar bij de “schaduwregering” dat is in europa de (nazi) bilderberg groep.Dit zijn zeer rijke en machtige mensen,die maken de dienst uit in europa en niet de “europeese marionetpop” politici.

   Like

   • Frans Brassens zegt:

    Wanneer er massaal verstandig gekozen wordt, hebben schaduwmachten uiteindelijk geen invloed meer, al kunnen ze lange tijd erg lastig blijven. Zie de processen in de U.S.A waar ze toch heus bezig zijn macht te verliezen.

    Like

 7. fleckie zegt:

  De uitdrukking op haar gezicht'” Ik zal jullie”!, ( ” krijg jullie wel eronder”)

  Geliked door 1 persoon

 8. scherpschutter1943 zegt:

  Het wordt echt tijd dat merkel ophpudt te bestaan. Zo kan het niet langer.

  Geliked door 4 people

 9. bigljohn zegt:

  Al word de CDU nog zo klein, Merkel blijft, dat is nu wel duidelijk geworden. Een dictator (hier een vrouw) laat zich niet gek maken door verkiezingsuitslagen. Zo ook Rutte. Stembusfraude zorgt er wel voor dat de VVD altijd op afstand de grootste politieke partij blijft. Dit alles blijft natuurlijk niet mooi staan, maar hoe het een en ander zich verder gaat ontwikkelen….Het heden is een product van het verleden, maar de toekomst word nu gemaakt, en die zal er niet fris uit komen te zien !

  Geliked door 1 persoon

 10. AEO zegt:

  Even wat anders, wat is er gebeurd met xandernieuws? De website is plotseling verdwenen en al meer dan een dag niet bereikbaar.

  Like

 11. droevige mof zegt:

  Merkel op het partijcongres in Thüringen: eigenlijk heb ik in principe alles goed gedaan.
  De afgevaardigden juichen met standing ovation.
  Gênant, beschamend, deze hielenlikker. Ze weten allemaal dat haar bewind ten einde is.

  https://vera-lengsfeld.de/2018/10/22/kanzlerin-merkel-auf-der-cdu-titanic/#more-3653

  Like

 12. De Titanic zonk langzaam.

  Like

 13. Bander van Ierland zegt:

  Merkel heeft gezegd dat ze een islamitisch leger wil voor een oorlog met Rusland.40.000 man staan al aan de Russische grens.

  Like

 14. WILLEM zegt:

  Dat zeer walgelijke wijf is onkruid!
  Het vergaat niet,dankzij de domme kiezer.

  Like

 15. Jan zegt:

  Merkel islamiseert rustig verder. ‘Christelijk’ onderwijs voor derde klas lagere school (video)

  Duitsland. Hier is een boek voor christelijke, religieuze opvoeding van de 3e klas lagere school. Allah, Mohammad, islam,de koran en de moslims! Geen spoor van islamisering

  video/1

  Like

 16. Aegolius cs zegt:

  Hoe was het ook weer: Nineteen Eighty-Four (1984) door George Orwell, geschreven in 1948……. Een totaal regiem dat zelfs de geneugte van sex, alleen met toestemming van de overheid toestond. Schokkende visie dat zoals het census stelsel niet iedereen kan stemmen, niet iedereen zich maar kan voortplanten?
  1984 (5/11) Movie CLIP – Caught in the Bedroom (1984) HD

  Voor diegene een geheugenupdate van de film:

  Like

 17. Barbara Marquart Scholtzsit zegt:

  AEO.Xandernieuws is al vier dagen geblokkeerd.
  En ik vrees met groten vreze dat dit spoedig ook opgaat voor E.J.Bron.

  Like

 18. Jan zegt:

  AfD wil onderzoekscommissie naar de criminele politieke praktijken van Merkel

  Geliked door 1 persoon

 19. AEO zegt:

  @BertG,
  Klopt, de site is niet geblokkeerd, maar nu kan ik Xandernieuws niet meer bezoeken met mijn tablet, omdat het een Microsoft64 is. Daar zit de gewone Windows Explorer op, en met deze tablet kan ik er geen andere op zetten. Dat is in dit geval dan een nadeel, maar aan de andere kant, omdat je er niet zomaar software vanuit het internet kan opzetten, blijft deze tablet wel heel snel, na inloggen zit je in amper 15 seconden op het internet. Nu bezoek ik Xandernieuws via mijn smartphone, waar ik Chrome kan gebruiken.

  Like

 20. Jan zegt:

  Merkel gaat het internet slopen, vrijheid van mening alleen voor Merkelianen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s