Trump stopt hulp aan landen Midden-Amerika

Screenshot_175

WASHINGTON – De Amerikaanse president Donald Trump gaat de „massale” financiële hulp aan de Midden-Amerikaanse landen Guatemala, Honduras en El Salvador stopzetten of aanzienlijk verminderen. Dat liet hij weten via Twitter. Volgens Trump zijn de drie landen kennelijk niet in staat om mensen te beletten hun land te verlaten en illegaal naar de Verenigde Staten te komen. De Amerikaanse president noemde de karavaan migranten die vanuit Midden-Amerika naar de VS trekt „een nationale noodsituatie.”

De Telegraaf

Al eerder dreigde Trump zo nodig het leger in te zetten om de migranten aan de Mexicaans-Amerikaanse grens tegen te houden. De migranten maken deel uit van een groep van in totaal zo’n vierduizend mensen die in een stoet door Honduras en Guatemala is getrokken en de Verenigde Staten als eindbestemming heeft.

Honderden migranten deden afgelopen weekend een poging om bij de plaats Tecun Uman Mexico binnen te komen, maar stuitten op de Mexicaanse politie. Enkele duizenden vooral Hondurese migranten kwamen in de Mexicaanse grensstad Tapachula aan na een voettocht vanaf de Guatemalteekse grens.

Bron:
www.telegraaf.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, gezond realisme, Graaien, Illegalen, Immigratie. Bookmark de permalink .

27 reacties op Trump stopt hulp aan landen Midden-Amerika

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Een verstandige besluit. Zouden ze in Europa ook moet en doen met de Afrikaanse landen. Geen gratis geld meer als jullie die parasieten niet daar houden.

  Geliked door 3 people

 2. henk zegt:

  Trump snapt dat een land vol profiteurs die te lui of te dom zijn om te werken nooit gaat werken. Hier in de EU willen ze het liefst 4 miljard dombo’s erbij ,op naar de totale ondergang

  Geliked door 4 people

 3. scherpschutter1943 zegt:

  De economische vluchtelingen, overal ter wereld, komen als vliegen op de stroop, af op economiscg gewin. Ik kan ze geen ongelijk geven. Als ik met mijn zwarte voeten in het saharazand stond wilde ik ook graag naar Europa, zoals de joden in de oude tijden naar de vleespotten van egypte. Ik sta echter aan de andere kant van de voedselgrens. Ik ben in nederland en voor eens en voor altijd. iK WENS MET NIEMAND IETS TE DELEN OF WEG TE GEVEN. Ik vecht voor mijn eigen bestaan en al die negers kunnen voor mij het dak op. Heb ik helemaal niets mee. Geen mededogen, geen haat, alleen maar mijn eigen belang in het oog houden EN VERDER NIETS. Kijk naar de dieren, die doen exact hetzelfde. Overleven, daar gaat het om. ALS ER GEVAAR DREIGT, vechten tot je erbij neer valt of sneuvelt maar nooit opgeven. Nederlanders zijn laf, schijterig, dom zoals u wilt, totdat de broodvraag in het geding komt en ze zien hoe ze door de nl.regering ën politici naar de kloten worden geholpen. Pas dan willen ze wat doen om het tij te keren maar ze kunnen niet want de politici, met rutte voorop, heeft allang in de gaten wat de burgers van plan zijn en geeft de politie en het leger opdracht om de nog niet ontstane opstand , met niets ontziend geweld, neer te slaan. Zelf spreekt rutte in zalvende woorden , zoals we van hem gewend zijn,tot het nederlandse volk, in de wetenschap, dat de helft te dom is om te begrijpen waarover hij heeft en de andere helft het geen reet kan schelen omdat ze nog leven in de zalige onwetendheid van de “brood en spelen “ideologie.

  Geliked door 7 people

  • ronjaspers zegt:

   scherpschutter.Jij zegt de “economische” vluchtelingen,het overgrote deel zijn inderdaad profiteurs maar ook moordenaars,verkrachters,pedofielen,sadisten,dieven.Met andere woorden beesten.En als beesten zullen ze ook tekeer gaan.

   Geliked door 2 people

  • abouneenee zegt:

   De vraag is dan wat de onzichtbaren willen uitlokken door de neerwaardse spiraal gaande te houden. Het hele financiële systeem, alsook ieder ander systeem bedoeld om de mensheid te onderwerpen en als slaaf te misbruiken, is over z’n uiterste houdbaarheidsdatum heen. Als we gewoon zelf de macht terugnemen, kunnen de onzichtbaren niets doen, maar daarvoor is eenheid nodig, geen dualisme.

   Geliked door 1 persoon

   • abouneenee zegt:

    Om deze reden zal de Status Quo er alles aan doen om eenheid te bestrijden en Dualisme te bevorderen. Zoals de EU eenheid wil bevorderen is opzettelijk niet in orde: We hebben niet allemaal dezelfde rechten en plichten!

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Scherpschutter.
   Als je met je voeten in het Saharazand stond wilde je ook graag weg.
   Maar nu je in Europa bent wil je niet weg omdat je aan de andere kant van de voedselgrens staat.
   Heel duidelijk en eerlijk geschreven.
   Ik bedenk me alléén dat wij in de naaste toekomst hier nog steeds geen Saharazand zullen hebben, maar toch heel graag weg willen, simpelweg omdat het hier niet meer leefbaar zal zijn.

   Heb je net Hongaars geleerd moet je Italiaans er bij nemen…

   Geliked door 3 people

   • Nemesis zegt:

    Wij zitten hier op zandgrond voor het grootste gedeelte, aan de andere kant van de straat beginnen de moerasgronden. Deze paar zomerse, hete dagen hebben het weiland waarachtig in zoiets als de Sahara veranderd. Ik zal heel veel moeite moeten doen om er voor volgend seizoen weer een fatsoenlijk grasland van te maken of de hele handel te verkopen. Met Hongaars ben ik dus bezig. Italiaans is voor mij geen groot probleem.

    Geliked door 1 persoon

  • Patriot 2.0 zegt:

   Trump trekt een grens. Dat durven ze in W-Europa niet. Elk vorm van een grens stellen wordt door de linkse wereld gelijk gesteld met “asociaal gedrag” et cetera. Ongelooflijk dom.

   Rutte weet inderdaad dat een groot deel van de bevolking zich laat verdoven door zijn onzin. “Dan wil je toch stom zijn”, zei een vriend van me eens. Dat dacht hij, toen hij, zelfstandig ondernemer, uit Duitsland kwam rijden en om 19.30 door de straat reed, en bij iedereen de quiz op de televisie op stond.
   U heeft gelijk: totdat de “broodvraag” in het geding komt, dan is de beer ineens los, maar dan is het wel te laat.

   P.S. Morgenavond Ajax – Benfica : Brood en spelen, dus. Goed gezien van die Julius Ceasar.

   Geliked door 5 people

  • Oeps zegt:

   @ scherpschutter1943 (22 oktober 2018 om 17:58)

   Dames en Heren.

   In plaats van hun eigen land op te bouwen, komen de negers en de moslim barbaren het hier halen. En passant brengen ze met zich mee dat, waarvoor zij thuis wegvluchten. Als wij met die 4 miljard moeten delen, hebben noch zij, noch wij iets. Als ze in hun eigen land hun handjes laten wapperen, kunnen ze daar iets opbouwen, waar binnen de kortste keren de hele wereld jaloers van wordt.

   Geliked door 3 people

   • Nemesis zegt:

    Zelfs de Sahara zouden ze vruchtbaar kunnen maken. Er is geen water? Natuurlijk is daar water, de rivieren lopen daar diep ondergronds.

    Like

   • Oeps zegt:

    @ Nemesis (23 oktober 2018 om 14:30)

    Dames en Heren.

    De Sahara wordt omgeven door Oceanen en grote zeeën. Er blaast heel veel wind en de zon schijnt onbarmhartig. Alle ingrediënten zijn daar aanwezig, om daar op grote schaal het zeewater te ontzilten en landinwaards te pompen. Eer ze het beseffen is de Sahara vruchtbaar en groen. En de klosten ??? Ach zonne- en winsenergie zij vrijwel gratis !!! Naar mate er meer bomen gaan groeien krijgen ze daar schaduw en gaat de temperatuur omlaag. Dat is goede remedie tegen de opwarming van de aarde. Een groene Sahara verbruikt veel CO2. Dus dat probleem lost zichzelf ook op. En al dat ontzilte zeewater, dat landinwaards wordt gepompt is een goed middel in de strijd tegen de stijgende zespiegel.
    Moraal van het verhaal. Moslims ga terug naar huis. Laat daar je handjes wapperen en maak van de Sahara een grote groene oase. het is een win-win project. Dat de rood-groene “politiek correcten” daar nog niet opgekomen zijn.

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Ook helemaal goed Oeps. De policore club weet dat best wel, maar het is niet hun bedoeling dat het zo gaat gebeuren. Ze steken liever miljarden, die ze eerst van ons werkende mensheid hebben gestolen, in projecten de mensheid tegen elkaar op te hitsen en elkaar af te maken, i.p.v. de mensen ertoe te animeren de handjes te laten wapperen en hun zo dus een goed leven te geven. Nee, ze willen alleen maar chaos deze in en in duivels slechte psychopaten.

    Geliked door 1 persoon

 4. abouneenee zegt:

  Gewoon gericht met scherp schieten, alleen de mensen met een doodswens zullen dan nog aan de reis beginnen..

  Geliked door 7 people

 5. Tistochwat zegt:

  Laat Trump maar schuiven!

  Geliked door 2 people

 6. A.J. de Koning zegt:

  Zeer juist opgemerkt, ik ben het er helemaal mee eens, het had niet duidelijker gezegd kunnen worden, een kennis van mij zegt wel eens als ik kritiek op de politiek lever en op de gevaren van immigratie wijs “ach, het zal mijn tijd wel duren” en die heeft ook nog oudere kinderen, ik ben bang dat veel mensen zo redeneren tot het moment dat ze er zelf last van gaan ondervinden en die dag komt eerder dan ze denken. zolang ze naar de voetbalwedstrijd kunnen en TV kunnen kijken denken ze dat het wel mee zal vallen en ze komen pas in opstand als het te laat is.

  Geliked door 6 people

 7. Ruud zegt:

  Hun eigen land opbouwen is de enige doeltreffende remedie. De huidige massale volksverhuizing zal slechts algehele armoede en verdere ellende opleveren aangezien de zittende volkeren niet zitten te wachten om onder de (financiële) voet gelopen te worden door vreemdelingen.

  Geliked door 4 people

  • Tistochwat zegt:

   @ Ruud 22 oktober 2018 om 19:39

   aangezien de zittende volkeren niet zitten te wachten om onder de (financiële) voet gelopen te worden door vreemdelingen.

   Ze kwelen er anders nog lustig op los: ‘Jij bent welkom, welkom in mijn land’…

   Geliked door 3 people

   • ronjaspers zegt:

    Tistochwat.Extreem links en nog een hoop landverraders roepen welkom.Ik denk dat 80 % van de nederlandse en europeese bevolking die multicriminele en diversiteitszooi nooit gewild hebben.

    Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    @ ronjaspers 22 oktober 2018 om 22:16

    Dat was misschien ‘in het begin’ zo, maar het aantal ‘deugmensjes’ is nu ver in de meerderheid. Ze zijn druk bezig om onze cultuur en ons leven te verwoesten.

    En dan zijn er ook nog ‘neutralen’ die ‘geen mening hebben’.
    Die vinden het blijkbaar ook allemaal prima zoals het nu gaat.

    Geliked door 2 people

 8. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  De wijze Dalai Lama heeft het onlangs nog gezegd, dat de vluchteling terug naar huis moeten en thuis hun eigen land moeten opbouwen.

  Geliked door 2 people

 9. Elisah zegt:

  Betrapt?
  https://www.breitbart.com/politics/2018/10/22/watch-louie-gohmert-perhaps-soros-is-funding-caravan-for-midterms/

  Perhaps Soros’ is ‘Funding’ Caravan for Midterms

  Rep. Louie Gohmert (R-TX) says “perhaps” globalist billionaire George Soros is “funding” the migrant caravan that is headed towards the U.S.-Mexico border to overwhelm the country’s asylum and immigration system in order to make it a political issue ahead of the 2018 midterm elections.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s