VIDEO – Achter migranten zit een plan: de islamisering van Europa!

 

(Door: “Balkanske priče”)

De ISLAM heeft altijd geprobeerd Europa te veroveren. Vandaag wordt Europa voor de derde keer getroffen door islamisering, dit keer niet door de gewelddadige jihad, maar op ‘sluipende’ wijze. Wie de geschiedenis van de expansie van de Islam bekijkt, stelt vast dat sommige regio’s militair en met geweld werden onderworpen aan de Islam, maar dat er bij de verovering van nogal wat andere gebieden nauwelijks wapens aan te pas kwamen. Jihad (betekent oorlog tegen de kafirs om de Islam te vestigen) kent vele facetten, waarvan “jihad door het zwaard” er slechts één is. En ‘Al–Hijra’(migratie of kolonisatie/de vestiging van de islamitische heerschappij) is er ook een.

Indonesië, Maleisië, Centraal-Azië en delen van India werden dankzij migratie en bekering geïslamiseerd!… In Maleisië was een moslimpercentage van 51% genoeg om de islamitische republiek uit te roepen. In Libanon was er maar één generatie nodig om een duidelijke christelijke meerderheid in een duidelijke moslimmeerderheid te veranderen…

De moslimleiders erkennen OPENLIJK dat het hun strategie is om miljoenen moslims binnen te brengen in westerse landen, en zodra hun aantallen groot genoeg zijn de macht over te nemen en iedereen tot slaven te maken. Op dit moment zijn er al meer dan 30 miljoen moslims in West- Europa en hun aantal neemt nog steeds toe… En terwijl de elite de viool van het multiculturalisme bespeelt, staan de buitenwijken al in brand. In grote steden als Marseille, Lyon, Parijs, Lille, Brussel, Antwerpen, Londen, Rotterdam, Amsterdam, Bremen of Hamburg zijn al wijken waar de Sharia, het islamitisch recht, wordt gehanteerd en waar de westerse overheid niet meer durft in te grijpen…BEDANKT: landverraders, de elite, universiteiten, kerken, vakbonden, de media, politici en wegkijkers. De toekomst van jullie kinderen is leven onder de fascistische Sharia,of jaren in een burgeroorlog zijn!…

Door:
“Balkanske priče”
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Dhimmitude, Eurabië, Europa, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

34 reacties op VIDEO – Achter migranten zit een plan: de islamisering van Europa!

 1. orelius zegt:

  Helemaal mee eens . Geen speld tussen te krijgen. Wij zijn verkocht door onze eigen elite.
  Waar blijft bijltjes dag.

  Geliked door 3 people

 2. Ruud zegt:

  PENETRATION PACIFIQUE (VREEDZAAM BINNENDRINGEN GEVOLGD DOOR OVERNAME)

  Geliked door 4 people

 3. Patriot 2.0 zegt:

  “De moslimleiders erkennen OPENLIJK dat het hun strategie is om miljoenen moslims binnen te brengen in westerse landen, en zodra hun aantallen groot genoeg zijn de macht over te nemen en iedereen tot slaven te maken.”

  En nog zien velen het niet…………..

  Geliked door 6 people

 4. jack black zegt:

  Ik heb het al altijd gezegt !
  Het komt de dag daar word
  terug geslagen !
  Maak kapot, wat jouw kapot
  maakt !

  Geliked door 5 people

 5. Patriot 2.0 zegt:

  Het Oost-Romeinse Rijk overleefde het West-Romeinse Rijk 1000 jaar. Gaat weer gebeuren: zie Visegrad.

  Geliked door 3 people

 6. Rob van Marle zegt:

  Elite weg ermee

  Geliked door 3 people

 7. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:

  op kousenvoeten naderen de miljoenen
  nog even en wij zijn automatisch slaaf
  en onze Leiders blijven in conclaaf
  blijven ze zwijgen of doneren ze de schoenen ?
  .

  Geliked door 2 people

 8. fleckie zegt:

  Op 19.12.2015, onder…….’Meningsterreur in Oostenrijk’, vertelt mevr. M.Barki, deskundige op het gebied van volkeren.- + vluchtelingenrecht -‘, over hoeveel miljoenen …’getinten’ etc. er nog verwacht kunnen worden, in EUROPA, …en wie Merkel etc. div. ‘ZAKEN’ heeft ‘opgedragen’!!!’en waaraan ze gaarne ‘gevolg’heeft gegeven?

  Geliked door 1 persoon

 9. bigljohn zegt:

  ….Achter migranten zit een plan: de islamisering van Europa!….Maar dat is toch geen nieuws ! Als of we dat nog niet wisten. Dit – nieuws – is niet meer dan een open deur intrappen. Alleen links Nederland denkt er anders over. Achter de belastingdienst zit ook een plan; iedereen dwingen om geld over te boeken dat gebruikt gaat worden voor duistere doeleinden. Zo zijn er vele plannen die ons echt niets nieuws vertellen !

  Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   bigljohn.Extreem links wordt niet voor niets “nuttige idioten” genoemd.Zij worden gebruikt voor de new world order agenda van “de satanische” elite,het is extreem links die de soldaten van allah met miljoenen tegelijk europa binnenhaald.En de soldaten van allah komen de europeese bevolking terroriseren en afslachten.

   Geliked door 2 people

 10. delamontagne zegt:

  Deze Video werd van You Tube 2 maal verwijderd.
  WAAROM?
  Het laat de “modus-operandi” van de islam zien, hoe zij langzaam in de landen infiltreren en de macht overnemen.
  In het Frans, kon niet vinden in Engels.
  https://www.sosvideo.tv/view?v=xNnLyUuZg9fMgE3N
  Van de Site:
  https://www.sosvideo.tv/home

  https://www.sosvideo.tv/v/yZbA24jKw5hHoVyJ/SosVideo-tv-who-are-we–

  Geliked door 3 people

 11. Elisah zegt:

  Echt waar?

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2018/10/links-bestuur-rotterdam-moet-toegeven-syrische-asielzoekers-geen-apothekers-uit-aleppo-maar-90-bijstandstrekkers/#comment-930389

  Links bestuur Rotterdam moet toegeven: Syrische asielzoekers geen apothekers uit Aleppo, maar 90% bijstandstrekkers

  Zelfs de linkse coalitie die momenteel in Rotterdam aan de macht is, moet de realiteit rondom de vluchtelingencrisis onder ogen zien: het beeld dat sommige progressieve lui hadden dat er allemaal hoogopgeleide kansrijke burgers de benen hadden genomen naar Nederland, moest gecorrigeerd. In werkelijkheid is zo’n 90% van de Syrische vluchtelingen een bijstandstrekker, zo schrijft men in een rapport dat onlangs gedeeld werd met de gemeenteraad.

  Geliked door 3 people

 12. M.A.L. Sion zegt:

  De burgeroorlog is onvermijdelijk geworden omdat de westerse samenleving niet op tijd heeft ingegrepen. Het leven van de westerse bevolking(en) dreigt op gruwelijke, uiterst bloedige wijze te eindigen. De islam zal niets buiten de islam toestaan in de islamitische samenleving die aanstaande is.
  Onze eigen overheden zullen het zelfs onmogelijk maken dat we nog achterhoedegevechten leveren. In de komende oorlog zullen we gewoon AFGESLACHT worden door moslims die geen extremisten zijn. Ze zijn geen extremisten omdat ze gewoon zullen doen wat de koran en de sharia hen gebieden. Islam = islam.
  malsion@orange.fr

  Geliked door 5 people

  • Guus Velraeds zegt:

   Als in de koran de doorsnee moslim zelfs door bomen en stenen opgeroepen wordt om ongelovigen die zich erachter verbergen af te slachten in welk opzicht wil je dan nog een religieuze extremist genoemd worden. Als de islam sterk genoeg is zal de doorsnee moslim het mes hanteren.

   Like

  • Blaffertje zegt:

   Een burgeroorlog willen ze naar toe.
   Dat is wel zo klaar als een klontje.

   Like

 13. Charles Martel zegt:

  Er is buit voor iedereen,zegt e profeet. Maar als in eigen land alles geplunderd is moet je wel elders naartoe om te plunderen, vooral als je er zelf niets van terecht brengt. Een van de alleroudste biografien van die profeet, heet “Het boek van de strooptochten (razzia’s), van de hand van al-Waqidi (overigens, bloederige literatuur)”. en die porfeet is dan het voorbeeld, want hij heeft een rechtstreekse verbinding met de stafchef.

  Like

 14. Bob Fleumer zegt:

  Wij, als Nederlanders, kunnen alles wat met islam van doen heeft boycotten, dus geen zaken meer doen met islamitische bedrijven groot of klein, alle beetjes helpen!

  Like

 15. Guus Velraeds zegt:

  Vanavond op T.V. .
  Linda de Mol doet koken met prinses Mabel.
  Hoog kijkcijfer gegarandeerd.

  Like

 16. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 17. Elisah zegt:

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/10/VN-invasie-Europa-en-Amerika-met-600-miljoen-tot-2-miljard-migranten-is-begonnen

  VN invasie Europa en Amerika met 600 miljoen tot 2 miljard migranten is begonnen

  VN wil immigratie Europa opvoeren tot ruim 25 miljoen per jaar – In 2050 moet driekwart bevolking VS en EU immigrant zijn – Migranten invasie bedoeld om grenzen, soevereiniteit en onafhankelijkheid te vernietigen, zodat er een VN wereldregering kan worden opgericht

  Voor Europa zijn de VN plannen nog monstrueuzer: tot 2025, dus slechts over iets meer dan 6 jaar, is het de bedoeling om ‘minstens 159 miljoen’ migranten hierheen te brengen. In het ‘worst case scenario’ wordt gesproken over het duizelingwekkende aantal van 1,4 miljard migranten tot 2050, oftewel 25,2 miljoen per jaar, waardoor de bevolking op ons continent stijgt naar 2,3 miljard, waarvan 1,7 miljard, eveneens bijna driekwart, migranten zijn.

  Omdat het sinds 2001 bij lange na nog niet gelukt is om deze gigantische aantallen te realiseren, zal het aantal migranten dat jaarlijks moet worden binnengehaald nog veel hoger moeten zijn om de VN doelstellingen in 2050 te behalen.

  Like

 18. WILLEM zegt:

  In Afrika maken die islamitische negers al een grote klerezooi.
  En dat wordt hierheen gehaald.

  Lang leve de zeer domme kiezers!

  Geliked door 1 persoon

 19. Lot zegt:

  Tolerantie op 20.30 min ongeveer door een belgische meneer, is niet wat van Nederland is.
  Wij friezen en franken hebben hard gevochten om pagan land te behouden. (niet franken in belgie).

  Tolerantie is bedacht in 1500/1600 door onze (nieuwe buitenlandse) machthebbers, die het katholieke geloof nederland wilde binnenloodsen. En er maar ondergrondse andere tempels moesten komen voor meerdere andere geloven. Een andere manier, was er naar mijn mening niet, om deze andere volkeren nederland binnen te krijgen. Trap er niet in. Geschiedenis herhaalt zich.

  Alle schilderijen zijn van donkere mensen, niet de lokale bevolking die als blauwogigen en bedienden te zien zijn op rembrandt schilderijen, die rijk waren en genoeg geld voor schilderijen te laten maken en genoeg geld om de zeggenschap te hebben over nederlanders.
  Je ziet het overal in de wereld dit turkse assyrische volk dat leeft van spanje tot hongerije, tot in azie en arabie met donkere ogen en haren, wil andere volkeren overheersen, het meester slaaf ras. En het is zover gekomen dat ze geen slaaf willen zijn, maar ernaar streven om de master te zijn.
  Ze proberen hier al 3000 jaar te komen. En sinds de romeinen, half turks half europees, rome is gesticht door mensen uit het oosten, die eerst europees waren en zijn bezet door donkere asiatische steppe volkeren (turks). Sinds de romeinen zich hier wilden vestigen in duitsland, wilden ze het altijd voor het zeggen hebben, daarom is christendom niet over bidden, maar een machtsysteem. Als je dan de minderheid bent, kun je beter zorgen dat je het voor het zeggen hebt.
  katholieken lijken op moslims qua dat het een machtsysteem is en georganiseerde religie die niets met het spirituele te maken heeft. zeg weesgegroetjes en je wordt gered. Er zijn vele dingen die ons nooit beloofd zijn in de bijbel. En veel verhalen uit de bijbel zijn van zeer oude europese mythen. zoals het verhaal van adam en eva en de appel en de boom van eeuwig leven. Niemand denkt toch dat wij allemaal daarvan afstammen, maar met de paplepel wordt dat geloofd door links en de christenen. Dan zouden wij broers en zussen trouwen. En ging de zoon van adam en eva niet weg om ergens anders een vrouw te halen. Het is een metafoor
  Niet alle volkeren zijn hetzelfde en zijn allemaal mensen en kunnen door elkaar gegooid worden. Dat willen ze ons doen geloven. Ga maar ergens anders spelen en gooi de bantu nigerianen door elkaar met de chinezen, begin daar maar mee. Hoe komt het dat dit nog echte volkeren zijn? Omdat zij bereid zijn mensen te doden, waar wij ze maar onze landen laten binnenkomen. Met dank aan het donkerharige volk wat hier al was komen wonen. (die meestal christen zijn en niet joods, mocht je dat denken)

  Er is iets vreemd aan die blondharige geverfde vrouw met kort haar, die in duitsland zei dat het goed was dat de stad nu allemaal buitenlanders had. Het lijkt wel een soldaat die ook de haren afscheren en dan niet meer in contact staan met hunzelf, en niet meer dingen kunnen doen die niet meer voorhenzelf goed zijn.

  Like

 20. Patriot 2.0 zegt:

  Jenny Douwes zou een “wit privilege” hebben gekregen van RTL, volgens een of andere hotemetoot, omdat RTL (aanvankelijk) op haar voorwaarden in ging.
  Voorwaarden stellen mag dus ook al niet meer…. als het om dat soort figuren gaat. Pffff…..

  Like

 21. Lot zegt:

  Waarom doen ze ons dit aan? Was een eerder als vraag gesteld.
  https://www.youtube.com/watch?v=bHw4MMEnmpc Op 40.50 minuten. Why beauty matters…

  vanaf 41.19 min; This day many artists look at idea of beauty with disdain, a left over of a vanished way of living, which has no real connection with the world that now surrounds us. So there has been a desire to desecrate the experiences of sex and death, by displaying them in trivial and unpersonal ways.
  That destroys all sense of their spiritual significance. Just as those who loose their religian have an urge to mock the faith that they have lost. So do artist today feel an urge to treat human life in demeaning ways and mock the pursuit of beauty.
  23.57 min; about a painting of the crucifixion: it redeems the horror it shows and …makes us accept death.

  In de documentaire wordt Aan de ene kant, zorgt kunst ervoor dat wij steeds meer dingen accepteren, die eigenlijk vreselijk zijn, en aan de andere kant zegt men in de tussenliggende minuten, dat er te weinig liefde is, of te weinig liefde erin gelegd wordt.

  Met kunst zou je dus voorzichtig moeten zijn, hoewel dit in de documentaire niet gezegd wordt.
  Hoe machthebbers in media en recht aan ons dingen brengen, dat wij het toch accepteren.

  Like

 22. koddebeier zegt:

  En………………………….de overgrote meerderheid van ‘onze’ beroepspolitici slapen verder, ze weten het allang maar kijken de andere kan op !

  Geliked door 1 persoon

 23. koddebeier zegt:

  Is dit nog te stoppen……………………………….of is het enige wat ons autochtone rest……emigratie ??
  Want de grauw grijze meute blijven maar braaf op de linkse en gedoog partijen stemmen .
  Zij zijn de ware schuldige van de verloedering en ondergang van onze cultuur, vrijheid van meningsuiting en de ondergang van Nederland !

  Geliked door 2 people

  • Blaffertje zegt:

   Toch meen ik een verandering te bespeuren dat rechts sterker word.
   Je ziet een ommezwaai naar rechts in vele europeesche landen.
   Langzaam aan worden mensen wakker en lijkt men uit de linkse hersenspoeling te ontwaken, ze realiseren zich in welke nachtmerrie ze zijn beland.

   Like

   • koddebeier zegt:

    De voortplantingsdrift van de mossel gaat sneller dan het ontwaken van die gutmensch idioten !

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s