CITAAT Brian Crozier

Screenshot_374

“Een samenleving die zichzelf niet verdedigt, is verdoemd. Een systeem dat passief blijft ten overstaan van aanvallen verdient het om ten onder te gaan. Zij die niet bereid zijn vrijheid te verdedigen, zullen onvrij worden. Lijdzaam blijven toekijken, is zelfmoord plegen.”

(Brian Crozier)

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op CITAAT Brian Crozier

 1. scherpschutter1943 zegt:

  Dat is wat in nederland nu gebeurt .Lijdzaam toekijken hoe zij, de politici, ons mooie land naar de kloten helpen omdat ze niet de wil en de moed hebben om de eigenheid te verdedigen. Zij liggen op hun knieën achter de moslimkont, die naar het oosten ligt te bidden. Nederland is verloren aan de islam.

  Geliked door 4 people

 2. delamontagne zegt:

  Asia Bibi is vrij, Marine le Pen wil dat zij en haar gezin asiel krijgen in Frankrijk.

  Zij is vrij maar nog steeds in doodsgevaar.
  De Christelijke Asia Bibi die al 10 jaar gevangen zit en is veroordeeld tot de doodstraf voor Blashphemie in 2010, is door het Hoogsgerechtshof van Pakistan vrijgesproken, vandaag Woensdag 31 October.
  Terwijl dit een golf van enthousiast gejuig bij haar verdedigers over de hele wereld opriep, wekte het ook de woede op van de Pakistaanse moslims die de straat opgingen en haar dood eisten.
  De vrouw en haar gezin geconfronteerd met dit gevaar, gaf velen aanleiding tot oproep om haar asiel te verlenen in Europe als wel in Canada.
  In Frankrijk was het Marine le Pen die opriep om haar asiel te verlenen.

  Like

  • Cathja zegt:

   @delamontagne

   Mooi van Marine le Pen, maar in Frankrijk barst het van de moslims, zodat deze vrouw ook daar gevaar loopt! Ze kan beter naar Hongarije vertrekken. Orbán zal haar beslist willen opnemen en huisvesten.

   Geliked door 2 people

   • delamontagne zegt:

    Het klopt wel dat Frankrijk “Barst-van-de-muslims”, maar in NL is dat in percentage op bevolking niet anders.
    Fr 67 miljoen inw. 6% moslim.
    NL 17 miljoen inw. 6% moslim.
    Verschil NL & Fr, in Nederland waarschijnlijk door hele land.
    ( weet ik niet zeker, zullen de reageerders beter weten ), hier in Fr heel erg geconcentreerd in de [zeer]grote steden en dan de banlieus.
    Waar wij wonen zie ik ze zelden en als we al eens een “hoofddoekje” zien in de grote Supermarche, kijken we elkaar aan.
    Ook niet in grote ziekenhuis waar ik geregeld kom.
    Maar wat het gevaar voor Asia Bibi betreft, dat zal in alle Westerse EU-landen voor haar gelden met die verschrikkelijk fanatiek idioten.
    Ze zal een andere identiteit moeten aannemen.

    Like

   • scherpschutter1943 zegt:

    De politiek (ook in nederland) zal opgelucht adem halen als dat meisje wordt vermoord. De imans zullen in hun handen wrijven. Hun macht is weer eens bevestigd. Als de haatmoord in nederland zal worden gepleegd, kunnen de daders nu al rekenen op clementie, want “cultuur”. Nee, dan de vader van het 14jarige meisje, die zelf de stalker van zijn dochter opspoorde omdat de politie het verdomde. Hij mishandelde de stalker en is nu in hoger beroep veroordeeld tot 6 jaar gevangenisstraf vanwege poging tot moord. De rechters vonden dat ze een afschrikwekkend voorbeeld moesten stellen vanwege eigen gerechtigheid dat konden ze niet tolereren, burgers die voor hun rechten op kwamen.

    Geliked door 1 persoon

  • Henk der Niederlander zegt:

   Duidelijk is natuurlijk dat Bibi in geen enkel land nog veilig over de straat kan.
   Overal lopen wel van die fanaten die haar van de wereld af willen helpen.
   En dan wel met name onder de Pakistanen

   Geliked door 2 people

 3. koosv8 zegt:

  Wij allemaal.

  Like

 4. laura van der storm zegt:

  En zo is het……..op weg naar de verdoemenis!

  Like

 5. Republikein zegt:

  Socialisten zijn bezig aan het finale eindspel, finito, wat volgt?
  Utopia.

  Like

 6. Klaas zegt:

  Like

 7. M.A.L. Sion zegt:

  Het ontbreekt ons aan een helder (strijd)plan hoe we het aan moeten pakken om de moslims eruit te schoppen. We zijn het er over eens dat de islam oprukt en we weten dat we verloren zijn als de zandbakbarbaren de macht over kunnen nemen.
  Haal je de beelden eens voor ogen van straten in Parijs waar moslims het verkeer stil leggen om op straat een gebedsdienst te houden. Dat is een verzameling van duizenden ‘gelovigen’ die gehoor gegeven hebben aan de oproep om aan die gebedsdienst op straat deel te nemen. Deze duizenden zijn een onderdeel van de 5e colonne die, in dit geval in Frankrijk, al aanwezig is.
  De oproep aan deze duizenden had ook kunnen zijn om te verzamelen bij de moskee en daar uit de kelder de wapens in ontvangst te nemen en vervolgens, onderweg alle Parijzenaars die ze tegen komen te vermoorden, en op te trekken naar het regeringscentrum.
  Ze nemen daar de tijd om Macron uit zijn ‘veilige’ plekje naar buiten te halen en onder het oog van de verzamelde moslims ter plekke te onthoofden. Te gelijker tijd nemen een aantal intelligente moslims het machtscentrum in bezit.
  Er is al een signaal uitgegaan naar andere grote steden in Frankrijk, waar de moslims op gelijke wijze de wapens te voorschijn halen en de macht overnemen.
  Het belangrijkste TV-station is ook overgenomen en alle ‘gematigde’ moslims wordt opgedragen om hun ‘gematigde’ gedrag af te leggen en gevolg te geven aan de Jihad en mee te werken bij het zoveel mogelijk Fransen uit de weg te ruimen.
  Na dit angstig stemmend scenario zult u beseffen dat u uw aandeel moet leveren in de strijd tegen deze bende, die de macht oven neemt in Frankrijk. En vervolgens in alle landen in West Europa.
  Hoeveel tijd verspillen we nog voordat we gezamenlijk onze weerbaarheid gestalte geven?
  maksuib/@orange.fr

  Geliked door 2 people

  • Jan zegt:

   De islam illegaal verklaren want tegen de westerse samenleving gericht
   Islam is een terroristische ideologie
   Alle uitkeringen van moslims stopzetten
   Moskeeën tegen de vlakte
   Grenscontrole
   Doodstraf wie op het genoemde de wet overtreedt

   Probleem opgelost

   Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Sion, u schildert geen doemscenario maar een realiteit die naar mijn overtuiging binnenkort staat te gebeuren. Helaas hebben wij geen plekken zoals moskeeën van waaruit de aanval c.q. verdediging kan worden geleid. Degenen die zich onze regering noemen, zien met argusogen toe dat de burger zich niet bewapent want daar zijn ze als de dood voor. Ook de organisatie die nodig is tot het plegen van verzet tegen de islam overname zal door de overheid desnoods in bloed worden gesmoord. Den haag c.s. levert zich liever over aan de islamieten. Helaas voor hen weten ze niet wat ze dan te wachten staat. Ze zullen onthoofd en gevierendeeld , naakt achter een paard door den haag worden gesleurd, een bloedig spoor achter latend, als waarschuwing voor de nog overlevenden.
   Het huidige iran zal een speeltuin lijken bij het geen de Nederlanders nog te wachten staat.

   Like

 8. Judge zegt:

  Wij zijn al lang tevreden als we iemand er de schuld van kunnen geven en sluiten de zin af met: “We kunnen er toch niets aan doen”. Moet er dus eerst weer oorlog komen om te kunnen ervaren wat vrede en veiligheid betekend? Maar probeert u eerst eens de definitie te begrijpen van het huidige linkse fascisme. Dan zult u waarschijnlijk wat fanatieker vechten.

  Like

 9. Jan zegt:

  De Dems, niets anders dan een bende psychopaten zijn duidelijk uit op collectieve zelfmoord

  Bizarre beschuldigingen op Twitter tegen Trump en de Republikeinen waartegen geen kruid is gewassen

  video/1

  Like

 10. Elisah zegt:

  Diversity destroys culture

  Like

 11. Elisah zegt:

  Ondertussen in de VS,

  Like

 12. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  er zijn veel zaken die we zeker weten,
  maar die we tóch geneigd zijn te vergeten
  al zijn ze zelfs onduldbaar ongehoord
  en zó wordt VRIJHEID onbedoeld vermoord !
  .
  Jasterke
  .

  Geliked door 1 persoon

 13. scherpschutter1943 zegt:

  Nee Kronenberg. Onze vrijheid wordt niet onbedoeld vermoord. Dat is gewoon opzet van de haagse machthebbers. Zij plegen nu al zoiets als moord op eigen volk eerst. Geert Wilders waarschuwt elke keer tegen de islam. helaas, het achterlijke 2e kamervolk wens niet te luisteren en laten het onheil over zich komen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s