Buschauffeurs Qbuzz van en naar AZC Ter Apel zijn overlast asielzoekers zat, dreigen met boycot

Screenshot_377

(Door: Bert Brussen)

“Ze gaan maar door met het slaan tegen bussen, spugen en respectloos gedrag en beschouwen dit als normaal”

Buschauffeurs van Qbuzz-buslijn 73 die van Emmen via Ter Apel (waar ook het asielzoekerscentrum staat) naar Gieten rijdt en vice versa hebben het helemaal gehad met de overlast die wordt veroorzaakt door asielzoekers, met name de zogenaamde ‘kansloze asielzoekers’ uit ‘veilige landen’ uit onder andere Noord-Afrika, Turkije en Albanië. De ondernemingsraad van Qbuzz laat nu weten dat als er niets wordt gedaan aan de overlast de chauffeurs de haltes bij het AZC voortaan zullen boycotten.

Aan RTV Noord laten chauffeurs weten hoe ernstig de overlast inmiddels is:

Lees verder>>>
(h/t “Elisah”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, islamappeasement, Islamisering, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

24 reacties op Buschauffeurs Qbuzz van en naar AZC Ter Apel zijn overlast asielzoekers zat, dreigen met boycot

 1. BertG. zegt:

  Wat willen ze nou eigenlijk met al die gasten in dat AZC.
  Denken ze nou werkelijk dat wanneer die gasten ergens een huis hebben dat ze zich dan wel normaal gaan gedragen.
  Overal waar ze zijn maken het voor zichzelf onmogelijk, zonder dat er gevolgen aan vast zitten.
  Dan is het toch niet gek dat ze denken dat het blijkbaar normaal is.
  Zo gaan ze steeds weer opnieuw kijken waar de volgende grens ligt, niets is te gek hier.
  Het maakt toch niet uit wat ze uitspoken, of dat nou stelen is, vrouwen aanranden en verkrachten, buschauffeurs in hun gezicht spugen, iedereen om je heen lastig vallen.
  Een woning krijgen ze blijkbaat toch wel.

  Geliked door 4 people

 2. Cathja zegt:

  De ellende zit ‘m in het alleen maar praten over de overlast, maar er niets tegen doen. Dat inmiddels elk normaal mens deze ratten meer dan spuugzat is, laat de overheid koud. Ze zullen er nog eens serieus naar kijken….., en daar blijft het dan bij.
  Stop toch eens met ‘in kaart brengen van de overlast’, maar pak die illegalen bij kop en kont en zet ze uit! Nederland was niet het eerste land wat ze vanuit hun thuisland binnen kwamen, dus hebben wij geen plicht om ze op te nemen en te verzorgen.

  Het leven van velen die in de buurt wonen van een AZC wordt grandioos verpest. Het wordt tijd dat de bevolking het recht in eigen hand gaat nemen. Buschauffeurs moeten illegalen voorbij rijden of gewoon weigeren mee te nemen (in het belang van de veiligheid) en winkeliers moeten een bord ophangen dat ‘refugees’ niet welkom zijn in hun winkel. Boycot die gasten maar. Ze hebben het er naar gemaakt.

  Geliked door 3 people

 3. Tistochwat zegt:

  Die luie, mohammedaanse negers kunnen toch best lopen?
  Hun bek is groot genoeg en ze mankeren niets aan hun poten.

  Geliked door 2 people

 4. Jean zegt:

  In elke bus 10 baseball knuppels hangen en zodra een barbaar op de bus stapt deze eruit kieperen want wij willen die barbaren niet in onze omgeving.
  Dat AZC gebruiken om zwijnen in te kweken dan heeft het teminste een functie.
  Ik haat niemand het enige wat ik haat is geweld en zeker barbaars geweld en om geweld te voorkomen moeten wij geweldplegers verwijderen uit heel Europa incl. die stal volgepropt met geweldzaaiers in Brussel met die zuipfles en pipo timmerfrans & co.

  Geliked door 4 people

 5. henk zegt:

  En Rutte wil : de verklarting van Marrakesch” tekenen om de deur naar Europa voor heel Afrika open te zetten !!

  Like

 6. Cleo zegt:

  Trump heeft gelijk: deze primitieve wezens komen uit shithole countries!
  Laat ze daar maar blijven, zodat ze onze Westerse beschaafde landen niet ook kunnen verzieken!

  Geliked door 3 people

 7. Freda110 zegt:

  Niet dreigen maar DOEN, van de overheid hoef je niets te verwachten, van de zijde van de politie hoef je niets te verwachten en van de zijde van de coa nog minder.
  Ik kan me goed voor stellen dat nu het weer vroeg donker word een knokploeg met een stel honkbalknuppels snel een einde aan dit soort gedrag kan maken.
  Jammer genoeg zijn ze in het donker niet herkenbaar dus…..(Big Smile)

  Geliked door 2 people

 8. Mary zegt:

  Ik denk dat een bus vol bavianen geciviliseerder is en niks nieuws onder de zon overal waar een AZC was/is heeft men dezelfde ervaringen, hoe zou het nu toch komen dat mensen geen AZC bij hun in de buurt willen???? smerig gajes!!!!

  Geliked door 2 people

  • Nemesis zegt:

   Ik hoop voor jou Mary, dat je nooit een kudde Bavianen in het echt tegen zult komen. Negers en Bavianen lijken heel erg veel op elkaar in hun gedrag. Het enige wat hun onderscheidt is dat Bavianen (gelukkig) geen messen hebben of geweren en nog niet in de gaten hebben hoe ze mensenvrouwtjes kunnen verkrachten. Hoewel, ik vertrouw noch de een, noch de ander.

   Geliked door 1 persoon

 9. jack black zegt:

  Hoezo bus ?
  Lopen laten !
  Ze hebben toch niks te doen en tijd genoeg !

  Geliked door 2 people

 10. boorzalf zegt:

  Dit is een landelijk probleem.

  Geliked door 1 persoon

 11. Sabeltant zegt:

  Niks busdienst, laat die analfabete parasieten gewoon verrekken.

  Geliked door 2 people

 12. Elisah zegt:

  Off topic,
  Over bussen gesproken….de soros express

  Like

 13. kampersrene zegt:

  “Ze gaan maar door met het slaan tegen bussen, spugen en respectloos gedrag en beschouwen dit als normaal”…..Voor Islamjongeren is dat inderdaad een normaal gedrag….niet in hun thuislanden want daar krijgen een matrak in hun smikkel….Prachtige voorbeelden van een opvoeding Dan denken die verlichte politiekers dat wij in harmonie kunnen samenleven….nog niet bijna !….

  Like

 14. Wim zegt:

  Wat wordt er weer lekker politiek correct om het probleem heen gepraat. Ook door die buschauffeur die geen buschauffeur is maar OR-man. Je zag hem schrikken en terug trekken toen het woord gesloten ‘opvang viel’ voor (wie heeft dat woord verzonnen) veilige-landers. Schande dat die gasten niet linea recta uitgezet worden of anders direct opgepakt worden bij overlast of niet willen betalen.
  Het is inderdaad een groter probleem, namelijk het open grenzen beleid. Maar niemand aan tafel durfde het te benoemen. dat dan ook. Dus er komt ook geen oplossing.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s