Het “Verdrag van Marrakesh”: complete samenvatting en analyse

Screenshot_378

(Door: Rob van Geel)

‘Dit verdrag is een regenboogkleurige weg geplaveid met goede bedoelingen die rechtstreeks naar de hel leidt’

Op 10 and 11 december 2018 komen regeringsleiders bijeen om een document te ondertekenen dat The Global Compact for Safe, Orderly and Regular Migration heet. Het document is geen verdrag. Het is een soort intentieverklaring. Maar dat maakt het niet minder omstreden.

De verklaring bestaat uit 36 pagina’s vol met kleine lettertjes en is dan gortdroog om te lezen. Om de inhoud van het document toch toegankelijk te maken voor iedereen heb ik mij erdoorheen geworsteld en hieronder de samengevatte elementen van belang uitgelicht, vertaald en van persoonlijk commentaar voorzien.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Azië, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Marxisme, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op Het “Verdrag van Marrakesh”: complete samenvatting en analyse

 1. Patriot 2.0 zegt:

  Volgens Minister Blok is het geen Verdrag.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Patriot 2.0. Wat is het dan volgens Minister Blok? ….Oh! ik weet het! Het is een kinderliedje.. Leuk voor het slapen gaan…Let op! ..Slaap kindje slaap! …Daar buiten loopt een gevaarlijke aap: of liever gezegd apen! ..De aap heeft geen witte voetjes, maar een machete of een AK47 in zijn donkere hand. De aap drinkt niet zijn melk zo zoetjes; Hij is bereid voor Allah, for de pan, of beide, het bloed van de lieve kindjes en hen ouders te laten vloeien.

   Like

   • Patriot 2.0 zegt:

    Volgens hem zijn het slechts afspraken die kunnen helpen het (vluchtelingen-)probleem beheersbaar te maken…

    Like

   • Nemesis zegt:

    In principe heeft Minister Blok gelijk en wel omdat de VN niet bevoegd is om dergelijke verdragen wettelijk te maken. Het is een van de zoveelste resoluties waar men zich niet aan hoeft te houden.

    Het heeft net zo min geldigheid als een verdrag of contract dat een verkopende partij opmaakt bij de verkoop van een paard, hond of piano waar de kopende partij ook ondertekent, zonder tussenkomst van een notaris of iemand met dezelfde bevoegdheid, nadat deze het papier heeft na gekeken of de juiste termen zijn gebruikt en eventueel heeft moeten verbeteren en het dan ook mede door de notaris is getekend en verzegeld, waarna het naar rechtbank gaat, aldaar wordt ingeschreven en afgelegd in het archief contracten. Bij huizen gaat het op dezelfde wijze en dan naar het kadaster.

    Naar aanleiding wat ik hier heb gelezen is dit vod met al de vaagheden zeker niet rechtsgeldig, al zal de EU en zeker Rutte er alles aan doen ons dit door de strot te duwen en netjes te doen wat er in dat stuk papier staat. Het is alleen maar een stuk papier met lettertjes, niet meer en niet minder.

    Like

 2. Het (omvolkings)Verdrag van Marrakesh is namens Nederland al op 2 mei 2018 door VVD-staatssecretaris Mark Harbers getekend. Het moet op 10 en 11 december a.s. alleen nog maar geratificeerd worden.
  https://gerard1945.wordpress.com/2018/05/14/verklaring-van-marrakesh-nederland-tekent-voor-voortzetting-massa-immigratie/

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan zegt:

  Alice Weidel over de vernietiging van Europa

  Geliked door 1 persoon

 4. Jean zegt:

  Wie dat stuk vergif ondertekend gaat akkoord met moord op eigen volk en dat wil zeggen dat wij die moord moeten voorkomen door die ondertekenaar sneller af te zijn zodat hij:zij dat niet kunnen ondertekenen.
  Wat wij willen resp. eisen is een documet dat de grenzen sluit en verbod oplegt aan islamieten Europa binnen te komen, dat kan op een A5 papiertje.

  Geliked door 2 people

  • Patriot 2.0 zegt:

   “Wie dat stuk vergif ondertekend gaat akkoord met moord op eigen volk”

   Het zou goed zijn als iemand datgene wat u zegt in juridisch /staatsrechtelijke termen omzet, en daarmee de strijd aan gaat in de Tweede en Eerste Kamer.

   Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Juist, een echt goede advocaat internationaal recht en een notaris zouden daarbij wel buitengewoon handig zijn. Ik verwed mijn kop eronder dat het merendeel van die pluche plakkende dikke derrières (wat ben ik toch netjes hè) er geen bal van begrijpt, omdat ze allemaal iets in de social sfeer hebben “gestudeerd” of helemaal niet veel hebben geleerd en zeker dit verdrag NIET hebben gelezen.
    Net zo min als al die andere verdragen en de grondwet van de EU. Ze hoefden alleen maar ja te stemmen, dat was dus lekker makkelijk. Glas, plas, was.

    Like

 5. Peacepipe zegt:

  Dit betekent dat illegale mensensmokkellaars veranderen in legale migratie reisbureaus!
  Betekent dit ook dat je als Nederlander naar elk land kan gaan dat dit document / (verdrag?) heeft getekend, asiel kan aanvragen en vervolgens voorzien van gratis Bed, Bad en Brood vakantie kan houden.
  Ben je uitgekeken of je verlof is op, verdwijn je geruisloos weer naar huis en ga je op een later tijdstip weer naar een ander land betaald vakantie vieren.
  Dan biedt dit ongekende mogelijkheden voor de “budget” vliegmaatschappijen.

  Like

  • Patriot 2.0 zegt:

   “Betekent dit ook dat je als Nederlander naar elk land kan gaan dat dit document / (verdrag?) heeft getekend”
   Wat denk u zelf, haha?

   Geliked door 3 people

  • Steven zegt:

   Hetzelfde principe als de Antillianen die kunnen/konden onbeperkt naar Nederland vertrekken..maar WIJ mochten daar zomaar niet gaan wonen.
   één troost.. als alles straks verziekt is en er geen uitkeringen meer bestaan..dan gaan ze allemaal weer terug naar Afrika… vrijwillig!

   Like

 6. Ruud zegt:

  Dit leidt heel gemakkelijk tot land – en/of hoogverraad. Geen enkele regering heeft het recht om zonder raadpleging van de oorspronkelijke bevolking dit pact te ondertekenen. Uiteraard zal de eerstvolgende regering als eerste dit pact moeten opzeggen.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Ruud. Je hebt 100% gelijk. Het paraferen van dit verdrag leidt tot land- en/of hoogverraad en zelfs meer dan dat. Het is te vergelijken met een paraaf van goedkeuring aan alle documenten van de Wannsee Conferentie (januari 1942), waarin met mooie woorden werd besloten over totale vernietiging van Joden, Zigeuners en andere “inferieure volkeren”. Dit keer wordt besloten over de verdelging van ALLE EUROPESE VOLKEREN. Deze initiatief komt niet van SS-Obergruppenführer, Reinhard Heydrichen, maar van de nieuwe “Terminator”; de VN; die graag wil een wereld zien zonder blanke mensen. De mensen die het verdelgingproces gaan uitvoeren zijn geen lid van de SS. Zij hebben Obersturmbannführer, Adolf Eichmann, niet nodig!. Het zijn ONZE EIGEN POLITIEKE LEIDERS …Mensen die wij in democratische verkiezingen naar het parlement sturen en mandaat geven het land te regeren. Echter deze viezeriken en landverraders willen niet zelf hen handen smerig maken. Ze laten het vieze werk aan moslims, Afrikaanse negers en andere Derde Wereld gespuis.

   Geliked door 1 persoon

 7. Johan zegt:

  Het ´´Verdrag van Marrakesh´´ voorziet in een hele waslijst van aanbevelingen om de ´migrant´ te behagen en in de watten te leggen.
  Maar waarom wordt er geen rekening gehouden met de oorspronkelijke inwoners van al die landen, welke worden binnengevallen door de ´migranten´ en ´vluchtelingen´ ?
  Het lijkt erop alsof de oorspronkelijke bewoners het haasje zijn en vogelvrij verklaard worden middels deze waanzin.

  Like

 8. Elisah zegt:

  Soros bussen richting grens VS.

  Like

 9. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2018/11/01/oostenrijk-waarschuwt-voor-massale-immigratie-naar-aanleiding-van-de-migratieovereenkomst-van-de-verenigde-naties/

  Oostenrijk waarschuwt voor massale immigratie naar aanleiding van de migratieovereenkomst van de Verenigde Naties

  Woensdag kondigde Oostenrijk aan dat het het VN-migratieverdrag niet zal ondertekenen. Nu verduidelijkt men waarom, schrijft RT. Het land stelt onder andere dat de overeenkomst het complete welvaartssysteem dreigt te verwoesten.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Het Haagse lachebekje ook wel Pinokkio (pinocchio) genoemd zal wel bij het kruisje tekenen, die idioot !

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Paraferen dus, Harbers heeft al getekend. Hij pleegt dus hoogverraad en mag dus volgens een artikeltje uit die EU grondwet (welke ook geen rechtsgeldigheid heeft) de doodsstraf ondergaan. Zo tekent hij dus zijn eigen vonnis kun je dan stellen.

   Geliked door 2 people

 11. Jan zegt:

  Het lachwekkende Pakt

  Like

 12. Jan zegt:

  De lamlendigheid en het landverraad van het nepparlement

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s