Terecht dat familie Tamrazyan het land uit moet, maar het is wel de waanzin die hier regeert

Screenshot_380

(Door: Wim van Schaik)

Genade of recht? Wat moet voorrang hebben? Nu de protestantse gemeente Den Haag een uitgeprocedeerd Armeens gezin kerkasiel biedt, lijkt die vraag zich op te dringen. Lijkt. Want is dit in deze situatie wel het echte dilemma? Is het niet eerder zo dat die vraag wordt opgeworpen om het zoveelste ‘kinder’pardon erdoor te jassen?

Nauwelijks is de commotie rond Lili en Howick en het gestuntel van staatssecretaris Harbers geluwd, of het is weer raak. Sinds afgelopen vrijdag zit het gezin Tamrazyan, ouders en drie kinderen (21, 19 en 15 jaar), ondergedoken in de Haagse Bethelkapel. Na negen jaar procederen besloot de Raad van State uiteindelijk dat het gezin uitgezet kan worden. Terug naar Armenië. Om dat te verhinderen,  is een doorlopende kerkdienst gaande om het gezin uit handen van de Dienst Terugkeer & Vertrek te houden. Eerder zaten de ouders met hun drie kinderen weken in een kerk in Katwijk.

Kerkrecht-deskundige en advocaat mr. dr. Teunis van Kooten heeft bedenkingen bij die estafettedienst. Nederland kent namelijk geen kerkasiel. Wel ligt in de Algemene Wet op het Binnentreden verankerd dat de overheid in beginsel een kerkdienst niet mag onderbreken. Dat heeft te maken met de godsdienstvrijheid. Gelovigen moeten tijdens hun bijeenkomsten in alle vrijheid hun geloof kunnen belijden. Dominee René de Reuver, scriba van de PKN, mag dan wel weer eens de Barmhartige Samaritaan voor zijn karretje spannen, maar hij weet ook heus wel dat wetten om de vrijheid van godsdienst te waarborgen niet zijn bedoeld om kerkasiel mogelijk te maken.

Intussen is de kerk er in geslaagd om het vuurtje dat “kinderpardon” heet weer op te stoken. Dat is wat er in Den Haag gebeurt. De PKN gebruikt deze familie Tamrazyan, en vooral de goed ingeburgerde en studerende oudste dochter, om weer eens haar kritiek op het vluchtelingenbeleid te spuien. Zo’n 400 ‘in Nederland gewortelde asielkinderen’ zouden meer hulp moeten krijgen. We kennen de drogredenen: De kinderen over wie het gaat, hebben nergens schuld aan. We mogen de ogen niet sluiten voor het leed dat kinderen wordt aangedaan.

Natuurlijk is uitzetting vervelend voor kinderen. Maar dat moeten ze uitsluitend hun eigen ouders verwijten. Verantwoordelijke ouders zorgen dat ze de regels kennen voor ze zich (illegaal) in een ander land vestigen. Verantwoordelijke ouders gaan niet jarenlang het Nederlandse rechtssysteem en hun kinderen misbruiken met eindeloos procederen tegen de staat op kosten van diezelfde staat. Ook nu weer, na de laatste uitspraak. Alsof dat iets oplost. Het bewijst alleen maar dat ze hier niet thuishoren. En waarom altijd die jammerverhalen over kinderen die hier geworteld zijn, hun vriendjes gaan missen, in het andere land niemand hebben enz. Je gaat je afvragen waarom de kinderbescherming eigenlijk niet in actie komt als Nederlanders het hun kinderen aandoen te emigreren naar een vreemd land.

Iedereen weet dat kinderen zich over het algemeen makkelijk aanpassen. Bovendien is Armenië voor dit gezin geen vreemd land. De ouders komen er vandaan. De kinderen zijn er geboren. Kwaadaardig om die kinderen aan te praten dat hen iets vreselijks gaat overkomen. Armenië is geen westers paradijs, maar voor veel westerlingen is Armenië wel een mooi vakantieland. En ook veilig. Voor de oorlog in Syrië gevluchte christelijke Armeniërs hebben het daar bijvoorbeeld prima.

Kinderen (vaak eigenlijk al volwassenen) worden ingezet om ons te chanteren. Door de ouders om zelf ook hier te mogen blijven. Door de hulporganisaties om hun verdienmodel te beschermen. Door de media om hun linkse denkbeelden tussen de oren van het volk te planten. En linkse politici die het eindeloos procederen tegen de Staat mogelijk hebben gemaakt, moeten nu niet roepen dat de asielprocedure te lang duurt, maar niet langer dwars liggen om daar echt  verandering in te brengen.

Alles de schuld van een falende staat. Die moet de grenzen sluiten om te voorkomen  dat hier illegalen rondzwerven die hun kinderen inzetten (of zorgen kinderen te krijgen) om hier te kunnen blijven. Manipulatie zou sowieso moeten leiden tot snelle uitzetting. Maar dat zal niet gebeuren in een land waarin de waanzin regeert. Een land dat de eigen grenzen niet wil bewaken, maar wel 4 miljoen euro aan de politie van Niger geeft zodat die mobiele teams kan trainen om – je gelooft het niet –  de grenzen te bewaken. Deze grensteams van in totaal 250 man moeten smokkel, terrorisme en irreguliere migratie (ha, ha) verhinderen. De loopjongen van de ambtenaren van Buitenlandse zaken, Stef Blok, heeft dit zelf bekend mogen maken (dat nog wel)  tijdens een bezoek aan het Noordwest-Afrikaanse land.

O ja, de familie Tamrazyan met een christelijke achtergrond moet het land uit. Maar ik heb het sterke vermoeden dat als het om Mohammedanen was gegaan, die zeker hadden mogen blijven.

Door:
Wim van Schaik
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Armenië, asielwaanzin, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Den Haag, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse christenen, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

52 reacties op Terecht dat familie Tamrazyan het land uit moet, maar het is wel de waanzin die hier regeert

 1. henk zegt:

  10 jaar procederen en waarschijnlijk dezelfde periode lekker in de bijstand , in hoger beroep , in cassatie , en als je dan alles verloren hebt dan gooi je het op een “generaal pardon”. Waarom wordt er dan 9 jaar geprocedeerd ? We hebben geen rechtsijsteem meer kennelijk als deze kinderen ook weer mogen blijven !

  Geliked door 5 people

  • David zegt:

   Armeniē is een mooi en goed land en helemaal geen straf om daar te wonen
   Ik ben bijna jaloers

   Geliked door 1 persoon

  • Heniusz zegt:

   Lekker in de bijstand? Aanname zonder spoor van bewijs. Bovendien is het helemaal niet lekker in de bijstand, daar kan mijn moeder van meepraten!

   Like

  • Nemesis zegt:

   Het is van de gekke, dat je kunt procederen als je in een land niet mag blijven waar je niet thuishoort. Om 9 tot 10 jaar te mogen procederen op men zegt staatskosten, wat betekent de belastingbetaler dokt, is de totale waanzin.
   Als je als een zogenaamde EU burger uit een EU land wordt gezet omdat je jezelf niet kunt onderhouden en aangewezen zou zijn op sociale voorziening als bijstand, kun je ook niet procederen. Ga maar naar je eigen land heet het dan.

   In bijvoorbeeld Canada gaat het nog anders, je krijgt daar alleen werk en verblijfsvergunning als geen Canadees te vinden is, die in staat is, dat bepaalde werk te doen. Kom je op uitnodiging omdat er een te kort is aan specifieke arbeidskrachten, kun je je verblijfsvergunning iedere keer weer laten verlengen, ondertussen allerhande inburgeringscursussen verplicht volgen en de taal vloeiend leren spreken, na 8 jaar (als je er dan al niet uitgegooid bent omdat er plotseling weer Canadezen zijn om dat werk te doen en je reeds de volgende dag met je koffertje op het vliegveld naar huis afgezet wordt, moet je in alles wat je hebt moeten leren examen doen. Die cursussen en examens kosten behoorlijk wat geld. Slaag je voor alles, mag je een aanvraag doen om het Canadese staatsburgerschap te verkrijgen., die dan ingaat als je 10 jaar daar gewoond hebt en het merendeel van die tijd ook daadwerkelijk on Canada hebt doorgebracht. Slaag je voor een van de vakken niet, kun je wel op herhaling, kost weer een hoop geld en je hebt altijd de kans te moeten vertrekken.

   Dat was o.a. ook de reden waarom die democratische filmsterren die allemaal gebruld hadden wij vertrekken naar Canada als Trump aan de macht komt nog steeds in de VS zijn. Ze kregen geen verblijfsvergunning omdat de Canadese overheid stelde, dat ze zelf genoeg acteure/-trices, zangers en musici hadden. Ze waren niet nodig. 😀

   Toentertijd zijn wel veel Nederlandse boeren, vooral melkvee houders naar Canada vertrokken. Die waren dringend nodig daar. Maar die hadden hier hun bedrijf verkocht en hoewel uitgemolken door de NL belastingdienst nog genoeg om daar land en een bedrijf te kopen of te bouwen en zich in de eerste moeilijke jaren boven water te houden.

   Like

  • Marion zegt:

   Henk, ze hadden een rechtmatig verblijf. Zij waren niet degene die iedere keer in hoger beroep zijn gegaan.In veel gevallen is dat wel zo,maar helaas heeft deze schrijver zich niet goed ingelezen.

   Like

 2. Juanito zegt:

  Voor kerkasiel kunnen deze Armeniers doorverwezen worden naar het Vaticaan.
  Het Vaticaan heeft een eigen territorium waarin zij de jurisdictie hebben om kerkasiel te verlenen.

  Geliked door 2 people

 3. Corné zegt:

  Wat mij betreft mogen Christenen, Joden en ongelovigen soepeler worden behandeld dan moslims. Klinkt rascistisch misschien. Maar wereldwijd liegen de feiten er niet om. In de meeste moslimlanden worden andersdenkenden volop gediscrimineerd, vervolgd en zelfs vermoord. Over rascisme gesproken. De islam past niet in onze vrije, westerse cultuur en vormt een gevaar.

  Geliked door 5 people

  • Alex Delarge zegt:

   Prima betoog.

   Like

  • dolphin zegt:

   justem , de islam komt hier niet om te vluchten maar om te overheersen op termijn (daar is ook het gedrag al naar vanaf dag 1 ) , de rest zijn hoogstwaarschijnlijk wel vluchtelingen , even uitgezocht moet worden of ze dan werkelijk vluchten voor hun leven of de zoveelste uit andermans ruif vreters zijn.

   En zo zal je elk geval apart moeten bekijken , en dat schijnt ineens moeilijk te zijn (waar een wil is ……)

   Geliked door 1 persoon

  • Peter zegt:

   Onzin !!
   Vanzelfsprekend heb ik sympathie voor christenen / katholieken en weet ik dat er veel beschaafde beleefde katholieke Franssprekende negers in Afrika wonen, maar die moeten daar wel blijven indien dit economische migranten zouden zijn.
   We hebben een uitvoerig rechtsmodel gecreëerd en als mensen dit hebben doorlopen en afgewezen zijn moeten ze weg. Punt uit.
   Een groot probleem is dat we hier te soft zijn en de overheid niet doorpakt.
   Afgewezen ?? Het land uit !!!

   Like

  • Republikein zegt:

   Wat een grote onzin, wel gezond verstand?

   Like

 4. Juanito zegt:

  Ik ben het met de schrijver eens, dat als het moslims waren, de Nederlandse staat klaar zou staan voor het verlenen van asiel.
  Wel gek eigenlijk dat er geen enkel islamitisch land is, die asiel verleend aan islamieten.

  Geliked door 5 people

  • dolphin zegt:

   jahoor , in Saoedi Arabie staan hele kampementen leeg en wel klaar , maar daar gaan ze liever niet heen , wat hebben ze daar ook voor winst te behalen huh ?
   Wat mij sterk doet vermoeden dat het gros hier met een wel of niet betaalde missie hierheen “loopt” , net zoals je nu in amerika ziet gebeuren , en het religieuze aspect is een mooie bijkomstigheid hier in europa.
   Wat mij betreft is het gewoon het ontwrichten van een stabiele omgeving , om met chaos de nieuwe orde er door te drukken.

   Geliked door 2 people

 5. Thom zegt:

  De schrijver zegt: “Maar ik heb het sterke vermoeden dat als het om Mohammedanen was gegaan, die zeker hadden mogen blijven.”
  Als dat zo is dan is het artikel in feite sterk opgeblazen, want wat bereik je door een christelijke Armeniër uit te zetten en een verkrachtende stelende licht- dan wel donkergetinte een kortere straf dan twee jaar te geven, zoals onlangs gebeurd is, zodat hij niet uitgezet kan worden.

  Aangezien dit zo gebeurt, is de discussie of je christelijke Armeniërs uit moet zetten en verkrachters binnen moet houden een non-discussie, die aantoont dat het uitzetbeleid van de boven ons geplaatsten het beleid is van onvolwaardigen en idioten.

  Geliked door 5 people

 6. Henk der Niederlander zegt:

  Ach ja en dan hebben we nog een Tim Hofman.
  Die gaat zich inzetten voor een kinderpardon

  https://tpo.nl/2018/11/01/dappere-bner-tim-hofman-gaat-lekker-deugen-op-conto-van-zielige-uitzetasielkinderen/

  Like

 7. Als deze kinderen uit moslimlanden zouden zijn gekomen dan hadden ze al lang een verbijfsvergunning en een volledig ingericht huis gekregen!

  Like

 8. Tja, Nederland meet met 2 maten, als deze kids uit moslimlanden waren gekomen, hadden ze niet alleen een verblijfsvergunning, maar ook een woning gekregen!

  Geliked door 2 people

 9. King Arthur zegt:

  Dit is ook Armenie en wel een behoorlijk deel.
  Wat nu honderdduizende mossels hier binnenhalen en Armeniers terugsturen???

  https://www.mensenkinderen.nl/actie-hoe-komen-wij-de-winter-door/

  Like

 10. Door het gedraal en besluitenloosheid van onze linkse regering zijn de asielzoekers en de bevolking de dupe.

  Terwijl het eigelijk zo simpel kan zijn: Als je een echte vluchteling bent of een aanvulling kan zijn in onze samenleving, mag je 5 jaar laten zien dat je je verblijfsvergunning verdient. Bega je een crimineel feit zoals diefstal, verkrachting, etc. dan heb je je aangeboden kans verpest en ga je terug.

  Mensen die niet in aanmerking komen voor een verblijfvergunning moeten gelijk terug gestuurd worden en niet de mogelijkheid hebben om in de anonimiteit/illegaliteit te verdwijnen.

  Geliked door 3 people

 11. vanhetgoor zegt:

  Het is erg sneu dat iemand besloten heeft dat deze familie weg moet. Persoonlijk vind ik Armeniërs aardige mensen, nooit gehoord over problemen of drugsgebruik of iets met misdaad. Maar aan de andere kant is het ook weer zo dat Armenië wel armoede betekent maar voor Christenen is het daar geen probleem. Ik denk persoonlijk dat Armenië mede door de Christenen een leefbaar land is. Kijk bijvoorbeeld naar het daar in de buurt gelegen Turkije, daar zou ik nog niet dood gevonden willen worden. Ik denk dat velen dit met mij eens zijn.

  Het is jammer dat Armenië zo’n moeilijk heeft in het verwerven van de vooruitgang. Tandeloze Opa’s en Oma’s met lange bloemetjesjurken, ik snap best dat iemand 75 jaar vooruit wil en in NL wil wonen. Maar er zou toch een plan gemaakt kunnen worden. Een groot stevig hek om de Turken tegen te houden en voortaan alleen maar handel drijven met betrouwbare landen in de buurt of Europa.

  En nog even dit Nagorno-Karabach hoort bij Armenië, het is een prachtig land, maar wel wat arm. We zouden moeten helpen er een hek omheen te zetten zodat zij zich kunnen beschermen tegen die smerige turken en die hufters in Azerbijjan. Heb ik al gezegd dat oude omaatjes daar allemaal heel goed overweg kunnen met een AK47, net zo goed als met breinaalden of een weefgetouw. Je hoeft maar het woord “turk” te roepen of je hoort het klikken van de patroonhouder van AK47 om de karige armoede te beschermen tegen de roversbendes uit Turkije.

  Geliked door 3 people

 12. leefbarbaar zegt:

  In menige gemeente hebben de christelijken, samen met de rooien, de B&W’s opgeroepen om alles in het werk te stellen om het kinderpardon mogelijk te maken. En daar gaat het om: deugen. Met deugen belandt je op de drempel van de hemel.
  En om het geld natuurlijk, geen industrie zo smerig en zo laag als de asielindustrie.
  Jaren geleden is zo maar een motie van de PVV aangenomen dat bepaalt dat de allochtoon slechts 1 keer asiel kan aanvragen en niet vaker. Helaas voert de regering deze motie niet uit en vindt de meerderheid van de tweede kamer dat geen probleem.
  De koehandel zal nog een tijd doorgaan.

  Geliked door 2 people

 13. Peter zegt:

  Uitzetten !!
  De hele show heeft de Nederlandse belastingbetalers veel poen gekost.
  Uitgeprocedeerd = uitgeprocedeerd.
  Mooier kan ik het niet maken !!

  Geliked door 1 persoon

 14. Petra DeBoer zegt:

  Armenië is een veilig land en afgelopen zomer was Koning Filip van België met zijn gezin in Armenië op vakantie. Als er meer mensen naar dat land op vakantie gaan word de economie daar ook beter en mensen uit veilige landen, ook als het christenen zijn, hebben gewoon geen recht op asiel in Nederland. Dus inderdaad terugsturen en de “gutmenschen” kunnen dit gezin daar helpen door er naartoe te gaan op vakantie, eventueel geld inzamelen maar laat Armenië niet leeglopen met jonge mensen die het daar behoren op te bouwen.

  http://www.royalty-online.nl/monarchie/be/9060/koning-filip-viert-met-gezin-vakantie-in-armeni-met-video#

  Like

  • Peter zegt:

   Klopt Petra !!
   Ook heb ik dit feit als argument aangegeven in de zaak Howick en Lili.
   Armenië is mooi en veilig en de kinderen konden gewoon hier naar toe !
   De duivelse moeder van dit tweetal heeft onze samenleving tonnen gekost.
   Ik hoop dat zij niet wordt toegelaten !!!!

   Like

 15. Marc zegt:

  De fout ligt natuurlijk bij al die ambtenaren en politici die wetten ontwerpen, dan wel omzeilen, die het mogelijk maken dat ze zo lang tegen een beslissing in beroep kunnen gaan, dat het uiteindelijk ‘onmenselijk’ zou zijn ze uit te zetten.

  De schuld ligt dus bij de politiek!

  Eerlijk gezegd heb ik er minder moeite mee christelijke Armenen te accepteren, dan islamitische ‘veilige landers’. Daarmee worden moslims uit Noord-Afrika en Albanië bedoeld. Die term ben ik in het volgende bericht tegengekomen, en ik vind dat we deze moeten blijven gebruiken.

  https://www.rtvnoord.nl/nieuws/200821/Chauffeurs-Qbuzz-dreigen-azc-haltes-te-boycotten-vanwege-overlast-veiligelanders

  Like

  • Daan Kranenburg zegt:

   Citaat: de schuld ligt dus bij de politiek! Nee Marc de schuld ligt bij het klootjesvolk die elke keer weer op betreffende politici stemmen die jij hier de schuld geeft!
   Laten we aub ook eens ophouden met de term “de boven ons gestelden” door god of zo?. Nee die mensen zijn door het klootjesvolk aangesteld om hun belangen te vertegenwoordigen! Niks bovengestelden maar dienstbaren! dienstbaar zin.

   Geliked door 2 people

 16. scherpschutter1943 zegt:

  In alle lagen van de politiek en ambtenarij maken de linksen nog de dienst uit. En als ze de dienst niet uitmaken, saboteren zij in het geniep de maatregelen van andersdenkenden. Concluderend, links is een 5e colonne binnen de staat en dus staatsgevaarlijk en de dood in de pot. Hoedt u dus voor alles van links en stem PVV, daar kom je verder mee.

  Geliked door 4 people

 17. Pietersen zegt:

  Uitzetten. Het zijn geen Christenen die terug moeten naar Afghanistan. De schuld ligt bij de ouders en onze waardeloze regeringen die niets aanpakken.

  Geliked door 1 persoon

 18. Elisah zegt:

  https://nos.nl/artikel/2257486-vluchtelingenwerk-volle-asielcentra-door-personeelstekort-ind.html

  https://nos.nl/artikel/2257486-vluchtelingenwerk-volle-asielcentra-door-personeelstekort-ind.html

  Lange wachttijden leiden tot groot oponthoud in de asielketen, constateert Vluchtelingenwerk. Asielzoekers moeten, blijkt uit berekeningen van de organisatie, op dit moment 43 weken wachten voordat hun asielverzoek in behandeling wordt genomen. Dat leidt tot overvolle opvangcentra.

  Dus 43 weken wachten voor iets dat in 6 dagen zou moeten gebeuren….schunnig!

  Geliked door 2 people

 19. koddebeier zegt:

  We hebben een regering die volledig de weg kwijt is en er op alle vlakken er een zooitje van maakt.
  Defensie, Asiel”beleid”, landbouw, onderwijs, Nederland van het gas af enz, enz.
  De ene blunder na de andere, hoe lang blijven we dat accepteren ???

  Geliked door 2 people

  • Nemesis zegt:

   Maak er liever afgewezen is afgewezen en direct weer terug van. Dat als eerste

   Ja de regering is op alle fronten de weg kwijt als ze al ooit de kennis en kunde in huis hebben gehad. Ik zou dus zeggen we moeten het nog even accepteren tot de volgende verkiezingen. Maar dan hebben de Nederlanders last van collectief geheugenverlies of zijn die hard deugmensjes en zitten we weer met de zelfde vriendjeszooi opgescheept.

   Overigens zou het er van komen, ooit, dat we PVV aan de regering krijgen, dan moeten alle ministeries met de staalbezem door geveegd worden en al die stiekeme, saboterende ambtenaren op staande voet ontslagen, zonder wachtgeld of andere vergunstigingen net zo behandeld als de normale Nederlander, eerst maar teren op wat je hebt (staande voet ontslag) daarna eventueel iets van ww en dan de bijstand in. Mogen ze ook hun huis en spaargeld eerst op eten en iedere week het voorgeschreven aantal sollicitaties doen en dat ook moeten bewijzen en wat er verder aan de bijstand nog voor verplichtingen vastzitten, Ambtenaar is gewoon een baan, waar je zelf voor gekozen hebt, niks anders als een baan in het bedrijfsleven.

   Geliked door 3 people

 20. RWB51 zegt:

  Uitgeprocedeerd en afgewezen is automatisch wegwezen.
  Geen asielaanvraag zonder officieel paspoort, id document of reispapieren uit het land van herkomst. Bij vervalsingen of niet kunnen tonen, directe weigering asielaanvraag en terugzending naar land van herkomst.
  Geen aanvraag mogelijk als men uit een veilig land komt. Meteen terugwijzing.
  Procedures en hoger beroep terugbrengen naar maximaal 3 jaar. Alleen voor deze periode een beperkte verblijfstatus.

  Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   RWB51. grenscontrole aan de poort. Uit het vlkiegtuig zonder paspoort, direct terug en de vliegmaatschappij een beste boete. zo ook aan havens, grenzen, enz. Zo moeilijk kan het niet zijn.

   Like

 21. Tistochwat zegt:

  Zolang er nog autochtone Nederlanders zijn die in armoede leven, zolang de bejaarden en zieken geen ‘zorg’ meer ontvangen en zolang ons levensonderhoud alsmaar duurder en duurder wordt, zie ik liever dat elke ‘vreemdeling’ uit dit land vertrekt.
  Het klinkt hard, maar zachte heelmeesters maken stinkende wonden.

  De miljarden die we al hebben moeten betalen aan de al dan niet te ‘ontwikkelen’ ‘vreemdelingen’ zijn niet meer te tellen. Het wordt tijd om praktisch te gaan denken.
  Er moet een keuze gemaakt worden: eigen volk of de rest van de wereld?
  Als het zo doorgaat, hebben we straks nog minder ruimte dan een kip in een vervloekte legbatterij en is er geen plaats meer voor ook maar één grassprietje.

  De ‘regenten’ hebben makkelijk praten; zij kunnen hun zakken wel blijven vullen en ‘de wereld redden’ op onze kosten.

  Geliked door 1 persoon

 22. Kim zegt:

  Hayarpi en Warduhi zijn geen kinderen meer, maar al 21 en 19 jaar oud. Zij behoren dus sowieso geen kinderpardon te krijgen. Ze kunnen een studievisum aanvragen. Armenië is inderdaad een goed land om te wonen. Over 10 jaar zijn zij waarschijnlijk rijker dan Nederland als wij zo doorgaan. Er zijn al niet eens genoeg sociale huurwoningen voor Nederlanders. Wij moeten de familie Tamrazyan dus niet van een woning gaan voorzien, uitkering enz. Als de christelijke kerk wil helpen, kan zij de familie ook helpen met het opbouwen van een leven in Armenië. Dat lijkt mij verstandiger.

  Geliked door 1 persoon

 23. Marion zegt:

  Bijzonder dat niemand, de bligschrijver zowel als de mensen die hieronder reageren, niet op de hoogte zijn van de situatie van dit gezin. Het gezin was hier namelijk rechtmatig. Dus deze blog en alle reacties zijn gebaseerd op… Ja op wat eigenlijk?

  Like

 24. Republikein zegt:

  Landbouwschool denk ik.

  Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Die armenen wil ik niet kennen. Vind alleen dat de regels gehandhaafd moeten worden en dat gelul van die klote christenen moet nou maar eens afgelopen zijn. Trap de kerkdeur in, arresteer de dominee. Pak die vluchtelingen op en zet ze uit. Dominee 2 jaar gevangenisstraf wegens verzet tegen de wet. Doet ie daarna nooit weer.

   Like

   • Republikein zegt:

    Ach, de meeste landgenoten weten niet dat Armenië bestaat of waar dat ligt, ik heb 2 huizen naast me Armeniërs, ouders werken en 2 kinderen gaan naar VWO, spelen klassiek piano etc, niet gek toch, aardige lui en spreken thuis koeterwaals.
    Ben ik nou de enige die zich afvraagt wat ze hier komen doen?
    Heb al met schoenen gegoeid.
    God schiep de Aarde en wij Nederland.
    Het is overal een hele grote teringzooi.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s