“Palestijnen” trekken consequenties: Israël wordt niet meer erkend, de samenwerking wordt gestopt

Screenshot_381

(Vertaling: E.J. Bron)

De Palestijnse leiding heeft besloten om met het oog op het vastgelopen vredesproces Israël niet meer te erkennen en iedere samenwerking te beëindigen. Dit zou zowel de veiligheid als de economie betreffen, besliste de Centrale Raad van de PLO in Ramallah. Deze beslissing zou gelden, totdat Israël een “Palestijnse staat” zou erkennen.

Duits - Zuerst

Het Centraal Comité van de PLO moet nog een beslissing nemen over de wijze van invoering. Al in de zomer van 2017 had de Centrale Raad van de PLO een beëindiging van de veiligheidssamenwerking met Israël besloten vanwege de Tempelberg-crisis. Deze werd uiteindelijk niet uitgevoerd. Onduidelijk is bovendien hoe een economische ontvlechting uitgevoerd zou kunnen worden. Israël controleert de import en de export naar de “Palestijnse gebieden”.

De Centrale Raad van de PLO bekritiseerde onder andere dat Israël zijn verplichtingen uit de Akkoorden van Oslo niet zou nakomen. Daarbij ging het o.a. om de voortdurende Israëlische bouw van “nederzettingen” op de “Westelijke Jordaanoever” en in Oost-Jeruzalem. Het doel van de Akkoorden van Oslo in het begin van de jaren-90 was een onafhankelijke “Palestijnse staat” binnen een periode van vijf jaar.

“Met het oog op Israël´s voortdurende ontkenning van de ondertekende verdragen (…), beslist de Centrale Raad van de PLO (…), een einde te maken aan de verplichtingen van de PLO en de Palestijnse Autoriteit met betrekking tot de overeenkomsten met de bezettingsmacht [Israël]”, staat er in de desbetreffende officiële verklaring uit Ramallah.

Israël had in 1967 in de Zesdaagse Oorlog o.a. Oost-Jeruzalem, de “Westelijke Jordaanoever” en de Gazastrook veroverd. De Palestijnen willen de gebieden voor een “staat Palestina” met Oost-Jeruzalem als hoofdstad. Dit perspectief wordt door de voortgezette “illegale” (?!) bouw van “nederzettingen” door Israël in de “bezette” gebieden echter steeds on-realistischer.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", achterlijkheid, antisemitisme, Barbarisme, demoniseren, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, praatjesmakers, propaganda, provoceren, Rotzakken, Taqiyya, Terrorisme, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

24 reacties op “Palestijnen” trekken consequenties: Israël wordt niet meer erkend, de samenwerking wordt gestopt

 1. vanhetgoor zegt:

  Nou jammer dan, de Palestijnse staat is geen staat want er is geen land. Er valt dus ook niets te erkennen. De terreurbeweging bestaat ook zonder land, maar niemand hoeft met een terreurbeweging te praten of te onderhandelen of dingen toe te geven.

  Als nu iemand van de Palestijnen aangifte doet dan die raad van elf misschien gearresteerd worden.

  Like

  • Inge zegt:

   De naam Palestina is niet bedacht door de Palestijnen zelf maar door de Romeinen die Israël eens veroverde. Palestina was vernoemd naar de eens daar levende Filistijnen, die laatste is echter een ander volk dan de huidige Palestijnen. Als u de Thora kent weet u ook dat de ECHTE Joden pas recht hebben op een eigen staat wanneer de Messias is wedergekeerd en dat is nog niet het geval, dus Israël heeft ook geen enkel bestaansrecht.

   Geliked door 1 persoon

   • fleckie zegt:

    Op 16.10.2018, onder ‘de feiten over de islam en de islamisering’, kan men onder andere lezen over ‘Messiaanse verwachtingen’ , door de Joden, ( in hun EIGEN land Palestina , EN ‘Messianisme en Politiek’,…….uit het boek vanDavid Flusser: ‘Tussen Oorsprong en schisma’,. …….op 7.10.2018 onder ‘ het is genoeg’, beschrijving v.d.Joodse hoogleraar D.Flusser.*~*~*~*~*~*~*~VOORWOORD: Twee in het ooglopende eigenschappen kenmerken het werk van David Flusser: eruditie en creativiteit. Een immense geleerdheid maakt hem als weinig anderen een kenner van heel de laat- antieke wereld,waarin Jodendom en Christendom hun blijvende vorm vonden. Daarnaast maakt zijn zeer oorspronkelijke denkkracht hem niet alleen tot een kenner,maar ook een vertolker die de antieke wereld tot leven weet te brengen.
    Als geleerde gaat hij zijn eigen weg.Hij maakt zich niet sterk voor EEN bepaalde methode van onderzoek. De consistentie van zijn werk schuilt veeleer in de geleerde nieuwsgierigheid die hem tot steeds verrassende inzichten en samenhangen brengt. Niettemin herft hij zijn werkwijze eens samengevat onder het hoofd ‘consequente filologie’ (zie pp. 142-67). Klassieke taal- en letterkunde, dat is zijn vak ook wanneer hij zich op een indrukwekkende scala van OUDE. JOODSE en Christelijke teksten richt. Flusser was een van de eersten die het belang van de Esseense Dode Zeerollen inzag en in zijn onderzoek verwerkt. Deze sektarische literatuur heeft ons beeld van het ANTIEKE JODENDOM ingrijpend gewijzigd. Het is Flusser,die hierin een zeer originele weg gaat waardoor nieuw licht valt op het Faizees-rabbijnse Jodendom en op het vroege Christendom. De rabbijnse bronnen worden hierbij behandeld als integrerend onderdeel van de antieke wereld. Het gebruik van die bronnen is hem volledig toevertrouwd: toch zal hijzelf nooit verzuimen de onontbeerlijke steun van zijn vriend en collega Shmuel Safrai te vermelden. Zo komt hij tot een benadering waarin zowel het kenmerkende van de verschillende JOODSE. BRONNEN als de overeenkomsten met de niet-Joodse omgeving tot hun recht komen.*~*~*~*~*~*~*~…….etc.

    Like

   • dolphin zegt:

    Zelden zoiets onnozels gelezen als het laatste stuk , dan heb je toch werkelijk liggen slapen je hele leven , en je dan ook nog beroepen op de thora , het verbond dat God Mozes met Abraham Izaak en Jacob ( Israel ) sloot wordt hier even van tafel geveegd alsof het niets is/was.En nu op grond van de politiek van de laatste honderd sla je ook al een modderfiguur.
    De Messias komt om zijn wereldregering te installeren voor eerst duizend jaar lang , dat heeft geen snars van doen met het wel of niet bestaan Israël als land of is elke Israëliet een jood en vice versa bij jou ?
    Kortom hier ontken je Israël , ik wens je sterkte voor de toekomst

    Geliked door 1 persoon

  • RWB51 zegt:

   Hier sluit ik mij helemaal bij aan. Er bestaat geen Palestijnse staat. Er is geen Palestijns land. Israël bezet geen Palestijnse gebieden. Zich Palestijn noemende arabieren bezetten Israëlisch grondgebieden!

   Geliked door 1 persoon

 2. fleckie zegt:

  Een ding hebben wewel goed ‘opgemerkt’ in de koran, moslems ‘mogen,’ moeten zelfs liegen, t.o.z. van de’ongelovigen’, dus…….mogen wijzelf, ( de ongelovigen) ..’ eventjes’ de uitspraken …’OMDRAAIEN’ dan is er een HEEL ANDERE KIJK. op HET gegeven van de geniepig binnengedrongen moslems,in het TOEN HETENDE ..PALESTINA! de naam die de binnengedrongenen ‘kaapten’, en voeren.*~*~*~*~*~*~*~

  Like

 3. Ome Henk zegt:

  Fuck ‘m

  Like

 4. Jan zegt:

  Ik drink er op

  Geliked door 3 people

 5. jack black zegt:

  Palestina is het beste voorbeeld wanneer je de Araber
  een vinger geeft nemen ze later de hele hand !
  Hetzelfde staat Europa ook nog te wachten !
  Met het kleine verschil, hier word niet terug geschoten !

  Geliked door 3 people

 6. Jan zegt:

  Het oostelijke deel van Jeruzalem en Judea en Samaria waren bezet door Jordanië; Israël heeft deze gebieden en de stad dus bevrijd

  Geliked door 4 people

 7. elena zegt:

  Joepie ik ben er blij mee en velen met mij , inderdaad daar drinken wij op,Yehovah zal Israel beschermen omdat het ZIJN volk is YES!

  Geliked door 2 people

 8. Marc zegt:

  De samenwerking beëindigen? Welke samenwerking?

  Geliked door 2 people

 9. Judge zegt:

  Als ik ‘……’ dan zou er geen zandkorrel meer aan dat valse volk herinneren.

  Like

 10. Wachteres zegt:

  https://tpo.nl/2018/11/01/sigrid-kaag-d66-stuurt-extra-miljoenen-naar-vn-organisatie-voor-palestijnse-vluchtelingen/

  Sigrid Kaag (D66) stuurt extra miljoenen naar VN-organisatie voor Palestijnse vluchtelingen
  Nederland geeft daarmee dit jaar in totaal 19 miljoen euro aan de UNRWA

  Verder heeft Kaag de bijdrage aan onder meer de VN-vluchtelingenorganisatie UNHCR verhoogd met 7 miljoen en gaat er dit jaar nog 4 miljoen extra naar het Wereldvoedselprogramma (WFP).

  Like

  • fleckie zegt:

   Dat is. WEL . belastinggeld , dat net zoals door de NGO’s OPGESLORPT!,, door ONS opgehoest moet worden, waardoor. ANDEREN !!! de FILANTROOP kunnen uithangen!…….( mag dat mens zomaar MILJOENEN doneren aan volk dat totaal niet. voor ons land eigenlijk van betekenis is? EN. ..WIE. …GEEFT. haar die toestemming tot dat ‘afschuiven’ ?

   Geliked door 1 persoon

 11. Jan zegt:

  Eva Braun, aka Sigrid Kaag (D66), stuurt extra miljoenen naar VN-organisatie voor Palestijnse vluchtelingen
  Nederland geeft daarmee dit jaar in totaal 19 miljoen euro aan de UNRWA

  ….
  Verder heeft Braun de bijdrage aan onder meer de VN-vluchtelingenorganisatie UNHCR verhoogd met 7 miljoen en gaat er dit jaar nog 4 miljoen extra naar het Wereldvoedselprogramma (WFP).
  https://tpo.nl/2018/11/01/sigrid-kaag-d66-stuurt-extra-miljoenen-naar-vn-organisatie-voor-palestijnse-vluchtelingen/

  1996 Sigrid Braun en Witteman in ‘discussie’ met Wiesje de De Lange (lees: afbekken)

  Buitenhof: Israel en de Palestijnen (De Lange vs. Kaag)
  NPS/VPRO, 6 oktober 1996
  https://www.vpro.nl/speel~WO_VPRO_416130~nps-vpro-6-oktober-1996-buitenhof-israel-en-de-palestijnen-de-lange-vs-kaag~.html

  Let op de aantijgingen en het woordgebruik (derrie) direct in de intro van de antisemiet

  Like

 12. Thoth zegt:

  Fijn zeg. Nu kunnen tenminste iets uitvoeren wat ze altijd van plan waren, n.l. de uitroeing van Israel. Eindellijk zijn ze af van de ‘taqiyya’.

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Dan moet Israël ook de samenwerking stoppen, dus geen water en elektriciteit meer leveren, geen
  palestijnen meer opnemen in het ziekenhuis, grenzen dicht enz. enz.

  Geliked door 1 persoon

 14. dutchess zegt:

  Wat kun je anders van Kaag verwachten? Zij is immers getrouwd met een palestijn? Lijkt mij dan ook een staaltje van belangenverstrengeling.

  Like

 15. scherpschutter1943 zegt:

  Wat mij enorm stoort aan de Israëlische politiek is dat ze nog steeds geld en goederen doorlaten naar de zogenaamde Palestijnse gebieden. Als Israel mijn zin deed was het vandaag volledig afgelopen met iedereen in die Palestijnse gebieden. Ik zou ze totaal vernietigen mens en dier en gewas en niet een steen op de andere laten. Zelfs het puin liet ik nog afvoeren. Israel voert een slapjanessen politiek tegenover deze criminele roversbende. Weg ermee. En ook weg met monioster Kaag die zelfse nog ons belastinggeld weggeeft aan deze criminelen. Kan ook niet anders want ze bevriend met de massamoordenaar Arafat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s