Verzet neemt toe: Kroatische presidente zal VN-migratiepact niet ondertekenen

Screenshot_386

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

De presidente van Kroatië, Kolinda Grabar-Kitarović (foto), zal het “Verdrag van Marrakesh” niet ondertekenen. De redactie van “direktn” stuurde een brief naar het kantoor van de Kroatische presidente met een duidelijke vraag: “Gaat u het zogenaamde ´Marrakesh-akkoord over migranten´ ondertekenen?”

politikstube

In haar antwoord verklaart de presidente letterlijk: “Wees er zeker van dat ik het ´Akkoord van Marrakesh´ niet zal ondertekenen.”

Het antwoord van de presidente werd door haar woordvoerster, mevrouw Ivana Crnić, doorgegeven. Zij verklaart o.a.: “Haar bezorgdheid over de illegale immigratie en het ´Akkoord van Marrakesh´ is absoluut begrijpelijk. In dit geval gaat het er echter niet om illegale immigranten op te nemen. Het kantoor van de presidente neemt in elke vorm deel aan de onderhandelingen over de verklaring, en u kunt zich tot het ministerie voor Buitenlandse en Europese Aangelegenheden wenden, dat van alle details op de hoogte is. Ik zal het ´Akkoord van Marrakesh´ niet ondertekenen.”

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Demografie, Derde Wereld, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Kroatië, Multiculti, Nationalisme, Patriottisme, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

37 reacties op Verzet neemt toe: Kroatische presidente zal VN-migratiepact niet ondertekenen

 1. T.Troubadour zegt:

  Wederom een land erbij en Nederland tekent op het lijntje iov.Juncker/Merkel

  Geliked door 4 people

  • paulzwueste zegt:

   Van onze Kroatische verslaggever in de slaapkamer van de heerseres van Kroatië in het Kroatisch Paleis.
   Man wat ’n Goddelijke vrouw als “President” daar in Kroatië!!!
   Het kan dus wel!
   Als je dat ongelofelijk truttig wijvenbestand ziet wat hier in de Hollandse “Regering”, al dan niet gewikkeld in kopdoek en bedorven flamoes-lappen, het volk meent te moeten betuttelen en te terroriseren… en je vergelijkt dat met de Heerseres van heel Kroatië zèlf…valt je bek wagenwijd open.

   Het kan dus!!!
   Maar wij nemen op z’n Hollands genoegen met ’n pokdalige hoogverrader met de grijns van ’n krankzinnige, die bovendien ’n villijne homo is…???!!!

   Geliked door 1 persoon

 2. Tistochwat zegt:

  Iedereen die dit misdadige ‘verdrag’ ondertekent, is op een kwaadaardige manier krankzinnig.

  Geliked door 8 people

 3. Marc zegt:

  Mooi!

  Geliked door 4 people

 4. Jeroen zegt:

  Ik onderteken ook niet

  Geliked door 7 people

  • Patriot 2.0 zegt:

   Rutte zou zeggen: “Had niet mogen gebeuren; volgende vraag a.u.b.”.

   Geliked door 2 people

  • delamontagne zegt:

   De afgetreden Minister, Gérard Collomb had eerder een interview met het Franse blad ‘Valeurs Actuellles”, waarin hij zijn pessimistische voorspellingen prijs gaf.
   “Binnen Nu en 5 à 6 jaar is Frankrijk in een burgeroorlog verwikkeld

   Valeurs actuelles.

   Geliked door 2 people

   • delamontagne zegt:

    Het wordt tijd om eens naar Gérard Collomb [ de vorige Minister van Binnenlandse Zaken ], te luisteren…….
    * * *
    De Fransen willen in vrede leven: dat is de reden waarom ze niet nog meer Islam op hun grondgebied willen hebben.
    Ze weten instinctief dat twee tegengestelde culturen niet naast elkaar kunnen bestaan zonder met elkaar in botsing te komen.
    Gerard Collomb, voormalig minister van Binnenlandse Zaken, zei het duidelijk op de dag van zijn vertrek:” op ’t ogenblik leven we zij-aan-zij”, maar ik vrees dat we morgen tegenover elkaar zullen staan.”

    Dit “face-to-face” lijkt echter op de media, de magistraten, de experts of politici geen enkele indruk te maken en dit terwijl de rapporten van de politie en de gendarmerie alarmerend zijn.

    De voorsteden van de grote steden laten zien wat er van Frankrijk is geworden, we blijven de sluier, boerka, burkini, halal, polygamie, salafistische haatpreken, de oproep om Joden te vermoorden en Christenen, de sharia-haat leer,TOLEREREN , de islamisering op school, kortom alles wat een seculiere en republikeinse Staat zou moeten afwijzen.

    Maar als een Fransman publiekelijk zijn opvattingen om dit niet langer te tolereren laat blijken wordt hij onmiddellijk beschuldigd van “racisme” en “fascisme” – wat overigens de onwetendheid van de beschuldiger laat zien, want de islam is geen ras en dat “groene” fascisme” is precies wat de islam is!

    Het blijft een feit dat de bovengestelden eraan blijven werken om Frankrijk verder te islamiseren, omdat ze opgesloten zijn in hun “Eenrichtings-denken/tolerantie”.
    Dit zorgt ervoor dat er meer en meer moskeeën komen en ze de regels van de zwembaden veranderen, zodat moslimvrouwen kunnen zwemmen in overeenstemming met hun religie, dat wil zeggen, zonder met mannen in aanraking te komen !

    En dan dit een “beleid van vooruitgang” noemen!

    Maar waar-is-waar, ook ’t “smeulend vuur” vordert gestaag en in alle logica kunnen we het ergste verwachten!

    Een Fransman,
    Maurice Vidal

    Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Generaal Soubeler:”Uiteindelijk is de binnenlandse situatie erger dan wij denken…………..”

    Voor generaal Soubelet, legergeneraal en voormalig nummer drie van de nationale gendarmerie, moet de Staat onverwijld oplossingen zoeken voor de religieuze, sociale en etnische afzondering die plaats vindt in de Franse “getto’s”.
    Hij spoort de politici aan om een eerlijker en oprechter de waarheid te vertellen.

    “Dat verdient Frankrijk het is een voorrecht er te mogen leven!”

    Ten slotte, de binnenlandse situatie is slechter dan men zou denken.
    Dit is het treurige feit voor degenen die dit land besturen en die DOOF blijven voor de waarschuwingen en informatie van hen die met beide benen in de samenleving staan en die de dagelijkse excessen ervan meemaken.

    Maar sinds Gérard Collomb is vertrokken, komen de tongen los.

    Laten we de “dodelijke”- toespraak die de vertrekkende minister van Binnenlandse Zaken hield, ons bijblijven en dan vooral de voorspellende zin dat we in een niet al te verre toekomst tegenover elkaar zullen komen te staan.
    Maar vergeet niet, dit is al langer het geval in veel wijken in onze steden.

    FRANKRIJK ? Laten wij onze weerzin blijken tegen de aanhangers van de provocatie, WANT het is toch moeilijk dat men zich voor kan stellen dat in bepaalde straten en wijken er commercies en winkels/kraampjes/stalletje zijn en voorbijgangers die ook maar in ’t geringste verwant zouden moeten zijn met de Franse origine.
    [ gerefereerd wordt aan al die Arabische namen van winkels, commercies en islamitisch aandoende personen etc, etc.
    Zoals in veel steden tegenwoordig in EU. ]
    Le Figaro

    http://www.lefigaro.fr/vox/politique/2018/11/01/31001-20181101ARTFIG00164-general-soubelet-la-france-se-merite-y-vivre-est-un-privilege.php

    Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    De conclusie van Generaal Soubelet:

    La vérité est qu’il n’y a pas de place en France pour les pratiquants d’une confession qui considère que les prescriptions religieuses prévalent sur les lois de la République.

    De waarheid is dat er helemaal geen plaats zou moeten zijn in Frankrijk voor degenen die een Geloof praktiseren dat stelt dat hun religieuze voorschriften voorrang hebben boven de Wetten van de Franse Republiek………….

    Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Delamontagne.
    Ik zou er zoveel woorden niet meer aan vuil maken, maar er ernstig over na denken of er in Frankrijk nog wel te leven valt.
    La douche France is namelijk totaal verrot.
    Komt wel weer goed, maar het lijkt mij wel ’n stoffige boel te worden.

    Misschien kun je beter aan Mahoog vragen of hij nog ’n plekje voor je in Brazilië heeft.

    Like

 5. Patriot 2.0 zegt:

  Ik zou me sowieso niet verzetten tegen deze Kroatische….

  Geliked door 4 people

 6. Sobieski zegt:

  Na Hongarije, de USA, Australie en Oostenrijk is Kroatie dus het 5e land waar het verstand ook op regeringsniveau zegeviert. Heb begrepen dat velen zullen volgen, met name Italie, Polen, Tsjechie, Slowakie, Slovenie en Denemarken zijn al van plan zich aan te sluiten. Laten we hopen dat de lijst verder groeit. Maar waar blijven Nederland, Duitsland, Frankrijk, Belgie, Zweden, en ondanks Brexit, het VK?

  Geliked door 1 persoon

  • Steven zegt:

   Nederland heeft zich allang aangesloten bij de landen die graag de ondergang willen bespoedigen. Daarom heb ik er ook geen enkele twijfel over, en gaat ̶R̶o̶t̶t̶e̶ Rutte op 10 December gewoon zonder aarzelen zijn handtekening zetten.
   De bedoeling is om chaos en burgeroorlogen te creëren..het is allemaal een vooropgezet spelletje..

   Geliked door 1 persoon

   • Steven zegt:

    Ze hadden er alleen niet op gerekend dat er landen zouden komen die tegen deze ellende in verzet zouden gaan komen. De bedoeling was om héél Europa naar de afgrond te trekken.Timmerfrans heeft nog geprobeerd om met opgeheven vingertje met artikeltje 7 te zwaaien om landen weer in het gareel te krijgen. Nu dat niet zo goed werkt gaan ze maar proberen de geldkraan dicht te draaien. Europa zal en moet KAPOT!

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Voor Rutte zal de uiteindelijke aanklacht hoogverraad in de derde graad zijn…
    .

    Geliked door 1 persoon

 7. Roni zegt:

  Was niet anders te verwachten, van een land wat net zelf een oorlog heeft meegemaakt met oa de islam als boosdoener. Nu Slovenie, Servie en Montenegro nog….

  Geliked door 1 persoon

 8. King Arthur zegt:

  Wat een verschil deze mooie doch harde Kroatische vrouw met hetgeen hier op het binnenhof rondkruipt aan smerige duitsezeug kontlikkende slijmjurken!!

  Geliked door 5 people

 9. Henk zegt:

  Heel goed deze dame en meerdere komen niet uit la la land.

  Geliked door 2 people

 10. Blaffertje zegt:

  Alle landen aan de oostkant van Europa begrijpen het en gooien de deur dicht voor migranten.
  Wat is er bij ons gebeurt dat wij ons verstand kwijt zijn geraakt?
  Ik denk dat het virus links heet, een virus wat onze hersenen week heeft gemaakt en ons heeft gehersenspoeld.
  Gelukkig zijn er mensen als Wilders en Bosma die ons weer wakker schudden.
  Hopelijk is het niet te laat.

  Geliked door 1 persoon

 11. koddebeier zegt:

  Gelukkig zijn er nog regeringen die hun hersens gebruiken, hetgeen in Nederland jammer genoeg niet gebeurd !

  Geliked door 2 people

 12. Eigen volk eerst zegt:

  Heel verstandig.

  Like

 13. W van den Hooven zegt:

  Is door minister Habets blijkbaar al getekend.
  Volgens Robert-Jan Sieben.
  Plaatsvervangend Hoofd Bureau Migratiebeleid Ministeris van Buitenlandsezaken

  Like

 14. Pingback: Nog een terechtwijzing: Bulgarije zal het VN-migratiepact niet ondertekenen | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s