Nationalisme als medicijn tegen het EU-imperialisme

Screenshot_396

(Door: Juliaan van Acker)

‘Gebrek aan tolerantie binnen het EU-imperium komt sterkst tot uiting in dwang tot politiek correct denken’

De geallieerden hebben de oorlog verklaard aan nazi-Duitsland om te verhinderen dat een Duizendjarig Rijk zou ontstaan met Berlijn als machtscentrum en om de Europese landen hun vrijheid en soevereiniteit terug te geven. Hieruit zou geconcludeerd kunnen worden dat we nu opnieuw de strijd moeten aangaan, in dit geval tegen de Europese Unie. Deze strijd zou gaan tegen het EU-imperium met Brussel als machtscentrum, zodat de Europese landen weer vrij en soeverein kunnen beslissen over hun eigen beleid.

Lees verder>>>
(h/t “Elisah”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, democratie, dictatuur, EUSSR, gezond realisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Nationalisme, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, soevereiniteit, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

8 reacties op Nationalisme als medicijn tegen het EU-imperialisme

  1. Elisah zegt:

    https://www.dagelijksestandaard.nl/2018/11/column-jan-roos-hopelijk-begrijpt-merkel-ooit-hoeveel-kwaad-ze-ons-continent-deed-met-wir-schaffen-das/#comment-935476

    Column Jan Roos: ‘Hopelijk begrijpt Merkel ooit hoeveel kwaad ze ons continent deed met ‘Wir schaffen das”

    Deze week kondigde de Duitse bondskanselier Angela Merkel aan dat ze gaat opstappen als partijleider, en in 2021 ook als bondskanselier. Jan Roos schreef alvast de politieke lijkrede voor de regeringsleider van onze Oosterburen. Onverdeeld positief is Jan niet: “Haar zin “Wir schaffen das” zal over tientallen jaren nog steeds bekend staan als het startschot van de ontwrichting van de Europese samenleving!”

    Dat besef komt er nooit Jan, want psychopaten hebben geen geweten en geen gevoel.

    Like

  2. Tistochwat zegt:

    De verklaring ligt in de grove denkfout die de bedenkers van de EU en de machthebbers hebben gemaakt. Zij gingen er namelijk van uit dat nationalisme de oorzaak was van twee wereldoorlogen en van de holocaust. Dat nooit meer, hoopten ze.

    De ‘EU-bedenkers’ en de ‘machthebbers’ hebben alleen maar een Luilekkerland-wereldje voor zichzelf willen creëren.
    Schandalig hoge inkomens, allerlei (belasting)voordeeltjes, gratis vreten en zuipen, een prachtig pensioen en lekker veel macht.

    Hup Holland hup! Lang leve de Koning!

    ‘Lang leve de Koning’?
    Waarom? Wat doet die dan voor ons? Wat voert-ie eigenlijk de hele dag uit?

    Like

  3. paulzwueste zegt:

    Nou ja.
    Van Acker heeft dringend behoefte aan ’n goede PR-adviseur, want als je als “wetenschapper” de historie opsomt en dan eindigt met “Hup Holland Hup, Leve de Koning.”
    En dan ook nog Koning met een hoofdletter “K”, is het end helemaal zoek.
    Ben je helemaal van ’t padje af en/of ben je geweigerd voor ’n lintje.

    Elk “wetenschappelijk” betoog heeft dan geen enkele “inhoudelijke waarde” meer.
    Zo die twee begrippen nog even in een voorlaatste woord gevat.
    Wie doet me dat na…?

    Geliked door 1 persoon

  4. Jean zegt:

    Al jaren lang voer ik strijd tegen die vulgaire ordinaire waardeloze nutteloze dictatuur in Brussel. Zelden tot nooit zijn ze aanwezig maar wel elke maand de duizenden euro’s op de bankrekening die ze bij ons stelen waarmee ze liggen te zuipen en vreten, soms komen ze in beeld als het over wattenstaafjes, rietjes of aantal liters doorsoelwater gaat……
    Wegjagen die troep waardeloze leeglopers dat geeft ons miljarden besparingen. Nooit of te nimmer heb ik en zal ik er een stem aan verknoeien.

    Geliked door 1 persoon

  5. Edgy Veggie zegt:

    Vroeger, toen de blanken in mijn stad nog in de meerderheid waren, zag ik mijzelf nooit als een nationalist. Alleen de wedstrijden van Oranje op EK’s en WK’s maakten nationalistische gevoelens bij mij los.
    Maar er is de laatste, pak ‘m beet 20 jaar, iets veranderd. In twee decennia tijd heb ik een hoop zien veranderen in dit land, en niet bepaald ten goede. ‘Mijn’ stad heb ik inmiddels achter me gelaten en daar ben ik niet rouwig om. Ik kom er nog een doodenkele keer en verbaas me dan iedere keer weer over de massa’s allochtonen die er rondlopen. Ik voel me daar niet ‘senang’ bij. Dat komt niet omdat ik een racist ben, maar dat komt omdat ik het gewoonweg een naar idee vind om als autochtone Nederlander inmiddels een minderheid te zijn in wat kortgeleden nog ‘mijn’ stad was. Ik woon nou eenmaal het liefst ‘bij mijn eigen soort’ en uit onderzoek blijkt dat ik niet de enige ben. Zo wonen rijke mensen het liefst in gegoede buurten en wonen Turken en Marokkanen het liefst in wijken waar zij de meerderheid uitmaken. We wonen in Nederland natuurlijk al eeuwen lang ‘gesegregeerd samen’. De rijken bij de rijken, de armen bij de armen enz. Maar was er vroeger, ondanks de verschillen in inkomen, nog een saamhorigheidsgevoel, vandaag de dag groeien groepen mensen meer en meer uit elkaar. En dat komt omdat Nederland tegenwoordig bestaat aan een lappendeken van bevolkingsgroepen. Het begon met Turkse en Marokkaanse gastarbeiders die beslist niet voornemens waren zich aan te passen aan de hier geldende normen en waarden. Dat hoefde ook niet, want onze overheid vond het de normaalste zaak van de wereld dat ze hier kwamen wonen met behoud van hun eigen cultuur en identiteit. Dat was destijds wellicht nog niet zo’n probleem, omdat er toen nog niet zo gek veel Turken en Marokkanen in de Nederlandse steden woonden. Je zag ze nauwelijks, omdat ze weg werden gestopt in onze volkswijken. Maar dat was toen. Anno 2018 zijn ze alom tegenwoordig, je kunt er niet meer omheen;ze zijn echt overal. In de grote- en middelgrote steden zeker. En ’t zal nog pak ‘m beet een jaar of 100 duren vooraleer het platteland ook is overgenomen. Want dat is het gevoel wat ik heb;dat ‘we’ worden overgenomen. En ik kan je vertellen; dat is geen lekker gevoel. Een maatschappij mag van mij best wat divers (wat een eng woord is dat toch) zijn, maar je kunt het ook overdrijven. Het is wat mij betreft de bedoeling dat nieuwkomers zich aanpassen aan het land waar ze komen wonen, maar daar is in Nederland natuurlijk geen sprake van. Ons land moet en zal zich aanpassen aan de nieuwkomers, en wil of kun je dat niet, dan ben je direct een nazi/facist/racist. Dat is een zeer zorgelijke ontwikkeling en het zal de kloof tussen ‘links’ en ‘rechts’ onoverbrugbaar groot maken.

    Like

  6. Statler & Waldorf zegt:

    Goed verhaal maar dan dit?
    “Hup Holland hup! Lang leve de Koning!”

    Dat is helemaal geen koning, ja op papier.
    Weet u nog WO II, toen de pleuris uitbrak?
    Die familie was het eerste pleiten, beetje ongemak gehad maar een hongerwinter meegemaakt of bombardementen?
    Welnee.

    Ik kan zonder deze familie een prima Nederlander zijn en mij zo voelen maar ik heb in zulke tijden meer aan mijn buurman dan aan de koning.

    Geliked door 1 persoon

  7. Petra DeBoer zegt:

    Goed artikel maar de schrijver vergeet dat sinds 1968 bewust “goed” en “fout” omgedraaid zijn en het nationalisme dus “fout” werd om geen smet te leggen op het socialisme. Nu hebben we te maken met het globalisme en nog steeds met Karl Marx zijn socialisme, communisme, cultureel marxisme en andere stromingen. De democraten in de EU hangen naast de socialisten allemaal het socialisme aan en is net zo walgelijk als het nationaal socialisme. De Democraten in Amerika zijn nog veel erger en zijn allang gewoon fascisten.
    Verder word in het artikel voorbij gegaan dat de EU een project van de CIA is en zij zijn onderdeel van de deep state. Trump rolt de deep state op en dan zal de EU ook vallen.

    https://www.telegraph.co.uk/business/2016/04/27/the-european-union-always-was-a-cia-project-as-brexiteers-discov/

    Like

  8. kampersrene zegt:

    En ontspannend gesprekje na een moeilijk Euro Debat…..Heb jij die pornofilm ook gezien , gisteren op TV….. Junkers …..die had nogal borsten he ….Zoals je kunt vaststellen ….ze blijven ernstig

    Like

Plaats een reactie