VN-migratiepact: Duitse regering heeft bijles nodig in democratisch debat!

Screenshot_391

Ministerie van Buitenlandse Zaken waarschuwt voor “stemmingmakerij” bij het VN-migratiepact: De Duitse regering heeft bijles in democratisch debat nodig!

(Door: Dr. Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse regering heeft zichzelf blijkbaar in een ideologische bunker opgesloten. Het ministerie van Buitenlandse Zaken waarschuwt voor vermeende “politieke stemmingmakerij” tegen de geplande toetreding tot het VN-migratiepact van de Verenigde Naties en dreigt zogenaamde “valse meldingen” aan te pakken.

Half Europa discussieert met toenemende scepsis over het VN-migratiepact. Dagelijks stappen er meer landen uit, die het pact niet willen ondertekenen. Alleen de Duitse regering, die het document blijkbaar stilzwijgend wilde ondertekenen zonder de burgers grootschalig over de bedoelingen te informeren, veroordeelt openlijk kritiek als “stemmingmakerij”.

In verband met de onlangs uitgesproken dreiging van de bondskanselier om partijen, die zogenaamde “valse meldingen” verbreiden, te bestraffen met financiële sancties, is dat een schandalige aanval op de vrijheid van meningsuiting, de oppositierechten en de democratische debatcultuur in ons land.

Terwijl het de Duitse regering zelf is die valse meldingen verbreidt. Het pact is weliswaar op papier niet “bindend”, het bevat echter tientallen verstrekkende verplichtingen. Het is vaag geformuleerd en kan heel goed misbruikt worden om de immigratiesluizen nog verder open te zetten. Met haar campagne stelt de Duitse regering tegelijkertijd de regeringen van Europese partnerlanden in een kwaad daglicht, die net zo sceptisch kijken naar het migratiepact als de AfD.

Voor de Duitse regering is een debat blijkbaar alleen dan “zakelijk en evenwichtig” wanneer iedereen het met haar eens is. Wanneer er iemand is die bijles nodig heeft in democratische discussie, dan vermoedelijk heel duidelijk bondskanselier Merkel en het ministerie van Buitenlandse Zaken. De AfD zal zich door zulke botte dreigingen niet de mond laten verbieden.

Bron:
www.facebook.com
Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Azië, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, christendemocraten, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Europa, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, moralisme, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op VN-migratiepact: Duitse regering heeft bijles nodig in democratisch debat!

 1. koosv8 zegt:

  Ik kan alleen maar hopen dat het allemaal goed uitpakt met de AFD. Want wat is dat wijf slecht met haar uitgestreken gezicht. Mormel Merkel.

  Geliked door 1 persoon

 2. Marc zegt:

  Als Rutte tekent eis ik een keiharde reactie van de Nederlandse bevolking: hoe moet dan verdwijnen. Hoe dan ook.

  Like

 3. droevige mof zegt:

  MOSLIM GASTVRIJHEID IN LONDEN –
  Een deprimerende video laat zien wat we kunnen verwachten.
  Zegge en schrijve bijna 32.000 reacties.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s