Meerderheid van de “asielzoekers” komt nog steeds zonder papieren naar Duitsland

Screenshot_20

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Nog steeds komen zogenaamde asielzoekers zonder papieren naar Duitsland, het overgrote deel beweert geen documenten te bezitten, omdat ze deze op reis zouden zijn verloren – wellicht ook vernietigd na een tip van een mensensmokkelaar – maar de mobiele telefoon met de oplaadkabel is er nog wel. Iedere “vluchteling” weet dat hij zonder paspoort Duitsland binnen kan komen, maar er niet meer uitkomt, want zonder paspoort betekent stateloos.

politikstube

Via de mobiele telefoon heeft zich verbreid dat in GerMoney bijna alles mogelijk is, van het versluieren van de ware herkomst tot aan meerdere identiteiten, om zonder geldige legitimatie geld van de staat af te troggelen en de kans op asiel te vergroten. Voor welke groepen personen is de mogelijkheid bijzonder interessant om voor zichzelf een nieuwe identiteit te krijgen door middel van een eenvoudige aanvraag in Duitsland?

“Stuttgarter Nachrichten” van 04-11-2018:

De meerderheid van de asielzoekers komt volgens een mediabericht nog steeds zonder papieren naar Duitsland. In het eerste halfjaar kon 58% van de volwassen asielzoekers geen identiteitspapieren laten zien. Dat bericht de “Welt am Sonntag” onder verwijzing naar het antwoord van het ministerie van Binnenlandse Zaken op vragen van de partij “Die Linke”. Het zou bij het Federaal bureau voor Migratie en Vluchtelingen (BAMF) bekend zijn dat een deel van de aanvragers zich “bewust zou ontdoen van zijn identiteitspapieren”, “om zogenaamd hierdoor de kansen in de asielprocedure te vergroten”.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Duitsland, Eurabië, Graaien, Illegalen, Immigratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Merkel, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, politici, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op Meerderheid van de “asielzoekers” komt nog steeds zonder papieren naar Duitsland

 1. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  zelfs wordt de schijn al niet meer opgehouden
  wat wij al wisten wordt domweg beaamd
  zoals het echt Landverraders ook “betaamt”
  en wee hen die dit openlijk bekritiseren zouden…!
  .
  Jasterke
  .

  Like

 2. Peter zegt:

  Ongelofelijk dat dit nog steeds gebeurt !!!

  Like

 3. ieznogoedh zegt:

  Klopt, ze mogen zelf een formulier invullen (als ze kunnen schrijven en dat is lang niet altijd het geval zodat ze dan wel door een bereidwillige Duitser worden geholpen) en aangeven hoe ze heten, waar geboren (heel vaak ook 1 januari) en zelfs aangeven wat voor beroep ze hadden (dat is dan meestal iets van musicus, kunstenaar of andere onzin waar niemand op zit te wachten) en vervolgens worden ze met die gegevens geregistreerd met een foto met een Logitech webcam. Dat was in september 2016 zo. Pas ongeveer negen maanden later werd een fatsoenlijke foto gemaakt en werden er vingerafdrukken genomen. Natuurlijk was voor de vingerafdrukken het in meer plaatsen registreren geen probleem en het meervoudig incasseren dus ook niet.
  Iedereen kreeg verschillende nummers voor verschillende instituten. Een BAMF-nummer, een nummer voor Bezirksregierung, een nummer voor de plaats waar geregistreerd etc.
  En ja, het merendeel jonge helden die, volgens henzelf, hun vrouwen achter lieten in de oorlog.
  Duitsers en software maakt geen gelukkige combinatie. Zelfs iets simpels als verkeerslichten laten schakelen zodat iedereen zoveel mogelijk kan doorrijden lukt ze al niet.

  Like

 4. Steven zegt:

  Als het de bedoeling is van de regeringen om de Europese vernietiging in gang te zetten.. dan is het allemaal wel weer begrijpelijk dat men alles toestaat en heel Afrika een creditcard geeft.
  Zolang mensen niks doen en alleen klagen achter de computer, op partijen blijven stemmen die u de dood gaan injagen….gaat er niks veranderen.
  Ga alvast maar wat centjes sparen en je weekend tasje inpakken..over niet al te lange tijd is het ook UW beurt om te vluchten!!

  Geliked door 1 persoon

 5. Aegolius cs zegt:

  Ik wilde reageren op iemand die zojuist schreef dat zonder papieren je staatloos bent. Is dat zo?
  Staatloos zijn, dus aanwezig zijn op deze kloot zonder papieren, is en zal altijd een probleem blijven voor het administratie/bestuur.
  Vroeger, in het vreemdelinge legioen was je nobody bij Franse inzet elders en niemand zou bij je dood erom malen. Na lovende inzet kon je na ontslag de Franse nationaliteit bekomen. Zal weinige gelukt zijn. Wellicht door het onderstaande inmiddels afgeschaft.
  Verdrag tot beperking der staatloosheid, New York, 30-08-1961

  https://wetten.overheid.nl/BWBV0004351/1985-08-11

  Like

 6. Jean zegt:

  Iemand zonder papieren is een illegaal en illegalen mogen NOOIT binnen gelaten worden, aan de grens ze dadelijk terugsturen naar Afrikaans grondgebied want daar is toch iedere illegaal legaal. Opgeruimd staat netjes en er vooral geen geld aan verknoeien.

  Like

 7. Onder de vlag van Mensenrechten heeft maffia Brussel Eu snel de wetten aangepast zodat een vluchteling nooit direct meer kan worden uitgewezen zonder document. Dus eerst een geldig document (bij binnenkomst registratie) en daarna procedure.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s