Waarschuwing: het vluchtelingenpact van de VN is zelfs slechter dan het migratiepact en beide zullen in december worden ondertekend

Screenshot_64

Parallel aan het zeer bekritiseerde migratiepact heeft de VN ook een vluchtelingenpact opgesteld. Beide verdragen zijn bedoeld om te worden ondertekend tijdens de conferentie in Marokko op 10-11 december.

Zelfs als het pact niet juridisch bindend is, verwijst het naar verplichtingen. Dus, een soort zachte wetten die de soevereiniteit van de landen beperken. Enkele van de punten die in het vluchtelingenpact zijn opgenomen, zijn:

 • Het vluchtelingenconcept wordt uitgebreid tot mensen die getroffen zijn door klimaatverandering en vernietiging van het milieu (paragraaf 12).
 • Elke vier jaar vanaf 2019 controleert een wereldwijd vluchtelingenforum een ​​index voor de manier waarop elk land de verplichtingen van de overeenkomst heeft nagekomen (paragrafen 17-19).
 • Een wereldwijd academisch netwerk met universiteiten, academische associaties en onderzoeksinstituten zal worden opgericht om kansen te creëren voor vluchtelingen voor onderwijs, onderzoek en beurzen (paragraaf 43).
 • Bevordering van een positieve houding ten opzichte van de overbrenging van vluchtelingen van het ene land naar het andere (paragraaf 90).

Niet alleen de VN werkt actief aan veranderingen in migratieproblemen, maar ook de EU en andere actoren. Een relevant element is het EU-document dat betrekking heeft op de bevordering van verplaatsing van vluchtelingen binnen de lidstaten.

Het document gebruikt termen als “verplichte maatregel”, “juridisch instrument” en “harde verkoop”, wat een bindend karakter suggereert en dat de auteurs van het document de moeilijkheid hebben erkend om het publiek van de voorstellen te overtuigen.

In dit document heeft de EU ook de maximale absorptiecapaciteit van elk land berekend en geconcludeerd dat bijvoorbeeld naar schatting Duitsland een capaciteit heeft van 274 miljoen inwoners en Zweden van 440 miljoen (tabel 12).

Lees eveneens:

www.novini.nl

www.unhcr.org (propaganda!)

https://groenlinks.nl (propaganda!)

Bron:
www.stopdebankiers.com
(h/t D.B.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Azië, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Desinformatie, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Waarschuwing: het vluchtelingenpact van de VN is zelfs slechter dan het migratiepact en beide zullen in december worden ondertekend

 1. Tistochwat zegt:

  Bevordering van een positieve houding ten opzichte van de overbrenging van vluchtelingen van het ene land naar het andere

  Dit doet me denken aan mieren die zeer schadelijke bladluizen op je rozenstruiken zetten en deze verdedigen tegen lieveheersbeestjes, die die luizen willen opvreten.

  Bladluizen = asielparasieten
  Mieren = linkse landverraders
  Lieveheersbeestjes = realistische burgers

  Like

  • BertG. zegt:

   Jij heb er echt over na zitten denken wat al die beestjes nou onderling doen, en wat ze doen en waarom.

   Like

   • BertG. zegt:

    Lieveheersbeestjes eten bladluis op.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ BertG. 1 december 2018 om 20:13

    Ik heb jaren geleden een lieveheersbeestje in huis laten overwinteren. Onder een glazen stolp met takjes, mos e.d.
    Ik voerde hem de bladluizen die op mijn kamerplanten zaten.
    Met de loep erboven zag ik hoe hij de ene naar de andere naar binnen schoffelde.

    De larven van lieveheersbeestjes eten ook veel bladluizen.
    Ik zette regelmatig lieveheersbeestjes en hun larven in door luizen aangetaste planten, maar ze werden allemaal verjaagd door die rotmieren!

    Zonder mieren zouden je planten snel van hun parasieten verlost zijn.

    Like

   • Elisah zegt:

    Grover geschut…
    Spuit de planten in met een mengsel van half water en half spiritus en de bladluis zal snel zijn verdwenen. Een beproeft recept is 20 ml groene zeep, 20 ml spiritus met een liter water mengen. Een aftreksel van tabak in water is ook een goed middel. Kook een handje tabak in water en sproei het mengsel over je planten.
    https://www.duurzaamthuis.nl/bladluis-bestrijden-op-planten

    Like

 2. Tistochwat zegt:

  Die walgelijke propaganda! 👿

  Oh, wat zal alles ‘groen’ worden als er straks geen ruimte meer is voor ook maar één grassprietje!
  Als er niet één piepklein zangvogeltje meer is omdat de invasieve mohammedaanse neger alle ruimte in beslag neemt?
  PURE FAUNAVERVALSING!

  Trouwens: waarheen kunnen WIJ vluchten als de mohammedaan aan zijn slachtpartij begint ten behoeve van het op te richten wereldwijde kalifaat?

  Geliked door 1 persoon

 3. Jaan zegt:

  Uitermate terecht dat dit gebeurt. Nederland heeft een capaciteit voor drie miljoen werkende mensen en voor 35 miljoen klaplopers. Om zeker te zijn dat de naleving van het migratie- en vluchtelingenverdrag eerlijk gebeurt dient dit te worden gecontroleerd door de Mensenrechtenraad van de Verenigde Naties onder voorzitterschap van Saoedi Arabië. Die zijn daarin zeer bekwaam en hebben een enorme ervaring op het gebied van migratie, vluchtelingen en arbeidsrecht en hoe om te gaan met huishoudelijke hulpen uit Aziatische landen.

  Geliked door 1 persoon

 4. OphEUffen zegt:

  “Wollt ihr den totalen Krieg?”

  Like

 5. QENQ5 zegt:

  Het is op deze site al eerder opgemerkt:

  – er zal door “onze D66 rechters” worden verwezen naar het document, en in die zin is het wel degelijk juridisch gezien, relevant. Zie de betogen van Baudet (FvD).
  De term “niet bindend” is slechts een fopspeen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Ruud zegt:

  Als breed juridisch verzet niet snel georganiseerd wordt betekent dit het einde van Europa en de westerse beschaving. Doodzonde voor onze kinderen, kleinkinderen en de hunne; we hadden het zo goed kunnen hebben om ook anderen te helpen.

  Like

 7. Cathja zegt:

  Nederland zal tekenen. Dus onze overheid tekent ons aller doodsvonnis!

  Welk mens heeft het recht om beslissingen over en voor anderen te nemen? Elk mens heeft het recht op een eigen leven, een eigen mening en recht op bescherming tegen kwaadwillenden.
  Een overheid die deze rechten met voeten treedt handelt in tegen de grondwet, dus tegen de rechten van elke burger.

  Schandalig wat hier nu weer geflikt wordt, zonder medeweten van een heel groot deel van ons volk!.

  Geliked door 1 persoon

 8. Willem Sterk zegt:

  Ik had het gisteren nog even over het Marrakesh verdrag tijdens een etentje en ik kwam tot een trieste conclusie. Van de 10 aanwezigen hadden er 2 van het verdrag gehoord, maar kenden geen details, 7 hadden er nauwelijks over gehoord en 1 nam een antagonistische houding aan terwijl deze persoon niets van de islam begreep en vond dat ook niet nodig, wat maakt het uit? So What, als ze in de meerderheid zijn, het maakt toch niets uit! En, mijn tijd zal het wel duren! Het vluchtelingenpact is niet eens ter sprake gekomen.

  Like

 9. Binnen Europa zelf een jarenlange voorbereiding door de elite maffia…..Soros en Merkel. Soros heeft niet voor niets zijn bureau naar Berlijn verplaatst. Toeval?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s