Vrij van “vluchtelingen”: Kroatië, Polen en Slowakije zijn de veiligste landen van Europa

Screenshot_157

(Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl alle landen, die ontelbare “vluchtelingen opnamen, waaronder Frankrijk, Duitsland, Zweden en Engeland, vanwege alle geweldsmisdrijven niet meer uit het nieuws geraken, gaf in Slowakije slechts 6,2% van de burgers aan direct of indirect gedupeerd te zijn geweest door geweld of vandalisme.

Mitteleuropa

Screenshot_158De peiling toont duidelijk aan: Landen, die geen “vluchtelingen” opnemen, zijn veilig, terwijl alle andere landen duidelijke problemen ontwikkelen. De eerste twee plaatsen in de veiligheidspeiling gaan naar Kroatië (3% direct of indirect gedupeerd) en Polen (5,4%).

Screenshot_159De statistiek is afkomstig van het Statistisch Bureau van Eurostat, dat deel uitmaakt van de Strategie voor duurzaam ontwikkelingsdoel (SDG 16). Het EU-gemiddelde ligt bij 11,6%, bericht ČTK.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Kroatië, kwaadaardige opzet, landverraad, Multiculti, Naïviteit, Nationalisme, Patriottisme, Polen, Slowakije, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

14 reacties op Vrij van “vluchtelingen”: Kroatië, Polen en Slowakije zijn de veiligste landen van Europa

 1. ruud 2 zegt:

  Heerlijke landen met nog mooie natuur ook. Maar het fijnste de zuivere Europese lucht om in te ademen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Staf Wuyts zegt:

  Allen daarheen.

  Like

 3. Roni zegt:

  Maar hoelang nog voor Kroatie, liggende op de frontlinie met Bosnie…….

  Geliked door 1 persoon

 4. kampersrene zegt:

  Het verschil….tussen Nederland en Polen…..anno 2030…Mama …toen ik op weg was naar school…zag ik plots een mijnheer met dezelfde huidskleur zoals ik , papa en jij …..Polen ….Mama toen ik op weg was naar school ,ben ik erg geschrokken…Ik zag een man in een lang wit kleed ,baard en hij keek heel boos naar mij … maar dat was nog niet alles , wat verder een man die zo zwart zag , als zwarte Piet van Sinterklaas….

  Geliked door 1 persoon

 5. Thoth zegt:

  En Nederland, maar dat wordt onder de mat geschoven. Kijk maar eens hoeveel moordaanslagen en criminaliteit door de migranten en asielzoekers worden gepleegd.

  Geliked door 1 persoon

  • Tineke zegt:

   In Nederland wordt zeker alles onder de mat geschoven,daarom denkt iedereen dat het hier wel mee valt.De misleiding viert hier al jaren hoogtij.
   Alles wordt uit het nieuws gehouden.en de staatstelevisie(NOS) is een verlengstuk van de verraders van het binnenhof .Maar daar kijken wel zo n 2 miljoen mensen naar,die geloven dat Trump de slechtste president ooit is,Rusland de vijand en Geert Wilders extreem rechts.
   En als de NOS het zegt is dat waar,roeptoeteren ze.
   Ze slikken alles voor zoete koek.
   En zolang ze daar naar blijven kijken,zullen het geen medestanders worden.

   Geliked door 1 persoon

 6. Claude du Ferme zegt:

  iedereen ziet dat het niet goed gaat,behalve onze elitairen die willen het niet zien
  ,ga ook steeds meer geloven in de theorie van het bewust ontvolken van de eigen bevolking ten voordele van de islamhordes(Rotterdam heeft nu al wijken wat uit 99% moslims bestaat)en waar de laatste blanken door de plaatselijke wijkagent als racisten worden bestempeld omdat ze hun buurtje zo veranderd hebben zien worden

  Geliked door 1 persoon

  • Tineke zegt:

   ”Behalve onze elitairen willen het niet zien”
   Meen je dit nu echt heer Claude du Ferme?……Serieus…..?

   Die ”elitairen” weten als geen ander wat ze doen.
   Ons naar de afgrond duwen,stukje bij beetje.
   Blij dat u langzaam aan het ontwaken bent.

   Geliked door 2 people

 7. ronjaspers zegt:

  Kan iemand mij uitleggen waarom die barbaren en uitvreters de ene week vluchtelingen worden genoemd,de andere week asielzoekers,dan weer migranten.Dit is gewoon aansturen op een blank christelijke genocide/oorlog in europa.

  Like

  • Tineke zegt:

   Omdat vluchteling allang niet meer van toepassing is,behalve in de grachtengordel?
   En de goede doelen moeten ook kunnen blijven cashen!
   De ”elite” weet dat daar bijna niemand meer iets van gelooft,dus voor hen werd het migrant.
   Asielzoekers klinkt ook nogal zielig en dramatisch,dat bekt dan weer lekker voor de camera s om het draagvlak onder de bevolking te behouden.

   Je vergat nog de klimaatvluchteling.
   Dat gaat weer scoren voor de groenen.

   Daarna zal er ongetwijfeld weer een nieuwe benaming komen.
   Ze verzinnen het waar je bij staat.

   Geliked door 1 persoon

  • jack black zegt:

   Hoofdzakelijk zijn het werkschuwe asielzoekers !

   Like

 8. Jan zegt:

  Kroatië

  Linkse media menen iedereen aan de schandpaal te moeten nagelen die zich verzet tegen democide op eigen bevolking

  Like

 9. Jules Vismale zegt:

  Helaas zijn er nog een heel stel van die akelige figuren zoals bij de Nacht van de Vluchteling die “asielzoekers en vluchtelingen” toch zo zielig vinden! Lees zelfs hieronder maar eens dat zelfs het misbruiken van WO II daarbij wordt gehaald:

  Doorgedraaide Nacht van de Vluchteling vergelijkt namelijk asielzoekers anno 2019 met holocaust-slachtoffers

  Volgens de Nacht van de Vluchteling staat een nieuwe holocaust (6 miljoen doden) op het punt van uitbreken als we niet snel op een andere manier met vluchtelingen omgaan. En op welke manier eigenlijk?

  Trek de wandelschoenen maar weer aan! Want er is maar één methode om de zich aandienende holocaust (waar zijn dan de executiepelotons en commandanten van concentratie- en vernietigingskampen dan?) 2.0 af te wenden: en dat is meelopen in de Nacht van de Vluchteling aanstaande juni.
  Want de vluchtelingen anno 2019 hebben alles weg van de Joden uit de jaren ’30, zo beweert de organisatie van het benefiet-hardloopevenement. De wegkijkers, het “gure klimaat”, Kamp Westerbork… (is dat soms weer herbouwd om “vluchtelingen en asielzoekers” af te voeren naar vernietigingskampen?) alles komt weer terug, zo schrijven zij deze week:

  “Naast de nachtelijke 40 kilometer van Rotterdam-Den Haag, Amsterdam-Haarlem, Utrecht-Amersfoort, en Nijmegen-Arnhem, en de extra 10 en 20 km routes in Amsterdam en Rotterdam, is er dit jaar een exclusieve 40 km route opgenomen van Herinneringscentrum Kamp Westerbork naar Groningen.

  Het is dit jaar 80 jaar geleden dat Centraal Vluchtelingenkamp Westerbork werd gebouwd en de eerste vluchtelingen er binnenkwamen. Met de exclusieve editie van Herinneringscentrum Kamp Westerbork naar Groningen (koningin Wilhelmina wilde namelijk niet graag gevluchte Duitse, Oostenrijkse en Tsjechische joden in haar achtertuin hebben en daarom werden ze daar ook naar Westerbork gestuurd!) willen Stichting Vluchteling en Herinneringscentrum Kamp Westerbork samen aandacht vragen voor vluchtelingen in de jaren dertig van de vorige eeuw, en het gure klimaat dat destijds resulteerde in een nachtmerrie, onder andere omdat de mensen wegkeken van wat er aan de hand was, en de overeenkomsten met 2019, een tijd waarin vluchtelingen (tegen het huidige antisemitisme in Europa wordt door die organisatie vast NIET gedemonstreerd!) het opnieuw voor de kiezen krijgen.”
  U begrijpt: de zogenaamde vluchtelingen die naar Nederland komen, daar keurig worden opgevangen in azc’s en daarna met voorrang doorstromen naar gesubsidieerde huurwoningen, dat is natuurlijk helemaal hetzelfde als de wijze waarop Nederland gevluchte Duitse joden in de jaren ’30 gewoon botweg in een kamp plaatste.
  Een kamp dat door de nazi’s dankbaar werd gebruikt als doorvoerstation (en met gewillige hulp van tienduizenden politieagenten, ambtenaren en spoorwegpersoneel!) naar de vernietigingscentra in Oost-Europa zoals Auschwitz. Was dat een nachtmerrie? Wel meer dan dat, natuurlijk.

  Maar het geeft echt geen pas om de huidige, zeer fatsoenlijke, situatie te vergelijken met de gruwelijkheden van de nazi’s. Dat is echt een zeer beledigende notie (Auschwitz is al meer dan 75 jaar lang NIET meer in gebruik als vernietigingskamp!) die geen recht doet aan de geschiedenis.
  Geschiedvervalsing om 2019 voor te stellen als 1940, zelfs.
  De Nacht van de Vluchteling staat het vrij om benefietacties te houden, natuurlijk, maar voor deze schandalige vergelijking zouden ze best wel eens hun excuses mogen aanbieden.

  Beter nog: stuur die misselijkmakende figuren van de Nacht van de Vluchteling anders gewoon eens met een voettocht richting Katyn waar de Russische communisten in 1940 duizenden Poolse officieren hebben vermoord! En die werden daar beslist niet als vluchtelingen naar toe gedreven maar als ongewenste potentieel vrijheidsstrijders!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s