CDU-gedelegeerde valt Merkel aan: “Ondertekening van migratiepact is wat mij betreft landverraad!”

 

(Vertaling: E.J. Bron)

De CDU-politicus Eugen Abler heeft op het partijcongres van de CDU in Hamburg scherpe kritiek op de door Merkel geplande ondertekening van het migratiepact geuit:

Freie Presse

“Een ondertekening is wat mij betreft landverraad. Door de komst van nog meer cultuur-vreemde vluchtelingen en illegale immigranten staan onze manier van leven en het gevoel van thuis op het spel.

Openbare cijfers bewijzen dat 80% van de immigranten in de beste werkbare leeftijd van Hartz IV leeft, en eveneens 80% van de nieuwkomers behoort tot de islam.

We weten: De islam is geen tolerante religie. Wereldwijd worden honderd miljoen christenen vervolgd, overwegend door moslims. In de koran wordt ongeveer 200 keer opgeroepen tot de strijd tegen de ongelovigen.

Het is naïef om te denken dat islamitische vluchtelingen zich zullen aanpassen in Duitsland. Erdoğan roept zijn landgenoten in Duitsland ertoe op om zich te verzetten tegen integratie. Er is een zorgwekkende constante groei van een parallelsamenleving met een eigen rechtsbegrip waar te nemen. De islamisering van Duitsland leidt in grote steden tot controleverlies door de autoriteiten.

De staat heeft echter de plicht om niet alleen de burger, maar ook zijn culturele identiteit te beschermen.”

Bron:
https://freie-presse.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, christendemocraten, Christendom, christenhaat, Christenvervolging, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Turken, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op CDU-gedelegeerde valt Merkel aan: “Ondertekening van migratiepact is wat mij betreft landverraad!”

  1. Steven zegt:

    Ook hier zal het volk of parlementsleden geen gehoor gaan vinden… de vernietiging van het westen heeft VOORRANG, en de gesmeden plannen moeten worden uitgevoerd.
    De opvolger van Merkel gaat hier straks ook gewoon mee door en enige wat nog gaat helpen is dat het hele land in opstand komt…

    Like

  2. QENQ5 zegt:

    En Rutte… wordt gewoon weer vriendjes met Turkije.

    Geliked door 1 persoon

  3. Wachteres zegt:

    Ook bij de CDU zitten blijkbaar verstandige mensen. Mijn vraagt is: “Wat doen zij nog bij die club?”

    Als de professor op Merkel blijft stemmen en actief meewerkt, dan is hij mede schuldig aan landverraad
    ..

    Geliked door 1 persoon

    • Harry zegt:

      God’s wegen zijn ondoorgrondelijk, maar die van zijn volgelingen, daar snap ik ook geen donder van .
      U wél ?

      Like

      • BertG. zegt:

        Je bent de laatste tijd wel erg bezig met allerlei bijbelse uitspraken in je reacties.
        Hebben ze jou dan toch te pakken gehad in dat refo dorpje van je?

        Like

      • Wachteres zegt:

        Gewoon een kwestie van ‘kennis van onze cultuur’ BertG. Niks mis mee.

        Als er uitspraken van Europese filosofen zouden worden aangehaald, dan had je er vast geen moeite mee.

        Like

  4. QENQ5 zegt:

    Bolkestein: TEKEN NIET, MARK!!!

    Bolk. distantieert zich dus openlijk van zijn eigen pupil. Veel zeggend!!!

    Like

  5. A.J. deKoning zegt:

    Dat is nu nog maar eens duidelijk gezegd, Merkel is inderdaad een landverrader en die zijn er in andere landen ook genoeg is gebleken. Ik heb zojuist een ,mail gestuurd aan Verweij-Jonker die zeggen dat de “omvolkingstheorie” niet klopt en heb verwezen naar de EU waarvoor Frans Timmermans in Mei 2016 een rede heeft gehouden waarbij hij een pleidooi hield om de
    monoculturele staten uit te roeien en de massa-immigratie van islamitische mannen aanbeval, die
    rede heeft op BRON gestaan. Ik heb ook nog een copie getuurd aan Thierry Baudet.

    Like

  6. Thoth zegt:

    (..)In de koran wordt ongeveer 200 keer opgeroepen tot de strijd tegen de ongelovigen.

    En dat staat in de koran, waar zo’ n 72% van de moslims in Europa erna leeft. De lokale weten zeggen niets voor ze.

    Like

  7. Thoth zegt:

    (..)In de koran wordt ongeveer 200 keer opgeroepen tot de strijd tegen de ongelovigen.

    En dat staat in de koran, waar zo’ n 72% van de moslims in Europa erna leeft. De lokale wetten zeggen niets voor ze.

    Like

  8. Henk der Niederlánder zegt:

    Binnenkort dus ook Eugen Abler exit.

    Like

  9. Eric zegt:

    Praat voor de vaak. Deze kerel moet Merkels rechterflank afdekken, zodat niet teveel stemmen aan AfD verloren gaan. Het is hetzelfde verhaaltje als dat van Seehofer: als deze mannetjes het écht meenden dan waren ze al lang uit de CDU vertrokken.

    Like

    • guusvelraeds zegt:

      Die man (Eugen Abler) meende het honderd procent en men laat hem spreken omdat hij misschien al vijftig jaar lid is en vele functies heeft gehad die er toe doen. Maar Eugen Abler is inmiddels een vreemde eend in de CDU eendenkooi geworden en totaal vervreemd van de mainstream CDU zoals die in de loop van de jaren verworden is. Aan de toespraak kun je ook duidelijk merken dat Eugen Abler geen carriere meer hoeft te maken en dat dit hem de ruimte geeft vrijuit te spreken.

      Like

      • Eric zegt:

        Ik blijf erbij, hoelang hij ook al bij de CDU zit, hij had de partij moeten verlaten en zich door de AfD laten binnenhalen. Nu is hij het schoothondje van Merkel en haar opvolgster. Naar wat hij te zeggen heeft luisteren deze dames niet. Hij is de noodzakelijke hofnar, iedereen lacht hem uit in het CDU-cabaret. Een beetje trots en zelfrespect zouden voldoende moeten geweest zijn om zijn lidkaart te verscheuren en zich één van de enige echte antimigratiepartij aan te schaffen. Een verloren kans !

        Like

  10. guusvelraeds zegt:

    Het viel me op dat ongeveer driekwart van de zaal nauwelijks luisterde. Veel heen en weer geloop vele groepjes die met elkaar in gesprek waren. Bovendien tijdens opmerkelijke uitspraken zoals de genderwaan, abortus als consumptie artikel en de aanduiding “Landesverrat” werd er uit sommige hoeken uit protest gejoeld en gefloten. Een toespraak helemaal geschreven naar mijn hart maar de CDU gaat daar niets mee doen. Deze veranderingen zullen van het volk moeten komen want de politiek heeft zich overduidelijk van het volk afgewend.

    Like

  11. Ruud zegt:

    Hoe vaak heb ik deze term al niet gebruikt voor Rutte en zijn verrotte kliek!

    Like

Plaats een reactie