Lokale pub in Dewsbury is nu shariarechtbank

Screenshot_208

De ingang van de Sharee Council, oftewel de shariaraad. Vroeger zat er in het gebouw een Engelse pub.

(Door: Ben Provoost)

Vrijwel iedereen is moslim in Savile Town in Dewsbury. In een vroegere pub zit een shariarechtbank. Zeker tien voormalige kerken gingen over in islamitische handen. Het gros van de vrouwen op straat is van top tot teen gesluierd.

Zie je dat? Danny Lockwood wijst naar een bordje op een schutting waarop ”Beware of the German Shepherd” staat – pas op voor de Duitse herder. „Ze hebben hier niet eens honden”, lacht hij. „Ze houden niet van onreine dieren.”

Het is dinsdag 20 november en Lockwood –oprichter en eigenaar van de lokale krant The Press News– rijdt zijn Nederlandse gast door de wijk Savile Town in het Noord-Engelse Dewsbury. Opvallend aan de circa 6000 mensen tellende buurt is dat vrijwel iedereen er moslim is. En dat zie je op straat. Mensen dragen traditionele kleding: mannen hebben ruim zittende gewaden aan en hebben een hoofddeksel op; de meeste vrouwen zijn gehuld in een nikaab.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Groot-Brittannië, Immigratie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Salafisten, sharia, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Lokale pub in Dewsbury is nu shariarechtbank

  1. Steven zegt:

    Dat zien Junkie en Timmerzak GRAAG…
    Dat heet…..’DIVERSITYYYY’

    Like

  2. BertG. zegt:

    Dit kunnen we dus niet lezen, tenzij je een account daar aanmaakt.

    Geliked door 1 persoon

  3. Joannes den Hollander zegt:

    Het islamitische leven in een gebundelde deconcentratie heeft ook enorme voordelen als de pleuris uitbreekt. Zonder al teveel weerstand en weinig slachtoffers bij eigen volk kunnen vanuit de lucht precisiebombardementen uitgevoerd worden. In tegenstelling tot een guerrillaoorlog die jaren kan duren, is het gevecht vanuit de lucht in slechts enkele minuten beslecht.

    Like

  4. Radicale ontwikkelingen of moeten we dit nog democratie noemen?

    Like

  5. Ruud zegt:

    Om van te kotsen!

    Like

Plaats een reactie