LIVE-video: “Gele hesjes”-protest in Parijs

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in burgermoed, Elite, Frankrijk, Overheid, Parijs, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op LIVE-video: “Gele hesjes”-protest in Parijs

  1. QENQ5 zegt:

    Je kunt het volk niet blijven tarten…. Dit is het antwoord.

    Like

  2. Republikein zegt:

    Is Joop-Parijs is nog ver- er ook bij, het zou hem sieren.

    Like

  3. Astrid zegt:

    10.18 uur – De live-video speelt [nog steeds] niet af, staat maar te laden. Een trage verbinding wellicht of heel veel mensen die nu tegelijkertijd willen kijken? Op de Televaag en GeenStijl idem dito. Hopelijk straks wel live-beelden? Ik zit er i.i.g. helemaal klaar voor, met een croissantje en een kan thee, haha!
    Bijzonder wel, dat we vandaag de dag zo direct betrokken zijn bij wat er in de wereld gebeurt.

    Like

  4. Elisah zegt:

    Live stream

    Like

  5. Astrid zegt:

    Hé, op mijn laptop draait de live-video wel, maar op de grote computer dus [nog] niet, terwijl de afspeelinstellingen precies dezelfde zijn. Enfin, ik ga nu gauw kijken. Fijne zaterdag iedereen! Bonne chance pour les Français!

    Like

  6. Elisah zegt:

    Je krijgt te horen dat ze demonstreren tegen de verhoging van brandstofprijzen…..maar in werkelijkheid demonstreert men tegen globalisme en het migratiepact .
    De gele vestjes zijn eerst gecontroleerd op wapens en gas, zodat ze zich niet kunnen verdedigen.
    In de comments was te lezen dat Micron naar Rusland gevlucht is, ik weet niet of dat ook klopt.

    Like

  7. Henk der Niederlánder zegt:

    Niet on Topic maar wel interessant denk Ik.
    Het lijkt erop dat de grote uittocht gestart is want Horst Seehofer stapt ook op als partijleider.

    https://www.muenchen.tv/seehofer-werde-das-amt-des-bundesinnenministers-weiter-ausueben-293553/

    Like

  8. Henk der Niederlánder zegt:

    Dan nog zo iets.

    De politie in Beieren zoekt meer dan 23.000 misdadigers.

    De politie in Beieren is momenteel op zoek naar meer dan 23.000 criminelen. Er wachten 28,967 arrestatiebevelen op hen, zoals gemeld door het Beierse staatsbureau voor strafrechtelijk onderzoek op woensdag. Hiervan zijn 5193 voorlopige aanhoudingsbevelen en 23.774 executoriale titels. Een executoriale titel wordt uitgesproken tegen een veroordeelde die zijn straf niet heeft uitgezeten. Eén persoon kan ook meerdere arrestatiebevelen hebben. De cijfers werden voor het eerst gemeld door Bild-Zeitung (donderdag).

    https://www.muenchen.tv/polizei-in-bayern-fahndet-nach-mehr-als-23-000-kriminellen-297202/

    Like

  9. Steven zegt:

    Laat ze heel Parijs maar eens afbreken..en oprukken naar het paleis om die rat uit zijn hol te trekken..
    Dit gaat straks ook in andere landen gebeuren…want hier in Nederland gaat men ook gewoon door met burgertje de keel dichtknijpen en steeds meer afpakken. Energiebelasting FLINK omhoog.. vliegtax.. huurverhoging… BTW 6 naar 9%…benzineprijs verhogen…en er komt vast nog wel een hoop meer bij.
    Maar wel Schiphol willen uitbreiden… want dan heeft men ineens géén oog meer voor het klimaat en denkt men alleen nog aan het verdienmodel!. achterbaks KUT volk hier!

    Like

  10. Tistochwat zegt:

    Camera 1

    Camera 2

    Like

  11. Elisah zegt:

    https://voiceofeurope.com/2018/12/macron-could-be-replaced-by-french-army-general-according-to-former-mep/
    Macron zou vervangen kunnen worden voor een generaal van het leger…
    Macron could be replaced by French Army General, according to former MEP

    Amid tensions between the French government and the ‘yellow vests’, former MEP Daniel Cohn-Bendit has suggested that French President Emmanuel Macron could be replaced by a French Army General.

    Like

  12. delamontagne zegt:

    Wat is waar ? ?
    De hele ochtend zie ik dezelfde beelden hier [ stationair], terwijl als ik naar RT France kijk zie ik dit ( en direct ! )

    Like

  13. M.A.L. Sion zegt:

    De gele hesjes contra de overheid? Dat is het beeld dat zich voor onze ogen afspeelt.
    De overheid heeft natuurlijk als taak om orde te handhaven. Dan moeten we de vraag stellen: Wie verstoort de orde? Dat is in slechts zeer geringe mate de gele hesjes. Het is een mensenrecht om te demonstreren. Van dat recht maken de gele hesjes gebruik.
    Toch wordt de orde verstoord! Door wie? Door Antifa en hooligans die gebruik maken van de drukte van de demonstratie om hun vuile spel te spelen. De overheid (politie, justitie en overige overdheidsinstellingen) heeft als taak om ONDERSCHEID te maken tussen de vreedzaam demonstrerende gele hesjes en de criminele ANTIFA en HOOLIGANS.
    Dat onderscheid maken kan ook met behulp van de gele hesjes. Het is te hopen dat die zo verstandig zijn om dit in te zien en er het nodige aan te doen. Grijp die ANTIFA en HOOLIGANS bij hun kladden en lever ze over aan de politie.
    Hoe je ANTIFA en HOOLIGANS kunt herkennen? Stenen gooiers en zogenaamde demonstranten die gekomen zijn met messen, knuppels en ander geweldsmiddelen.
    Gele hesjes, besef dat jullie met veel meer zijn dan die ANTIFA-klootzakken. Pak ze waar het kan en reken met ze af.

    Like

  14. Henk der Niederlánder zegt:

    Ik heb niet veel te doen op dit moment en it dus verschillende streams te kijken.
    Wat op valt is waar het gewone volk demonstreert is het feitelijk heel rustig, maar een paar camera’s maken opnamen in de Banlieu’s en daar houden de importschatjes samen met de autonomen flink huis en lijk het of een oorlog gaande is.

    Like

  15. Henk der Niederlánder zegt:

    Volgens FRANCE 24 op dit moment 700+ arrestaties over heel Frankrijk waarvan 428 in Parijs.

    Like

  16. Elisah zegt:

    https://tpo.nl/2018/12/08/opstootjes-bij-gele-hesjes-betoging-in-brussel-500-man-bij-eu-gebouw/

    Opstootjes bij Gele Hesjes-betoging in Brussel, 500 man bij EU-gebouw
    Tientallen mensen preventief opgepakt bij stations

    In het centrum van Brussel zijn betogers korte tijd slaags geraakt met de oproerpolitie. Die zette traangas om in om te verhinderen dat ‘gele hesjes’ naar het hoofdkwartier van de Europese Unie op het Schumannplein trokken.

    Like

  17. Elisah zegt:

    Like

  18. Wachteres zegt:

    https://tpo.nl/2018/12/08/bonusquote-grootste-politievakbond-schaart-zich-achter-nederlandse-gele-hesjes/

    Bonusquote – Grootste politievakbond schaart zich achter Nederlandse gele hesjes
    Gerrit van de Kamp (ACP): ‘Veel politiemensen zijn het eens met uw doelen’

    Like

  19. Wachteres zegt:

    https://www.express.co.uk/news/world/1056137/Paris-riots-France-protest-yellow-vests-Emmanuel-Macron-Frexit-latest

    FREXIT? French protesters call for EU EXIT as Macron fails to control DEADLY Paris riots
    YELLOW vest protesters in Paris have been calling for France to leave the European Union as President Emmanuel Macron struggles to control the deadly riots currently shutting down the capital.
    By Alessandra Scotto di Santolo

    FREXIT? Franse betogers pleiten voor EU EXIT terwijl Macron er niet in slaagt de dodelijke rellen in Parijs onder controle te houden
    e gele vest demonstranten in Parijs hebben Frankrijk opgeroepen om de Europese Unie te verlaten terwijl president Emmanuel Macron worstelt om de dodelijke/vreselijke rellen te beheersen die momenteel de hoofdstad stil leggen..
    Door Alessandra Scotto di Santolo

    The yellow vest protests in the French capital escalated on Saturday with protesters firing tear gas canisters against police officers and holding up banners calling for France to leave the European Union. More than 400 people have already been arrested with thousands of protesters breaking police barriers to inundate the streets of Paris. The so-called gilets jaunes have been protesting against French President Emmanuel Macon’s policies for the fourth weekend in a row.

    De gele vestprotesten in de Franse hoofdstad escaleerden zaterdag met demonstranten die traangasflessen naar politieagenten schoten en spandoeken omhoog hielden waarin Frankrijk werd opgeroepen de Europese Unie te verlaten. Meer dan 400 mensen zijn al gearresteerd duizenden demonstranten hebben de politiebarrières doorbroken en zij overspoelen de straten van Parijs. De zogenaamde gilets jaunes hebben voor het vierde weekend op rij geprotesteerd tegen het beleid van de Franse president Emmanuel Macon .

    Politically, this is an unprecedented disaster. France is facing a deep institutional crisis. The country is subject to mistrust, both towards the trade unions and the political parties, which no longer represent anything or anyone.

    Politiek gezien is dit een ramp zonder weerga. Frankrijk staat voor een diepe institutionele crisis. Het land is onderhevig aan wantrouwen tegenover zowel de vakbonden als de politieke partijen, die niets of niemand meer vertegenwoordigen.

    “The socialist party is ruined, the Republicans are divided, the extremes unable to represent more than their electoral base and the presidential movement enjoys a deleterious image of representing the rich against to the poor.

    “De socialistische partij is geruïneerd, de Republikeinen zijn verdeeld, de extremen zijn niet in staat om meer te vertegenwoordigen dan hun electorale basis en de presidentiële beweging heeft een schadelijk imago dat zij de rijken tegen de armen vertegenwoordigen.

    “When one feels that one is not represented by anything or anyone and that one cannot reform the system from within, one seeks to free oneself from the established order and create a new system with its own rules.”

    “Wanneer men voelt dat men door niets of niemand wordt vertegenwoordigd en dat men het systeem niet van binnenuit kan hervormen dan probeert men zich te bevrijden van de gevestigde orde en [probeert men] een nieuw systeem met zijn eigen regels te creëren”.

    Like

  20. kampersrene zegt:

    Macron volgens zijn vrienden en de mensen die hem goed kennen …..is hij dezelfde niet meer…..vergeet niet , hij werd op jeugdige leeftijd verkracht door zijn schooljuf en dat laat zijn sporen na….dat is ook het gevolg dat hij nu valt voor mooie negers

    Like

Plaats een reactie