Michelle (16) door Afghaan (17) doodgestoken

Screenshot_270

Michelle (16) gedood. Opnieuw een jong meisje door een “asielzoeker” vermoord!

(Door: Dr. Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

Opnieuw is een minderjarig meisje het slachtoffer geworden van een “asielzoeker”, deze keer in Oostenrijk. Een 17-jarige Afghaan wordt ervan verdacht de 16-jarige Michelle thuis in haar kamer vermoord te hebben. Bij de verdachte gaat het om Saber A., de tijdelijke vriend van het slachtoffer. Het meisje had hem al meerdere keren verlaten wegens zijn jaloezie.

Zondag tegen 23.00 uur wilde even bij de 16-jarige Michelle kijken, omdat er urenlang niets van haar te horen was. De deur van haar kamer was gebarricadeerd, omdat iemand er van binnen een kast tegenaan had gezet. In paniek drong de vrouw de kamer binnen en deed de ergste ontdekking van haar leven: haar dochter lag op de vloer, er stroomde bloed uit haar mond, ze was dood. Het raam stond open, van de vriend en vermeende moordenaar ontbrak ieder spoor.

Het was onmiddellijk duidelijk dat er een geweldmisdaad moest hebben plaatsgevonden. De doodsoorzaak is vermoedelijk een messteek van achteren in de long geweest, zoals de politie bevestigde. Het moordwapen – een keukenmes – werd later in de kamer van het meisje gevonden. De onder subsidiaire bescherming staande Saber A. kwam in 2015 naar Oostenrijk en trok naar Opper-Oostenrijk, nadat hij Michelle via Facebook had leren kennen. Tegen de 17-jarige Afghaan werd een onderzoek ingesteld wegens verdenking van moord. Hij werd inmiddels in Wenen door de politie opgepakt. Mijn oprechte medeleven gelden de ouders van het meisje.

(www.heute.at )

Bron:
www.heute.at
Door: Dr. Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Afghanistan, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Michelle (16) door Afghaan (17) doodgestoken

 1. top of flop. zegt:

  met dank aan hen, die voor open grenzen zijn.

  Geliked door 1 persoon

 2. droevige mof zegt:

  Het wordt steeds absurder.
  In een asielcentrum in Keulen was een peuter het slachtoffer van een voodoo-ritueel. Het kind is dood, de Nigeriaanse moeder is gearresteerd.
  Maar er gebeurde niets bijzonders. Het heeft niks met niets te maken, zoals Beatrix von Storch van de AfD graag in bittere ironie zegt.
  http://www.pi-news.net/2018/12/koeln-nigerianerin-ermordet-kleinkind-in-staedtischer-unterkunft/

  Geliked door 1 persoon

 3. QENQ5 zegt:

  Trump legt evt. de overheid plat als het nodig is. Deze man durft echt in te grijpen en de uiterste consequenties te nemen. Dat missen we hier en dus zullen er nog vele tragische slachtoffers zijn van “ons” wanbeleid. Elk slachtoffer is er 1 teveel en het doet elke keer weer vreselijk zeer…

  Geliked door 2 people

 4. alwine kerkhof zegt:

  Wat zien die stomme meiden toch in dat volk?????

  Geliked door 3 people

  • Yvonne zegt:

   Het is een lekker ding zei gansje Georgina Verbaan over Osama Bin Laden, en zo denken deze meisjes dus ook

   Geliked door 2 people

   • Harry zegt:

    Ik heb ooit eens een vriendin gehad (stemde PvdA en later vanwege mijn gekanker op de PvdA op D 66 , maar ach weet zo’n linkse trut veel ) , die Osama toch ook wel een heel spannende vent vond .
    Eigenlijk zijn die linksen totaal niet toerekeningsvatbaar .

    Like

 5. Steven zegt:

  Ik snap zo en zo al één ding niet….
  Ik snap TOTAAL niet waarom een westers grietje zich in laat met een asielparasiet..is dat spannend ofzo?…nou ja..eigenlijk wel…kijk maar naar het resultaat!

  Ik heb ook totaal geen medelijden met dit soort naïve grietjes die al wetend dat asieleisers niet te vertrouwen zijn en een totaal andere denkwijzen hebben.

  Er zal vast eerdaags wel weer een ander dom grietje in de krantenkoppen staan met hetzelfde resultaat.

  Geliked door 2 people

 6. Thomasson zegt:

  De Oostenrijkers hebben nog een goedfunctionerende opvanginstallatie genaamd Mauthausen. De plek kan weer hergebruikt worden als opvangplaats voor asielzoekers/economische migranten. Zij kunnen daar van de bekende gastvrijheid genieten totdat ze per Hercules naar land van herkomst of ergens in Afrika worden gedumpd.

  Wat de Afghaanse gozer betreft: zorg ervoor dat hij in de gevangenis wordt vermoord; anders rijzen zijn onderhoudkosten de pan uit.

  Geliked door 2 people

 7. paulzwueste zegt:

  Toevallig ook alweer 17 jaar.
  De ideale leeftijd om ’n onnozele blanke te vermoorden.
  Vooral die meiden zijn te onnozel om in te zien dat zo’n 17-jarige-1001-nacht-pik zwaar heeft gesleten op het bidmatten-kloppen.
  Je moet toch maar puur onnozel zijn om je door zo’n zogenaamde baardloze klapper-aap of oase-deskundige te laten bespringen.
  Maar ja, als je hersenen zijn ingedaald in je clitoris kunnen ze tegen je zeggen wat ze willen.

  Geliked door 3 people

  • delamontagne zegt:

   Ik las net ergens dat die Afghaan niet terug gestuurd kan worden naar Barbarenstan, want hij heeft daar eerder al een moord begaan.
   En de Duitse autoriteiten vinden dat sielig om hem terug te sturen, want daar volgen ze de verschillende Sloera’s van Mo op en dan kan hij door de dorpelingen worden
   “getjing-tjanged” en dat is niet prettig maar wel volgens hun Wetboekje van Mo.
   ( oog-om-oog, tand-om-tand )
   In Frankrijk was er ’n paar maanden terug eentje uit een van de andere gebieden van de Vrede, de Shit-al-Barbh”heet dat geloof ik.
   Die had er ook eentje neergstoken. 17 jaar oud een HEEL ERG VERBAAST dat ie werd gearresteerd;
   “maar zo lossen wij onze geschillen op in… …( vul zelf in, één van die vreselijke landen )
   Die lui lachen allemal om de softe behandeling in luilekkery-land NL / EU.

   Geliked door 1 persoon

 8. Jan zegt:

  Und war natürlich polizeibekannt, wie immer.

  Geliked door 1 persoon

 9. Rapunzel zegt:

  Toch heb ik te doen met zo’n wicht. Ik acht het de taak van de ouders om zo’n meisje te beschermen en vooral voor te lichten over de verderfelijke eigenschappen waar importnegers en allahfans gewoonlijk mee behept zijn.
  Maar ouders vertellen die kinderen NIKS, meestal omdat ze het zelf ook niet (willen) weten.
  Dan blért de MSM ook nog 24/7 dat het toffe jongens zijn dat zullen we weten en het rampenrecept is compleet.
  Zo’n Saber zou bij een meisje thuis opgewacht moeten worden door een man of 12 met gereedschap bij zich, als u begrijpt wat ik bedoel.
  Maar ach, wat had zo’n meisje nou, het staat er niet maar ik denk een alleenstaande moeder die na uren eens ging kijken of er misschien iets mis was na het vrolijk binnenlaten van die smerige asielparasiet. Zou me niks verbazen als die lamlul gewoon de kans kreeg om daar een mes uit de keuken te pakken om Michelle mee om te leggen.

  Mensen in West-Europa moeten eens bij hun positieven komen en er schijt aan hebben als ze uitgemaakt worden racist en extreem rechts en wat niet al. Hoog tijd om op te komen voor je eigen volk en mensen, dat doen de anderen wel hoor! En het is 8% westerse blanken versus 92% de rest in de wereld. We staan zwaar achter.

  Like

 10. Republikein zegt:

  Ze hielden van elkaar, echt waar.

  Geliked door 2 people

 11. delamontagne zegt:

  Dit is de volger van allaha, “Cheriff C.

  4 doden en 11 gewonden in Straatsburg, Frankrijk……….
  Deze keer is ’t MOTIEF wel bekend, hij frequenteerde het radikale islam milieu van Straatsburg.
  Geboren in Straatburg, dus “Fransman ? ?”, 29 jaar oud, stond bij de autoriteiten bekend als Fiché S [ dat zijn moslimmers die inde gaten worden gehouden, ZEGT MEN ! ]
  Le Parisien

  Like

 12. Peter zegt:

  17,die staat binnen 2 jaar weer buiten .

  Like

 13. Jan zegt:

  Intussen in Afghanistan
  In Afghanistan, a Christian woman is attacked by cowardly males, pummeled with stones. This is Sharia Law .

  video/1

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s