EU-beul Timmermans: Juncker-opvolger plant de executie van Europa

Screenshot_289

(Vertaling: E.J. Bron)

De voorzitter van de Europese commissie, Jean-Claude Juncker, zal na de Europese verkiezingen 2019 zijn plaats vrijmaken. Dat is geen goed en geen slecht nieuws, want erger kan altijd. Als Juncker´s opvolger zijn er meerdere kandidaten in gesprek. Eentje van hen is extreem gevaarlijk.

journalistenwatch

Uiterlijk sinds de NAVO-top, toen Juncker “wat de gezondheid betreft aangeslagen” tussen de regeringschefs waggelde, kan zich niemand er meer aan herinneren de christendemocraat er ooit toe hebben aangemoedigd om door te gaan.

Er zijn verschillende opvolgers in gesprek, onder wie Margarethe Vestager, de voormalige Deense minister van Economische Zaken en Binnenlandse Zaken. De Fransman Michel Barnier zou de favoriet van Emmanuel Macron kunnen zijn. Manfred Weber, EU-fractievoorzitter van de EVP, in Beieren vicevoorzitter van de CSU en voorzien van een goede draad naar de bondskanselier, is eveneens in gesprek.

Geen van deze personen is geschikt om enthousiasme op te wekken bij Europa, dat sowieso al moe is van de EU. Er heerst echter alarmfase donkerrood bij de laatste van de kandidaten voor het voorzitterschap van de Europese Commissie. De man komt uit Nederland en heet Timmermans.

Frans Timmermans

De 57-jarige Nederlander is nu al de nummer twee van de Europese Commissie. Hij fungeert als Juncker´s rechterhand, als de man voor moeilijke gevallen. Timmermans is o.a. verantwoordelijk voor zaken betreffende de rechtsstaat. De Nederlander geldt als Brussels sleutelfiguur in de interne conflicten met bijvoorbeeld Polen en Hongarije, maar ook als vertegenwoordiger van het EU-standpunt over de onafhankelijkheidsbeweging in Catalonië.

Timmermans is sociaaldemocraat, was in Nederland het laatst minister van Buitenlandse Zaken en geldt als excellent spreker. Hij beheerst zes talen, waaronder Duits. Zaterdag werd hij op het congres van de Europese socialisten in Lissabon tot rode topkandidaat voor de functie van voorzitter van de Europese Commissie gekozen. Zodoende ligt de Italiaanse Federica Mogherini eruit. Timmermans bedrijft de ondergang van Europa met quasi religieuze vurigheid.

Vereniging met Afrika is “kwestie die over Europa´s lot beslist”

In zijn toespraak tot de socialisten afgelopen zaterdag verkondigde Timmermans dat hij de conservatieve regeringen in Europa zou “vermorzelen” en hield vol dat de vereniging van het Europese met het Afrikaanse continent een “kwestie zou zijn die over Europa´s lot beslist”.

De voormalige Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken was daarvoor al opgevallen met zijn bewering dat Europa geen continent van de vrede en de vrijheid zou kunnen blijven zolang “verscheidenheid” niet d.m.v. massa-immigratie tot in de meest verre uithoek van Europa zou zijn doorgedrukt. Tot nu toe besteedde Timmermans veel tijd en energie aan de chanterende ongeoorloofde dwang tegen oostelijke EU-landen om hun grenzen te openen voor migranten uit de Derde Wereld.

Afgelopen weekend verscherpte de socialist uit Limburg de toon opnieuw. Tijdens zijn nominatietoespraak in Lissabon verklaarde hij dat hij als voorzitter van de Europese Commissie een strategie van zero tolerance zou volgen tegenover landen die ook maar een deel van de globalistische, “progressieve” agenda afwijzen, en hij maakte duidelijk dat dit ook zou gelden voor migratie uit de Derde Wereld.

Democratie zou gaan om respect voor minderheden, aldus Timmermans, en zou daarom speelruimte eisen voor door het buitenland gefinancierde NGO´s. Zelfs dan, wanneer deze handelen tegen de verklaarde wil van Europese volkeren. De Nederlander zwoer dat hij zal breken met de “populistische” regeringen van Polen en Hongarije. Timmermans letterlijk: “IK wil graag tegen onze vrienden in Polen zeggen dat ik vandaag een plechtige eed afleg: Nooit zal ik het Poolse volk in zijn strijd om democratie, vrijheid en de heerschappij van het recht in de steek laten.”

Timmermans zweepte zichzelf onder gebruikmaking van de gangbare frasen van “1940”, “nooit meer!” en “Nazi-Duitsland” op tot extase. “Weten jullie ook waarom ik er zo zeker van ben dat we zullen winnen?”, vroeg hij retorisch. “Vanwege het Poolse volk. Omdat de Polen Europeanen willen zijn. Jonge Polen gaan de straat op met deze prachtige blauwe vlag en haar gouden sterren, omdat zij in de waarden geloven waarvoor deze vlag staat. Omdat deze vlag datgene is wat zij zelf zijn.” Dat zou de reden van zijn vertrouwen in de overwinning zijn, niet de ondersteuning van zijn standpunt door landen als Spanje, Frankrijk of Duitsland.

De beelden van de 100e verjaardag van de Poolse onafhankelijkheid spreken echter duidelijk een andere taal. Daar waren geen blauwe vlaggen met gouden sterren, maar een zee van vlaggen in de Poolse nationale kleuren rood en wit.

“Ook in Hongarije zullen wij bepalen”, ging Timmermans verder. Juist omdat de Hongaren harde tijden door zouden maken onder het schrikbewind van Viktor Orbán, zou een “overweldigende meerderheid van de Hongaren zichzelf beschouwen als horend bij Europa, als horend bij deze waardegemeenschap”. Dat de regering-Orbán in april een enorme verkiezingsoverwinning had behaald, scheen een te verwaarlozen kleinigheid voor Frans Timmermans geweest te zijn.

In ieder geval sprong de voorzitter van de Poolse ministersconferentie, Jacek Sasin, uit zijn vel. In antwoord op de toespraak van Timmermans van afgelopen zaterdag blafte hij de eurocraat maandag in de Poolse media toe en verklaarde dat diens woorden kenmerkend zouden zijn voor de crisis waardoor de EU geteisterd zou worden. Jacek Sasin: “In plaats van zich op de belangrijkste problemen van het huidige Europa te concentreren, zoals de sociale structuur, de zwakke economische groei en de illegale immigratie, geven de Europese bureaucraten er de voorkeur aan om pseudo-thema´s zoals de heerschappij van het recht in Polen uit de hoed te toveren, omdat ze geen plan hebben hoe ze de echte problemen moeten oplossen”.

Afrika

De Europese betrekkingen met Afrika waren een ander groot thema in de toespraak van Timmermans. Hij drukte de socialistische gedelegeerden in Lissabon op het hart dat men zich niet aan illusies zou mogen overgeven. Afrika zou de kwestie zijn die over Europa´s lot beslist. Of de Europese belastingbetalers zouden de problemen van het door geweld en armoede geplaagde continent uit de weg ruimen, of zij zouden “honderden miljoenen mensen alleen al uit Nigeria” moeten verwelkomen, die vluchten voor de demografische explosie in hun land en in Europa alles blokkeren.

Timmermans letterlijk: “Dus, over wiens lot zal wie beslissen: De Afrikanen over Europa´s lot of de Europeanen over het lot van Afrika? We zitten met elkaar in hetzelfde schuitje. Ons lot is met elkaar verweven.” Daarna propageerde hij de hoogste prioriteit voor deze kwestie, omdat de bevolking van Afrika zich tot het jaar 2050 zou verdubbelen tot 2,2 miljard mensen. Het zou om een “gemeenschappelijke verantwoordelijkheid” gaan om dit probleem onder controle te krijgen. Het zouden juist socialisten zijn die erin zouden geloven dat er geen verschillende rassen zouden bestaan, maar slechts één ras, het menselijke ras. Dusdanig bezopen door zijn eigen goed-zijn, zweepte Timmermans zichzelf op tot een strafrede tegen “nationalisten”, die hij attesteerde dat zij vijanden nodig zouden hebben en ander elanden zouden haten.

De Nederlander luisterde daarbij geheel naar “his master´s voice”. Op 28 november had de chef van Timmermans, Juncker, in de hoedanigheid van zijn alom bekende “aangeslagen gezondheid” de volgende tweet verstuurd: “Zonder miljoenen migranten uit Afrika zal Europa verloren zijn.”

Bij de Limburgse socialist was er geen houden meer aan en herinnerde in zijn fanatisme aan een bekeringsprediker. “Omdat het de haat is die hen aandrijft. Ze zullen altijd speuren naar vijanden van buiten, maar ook naar die van binnen. Het is geen toeval dat het antisemitisme in Europa sterk toeneemt”, hitste de Nederlander. Hij noemde een onderzoek van de EU dat verleden week maandag was uitgekomen. Volgens het onderzoek zou ongeveer een derde deel van de geënquêteerden zich niet meer veilig voelen in Europa, zei Timmermans met het oog op Viktor Orbán, en hij riep hem ertoe op om eindelijk te stoppen met zijn voortdurende kritiek op de globalistische miljardair George Soros.

Timmermans moet daarbij een deel van het onderzoek volledig zijn ontgaan, waarin de stand van zaken werd gepreciseerd. In Frankrijk zouden negen van de tien Joden zich onveilig voelen en ze zouden vertellen dat zij in toenemende mate in het openbaar worden bedreigd. Hongaarse Joden daarentegen berichtten van een daling van het antisemitisme sinds de laatste peiling over het thema zes jaar geleden.

Resumé

De Nederlander Timmermans zal men heel goed in de gaten moeten houden. De man is de beul van Europa in spe en er het gepersonifieerde bewijs van welk existentieel gevaar Europese sociaaldemocraten voor ons continent geworden zijn.

Er is maar één oplossing voor het Afrika-probleem: de vesting Europa. Of je dit nu bevalt of niet speelt geen rol. Het is de enige oplossing. Europa kan en moet de problemen van Afrika niet oplossen. Met de verandering van Europa in een zwart continent is niemand geholpen.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "omvolking", "Populisme", "Weg met ons!", Afrika, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, demoniseren, dictatuur, Elite, establishment, Eurabië, Eurofielen, Europa, Europese Commissie, EUSSR, Frans Timmermans, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Nationalisme, nieuw fascisme, Patriottisme, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

46 reacties op EU-beul Timmermans: Juncker-opvolger plant de executie van Europa

    • paulzwueste zegt:

      Wat ’n onzin.
      Timmermans: “De Beul van Europa…”
      Te veel eer!
      Dit is op het belachelijke af!
      Timmermans is ’n waterbed.
      Als je er op ligt klots hij alle kanten op.
      En als je de stop er uit trekt staat je hele slaapkamer onder water.
      Je zou kunnen zeggen dat hij dat ook wil, heel Europa onder water zetten.
      Nou hebben wij als Nederlanders daar helemaal geen moeite mee want het water was eeuwenlang onze lijn die aangaf “tot hier en niet verder.”
      Timmermans is de prima-donna-uitvoerder van de plannen van anderen.
      Zelf heeft hij de persoonlijkheid van ’n klein dik Michelin-mannetje met baard.
      Hij kan ze zèlf niet bedenken.
      Nogmaals, daar heeft hij te weinig karakter voor.
      De oorsprong van alle ellende komt dan ook niet uit de bovenste etage van de EU-toren… maar wordt bedacht door anderen.
      Het heeft geen zin te bedenken wie of wat dat zijn.
      Datgene wat wij moeten doen is bedenken wat wij moeten doen om ons Europa te behouden.
      Weer terug te krijgen.
      En dat vervolgens ook te doen!
      En wat clown Timmermans betreft.
      Hij zal de schuld krijgen.

      Like

  1. Ruud zegt:

    Hoe deze landverrader te stoppen is de vraag.

    Geliked door 2 people

  2. Cathja zegt:

    Deze man is nog vreselijker dan ik dacht! Dat komt zeer waarschijnlijk door zijn oorlogszuchtige taal jegens allen die niet in zijn straatje willen lopen. Als hij zijn toon niet matigt, dan zullen er vast en zeker onlusten of zelfs een burgeroorlog uitbreken in heel Europa, want ik kan me niet voorstellen dat de lidstaten deze vreselijk dreigende uitlatingen van hem voor zoete koek slikken.

    Laten we hopen dat Timmermans niet de opvolger van Juncker zal worden! Timmermans is het ergste wat de EU/Europa kan overkomen. Merkel heeft enorme schade aan Europa toegebracht, maar als deze kandidaat Juncker opvolgt, dan zakt Europa weg in zeer diepe duisternis!!

    Geliked door 1 persoon

    • Jan zegt:

      In 2013 ging hij op een PvdA congres tegen Israël tekeer (net als crimineel Samsom). Deze gek meent dat hij een tweede Trump is, maar iedere vergelijking met Stalin, Hitler, Maduro of wie dan ook, gaat op.

      Geliked door 1 persoon

    • BertG. zegt:

      Nog dieper? Kan dat dan.

      Geliked door 1 persoon

      • Tistochwat zegt:

        @ BertG. 13 december 2018 om 12:13

        JA! We staan nog maar aan het begin van de rampspoed die deze schurftige kobold over ons zal uitstorten.
        Deze ‘taalvirtuoos’ is krankzinnig crimineel.
        De waanzin die hij uitkraamt, is dan ook niet te bevatten voor degenen die zien dat we de afgrond in worden gedreven.

        Like

  3. abouneenee zegt:

    De EU blaast zichzelf alleen maar nog sneller op met zo een keuze… Dat zou ik heel erg vervelend vinden.

    Like

  4. Daan Kranenburg zegt:

    Als ik dit zo lees, kan het mij eigenlijk ook niet meer verbazen. Maar hoe is het in godsnaam mogelijk dat zo’n psychopaat op die plek zit? Eerst even uit de wereld helpen: sociaal democraten hebben niets met sociaal te maken en al helemaal niets met democratie. Het zijn gewoon ordinaire socialisten! Indien er niemand in Brussel de waanzin van die criminele organisatie EUSSR rigoureus stopt, reken dan maar op chaos! Kiezers in alle EU landen gebruik nu eens je gezonde verstand, veeg al die politieke criminele elite van de kaart, zo niet dan pakken ze jullie wel.

    Geliked door 2 people

  5. Qvic zegt:

    Laat de kogel maar eens van rechts komen, dan breekt de paniek in de ivoren toren van de EU pas echt uit. Timmermans is een ras echte volksverrader, hij verdraait werkelijk alles, waarheden worden leugens en via versa. Zijn macht drijft hem tot grootsheidswaanzin, zo denkt hij, dat hij een god is geworden. Die alles kan veroorloven. Dat gebeurt bij 99,99% van de mensen die te lang macht hebben (gehad). Want macht werkt corruptie in de hand, doordat macht het zelfde als geld is. Dat je daar nooit genoeg van kunt hebben. (Bijna) iedereen wil steeds meer en meer, maar zijn nooit tevreden van wat zij al hebben.

    Geliked door 3 people

  6. M zegt:

    Timmermans zal zich, zoals elke politicus, moeten verantwoorden voor zijn beslissingen.
    Daarmee dus geen immuniteit, maar volledige verantwoordelijkheid, zoals dat nu eenmaal hoort.
    Daarmee (met het principe verantwoording) is overigens niets mis mee.!

    Like

  7. Steven zegt:

    Die kerel is levensgevaarlijk voor geheel Europa… en hij wordt met de dag erger..
    Schaam me dood dat die SUKKEL Nederlander is.. wat een vies smerig achterbaks kereltje is het…

    Geliked door 2 people

  8. Thom zegt:

    Steve Bannon heeft gezegd wat er moet gebeuren om de EU-gekte te stoppen.
    Ik schrijf maar niet op wat hij gezegd heeft want ik heb geen zin om op mijn ouwe dag nog in het huis van bewaring te gaan zitten voor bedreiging en voorgeleid te worden voor een of andere linkse tuthola die men aanspreekt met rechter

    Geliked door 2 people

  9. Marc zegt:

    Gevaarlijk inderdaad. Een intellectuele nul absoluut!

    Like

  10. David zegt:

    Alle gele vesten van Europa : verenig u in één partij tegen brussel
    Leg ze het vuur aan de schenen
    Deze verraders van het Europese volk
    Wij willen normaal leven
    Kerst zonder angst
    Niets te veel gevraagd lijkt mij

    Like

  11. Tijl Uylenspiegel zegt:

    Best bizar als je erover nadenkt, overal in Europa verliezen de socialisten terrein. En niet zomaar een klein beetje, nee substantieel. En dan wil men de socialist Timmermans aan het hoofd stellen.
    Dan sta je, om het voorzichtig te stellen, niet tussen maar boven het volk.
    Nou gebied de eerlijkheid dat ik ook geen andere geschikte persoon zou kunnen noemen, misschien is dat wel de ‘verdienste’ van de EU. De gewone man kent ze niet. En degenen die ik ken daar gruw ik van; Verhofstadt, Sargentini, Judith in ’t Veld.
    Nigel Farage had ik wel willen hebben !!

    Like

    • paulzwueste zegt:

      Tijl.
      Da’s toch niet raar.
      Da’s is wel over dacht.
      Je schuift datgene in de vuurlinie waarvan je weet dat ze gek genoeg zijn om zich op te blazen.
      Vergelijk Timmermans met ’n kikker die zichzelf op blaast.

      Zie je het voor je…?

      Like

  12. Tijl Uylenspiegel zegt:

    Herstel; Judith Sargentini en Sophie in ’t Veld (D66)

    Like

    • BertG. zegt:

      Je hebt in ieder geval voor mensen die het doodschoppen nog niet waard zijn, hoofdletters over bij wijze van “respect”.
      Of schrijf je hond, kat, rat, cavia ook met een hoofdletter.
      Deze dieren hebben nog meer fatsoen in hun kleine lijfje zitten.

      Like

  13. wauso zegt:

    Dat het nog niemand is opgevallen. Zelfs na dit verhaal niet ! TimmerFrans heeft de Gekke Koeienziekte. De ziekte is te herkennen aan een uitpuilende vette varkenskop.

    Geliked door 2 people

  14. Peter zegt:

    Ruud
    Wat gedacht van een spanlaken .

    Like

  15. boorzalf zegt:

    De man lijd aan groorheids waanzin. Opsluiten en de sleutel weggooien.

    Like

  16. kampersrene zegt:

    Het is duidelijk dat Frans den Timmerman geradicaliseerd is ….te oordelen aan zijn baard…wat mij nog (niet) mogen zien….hoe hij zijn bidmatje uitrolt en met zijn achterwerk in de lucht Allah bedankt voor zijn nakende voorzitterschap van de Euro-maffia

    Like

  17. Bert zegt:

    Timmermans lijdt aan pseudologica fantastica: omdat zijn leugens hem zelf goed uitkomen en het voetstuk van zijn loopbaan vormen, denkt hij dat hij deze ook aan anderen kan opleggen. In Hongarije hebben 60 % van de kiezers gekozen voor conservatieve partijen, dus een comfortabele meerderheid. Timmermans ziet natuurlijk dat overal de kiezers weglopen bij de socialisten en overschreeuwt nu zijn eigen angst dat zijn rode illusies definitief instorten.

    Like

  18. Elisah zegt:

    Ondertussen in zuid afrika,
    Oproep blanken te vermoorden, terwijl wij iedereen afrika moeten gaan opvangen….

    Geliked door 1 persoon

    • ronjaspers zegt:

      Elisah.Wat je ook nooit op het nieuws te zien krijgt is dat er na de afschaffing van de apartheid al bijna 70.000 blanken boeren op de meest gruwelijk barbaarse manier zijn afgeslacht.Dit zijn puur racistische anti blanken moorden.

      Like

  19. Lis zegt:

    Het is bizar om dit te lezen. Tegelijkertijd ook goed dat in anderen landen ook het grote gevaar van dit walgelijke schepsel onderkent wordt. Ik kan het niet laten er een Godwin tegenaan te gooien: met de kennis van nu kijk je vol walging naar oudere speeches van Hitler, omdat je weet wat de gevolgen waren. En hier heb je iemand die de kennis van nu heeft en nog veel ergere dingen uitkraamt. Neurenberg 2.0. is nog te goed voor hem. Ik sluit me bij Ruud aan: hoe die landverrader te stoppen?

    Geliked door 1 persoon

  20. Jan zegt:

    Der Franz will ein judenfreies Europa und eine Welt ohne Israel

    Het doel: geen joden in Europa en geen joodse staat in het Midden-Oosten
    Ze willen echt een jüdenrein-wereld, zonder joden. Zonder Joden in Europa, op de vlucht voor antisemitisme en zonder Joden in het Midden-Oosten, met de vernietiging van Israël.

    Europese islamisten, de hoofdrolspelers van dit nieuwe antisemitisme, samen met de linkse nuttige idioten, proberen een “definitieve oplossing” 2.0 te vinden van wat zij de “joods-zionistische kanker” in het Midden-Oosten noemen (de Iraanse Rouhani bezit het auteursrecht voor die termijn).

    Europa is het epicentrum geworden van de nieuwe oorlog tegen Israël en de Joden. Europa vecht tegen de Joodse staat in de politieke arena’s, in de gangen van de macht in Brussel, in verschillende West-Europese hoofdsteden en de Verenigde Naties, in Israël met de NGO’s die het financiert, de media en de diplomatie. Zodat degenen die verantwoordelijk zijn voor het bloedbad van Joden in de pizzeria Sbarro di Gerusalemme, van het bloedbad van Joodse kinderen in de Dolfinarium-discotheek in Tel Aviv, van het bloedbad van hele Joodse gezinnen tijdens het Pascha-diner in het Park Hotel in Netanya, in Europa niet “terroristen” genoemd worden, maar “militanten”.

    Europa is geen toeschouwer meer. Het is opzettelijk verantwoordelijk voor de afschuwelijke misdaad van de culturele genocide: het verleden van een volk – de Joden – vernietigen om hun huidige politieke legitimiteit en menselijke, religieuze, culturele en historische rechten te elimineren. Daarom stemde Europa samen met de islamitische regimes bij de recente VN-resoluties die de joodse geschiedenis van Jeruzalem ontkenden.
    ….
    http://www.israelnationalnews.com/Articles/Article.aspx/23138

    Adolf Timmermans
    https://archive.org/details/youtube-N14U5ZE-N2w

    Like

  21. fleckie zegt:

    Zo te lezen, zou de SALON-SOCIALIST. TIMMERMANS in de ‘voetsporen ‘ van HITLER kunnen passen, ( het scheelt er nog maar aan dat zichzelf ‘opwindende’ ‘heer’, dezelfde ‘opwekkende drugs’ gebruikt?! , waaronder o.a. PERVIITINE, het tijdens HITLERS regime VEEL gebruikte. OPWEKKEND. MIDDEL, waardoor hij zolang kon ‘doorratelen'( indoctrineren.)

    Like

    • Tijl Uylenspiegel zegt:

      Geen idee of Adolf H. pervitine (nooit van gehoord) of iets anders gebruikte maar dat doet toch de vraag opkomen wat Charles de Gaulle en Fidel Castro dan gebruikten want die hielden toespraken op radio en tv van vele vele uren.

      Like

  22. Hovawart zegt:

    Destructief Beleid is de man op het lijf geschreven, een extremistische socialist, gevaarlijker dan de grootste geloofsfanaticus omdat een socialist nooit gestraft zal worden voor zijn daden.

    Geliked door 1 persoon

  23. Pietersen zegt:

    Gevaarlijke psychopaat net als Merkel omdat hij niet zegt wat ie nou eigenlijk bedoeld. Wat te denken van ‘vereniging van Afrika kwestie die over Europa’s lot beslist’…Is er dan geen journalist die door hem heen wil prikken ? Als dat op tijd met Merkel was gebeurd hadden wij misschien nu niet zo in de ellende gezeten.

    Like

  24. koddebeier zegt:

    Euro(debielen) fielen zijn levensgevaarlijk en horen in een inrichting voor geestengestoorden !!

    Like

  25. paulzwueste zegt:

    Zijn we dan met z’n allen hier vergeten dat Rutte klaar staat om de baan van Juncker over te nemen….?

    Dáár zou ik me maar eens véél méér zorgen over maken…

    Like

  26. Sobieski zegt:

    Erg jammer dat de Grieken hem in 2015 niet te pakken kregen. Hadden ze op Kos dat varken maar aan het spit geregen. Een gemiste kans om Europa van diens gevaarlijkste minkukel te bevrijden.

    Like

  27. Bob Fleumer zegt:

    Ik moet vaak denken aan het citaat van Churchill ” als je 18 bent en je bent geen socialist heb je geen hart en als 40 bent en je bent nog socialist dan heb je geen verstand” dit is zeker van toepassing op Timmermans, als je in 6 talen je onbenul en kwade wil laat horen ben je heel diep gezonken en die baard laat hij staan om straks als de islam de lakens uitdeelt hij niet zo opvalt en hoopt het botte mes te ontlopen.

    Like

  28. Daenen zegt:

    Dat ze die vent maar heel snel afschieten. En heel snel

    Like

Plaats een reactie