EU-rapport: komst 406 miljoen migranten is mogelijk

Screenshot_304

(Door: Bert Dijkstra)

Europa kan 406 miljoen inwoners méér huisvesten dan nu. Op dit moment heeft de EU 495 miljoen inwoners. Het aantal zou dus bijna verdubbelen. De opstellers van de studie gaan uit van de gemiddelde bevolkingsdichtheid van 200 mensen per vierkante kilometer van de EU. Op termijn komt dit neer op het omvolken van heel Europa. In het rapport wordt voorgesteld dat het volk er niets van hoeft te weten:

A sense that experts working on refugee and asylum issues across Europe worry that the public would not accept relocation, largely due to fear of the scale of movements, leads to the suggestion that any relocation programme should start with relatively small numbers.(bron: Het Feasiblity-rapport, 2010, p. 45)

Er moet begonnen worden met kleine aantallen om het publiek geleidelijk te laten wennen aan toenemende aantallen. Let wel: het gaat hier om “relocation” van zowel erkende asielzoekers als niet erkende asielzoekers. De meeste vluchtelingen gaan naar een kleine groep landen: Italië, Malta, Frankrijk, Duitsland, België, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk en Zweden. Op dit moment is het al zo dat de kosten hiervan worden verdeeld over alle lidstaten via het European Refugee Fund, maar dat gaat niet ver genoeg.

Bij de EU werkt dat als volgt: Om de zoveel tijd vergadert de elite ergens in een stad en besluit daar  allerlei mooie dingen voor de mensen. In dit geval gaat het om het Den Haag Programma (2005). Het doel van dit programma was nog het tegengaan van illegale migratie en betere controle van de grenzen, naast uiteraard een nette beoordeling van de vluchtelingen. Het Den Haag Programma gaat er vanuit dat de migratie door zal gaan en dat er daarom een integrale benadering nodig is om te komen tot goede informatie en de uitwisseling daarvan tussen de lidstaten. In dit document komt het woord racisme 3x voor; de woorden diversiteit en homofobie in het geheel niet.

Dit ging niet ver genoeg en werd opgevolgd door het Stockholm Programma (2010). Dit document is ruim twee keer zo lang en nu komen diversiteit en homofobie er meerdere keren in voor. De tekst gaat veel uitvoeriger in op wat er allemaal nodig is om tot een gemeenschappelijk beleid te komen. Onder punt 4.1 worden alle betrokken ambtenaren uitdrukkelijk opgeroepen om tot een ‘gemeenschappelijke cultuur’ te komen en wederzijds vertrouwen te hebben. Deze omweg is bedoeld om de beleidsmakers te bewegen om in alle landen dezelfde normen ten aanzien van migranten te hanteren, waarbij stilzwijgend verondersteld wordt dat ‘open’ landen de norm aangeven en dat ‘gesloten’ landen zich daarbij moeten aanpassen. De asielpolitiek beperkt zich nu ook niet meer tot de EU, maar wordt uitgebreid tot ‘derde landen’ en de VN (par. 6.2.3). Ook de morele grondslag wordt breder gemaakt. Terwijl in het Den Haag Programma de solidariteit tussen de lidstaten van de EU centraal stond (par. II, 1) blijkt dat in het Stockholm Programma uitgebreid te zijn tot ‘landen van herkomst’ (par. 6.1.1) en ‘derde landen’ (par. 6.2.3). Kortom de hele wereld.

Dit is de indoctrinatiemethode overlegstrategie van de EU en de VN. Het begint met het afspreken van ‘gezamenlijke’ aanpak van bestaande problemen met bestaand beleid en bestaande doelen. Dat is fase 1 van de Gleichschaltung [gelijkschakeling]. In de volgende fase worden het aspect ‘gezamenlijkheid’ uitgebreid naar andere doelen en wordt het beleid daarbij aangepast. Het programma van fase 1 heeft namelijk gefaald en dat kan ook niet anders, want de ‘open’ landen zijn ‘open’ omdat hun regeringen dat zo willen. Het falen van fase 1 wordt door de regeringen van de ‘open’ landen gebruikt als breekijzer om langzaam maar zeker de ‘gesloten’ landen te dwingen tot ‘open’ beleid. In fase 2 worden de administratieve lasten uitgebreid, zodat er een situatie ontstaat waarin mensen het ‘open’ beleid gaan accepteren en geleidelijk hun verwachtingen en reacties daarbij aanpassen. Zo ontstaat er een doolhof van administratieve en politieke beslissingen, die hun eigen werkelijkheid scheppen. Regeringsleiders komen en gaan, maar de ‘practices’ worden op deze manier ingeslepen en blijven bestaan.

Eerst kleine aantallen – en wat daarna? Er wordt uitgerekend dat de EU 406 miljoen migranten kan opnemen (tabel 9, 1-13, p. 109). De gemiddelde bevolkingsdichtheid van de EU ligt rond 200 en dat geldt als norm. Volgens deze ‘methode’ zou Finland 62 miljoen mensen kunnen opnemen. Sommige landen zoals Nederland hebben een hogere bevolkingsdichtheid dan 200, maar dat levert in dit systeem geen voordelen op. Om zeker te weten dat alle landen verplicht kunnen worden tot verdere opname van migranten, wordt de norm op 1000 gezet. Dan kan Finland maar liefst 332 miljoen migranten opnemen. Nederland kan nog uitbreiden met 25 miljoen mensen.

Het blijft onduidelijk waarvan al die miljoenen mensen dan zouden moeten leven. Finland is geen land dat rijk is aan ertsen, waterwegen of een rijk achterland heeft. De reden dat er nu maar 5 miljoen mensen wonen in Finland is nu juist dat de economische mogelijkheden heel beperkt zijn.

Van de EU lidstaten hebben er 17 aangegeven dat ze geen migranten of hooguit enkele tientallen willen opnemen (p. 35). Zes landen wezen er op dat een verdelingsprogramma een aanzuigende werking zou hebben op toekomstige migranten (p. 38). Het Feasibility-rapport wil dit probleem afdekken met de opmerking:

Ensure that Member States involved in relocation do not substitute this for participation in an EU resettlement programme. (p. 45).

Met andere woorden, het is wel degelijk resettlement, het definitief migreren, maar het moet met verhullende termen gebracht worden om de mensen vooral niet ongerust te maken.

Het Feasibility-rapport is weer een voorbeeld van de mate waarin beleidsmakers verdwaald zijn in een fantasiewereld en vervolgens proberen die op te dringen aan de bevolking. Het moge duidelijk zijn dat het feit dat de EU dit soort rapporten gebruikt, erop duidt dat de wil tot het afremmen dan wel ontmoedigen van migratie in het geheel niet aanwezig is. Er zijn in het hele rapport maar enkele bladzijden die een sprankje gezond verstand bevatten. Dat is als wordt vastgesteld dat in de EU vrij verkeer van personen geldt en dat asielzoekers zich nu bevinden in de landen waar ze ook willen zijn. Het is onwettig om deze mensen tegen hun wil in te onderwerpen aan een relocation programma naar andere lidstaten van de EU (p. 55-60).

Door:
Bert Dijkstra
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, Censuur, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Desinformatie, Elite, Eurabië, Europa, EUSSR, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

56 reacties op EU-rapport: komst 406 miljoen migranten is mogelijk

 1. Peter zegt:

  Telegraaf kopt met veel bombarie ,36.ooo nieuwe banen in Amsterdam , dat er geen auto meer de stad in mag straks ,en hoeveel goudzoekers er jaarlijks het land in komen , vertellen ze er niet bij .Kranten brengen geen nieuws ,ze onthouden het de mensen gewoon .

  Geliked door 2 people

 2. Meine zegt:

  Onze toekomst wordt geschetst in deze film….
  https://www.imdb.com/title/tt0387808/

  Geliked door 1 persoon

 3. Lis zegt:

  Dank voor deze gedegen, maar helaas gruwelijke analyse, meneer Dijkstra. Alsof de burger het niet merkt. Een groot deel van de mensen heeft het wel degelijk door. Zelfs als je in een bubbel leeft, zie je wel vreemde dingen gebeuren. Ik woon zelf in een relatief rustige stad, maar ik voel me minder veilig, met name vroeg in de avond. Her en der lopen groepjes zwarte jongens te schreeuwen in onbegrijpelijke taal, zijn intimiderend naar voorbijgangers en brutaal in winkels.

  Het ergste is die machteloosheid. Te zien wat er gebeurt, maar niet kunnen protesteren, omdat de gewone Nederlander monddood wordt gemaakt en gecriminaliseerd. Het verzet wat er is, wordt de kop ingedrukt onder het mom van ‘zo gaan we niet met elkaar om’. Het is allang een dictatuur, een oorlog tegen de eigen bevolking. Waarom? Om een stel parasieten binnen te halen? Die leveren niets op, kosten alleen maar geld en de mensen die het geld opbrengen, worden van alle kanten belazerd. Iemand met een klein beetje verstand ziet dat het fout loopt. Er zal niet genoeg touw zijn om al die landverraders hun straf niet te laten ontlopen (zegt iemand die altijd tegen de doodstraf was).

  Geliked door 1 persoon

 4. Jan zegt:

  Wat betekent dat het woord milieubehoud van psychiatrisch linksvolk een leugen is, iets wat ieder weldenkend mens al wist

  Geliked door 2 people

 5. Henk der Niederlánder zegt:

  En zie hier de reden waarom maar zelden de profiteurs worden uitgezet.
  Opvallend in deze is de zeldzame keer dat er wel iemand word uitgezet dit dan uitgebreid in de media komt om de burgers toch het idee te geven dat er iets gedaan word tegen de instroom van deze parasieten.
  Het blijft ook altijd opvallen dat ook criminelen zogenaamd niet uitgezet kunnen worden, maar dat is wel degelijk mogelijk, maar de wil is er niet.
  Dit artikel maakt dus maar weer eens een keer duidelijk dat uitzetten van illegalen geen beleid is maar eerder aangeeft dat de omvolking van Europa als beleid is aangenomen.
  Het meest cynische daarvan is dat dit betaald moet worden door de belastingbetaler die nou net niet wil dat dit beleid uitgevoerd word.
  Als je bijvoorbeeld ziet dat de gele hesjes in Frankrijk ook eisen dat de immigratie stopgezet wordt maar daarvan weinig of niets terug vind in de media, kan gerust gesteld worden dat er veel geld uitgetrokken word om dit uit het nieuws te houden.
  Allen in de alternatieve media kom je op regelmatige tijden iets tegen dat naar buiten brengt dat men ook in Frankrijk tegen de massale immigratie is, maar de MSM laat het zoals gewoonlijk weer eens afweten.

  Geliked door 3 people

  • Heniusz zegt:

   Precies, de enigsten die wel met alle geweld uitgezet moeten en zullen worden zijn juist diegenen waar Nederland op den duur profijt van gaat hebben. Maar dat is ook makkelijk want volledig met documenten. Die parasieten beweren allemaal niet te weten waar ze vandaan komen, of liegen daar over. Vrees alleen dat ik straks te oud ben om nog op te krassen.

   Like

 6. droevige mof zegt:

  Men kan alleen maar hopen dat de geele hesjes doorgaan en zich niet intimideeren en overhalen laten. (Straatsburg zit zeker een luchtje aan.)
  Momenteel zijn ze de enige serieuze en krachtige protestbeweging in Europa.

  Geliked door 1 persoon

 7. bozeoudeman zegt:

  Ja en een Zuid Afrikaans politicus schijnt zijn meute volgelingen, die straks ook hierheen komt, op te roepen alle blanken te vermoorden, zelfs alle huisdieren van blanken moeten het ontgelden, Wordt Europa wakker? Neuh, want Timmermans zegt…. En de NPO stelt…. en de Volkskrant schrijft…. Er niets over, dus is het nepnieuws, of nog erger bewuste beïnvloeding van Poetin!
  Wordt wakker Europa! De barbaren komen dankzij EU en VN omdat de islam het wil. Dit alles met dank aan de namaak kut socialisten van Den Uyl en de geldgraaiers vanaf Nieuw Links, die als eersten zijn begonnen om al het tuig hierheen te halen, voor dat tweede kabinet Den Uyl, dat er gelukkig nooit kwam. En voor steun aan de zwarten in Zuid Afrika. Kijk eens domme meute dwepers hoe die zwarten ons nu belonen voor steun in hun strijd tegen de Apartheid. De dood voor alles dat blank is, wordt wakker blanken, bewapen jezelf en vecht terug, als onze legers te laf zijn om het politieke tuig dat hiervoor verantwoordelijk is af te zetten. Vecht terug, laat jezelf niet vermoorden op dezelfde wijze als de barbaren hebben gedaan in Rwanda. Kom op voor je leven! Laat je niet afslachten omdat je blank bent. WHITE LIVES MATTER er heb er schijt aan als islam en zwart racisme kontkussende huichelaars als de fascist Halsema en de nazi Groot Wassink en hun gestoorde aanhang dit racisme noemen. Kom uit die stoel en verdedig jezelf! Dat recht heeft iedereen, ook blanken! Nog wel, maar niet lang meer als je blijft doordutten. Kom in opstand, niet vanwege je auto, maar voor je leven en de levens van je kinderen. Mag dit D66 kromsprekende rechters. Mag ik mensen zeggen dat zij het recht hebben hun leven te verdedigen? Hoeveel jaar krijg ik hiervoor? Een maand het plantsoen naast de moskee schoffelen als ik een Mocro crimineel ben of tien jaar eenzame opsluiting omdat ik voor de democratie en mijn recht op leven als blank mens opkom?

  Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   @ bozeoudeman 14 december 2018 om 09:04

   zelfs alle huisdieren van blanken moeten het ontgelden

   En reken maar dat die vuile mohammedanen ons dwingen om toe te kijken terwijl ze onze diertjes doodmartelen. 👿 😥

   Like

 8. Tistochwat zegt:

  We ‘leven’ in een nachtmerrie.
  Wat is dit griezelig.

  Iemand nog een ideetje voor een petitie, demo, geel hesje, enz.?
  Met alle respect voor degenen die het blijven proberen, hoor.

  Geliked door 2 people

 9. Cathja zegt:

  Nederland zou dus 52 miljoen inwoners kunnen herbergen?
  Alleen diegenen die volledig gestoord zijn en/of zeer kwaadwillend zijn kunnen zoiets uitkramen!
  Er bestaat ook nog zoiets als MENSENRECHTEN. Horen we daar nog iets over?
  Is het geen mensenrecht soms, dat volkeren voldoende leefruimte om zich heen hebben om een normaal leven te kunnen leiden?
  Is het normaal soms dat met name de Afrikaanse volkeren zich voortplanten als konijnen, waarvoor wij uiteindelijk moeten opdraaien?
  In plaats van maatregelen af te kondigen die het aantal geboorten in die landen terugdringen, worden er andere uitwegen gezocht, zoals dus massa-immigratie. Lekker makkelijk. Wie zullen er voor al die opvreters moeten zorgen? Als de Nederlandse bevolking vergrijst, dan zal het problematisch worden wie er voor de broodnodige belastinginkomsten gaat zorgen. Maar daar hebben die onnozelaars natuurlijk geen boodschap aan, want hoe eerder we van deze aardbodem verdwenen zijn, hoe liever het hun is. Dus: kreperen jullie maar.

  Ik weet voor 100% zeker dat de bedenkers van dit onheil zelf op riante plekken wonen, met strenge beveiliging rondom hun leefgebied, zodat ZIJ geen last zullen hebben van de gevolgen die hun satanische beleid teweeg zullen brengen!

  Het zou een goede zaak zijn als over deze kwestie eens een uitgebreid debat gevoerd zou worden in de Tweede Kamer! Of zijn ze daar nog niet op de hoogte gesteld van dit onheil?

  Geliked door 2 people

  • Kees zegt:

   Een debat in de tweede kamer hierover??? Daar hadden ze tot voor kort nog niets gehoord over Marrakech. Ze leven daar onder een steen en als ze er vanonder komen kijken/luisteren ze alleen naar Brussel. Als Geert Wilders wat gaat zeggen, wordt er niet eens geluisterd.
   Daar hoeven we helemaal niks zinnigs van te verwachten.

   Like

  • fleckie zegt:

   ‘KONINGIN. UTOPIA! !……..( alias madam HALSEMA heeft een oplossing daarvoor, gewoonweg ‘verwaarlozende’ als men de landbouwers minimaliseert, waarvan. DE MEUTE! (Binnendringers dan aan de vreet moet gehouden worden, zijn ook nog ‘niet.varkensvlees-eters’, …) …en vooral de ‘EXPORT – INKOMSTEN’ voor de NED.STAAT. niet te vergeten!!! Ong. Minimaal 40 miljard euro?

   Like

 10. Nachtkaarsje zegt:

  Elk land komt met de huidige bevolking al aan alle kanten geld tekort en de schulden groeien explosief. Je hoeft geen koffiedikkijker te zijn om te weten wat er gaat gebeuren op economisch gebeid als de bevolking in elk land verdubbeld. Maar zoals altijd zal de wal het schip keren. Het zal zo slecht worden in Europa dat de dan trappelende migrantjes al niet eens meer naar Europa toe willen vanwege de enorme verslechterde toestanden.

  Geliked door 1 persoon

 11. QENQ5 zegt:

  Hoeveel mensen kunnen in Afrika wonen?

  Geliked door 1 persoon

  • David zegt:

   Heel veel mensen, het feit dat ze dat niet betrekken in hun “berekeningen” vind ik zeer verdacht. Het leven in Afrika is ook beter voor het milieu, want verwarming is nauwelijks nodig.De gedachte dat een mens pas gelukkig is in deze moderne shit hier, vind ik ook totaal idioot.Zo makkelijk zijn de winters niet in het hoge noorden, en de huizen komen ook niet zomaar als paddestoeltjes uit de grond.
   Conclusie: die beleidsmakers en aanhangende politici hebben een zeer laag IQ
   En helemaal geen EQ (emotionele intelligentie)

   Like

 12. King Arthur zegt:

  Meer, meer, meer, meer, veul meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr vervloekte bruine raten om de “sfeer” te verhogen in de lage landen:
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2916877/grote-klopjacht-neurenberg-na-steekpartij

  Geliked door 2 people

 13. Astrid zegt:

  Dt rapport maakt mij zeer chagrijnig. Ik erken de EU niet en alle rampspoed die het nog in petto heeft. Wanneer gaan we die criminele lui die hierachter zitten eindelijk eens persoonlijk benaderen, met een kalashnikov en dikke bommen welteverstaan.

  Geliked door 2 people

 14. Republikein zegt:

  Schiet het Mars_programma nog op of is het een farce.

  Like

 15. Bob Fleumer zegt:

  Of de EU moet grondig worden hervormd in een voor mensen aanvaardbare vorm of Nederland moet uit de EU voordat het te laat is. Dit gaat van kwaad tot erger, mensen stem PVV anders hoeft het niet meer!

  Geliked door 1 persoon

 16. Elisah zegt:

  Heftig detail….
  http://www.spiegel.de/spiegel/print/d-13531696.html

  Vom Himmel hoch
  Ein geheimer Plan enthüllt, daß die Amerikaner gegen Kriegsende bereit waren, einen großen Teil der deutschen Bevölkerung mit Giftgas zu vernichten. *

  Een geheim plan onthult dat de Amerikanen tegen het einde van de oorlog bereid waren om een groot deel van de Duitse bevolking met gifgas te elimineren.

  Like

 17. kampersrene zegt:

  maar 406 miljoen ….dat valt nog mee ! en betaalbaar 406 m.. een goed leefloon gratis dit en dat…kindervergoeding want ze kweken maar …een konijn zou jaloers worden….er moeten wel dringend gevangenissen worden bij gebouwd om die nieuwe cultuur te verwelkomen .De pensioenleeftijd opgetrokken tot 75 jaar… Vergeet niet er is dan ook een tekort aan moskeeen….maar even ernstig….ik hecht geen geloof aan dat artikeltje…Nu zijn er al protesten voor dat migratie pact en die tegenstand blijft maar groeien…wij zijn nog altijd in de meerderheid. Timmerfrans of geen Timmerfrans…Om een volk binnen te pakken die in staat waren een menswaardig bestaan op te bouwen, die komen naar hier en ..zeggen dat is allemaal van ons….dat is absurd…..feit is we gaan duistere tijden tegemoet…zoals tijdens de Duitse bezetting dat leger leek onoverwinnelijk maar uiteindelijk vlogen zij terug naar exit In de plaats van een goed getraind leger hebben wij nu te maken met een bende niksnutten, tafelschuimers, krapuul , avonturiers….dat is het verschil tussen vroeger en …nu.

  Geliked door 1 persoon

 18. Lisa zegt:

  Dit kunnen ze toch niet echt menen???? Er is nu al geen plaats voor onze mensen door al die zogenaamde vluchtelingen!!!

  Geliked door 1 persoon

  • Oeps zegt:

   @ Lisa (14 december 2018 om 10:59)

   Dames en Heren.

   Ik vrees, dat ze dit wel menen.
   En met die 406 miljoen kansparels houdt het echt niet op. Dit is pas het begin, het topje van de ijsberg. Als die stroom eenmaal op gang komt, is die niet meer te stoppen. Het zal pas stoppen, als de laatste wilde neger ook in Europa woont.

   De waan van de elite is, dat ze geloven in het Coudenhove-Kalergi-plan. Maar ze hebben niet in de gaten, dat dit plan gebaseerd is op de persoonlijke frustraties van graaf Richard Coudenhove-Kalergi en niet op realiteitszin.

   Graaf Richard was een telg uit de Oostenrijkse adel. Hij was geboren in 1894 in Japan. Zijn vader was diplomaat voor het Oostenrijks-Hongaarse rijk in Japan. Zijn moeder was een Japanse. Richard was dus een halfbloedje. Hij groeide op in Japan. Zijn vader stuurde hem naar Oostenrijk voor zijn middelbare school en universitaire opleiding. Als halfboedje werd hij op die Oostenrijkse middelbare school natuurlijk vreselijk gepest. Dat werd een frustratie, die hij nooit meer kwijtraakte. Uit wraak wilde hij daarom alle rassen mengen.

   Graaf Richard was opgegroeid in de periode van de “belle epoque” (de mooie tijd), van pakweg 1870 tot 1914. De industriële revolutie had enorme rijkdommen gebracht voor de elite. De bomen groeiden tot in de hemel. Deze elite kon met volle teugen genieten van de enorme rijkdommen, die zij vergaarden. De industrie produceerde een overvloed aan luxe goederen. De elite vond het heel normaal, dat zij dit luxe leventje konden lijden. Voor de noden van de werkman, of een ieder, die lager in rang of stand was, hadden ze geen oog. Met het uitbreken van WO-1 kwam er aan de belle epoque abrupt een einde. Na die vreselijke oorlog meende de elite de draad weer te oprapen. Maar dat lukte niet zo goed. De tijden waren veranderd. Het machtige Oostenrijks-Hongaarse rijk bestond niet meer. In Rusland hadden de Bolsjewieken de macht gegrepen. De Tsaar met zijn familie waren uitgemoord. De Duitse keizer was met zijn staart tussen zijn benen naar Nederland gevlucht. De overwinnaars eisten een enorme oorlogsschatting. Het werd crisis. En het socialisme stak zijn kop op. De werkman eiste een redelijk loon en sociale voorzieningen. Dat was tegen het zere been van de oude elite. Wat een frustratie voor graaf Richard. Die sloebers moesten niet denken, dat ze rechten hadden. Dat moest bestreden worden. De elite had immers alle rechten. De frustraties bij de elite droop ervan af.

   De middelbare school voor de jonge Richard was waarschijnlijk een RK kostschool bij paters. Als halfbloedje werd hij gruwelijk gepest. In zijn bedje lag hij s’-nachts te jammeren. En dat merkten de paters. Dus gingen ze hem troosten. En heden ten dage weten wij maar al te goed, wat dat troosten betekende. Maar hij kon destijds uiteraard tegen niemand zeggen, wat troosten door die paters inhield. Het verklaart in elk geval wel zij afkeer van het Christendom.

   Graaf Richard liet zich al op jonge leeftijd als lid van de vrijmetselarij initiëren. Vrijmetselaars moeten af en toe een bouwwerk (proeve van bekwaamheid) leveren. Het bouwwerk van graaf Richard was zijn “Coudenhove Kalergie plan”. Daarin kon hij al zijn frustraties spuien en wraak nemen. Het plan vond zijn weg naar boven in de rangen van de “sekte van het alziend oog|” en werd door de eveneens gefrustreerde duivelaanbidders als geniaal omarmd. Het gaf hen handgrepen en de mogelijkheid om de wereldheerschappij van satan te vestigen.

   De zwakte van het Coudenhove Kalergie plan is, dat het uitgaat van een economie uit het begin van de 20e eeuw. De industrie produceerde destijds hoofdzakelijk luxe goederen voor de elite. Maar die industrie bestaat niet meer. De hedendaagse industrie produceert grote hoeveelheden wegwerpproducten voor de massa. Als de massa wordt verarmd en dus de toegang tot die producten wordt ontzegt, zal ook deze industrie binnen de kortste keren niet meer bestaan. En dan komt ook de elite zonder allerlei leuke gadgets te zitten. De elite is dus bezig, om zichzelf op niet al te lange termijn hard in eigen vingers te snijden. De wereld draait om vooruitgang. De klok terugdraaien gaat niet. Als de elite meent met een Nieuwe WereldOrde iedereen, die niet tot hun rang en stand behoort, in slavernij te moeten storten, dan zullen ze zichzelf weldra tegenkomen. Dan hebben ze zelf ook niets meer. Dan zijn ze zelf ook arm. Dat is de realiteit die hen te wachten staat.

   De satanische elite is in wezen destructief. En dat is zeker niet constructief. Met afbreken bouw je niets op. Daarmee vernietigen ze meer, dan hen lief is.

   De negers uit Afrika naar Europa brengen lost geen problemen op. Die negers menen te kunnen komen halen, wat ze zelf niet hebben. Maar als al die negers hier grisselijk komen graaien, is er weldra niets meer te graaien. Dan is de Afrikaanse armoe naar Europa gebracht en de Europese welvaart verdwenen. Dan heeft niemand hier meer iets. En dat straalt uit over de rest van de wereld. Dan is de aarde verworden tot een hel. Die negers schieten er niets mee op.Die negers moeten hier niet komen graaien. Zij moeten thuis hun handen laten wapperen en hun eigen Afrika opbouwen. Dan kan Afrika een paradijs op aarde worden.

   Geliked door 1 persoon

 19. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  De plannen en de strategie van de satanische elite zijn absurd. Dat is voorwaar duivelsgespuis !!! Er is nog nooit iets anders uit de hel gekomen, dan list, leugen, bedrog, roof, moord, doodslag, verkrachting en overspel, kortom alles wat God verboden heeft.

  Als wij die negers hier toelaten, zijn wij binnen de kortste keren kwijt, wat wij in heel generaties met veel moeite hebben opgebouwd. Daarna is er ook voor al die negers hier niets meer te halen. Dan begint de grote ellende pas echt. Die negers hebben hier niets verloren. En ze hoeven hier niet te komen brengen, waar ze thuis voor weglopen. Die negers moeten Afrika opbouwen en niet Europa afbreken. Als ze thuis hun handjes laten wapperen, kunnen ze voorwaar van Afrika een prachtig paradijs maken.

  Geliked door 2 people

 20. Elisah zegt:

  https://www.journalistenwatch.com/2018/12/14/scharia-staat-demos/

  Scharia- Staat: Demos und Islamkritik werden bereits unter „Straftaten“ abgehandelt

  Sharia-staat: Demonstraties en izzlaamkritiek worden al als strafdaden behandeld.

  Berlin – Die Islamisierung schreitet mit großen Schritten voran. Jetzt werden scheinbar schon „Kundgebungen gegen die Islamisierung Deutschlands“ als kriminell eingestuft oder zumindest in einem Atemzug mit 578 so genannten „Straftaten“ genannt, die sich gegen Muslime richten. So schreibt die Medienplattform Domradio:

  Geliked door 1 persoon

 21. Pietersen zegt:

  Wordt het niet eens tijd dit vervloekte woord ‘immigranten’ te vervangen door een nog groter vervloekt woord ‘asielzoekers’ ?

  Geliked door 1 persoon

 22. noname zegt:

  het is duidelijk dat psychopaten regeren zij hebben niets met mensheid maar dan ook helemaal niets

  Geliked door 1 persoon

 23. Lars024 zegt:

  NL = DLD = FR = EU = VN

  Levensgevaarlijk EU/VN ‘beleid’ ten faveure van ontelbare incompatibele invasiërs uit Afrika & Midden-Oosten, en ten KOSTE van u, mij en onze kinderen en kleinkinderen. Waanzin!

  #MarrakeshpactVN
  #NieuwVluchtelingenpactVN

  Geliked door 1 persoon

 24. Tistochwat zegt:

  Dan kan Finland maar liefst 332 miljoen migranten opnemen. (…)
  Het blijft onduidelijk waarvan al die miljoenen mensen dan zouden moeten leven. Finland is geen land dat rijk is aan ertsen, waterwegen of een rijk achterland heeft. De reden dat er nu maar 5 miljoen mensen wonen in Finland is nu juist dat de economische mogelijkheden heel beperkt zijn.

  Hoeveel van die 5 miljoen Finnen zouden 332 miljoen mohammedaanse indringers aan de vreet moeten houden?

  Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   @Tistochwat

   Ik ben bang dat die 332 miljoen mohammedanen de 5 miljoen Finnen binnen de kortste keren hebben afgeslacht…..
   Weer een land geïslamiseerd.

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Cathja 14 december 2018 om 14:56

    En ze gaan écht door tot er een wereldkalifaat is.
    Waarom ook niet; de mohammedaan wordt overal met gejuich onthaald.

    Like

 25. Elisah zegt:

  Ondertussen…on-rechtspraak.
  https://tpo.nl/2018/12/14/om-leeuwarden-geen-tijd-voor-zaak-tegen-autokrakende-overlastasielzoeker-wordt-vrijgelaten/

  OM Leeuwarden geen tijd voor zaak tegen autokrakende overlastasielzoeker, wordt vrijgelaten
  Datzelfde OM Leeuwarden had wél alle tijd om A7-blokkeerfriezen een totalitaire duw te geven, in kromstaat Nederland

  Geliked door 1 persoon

 26. Yvonne zegt:

  25 miljoen? we zitten al vol, met 10 miljoen wilde madame Juliana van Oranje al dat ze weg zouden gaan, de Nederlnaders dus

  Geliked door 1 persoon

 27. Elisah zegt:

  Ondertussen…vrede op aarde?
  Kerstmarkten moeten beschermd en bewaakt worden.
  https://t.co/hrf4R2tyD2

  Kerstmarkt in Lyon geannuleerd omdat er niet genoeg geld is om voor €20.000 bewaking te regelen

  Geliked door 1 persoon

 28. Francois zegt:

  Armageddon staat op 2CM van onze voordeur .

  Geliked door 1 persoon

 29. Tistochwat zegt:

  @#!@#$%&&^%$#@!&^%# 😡
  Voor edelherten is geen plaats, voor mohammedaanse indringers wél!
  GODVERDOMHEN!

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2901218/eerste-herten-oostvaardersplassen-afgeschoten

  Geliked door 2 people

 30. Elisah zegt:

  Nee maar….en toen?
  https://tpo.nl/2018/12/14/terrorist-die-aanslag-pleegde-op-amsterdam-cs-krijgt-geen-asiel-in-duitsland/

  Terrorist die aanslag pleegde op Amsterdam CS krijgt geen asiel in Duitsland
  Aanvraag Afghaanse asielzoeker al eerder door Duitse rechter afgewezen

  De Afghaan Jawed S. (19), die ervan wordt verdacht dat hij eind augustus twee Amerikaanse reizigers neerstak op Amsterdam CS, krijgt geen asiel in Duitsland. Zijn asielverzoek is opnieuw afgewezen. Volgens de rechtbank in Trier heeft S. in zijn thuisland geen politieke vervolging of gevaar te vrezen. Ook kan hij na terugkeer zelf in zijn levensonderhoud voorzien, luidt het oordeel.

  Like

 31. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Tegen beter weten in hoopt een mens dat dit niet waar is, een klein bijna wanhopig stemmetje in je hoofd zegt; dit kan niet waar zijn.
  De dagelijkse realiteit geeft echter weinig houvast om het te weerleggen en het verleden leert dat dit soort idioterie wel degelijk tot de mogelijkheden behoren.
  Gisteravond was er nog een herhaling te zien over Crooswijk waar de zeer hechte samenleving bewust is vernietigd, een arbeiderswijk omgebouwd tot een yuppeneiland.
  Bij het zien daarvan dwaalden mijn gedachten af, precies hetzelfde is gebeurd in Duindorp, ook daar moest de hechte gemeenschap eraan geloven.
  Na het lezen van het artikel zou je haast gaan denken dat dit vingeroefeningen waren om het straks in het groot te gaan doen, megagroot mag je wel zeggen.
  Wat Duitsland in twee wereldoorlogen en ten koste van miljoenen doden niet gelukt is staat nu te gebeuren zonder dat er een schot gelost wordt.

  Geliked door 2 people

 32. Aegolius cs zegt:

  Een statistische drogreden!
  Stelling: in het IJsselmeer (1133 km ²) kunnen “gemakkelijk” 7 miljard mensen tegelijkertijd zwemmen en zullen meer ruimte hebben dan ik op vrijdagavond in de jaren ’50 in het Amsterdamse “spatbordenbad”. Is dit juist? Statistisch misschien wel. En wij vonden onze weg naar huis, binnen de 10 miljoen inwoners. Toen redelijk ingekaderd zoals gezin, economie/scholing/sociaal stelsel.… etc. Behalve de huisvesting!

  Maar 406 miljoen mensen opnemen in de EU structuur om redenen als voormeld, zal economisch en sociaaltechnisch onmogelijk zijn als men niet alleen de sociale cohesie, alsook het niveau van “zekere”welstand wil behouden. Beide schaft men in dezen af!

  Derhalve statistische drogreden.

  Geliked door 2 people

 33. Marc zegt:

  Ik verordonneer per direct de standrechtelijke executie van de voltallige internationale politiek-correcte elite en hun kaders!

  Like

 34. janus deusjes koprots zegt:

  in de jaren 70 en 80 hebben onderzoekers al een gezegt dat tien miljoen de grens is van het aatal inwoners in nederland om dit land goed en leefbaar te houden nu zitten we op 18+ miljoen inwoners en gaat het niet heel goed ,meer.

  Like

 35. Pingback: Hoezo democratie? | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s