Macron beschuldigd van landverraad door Franse generaals, omdat hij het VN-migratiepact heeft ondertekend

Screenshot_357

(Door: Laura Cat – Vertaling: E.J. Bron)

Generaal Antoine Martinez heeft de brief geschreven, die ondertekend werd door tien andere generaals, een admiraal en een kolonel en de voormalige Franse minister van Defensie Charles Millon.

Zij geven een krachtige waarschuwing af dat Macron´s ondertekening van het VN-migratiepact nog meer soevereiniteit van Frankrijk afpakt en nog meer reden voor “een al gepijnigd volk” om “in opstand” te komen.

De hoog gedecoreerde militaire medeondertekenaars verklaren dat de onder vuur liggende Macron “schuldig is aan het ontkennen van democratie of verraad tegenover de natie”, omdat hij het migratiepact heeft ondertekend zonder het aan het volk voor te leggen.

“De Franse staat realiseert zich laat dat het onmogelijk is om teveel mensen te integreren uit volledig andere culturen, die zichzelf de afgelopen veertig jaar gehergroepeerd hebben in gebieden die zich niet langer onderwerpen aan de wetten van de Republiek”, staat er  in de brief. Ook staat erin dat massa-immigratie “de Franse culturele eigenheden uitwist”.

Het pact, waartegen geprotesteerd werd door de “gele hesjes”-beweging in vijf landen, werd afgelopen maandag in Marrakesh ondertekend door 164 landen, meestal tegen de wil van de burgers in tientallen landen, zoals blijkt uit desbetreffende petities.

Bron:
https://voiceofeurope.com
Door: Laura Cat

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Algemeen, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Frankrijk, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Nationalisme, Overheid, Patriottisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

40 reacties op Macron beschuldigd van landverraad door Franse generaals, omdat hij het VN-migratiepact heeft ondertekend

 1. Mary zegt:

  En zo ook Rutte, zonder het volk te raadplegen, die alleen al NEE tegen de EU hebben verkondigd waar mogelijk laat staan dit migratiepact, smerige volksverrader!!!!

  Geliked door 5 people

 2. Perfide Albion zegt:

  Wij hebben hier jan lullen als Rob Bauer en Dick- what’s in the name- Berlijn.

  Wat er moet gebeuren met de ondertekenaars van dit verdrag van Versaille van de 21ste eeuw moge duidelijk zijn.

  Geliked door 2 people

 3. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Als Franse generaals zich zo hard uitspreken tegen Franse president, dan komt dat heel hard aan. Dat betekent, dat hij niet kan rekenen op de steun van het leger. Het geeft soldaten, die weigeren op te treden tegen de bevolking een enorme steun in de rug. Bevel is geen bevel meer. Zij kunnen niet meer van desertie worden beticht. De macht van de president heeft hiermee een enorme knauw gekregen. De demonstraties beginnen nu toch wel heel duidelijk het karakter van een heuse opstand te krijgen. De dagen van het presidentschap van Oedipus lijken nu toch wel geteld te zijn.

  Geliked door 6 people

 4. paulzwueste zegt:

  Het complot van de eeuw.
  “De omvolking van Europa.”
  Door de Europese democratieën te vernietigen!
  “1986 Juncker” heeft hiermee ’n stap te veel en te ver vooruit gedaan.
  De Franse volksopstand die we nu meemaken zal zich niet meer laten temmen!
  Het Franse volk neemt geen genoegen met een verdere afkalving van de eigen Franse cultuur en samenleving door het ongebreideld open zetten van de landsgrenzen voor “immigranten” die in Frankrijk helemaal NIETS te zoeken hebben, waardoor de economische welvaart en de eigen identiteit van het Franse volk met opzet wordt vernietigd!

  Laten we hopen dat deze volksopstand zich over alle landen van Europa zal uitbreiden, zodat de bedrieglijke valse heersers die schuldig zijn aan de vernietiging van hun eigen nationaliteiten kunnen worden gearresteerd, om te worden berecht voor hoogverraad!!!

  Geliked door 4 people

 5. Tistochwat zegt:

  Op naar het wereldkalifaat!
  De socialist zal in de wolken zijn.

  Geliked door 2 people

 6. Statler & Waldorf zegt:

  Een staatsgreep, coup, coup d’état of putsch is de (poging tot) illegale afzetting van een regering, meestal door een kleine groep van een instelling van de bestaande staat – gewoonlijk door het leger – om de afgezette regering te vervangen door een andere instelling; hetzij burgerlijk, hetzij militair. Een staatsgreep slaagt als de overweldigers hun dominantie vestigen wanneer de zittende regering er niet in slaagt hun machtsversterking te voorkomen of met succes te weerstaan.

  —————-

  Va votre corridor Generaal Antoine Martinez!!
  (in mijn meest kromme Frans: ga uw gang generaal Martinez)

  Geliked door 1 persoon

 7. Thomasson zegt:

  Dat is goed nieuws. Als de leiding van het Franse leger noemt de daad van Macron een verraad tegen het Franse volk, betekent dat, dat deze man zal straks op dezelfde plek staan waar Phillippe Petain stond: bij de galg. Mits iemand van zijn goede matties bij Bilderberg en NWO zal hem helpen het land te ontvluchten. Ik neem aan van niet. Deze gedegenereerde gasten zijn te veel bezig met het snuiven van lijnen coccaine en plannen – uit verveling – nieuwe plannen. verloren zaken worden niet in beschouwing genomen en barmhartigheid hoeft men van hen niet te verwachten.

  Geliked door 2 people

 8. Steven zegt:

  We leven in een ‘democratie’, maar het volk wordt nooit iets gevraagd. Ook al werden er referenda’s gehouden, dan nog had men er schijt aan.
  En om de haverklap worden er nieuwe belastingen bedacht om de eigen bevolking nog verder leeg te trekken om die invastie-gekte te kunnen bekostigen.
  Het lijkt mij dat de regeringen niet stoppen met het treiteren en het leegzuigen van het volk..dus verwacht ik over niet al te lange tijd een protestexplosie overal in Europa.

  Geliked door 4 people

 9. droevige mof zegt:

  Macron lijkt de presidentiële democratie te verwarren met het absolutisme van de Zonnekoning. Blijkbaar schuwt hij niet de inzet van knokploegen tegen zijn critici.
  Hij heft de rekening opgestelt zonder de waard te noemen.
  http://blauerbote.com/2018/12/15/macron-setzt-kaempfer-mit-haemmern-gegen-gelbwesten-ein/

  Geliked door 2 people

 10. Marc zegt:

  Is het mogelijk dat iemand die brief vertaald? Mijn Frans is niet zo goed. Alvast bedankt.

  Like

  • Republikein zegt:

   Lijkt me een grapje toch?

   Parijs, 07 december 2018

   (EN) Mijnheer de Voorzitter,

   Op 10 en 11 december staat u op het punt om het “Global Compact over veilige, ordelijke en regelmatige migratie” te ondertekenen, dat een echt recht op migratie vaststelt. Het kan worden opgelegd aan onze nationale wetgeving door middel van reeds bestaande verdragen of het beginsel van gemeenschappelijke verantwoordelijkheid dat in dit pact is vastgelegd.

   Het lijkt ons dat Frankrijk alleen nog de soevereiniteit heeft om vrij te bepalen hoe de doelstellingen van het pact ten uitvoer moeten worden gelegd. Je kunt dit nieuwe aspect van de nationale soevereiniteit niet opgeven zonder een openbaar debat, terwijl 80% van de Franse bevolking van mening is dat immigratie moet worden tegengehouden of drastisch moet worden gereguleerd. Door alleen te besluiten dit pact te ondertekenen, zou je nog een reden voor opstand toevoegen aan de woede van een reeds misbruikt volk. Je zou je schuldig zijn aan een ontkenning van de democratie, of zelfs verraad tegen de natie.

   Bovendien zijn de financiën van ons land failliet en stijgt onze schuld. U kunt dus niet het risico nemen van een dure luchtverbinding zonder eerst aan te tonen dat u niet meer belastingen hoeft te gebruiken om aan de doelstellingen van het pact te voldoen. Aan de andere kant moet u in staat zijn om de gevolgen van de komst van niet-Europese bevolkingsgroepen op het gebied van veiligheid te beteugelen. Tot slot kan men niet ontkennen dat de essentie van de politiek is om de veiligheid aan de buitenkant en de harmonie aan de binnenkant te waarborgen. Dit concordaat kan echter alleen worden bereikt als er een zekere interne samenhang van de samenleving wordt gehandhaafd, wat de enige manier is om samen te werken, wat vandaag de dag steeds problematischer wordt.

   De Franse staat beseft immers pas iets later op de dag dat het onmogelijk is om te veel bevolkingsgroepen te integreren, met een totaal andere cultuur, die zich in de afgelopen veertig jaar hebben verzameld in gebieden die niet langer onderworpen zijn aan de wetten van de Republiek.

   U kunt niet alleen beslissen om onze burgerlijke monumenten te wissen en ons van ons vleselijk vaderland te beroven.

   Wij verzoeken u daarom de ondertekening van dit pact uit te stellen en het Franse volk op te roepen om per referendum over dit document te stemmen. U bent verantwoording schuldig aan de Fransen voor uw daden. Uw verkiezing is geen blanco cheque.

   Wij steunen het initiatief van generaal MARTINEZ tegen de ondertekening van dit pact, dat door de lidstaten van de VN tijdens de Intergouvernementele Conferentie van Marrakech moet worden aangenomen.

   Generaal Antoine MARTINEZ
   Charles MILLON – Voormalig minister van Defensie

   Generaal Marc BERTUCCHI

   Generaal Philippe CHATENOUD

   Generaal André COUSTOU

   Generaal Roland DUBOIS

   Generaal Daniel GROSMAIRE

   Generaal Christelijk HOUDET

   Generaal Michel ISSAVERDENS

   Admiraal Patrick MARTIN

   Generaal Christelijk PIQUEMAL

   Generaal Daniel SCHAEFFER

   Generaal Didier TAUZIN

   Kolonel Jean Louis CHANAS

   Hoofdpijn reumathiek, waterleiding gasfabriek.
   Een geintje hoor.

   Geliked door 1 persoon

   • Marc zegt:

    @Republikein,

    Mijn dank is groot!

    Het is dus wachten op een staatsgreep!? Misschien kan het Franse leger een een-tweetje opzetten met de gele hesjes?

    Geliked door 2 people

 11. guusvelraeds zegt:

  Als deze generaals dit doen dan mogen ze van mij een staatsgreep plegen en Macron afzetten en voor een oorlogstribunaal brengen. Daarna nieuwe verkiezingen met tevens een drieledig referendum over klimaat, immigratie en het lidmaatschap van de EU. Ben ik benieuwd naar de uitkomst.

  Geliked door 4 people

  • paulzwueste zegt:

   Frankrijk is toch altijd ’n land geweest van grandeur….!!!!
   Brede bewegingen et cetera.
   Ik koop voortaan alléén nog maar Franse wijnen, Cognac, Dubonnet. Champagnes, bolides, vrouwen, enfin alles.

   Like

 12. BigLJohn zegt:

  Nog niet zo lang geleden kozen de Fransen massaal voor Macron. Voor hen was hij de uit hemel nedergedaalde godenzoon die Frankrijk er boven op zou helpen. En nu al na een blauwe maandag lopen ze massaal te hoop tegen hem. Wat moeten wij wel niet te verduren hebben met dat monster van een Rutte ? Hij zit al vele jaren ons te verneuken. Terwijl slechts een handvol gele hesjes alhier ging protesteren tegen Marrakesch. Geen opstand, maar een soort van stille omgang. Net als de stille omgang in Amsterdam (Katholieken). En als je het mij vraagt werd zijn VVD slechts door een minderheid aan kiezers gekozen, en werd er middels stembusfraude een hoop stemmen voor de VVD aan toegevoegd. Zodat het in de toekomst steeds VVD zal zijn wat de klok slaat !

  Geliked door 2 people

  • Oeps zegt:

   @ BigLJohn (16 december 2018 om 18:14)

   Dames en Heren.

   Er zijn nog nooit goden uit de hemel op aarde nedergedaald. Er zijn wel (opstandige) engelen uit de hemel komen vallen. Zij streken met hun vleugels (ufo’s) neer op aarde. Dat gebeurde heel erg lang geleden, zo’n 100.000 tot 400.000 jaar geleden. Dit konden de mensen destijds niet bevatten. Ze dachten dat deze wezens engelen of goden waren. Maar zo goddelijk of engelachtig waren deze wezens niet. Ze werden door de mensen al ras “duivels” genoemd. Het waren schurken. Ze matigden zich nogal wat aan. Ze wilden zijn als God. Ze lieten zich als zodanig adoreren. Ze probeerden de mensheid in slavernij aan hen onderwerpen. Ze hebben geknoeid met het menselijk DNA en geprobeerd de mensheid te doen gelijken naar hun beeld en gelijkenis. Ze hebben hun DNA met dat van de mensheid vermengd. Ze maakten onderling ruzie. Ze vermoordden elkaar. Ze hebben ook geprobeerd de opstandige mensheid uit te roeien. Dat is niet helemaal gelukt. Ze hebben wel een soort atoombommen gebruikt, (het bijbelse verhaal van Sodom en Gomorra). Uiteraard waren er ook destijds mensen, die met hen collaboreerden. Zij werden door de vlerken (what is in the word) aangesteld als koningen en priesters. Deze duivels waren niet aards. Ze waren niet onsterfelijk, al hadden ze wel een hoge levensverwachting (ze konden zo oud worden als Methusalem 900 jaar). Ze hadden erg veel problemen met de typisch aardse omstandigheden, als aardse zwaartekracht, aardse lichtsterkte, aardse samenstelling van de lucht enzovoorts. Ze waren mogelijk wel vergaand (technisch) ontwikkeld (ufo technologie), maar beslist niet “beschaafd”. Ze waren erg destructief. Ze misten de typisch menselijke eigenschappen als “gevoelens en emoties”. Ze hadden geen geweten, kenden geen waarden en normen en deinsden niet terug voor roof, moord, doodslag, list, leugen, bedrog en verkrachting. Rationeel denken was niet hun sterkste kant. Ook van psychologie en sociologie hadden ze weinig kaas gegeten. Ze zijn vooral behept met de obsessies als absolute heerschappij en onderwerping. Ze beschikten wel over gaven, die wij als paranormaal bestempelen (hypnose, helderzienheid, tijdreizen, mind control, bilocatie enzovoorts). Ze kwamen mogelijk van een planeet in ons zonnestelsel, die niet meer bestaat (In prehistorische geschriften wordt melding gemaakt van een planeet, waar wij thans de “De Kuiper Belt” aantreffen, restanten en puin van een vernielde planeet).

   Zij, of althans hun nazaten, verkeren nog steeds op aarde en proberen nog steeds hier de dienst uit te maken. Ze hebben nog steeds problemen in de omgang met de mensheid. Daarom maken de duivels gebruik van mensen en hun ideeën (graaf Richard Coudenhove-Kalergie, Adam Weishaupt, Albert Pike, George Orwel, en vele anderen) om hun obsessies te realiseren en de mensheid te onderwerpen. Deze liedenj hebben de organisatorische structuur aangebracht en de middelen aangereikt, waardoor de duivels hun obsessies kunnen realiseren. De kornuiten van Satan, de illuminati (de verlichten) genaamd, ook wel de sekte van het “alziend oog” genoemd, worden vanuit een fictieve 3-dimensionale afgetopte gezagspiramide aangestuurd en gecontroleerd door het “alziend oog”, die vanuit een stralende 2-dimensionale driehoek boven de piramide zweeft. Het “alziend oog” is een verwijzing naar Horus een Egyptische godheid, die in een gevecht met een andere godheid de strijd won, maar zijn oog verloor (met maar één oog kun je de diepte, de 3e dimensie, niet zien).

   Dit is geen fictie en geen godsdienst en geen fake en geen complottheorie. Het zijn feiten, die lang onder de pet werden gehouden en/of onder de mat werden geveegd, maar de laatste tijd door steeds meer mensen worden ontdekt en door de wetenschap schoorvoetend worden erkend. Baanbrekend werk is verricht door mensen als Graham Hancock, Zacharia Sitchin, Charles Hapgood, Rand Flem-Ath, John E. Mack, Colin Wilson, David Icke, Thor Heyerdahl, Erich von Däniken, zelfs Jules Verne en vele anderen

   Ik adviseer u om met deze kennis in uw achterhoofd het bijbelboek “Genisis” te lezen. Lees ook eens de Gilgamesj, een prachtig meer dan 7000 jaar oud Sumerisch geschrift. Als u zich verdiept in de Sumerische mythologie, of de Egyptische, of de Griekse, of de Fenicische, of de Chinese, of de Indase, of die van de Maya’s en de Asteken, of de oude verhalen van de Noord-Amerikaanse Indianen, of zelfs onze eigen Germaanse overleveringen, dan zult u heel veel overeenkomsten ontdekken. Er zal een hele wereld voor u opengaan. En heel veel zaken zullen u duidelijk worden. Ook in de artistieke werken van de grote kunstenaars zijn veel van deze feiten verborgen. Op de gehele wereld staan grote monumenten uit de oudheid (piramides, tempels, beelden, dolmen en wat dies meer zij), die heel wat meer en heel wat anders zijn, dan een mausoleum voor een koning, die er niet in is begraven.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Lees ook eens de Gilgamesj.
    Voluit Gilgamesj-Epos.
    Maar zoiets lees je niet “eens”, m’n beste.
    En iedereen maar denken dat het op de achterkant van ’n voetbalplaatje staat.

    Je bent weer helemaal terug in het complottheorieën-tijdperk, Oeps….

    Like

   • Bob Koster zegt:

    Het Gilgamesh epos leest als een spannend jongensboek. Ook de zondeval en de zondvloed (compleet met de ark) wordt erin beschreven. Zonder het begrip zonde, dat hebben de joden ervan gemaakt.
    Sodom en Gomorra zijn verwoest door een vuurstorm veroorzaakt door methaan gas. De Sodomieters waren stinkend rijk door de handel in pek dat aan de oppervlakte kwam. Uit dat pek kwam regelmatig gas opgeboerd, zodoende. Een paar jaar terug las ik een berichtje dat een vrachtwagen van de kustweg langs de Dode Zee was geblazen door zo’n oprisping.
    Voor von Däniken heb ik grote bewondering. Ik wou dat ik de boel zo kon belazeren, dan was ik nu even rijk geweest alsdie Sodomieters.

    Like

 13. Corné zegt:

  Hopelijk wordt het een staatsgreep! Waarbij de militairen de macht grijpen en orde op zaken gaan stellen in Frankrijk met grenzen dicht en de-islamisering. De mooiste droom op dit moment. Nog mooier wordt het als Duitsland, België, Nederland volgen. Alleen door militair ingrijpen is een veel ernstiger situatie – islamitische kolonisatie- te voorkomen. Dat moet dan maar. Laten we een voorbeeld nemen aan het keiharde optreden van China. Daar weten de moslims waar hun grenzen liggen. Men spreekt hier van onderdrukking. Maar voor de Chinezen is het bevrijding. Ook bij ons zal blijken dat er geen ontkomen aan is.

  Geliked door 4 people

 14. Bert zegt:

  Vertaling van de hele tekst:

  Meneer de president,U staat op het punt om op 10 en 11 december het ‘Global Compact on Safe, Orderly and Regular Migration’ te ondertekenen, waarmee een echt recht op migratie wordt gevestigd. Het kan zich opdringen aan onze nationale wetgeving door middel van reeds bestaande verdragen of door het beginsel van gemeenschappelijke verantwoordelijkheid dat in dit pact is vastgelegd.

  Het lijkt ons dat de enige soevereiniteit die bij Frankrijk blijft bestaan, erin bestaat om vrijelijk de manier te bepalen waarop de doelstellingen van het pact ten uitvoer moeten worden gelegd. U kunt dit nieuwe deel van de nationale soevereiniteit niet opgeven zonder een publiek debat, terwijl 80% van de Franse bevolking vindt dat het noodzakelijk is om de immigratie drastisch te stoppen of reguleren. Door alleen te beslissen om dit pact te ondertekenen, voegt u een extra reden toe om in opstand te komen tegen de woede van een al gehavend volk. U zou schuldig zijn aan een ontkenning van democratie of verraad tegen de natie.

  Bovendien zijn de financiën van ons land uitgeput en groeit onze schuld. U kunt niet het risico nemen van een dure oproep op het gebied van migratie zonder eerst te laten zien dat u niet meer naar meer belastingen hoeft te zoeken om de doelstellingen van het pact te halen. Aan de andere kant moet je in staat zijn om, in termen van veiligheid, de gevolgen in te dammen die gepaard gaan met de komst van buiten-Europese bevolkingsgroepen. Ten slotte kunt u niet negeren dat juist de essentie van politiek is om de veiligheid aan de buitenkant en de harmonie binnenin te verzekeren. Deze harmonie kan echter alleen worden verkregen als het een zekere interne samenhang van de samenleving alleen in stand houdt die in staat is om samen te willen leven, wat tegenwoordig steeds problematischer wordt.

  In feite komt de Franse staat te laat tot het besef dat het onmogelijk is om te veel mensen te integreren, naast totaal verschillende culturen, die zich in de afgelopen veertig jaar hebben gehergroepeerd in gebieden die zich niet langer onderwerpen aan de wetten van de Republiek.U kunt niet in uw eentje beslissen om de pilaren van onze onze beschaving te wissen en ons het vaderland te ontnemen, waarmee wij in alle vezels verbonden zijn.

  Daarom vragen wij u om de ondertekening van dit pact uit te stellen en per referendum de Fransen te laten stemmen over dit document. U bent aan de Fransen verantwoording schuldig aan je acties. Uw verkiezing is geen blanco.

  Wij steunen het initiatief van generaal MARTINEZ tegen de ondertekening van dit pact, dat door de lidstaten van de VN op de Intergouvernementele Conferentie van Marrakech moet worden goedgekeurd.

  Général Antoine MARTINEZ

  Charles MILLON – Ancien Ministre de la Défense

  Général Marc BERTUCCHI

  Général Philippe CHATENOUD

  Général André COUSTOU

  Général Roland DUBOIS

  Général Daniel GROSMAIRE

  Général Christian HOUDET

  Général Michel ISSAVERDENS

  Amiral Patrick MARTIN

  Général Christian PIQUEMAL

  Général Daniel SCHAEFFER

  Général Didier TAUZIN

  Colonel Jean Louis CHANAS

  Geliked door 2 people

 15. Piet Karbiet zegt:

  Brisant verhaal. Wordt goed door de MSM en de NPO genegeerd.

  Geliked door 2 people

 16. John zegt:

  wij leven in een dictatoriale democratie so simpel is het ….

  Geliked door 1 persoon

 17. Peter zegt:

  En dan nu de hamvraag:
  Zijn er ook Nederlandse generaals die zich tegen dit pact hebben uitgesproken ??

  Geliked door 1 persoon

  • Marc zegt:

   Jaaaaaaaaaaaa

   Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   denk het niet. Nee, weet wel zeker van niet. Als je een nederlandse generaal in zijn burgerpak op een willekeurig gemeentehuis neerzet valt hij niet op tussen de andere inktkoelies. Onze generaals zijn dus ambtenaren , geen krijgers. Geen wonder dat het allemaal zo rot loopt bij defensie. Als je als nl.generaal mislukt dan kan je altijd nog directeur van de nederlandse politieacademie worden

   Like

 18. Joannes den Hollander zegt:

  De militaire machtsovername zal in Frankrijk niet lang meer duren. Andere Europese landen zullen snel volgen waarbij Neurenberg 2 per direct ingesteld wordt. Daarna kan men aanvangen om Europa op te schonen en aan de wederopbouw te beginnen.

  Geliked door 2 people

 19. Steven zegt:

  kan niet wachten tot dat rijke lui’s jochie op het plein aan een touwtje hangt en iedereen foto’s staat te schieten (dan heeft iedereen even schijt aan de privacy wetten van Brussel)

  Geliked door 1 persoon

 20. Dus, franse generaals, even doorbijten en bevel geven aan de troepen om een staatsgreep te plegen. Deed erdogan ook, met succes. Daarna alle vluchtelingen terug de zee indrijven of direct afmaken. Is wel eens vaker gebeurd in frankrijk. Dus vooruit met de geit, dood aan de moslims,.

  Geliked door 3 people

 21. Republikein zegt:

  Nou die van het Leger des Heils nog en alles komt goed!

  Like

 22. kampersrene zegt:

  Ik begin te begrijpen waarom zijn ex schooljuf zo vermagerd is

  Geliked door 1 persoon

 23. joost zegt:

  Velen van ons hebben nog niet door dat we niet in een democratie, maar in een demoncratie leven.

  Like

 24. Waren de goden Fransen? Eentje heeft er ooit het Zonnepaleis gebouwd omdat ie dacht dat ie god was.
  Nu denkt die Rotschild-bankier ook zoiets.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s