Column Jan Roos: Wie rassen gaat tellen in kerstreclames, is zo racistisch als de pest

Screenshot_436

(Door: Jan Roos)

Ik kan er soms gewoon niet meer tegen. Nog voordat ik het artikel heb uitgelezen, word ik door intense treurigheid overgenomen. En ondanks dat het vrijwel altijd helemaal nergens overgaat is het grote geheel juist zo verdrietig. Iedere keer staat de media vol met die identiteitspolitieke waanzin.

The Lion King is kolonialistisch vanwege het liedje Hakuna Matata. James Bond is een vrouwenmisbruiker. Want de geheim agent heeft zoveel verschillende dames in die films, dat kan nooit zonder druk zijn. Daarbij krijgt 007 ook nog even op zijn donder omdat-ie nooit over condooms begint en dus niet alleen met zijn Walther PPK met scherp schiet. Hoe kom je erop? Het zijn films. Fantasiefilms, nota bene. En dan op zoek gaan naar iets negatiefs. Met natuurlijk de usual suspect: “de witte man”. De bron van al het kwaad op de aarde!

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, Nederland, nieuw fascisme, Racisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

13 reacties op Column Jan Roos: Wie rassen gaat tellen in kerstreclames, is zo racistisch als de pest

 1. Freda110 zegt:

  Goed stuk, en weet u waar ik nou helemaal beroerd van word?
  Van al die reclames waar te pas en te onpas een neger of een hoofddoek in beeld komt. Tegenwoordig bestaat een gezin blijkbaar uit een witte pappa en mamma met kindjes waarvan er een een miskleur heeft.
  In het volgende blok is er een asielzoeker die voor de gelegenheid een werkpak heeft aangetrokken en ons verteld dat het morgen is.
  En als klap op de vuurpijl noemen we kerst het winterfeest en zijn kerstbomen en het woord kerstmis uit den boze want stel je voor dat iemand zich daaraan zou kunnen storen.
  Wij zijn met z’n allen gestoord dat we hier genoegen mee nemen, het is ons land met onze gebruiken en daar hoort kerstmis met boom en ballen gewoon bij maar het lijkt inmiddels wel of de Nederlander al hun ballen in de kerstboom hebben gehangen.

  Geliked door 2 people

  • Elisah zegt:

   Nou Freda, dan ben je niet de enige die er beroerd van wordt 🤢

   Geliked door 2 people

  • Daan Kranenburg zegt:

   Ho, ho Freda110, we zijn niet allemaal gestoord, ik niet en ook alle andere stemmers op de PVV niet. Geldt wel voor meer dan de andere ruim 80% van de bevolking. Nederland is al jaren een open inrichting, waar de meest gestoorden in het parlement en regering zitten de dienst uit maken om ons autochtonen Nederlanders naar de verdommenis te helpen. Ja ik ben een racist(wat dat dan ook mag zijn) ik discrimineer(sluit mensen uit) wanneer mij dat uitkomt, ik ben een fascist een nazi, bij wijze van spreke zo’n beetje alles waar die Turk Erdogan ons allemaal voor uitmaakte. Mijn generatie 70+ interesseert het niet meer zal hun tijd wel duren, ja kinderen en kleinkinderen pech gehad zoek het zelf maar uit. Generatie 45/50 ach we kunnen er toch niets aandoen dus laten we het beste er maar van maken en sporen. Generatie 18/25 zijn inmiddels al zo geïndoctrineerd en gebrainwasht dat ze denken het best naar hun zin hebben en dat het allemaal zo hoort en wel goed komt. Einstein zei het al: De wereld is een gevaarlijke plek om te wonen, niet vanwege de mensen die kwaad willen, maar vanwege de mensen die daar niets tegen doen! Slaap maar lekker door uw regering waakt over u, maar dan wel weer op ons stemmen hoor. Sorry mensen, maar de leugens, halve waarheden en bagger zooi die we als Nederlanders lijdzaam over ons laten komen en in berusten maakt me misselijk.
   Daan Kranenburg(echte naam)!

   Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Dat kind heeft gewoon te veel Chocolade-hagelslag gegeten.

   Like

 2. Ad zegt:

  Mijn dag is al bedorven als die zwarte s,morgens het nieuws leest met haar dikke reet

  Geliked door 1 persoon

 3. Bert zegt:

  Het is telkens hetzelfde refrein:
  Linkse activisten brengen een thema naar voren;
  Linkse vrienden in linkse media blazen het op door hun in een praatshow centraal te stellen;
  Linkse politici gaan er op reageren;
  Linkse kranten herhalen het ‘thema’ vanwege ‘publiek debat’
  zodat na verloop van tijd de indruk ontstaat dat het hier om een echt probleem gaat.
  Maar dat is niet zo.
  Dit is de marxistische tactiek van het ‘problematiseren’. Iets dat heel gewoon is zodanig voorstellen dat het een misdaad lijkt tegen de samenleving. We moeten ophouden met het mee te spelen met de linkse spelletjes.

  Like

 4. QENQ5 zegt:

  James Bond ging in de koffer met Grace Jones: kolonialisme, racisme, discriminatie, vrouwenonderdrukking…..

  Like

 5. Heer M zegt:

  Jan Roos moet weer de politiek ingaan.

  Like

 6. Henk.V zegt:

  Kijk mensen, ik ben geheel blank en ik voel mij daar prima bij. daarbij ben ik volstrekt ongevoelig voor klagelijk links vertoon van deugdzaamheid, want ik weet één ding: wij hebben in onze geschiedenis allerlei vormen van overgevoeligheid voor bepaalde woorden, gedrag en uiterlijk vertoon Elke periode van ”FOEI” werd gevolgd door een tijdperk waarin men de teugels weer liet vieren en de mensen weer ruimer konden ademhalen. Een kwestie van actie gevolgd door reactie, dus.

  Het is waar: deze nieuwe politiek correcte preutsheid is van een verpletterende onnozelheid, kortzichtigheid en van een een onvoorstelbare kleingeestigheid en wanneer ik bedenk dat deze ”zuiveraars” (die allemaal op mesthoop van de geschiedenis zullen belanden en postuum worden uitgelachen) zichzelf voor intelligent en hoogverheven boven het klootjesvolk achten,. Ik bedenk dan dat ik hen een grote dienst zou bewijzen wanneer ik hun gebazel een serieuze reactie waard zou vinden.

  Negeer dit linkse volk.Negeer elke klacht die op ons wordt losgelaten en zie je wat extra lange linkse tenen: ga er op staan . Wij laten ons geen enkel schuldcomplex aanpraten
  Op zeker moment verstomt dit overgevoelige geleuter wel weer .
  Volg geen enkel links voorschrift en blijf gewoon je eigen taal gebruiken, je eigen woorden, volg je eigen gedachten en inzichten :-).
  Niemand kan een vrij denkend mens iets voorschrijven. Vrije mensen zijn sterker dan slaven.

  Geliked door 2 people

  • Serge Jansen zegt:

   Allemaal helemaal waar wat je zegt, beste Henk.
   Maar het is wel erg vervelend dat dat linkse crapuul de dienst uitmaakt. Met als gevolg Marrakesh, klimaatakkoord, belasting-/accijns-/btwverhogingen, etc etc.
   Voorlopig zie ik nog geen omslag in D’Haag, zoals bv. in de VS, Italie, Oostenrijk, Denemarken…….Wie weet hoeveel schade ze nog zullen aanrichten voor er kan worden ingegrepen.

   Like

   • Henk.V zegt:

    Ik kan uw redenering volgen, Serge en het is waar dat linkse malloten nog steeds de dienst uitmaken . Dat ergert mij mateloos en mijn neiging om het linkse kwaad uit te roeien met wortel en tak neemt zeer toe.
    De nogal passieve Nederlandse mentaliteit van pappen en nathouden,en onophoudelijk met elkaar in gesprek blijven zijn voor een deel debet aan de machtspositie die de linkse politiek inneemt..
    Veel burgers hangen in een staat van aangename halfslaap voor de beeldbuis en wanneer er flarden van problemen tot hun hersenschors doordringen denken zij vaak ; ”Het zal allemaal mijn tijd wel duren..” en men geeft zich weer over aan aangename gevoelens van ontspanning.
    De ernst van de problemen die u noemt dringt dus nog steeds niet door, als gevolg van de gevolgde politieke tactiek: scherm het gevaar zoveel mogelijk af.Dan heb je de mensen in je macht. Maar verdoezeling van feiten en ”bijkleuren” van de waarheid hebben allemaal een beperkte houdbaarheidsdatum!
    De ware stand van zaken komt onherroepelijk aan het licht en dan staan de gecreëerde problemen levensgroot op ieders netvlies. En pas dan zal een ingedut volk wakker schrikken.en langzaam aan in actie komen. Andere nationaliteiten hebben zo te zien meer strijdlust in hun genen. Bij een land van dominees en handelaren lijkt de drang tot zelfbescherming slechts moeilijk op gang te komen. Dat was al het geval in de tijd dat de Nederlandse Republiek ontstond.. 😦

    Like

 7. Thom zegt:

  Mijn ogen worden slecht: In het artikel staat:

  James Bond is een vrouwenmisbruiker. Want de geheim agent heeft zoveel verschillende dames in die films, dat kan nooit zonder druk zijn. Daarbij krijgt 007 ook nog even op zijn donder omdat-ie nooit over condooms begint en dus niet alleen met zijn Walther PPK met scherp schiet.

  Goh ik las eerst James Bron en wist niet wat ik ervan denken moest.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s