Garding: Moslim besmeurt kerk – kerkdienst onder politiebewaking

Screenshot_561

(Vertaling: E.J. Bron)

In de stad Garding in Nordfriesland in de Duitse deelstaat Schleswig-Holstein heeft een “jonge man uit het Midden-Oosten” (shz.de) op de derde Advent islamitische leuzen op de plaatselijke St.-Christian-kerk gesmeerd en een burger, die hem daarbij betrapte, evenals de dominee en bezoekers van het Sterrenzingen uitgescholden. Dominee Knippenberg: “Blijkbaar heeft hij iets tegen het christelijke kerstfeest”.

PI News (2)

De “shz” meldt”

Om te overleggen wat er voor de veiligheid van de burgers gedaan zou moeten worden, kwamen in de week voor kerst de dominee, de politie, de sociaalpsychiatrische dienst, de stad, de kerkkring Nordfriesland en het kantoor van de bisschop bij elkaar, zoals Knippenberg verder vertelt, die overigens het geklieder zelf verwijderd heeft. De jonge man kreeg een huisverbod voor de kerk en het voorplein opgelegd. Voor de nachtmis werd een professionele beveiligingsdienst ingehuurd, omdat de politie op Eiderstedt maar met één patrouillewagen aanwezig was. “Zo konden we dan relatief ontspannen de kerkdienst houden.”

De veiligheidsmaatregelen bleken juist te zijn: de jonge man kwam namelijk ook, maar werd met succes weggestuurd. “Ik vond het heel goed merkbaar dat wij hier in Garding als één man optreden”, zei dominee Knippenberg met het oog op de 24e december. “De inwoners van Garding hebben zich er niet van laten weerhouden om de kerkdienst te bezoeken.” Zelfs bisschop Gothart Magaard zou kerstavond opgebeld hebben om uiting te geven aan zijn bijstand en verdediging. “Ik hoop dat de rust nu terugkeert.”

“Eigenlijk leven wij hier in vrede”, verklaart burgemeester Andrea Kummerscheidt. “De asielzoekers zijn goed geïntegreerd.” De jonge man, die afkomstig zou zijn uit het Midden-Oosten, zou eveneens als asielzoeker in de stad wonen. Ze zou gehoord hebben dat hij per se terug wil naar zijn familie en daarom Garding zou willen verlaten. Volgens de sociaalpsychiatrische dienst zou zijn gedrag niet volstaan hebben om hem te arresteren. Andrea Kummerschmeidt wordt nu echter opgejaagd door andere zorgen: “Hopelijk zorgt dit incident niet voor de komst van rechts-radicalen naar Garding, die willen wij hier niet.” De stad zou de helft van de kosten voor de beveiligingsdienst op zich nemen.

Poeh, dan is immers alles in orde in Garding, mevrouw de burgemeester!

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, christendemocraten, christenhaat, cultuurrelativisme, Duitsland, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamofilie, Krankzinnigheid, Linkse christenen, Multiculti, Naïviteit, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Garding: Moslim besmeurt kerk – kerkdienst onder politiebewaking

 1. Thoth zegt:

  Huh? Rechts-radicalen? Neuh hoor, het zijn de…. realisten.

  Liked by 3 people

 2. Jules Vismale zegt:

  Wat een akelig islam-kreng van een Andrea Kummerscheidt is dat daar in Garding die vreemden boven haar eigen soort verkiest! Ik hoop dat die desbetreffende moslims daar jou eens een keertje gaan aanranden en aftuigen opdat je hierna zo weet hoe dat voelt!

  Liked by 3 people

  • Wachteres zegt:

   Jij bent duidelijk een rechts-radicaal, @Jules.

   En je weet het; Die moeten ze daar niet bij de lieve vluchtelingetjes.

   Zo’n uitzondering kun je toch niet tot regel maken?

   Liked by 1 persoon

   • Jules Vismale zegt:

    Vergissing, ik ben gewoon een sterfelijk mens, net als iedereen, met fouten, pech, tekortkomingen, zwakheden, beperken etc.!

    Like

 3. Ruud zegt:

  Welnee Andrea, liever gevaarlijk islamitische bekladders van de Kerk dan mensen die daar tegenwicht aan zouden kunnen bieden. Stomme trut!

  Liked by 1 persoon

 4. ieznogoedh zegt:

  Dominee Knippenberg: “Blijkbaar heeft hij iets tegen het christelijke kerstfeest”.
  Nee sukkel, hij heeft de pest aan Christenen die hij het liefst dood ziet.
  Wordt toch eens wakker gutmensch!

  Liked by 2 people

 5. kampersrene zegt:

  Dat moet ge eens proberen ….een moskee bekladden…dan is mutti Merkel in alle staten samen met haar fanclub….maar geen nood we zullen in harmonie samen leven….hahahahaha

  Liked by 1 persoon

 6. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Wat zou de straf zijn voor een “ongelovige”, als die in een islamitisch land dergelijke leuzen op een moskee kalt ??? Ik heb zo’n slim vermoeden, dat de wereld dan te klein is. Waarschijnlijk is de “ongelovige” dan minstens zijn handen kwijt, zoniet zijn kop. Misschien een idee, om islamitisch tuig met gelijke munt te betalen ???

  Liked by 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Zou Mevr. Garding “enig” idee hebben wat er zou gebeuren als een Christen tourist onbewust en niet express tijdens een vakantie in een van die islamlanden een van hun moskees zou ontheiligen ( zoals die muslims dat zelf dan zien, b.v. met schoenen een van hun heildommen betreden ) ?
   Dit zou een leuk Kerstcadeautje voor haar zijn geweest.
   Maar of ze er iets van leert????????????????

   Liked by 2 people

 7. Yvonne zegt:

  gewoon afwachten tot de verwarde man terug komt om wraak te nemen dat hij is weg gestuurd
  dat is gezichts verlies, dus eerst moeten er weer een paad doden vallen, maakt frau komkommerschijt niets uit, ze blijft dan nog volhouden dat de asielzoekers goed geintegreerd zijn

  Liked by 2 people

 8. Steven zegt:

  De jonge man kreeg een huisverbod voor de kerk en het voorplein opgelegd….
  Poeh Poeh….daar zal hij wel hevig van geschrokken zijn en het niet meer wagen om nog eens in de buurt te komen…
  Dom volk… die islamieten lachen ons allemaal uit met die regeltjes die NIKS uithalen.
  Oppakken en met een man of 5 helemaal de tering meppen en dan zo de straat op gooien. Eventuele ziekenhuiskosten voor de klappen ZELF bekostigen. en bij een tweede poging zijn armen eraf hakken…moet je zien hoe snel dit is afgelopen.

  Ga jij maar eens een moskee besmeuren..dan krijg je meteen een heel leger achter je aan.
  Als ook maar 1 islamiet iets staat te bekladden, dan staan er 50 autochtonen te kijken en maken ze er alleen maar foto’s van..en de ander belt de politie.

  Liked by 1 persoon

 9. Jack Terrible zegt:

  Zulke christenen leggen trouw hun hoofd op het schavot voor de valbijl… precies in het mandje…

  Like

 10. Republikein zegt:

  Als je hereniging nastreeft dan is het opgelost want heimwee.

  Like

 11. Pietersen zegt:

  De dominee probeert het quasi-humoristisch af te doen, hij wil de ernst niet inzien en tja..de andere moslims zijn ‘goed geïntegreerd’…totdat je die zogenaamde integratie eens nader onder de loep legt, dan zul je schrikken.

  Like

 12. Hovawart zegt:

  In Amsterdam steken ze een rusthuis vol met patiënten in brand, toevallig een rusthuis met een joodse naam…..maar het liep weer met een sisser af, en je hoort er geen mens over….dat loopt nog eens verkeerd af met die ‘verwardheid’ in zo’n grote stad,..telkens maar weer die mediastilte over incidentjes en terreur-pogingen…

  Like

 13. Tistochwat zegt:

  “Eigenlijk leven wij hier in vrede”, verklaart burgemeester Andrea Kummerscheidt. “De asielzoekers zijn goed geïntegreerd.”

  Je bent een domme geit, Andrea Kommerschijt!
  ‘Asielzoekers’ en vrede gaan niet samen, NOOIT!

  Like

 14. Thomasson zegt:

  Wat heeft dat stuk tyfus uit het Midden Oosten geluk gehad dat hij zijn rottigheden in Friesland van de Moffen had uitgevreten, en niet in Friesland van de echte Friezen! Hij zou er niet zo makkelijk vanaf komen. Zeker niet in plaats delict zoals Harlingen of Dokkum. De “Blokkeerfriezen” zouden hem een lesje geven. Niemand valt de Friezen lastig en niemand komt met zijn tengels aan hun spullen aan; inclusief kerken. De jongens zouden hem, met of zonder de toestemming van de dominee, verrot slaan. Hij zou per helikopter naar het MCL worden vervoerd; voor ambulance zou het te ver weg zijn.
  Ik ben er zeker van dat er nog meer plaatsen zijn in Friesland- of elders ten noorden van Zwolle, waar de mensen vinden het niet leuk dat hun kerken worden vervuild.

  Like

 15. Thomasson zegt:

  Klik op de naam Garding een bekijk hen wapen..Dan begrijpt een normaal mens waarom heeft het ongedierte van Allah kan zo makkelijk rottigheden uitvreten. Op de wapen staat een schaap met een vaandel waarop een kruis is afgebeeld…Een schaap! Meh..h..h!. Wat kan men van een schaap verwachten? Moed? Strijdlustigheid? Dat hebben misschien de schapen in de weilanden bij Holwerd of Ameland. Daar grazen ze heel dicht bij de waterlijn van de Waddenzee, maar niet van de schapeen van Schleswig-Holstein.

  Like

 16. Thomasson zegt:

  Klik op de naam Garding een bekijk hen wapen..Dan kan een normaal mens begrijpen waarom heeft het ongedierte van Allah zo veel lef gehad rottigheden uit te vreten. Op de wapens staat een schaap afgebeeld met een vaandel waarop een kruis staat. Een schaap! ..Meh..h..h! Wat kan men van een schaap verwachten? Moed? Strijdlustigheid? Intelligentie? Die kwaliteiten hebben, misschien, de schapen in de weilanden van Holwerd of Ameland, maar niet van de schapen van Schleswig-Holstein

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s