Diversiteitstad Londen wordt geteisterd door een plaag: “Messentrekkers”

Screenshot_618

(Door: Teunis Dokter)

Het is een stad van grote tegenstellingen. Van rijke bankiers in kwaliteitskleding tot de arme buitenwijken vol armoede en criminaliteit. ‘London has fallen’ wordt weleens beweerd, en inderdaad lijkt dit het geval. De stad is ondertussen crimineler dan New York en dat voor het eerst in decennia. Ook gaat de stad van ‘diversity is our strength’ geplaagd onder terreur van zogenaamde ‘messentrekkers’, meldt de Telegraaf. Zo werden deze week 39 mensen gearresteerd na een steekincident in de wijk Hammersmith. Niet één of twee, nee, 39 (!) mensen waren er blijkbaar bij betrokken.

Lees verder>>>
(h/t “Elisah”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Arabische wereld, Azië, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Groot-Brittannië, Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Londen, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Diversiteitstad Londen wordt geteisterd door een plaag: “Messentrekkers”

  1. Marc zegt:

    Hallo EJ,

    Het gebeurt wel vaker dat ik een artikel van je aanklik om vervolgens het volgende te moeten lezen: “Pagina niet gevonden”. Heeft dat een technische reden, of is er sprake van censuur?

    https://ejbron.wordpress.com/2018/12/31/foto-amsterdam/

    Like

  2. zwartschakel zegt:

    Vorig jaar vonden er bijna 42.000 schiet en steekincidenten plaats in de UK ,vier= mnd geleden stond het dodenaantal in alleen London al op 102 , voornamelijk door migrantengeweld ,bijna dagelijks lees ik over nieuwe dodelijke steekincidenten , maar ik heb nog geen nieuwe cijfers gezien .

    Like

    • Marc zegt:

      Zes jaar gevangenisstraf. Typisch een uitspraak van een of andere rechter uit naam van een of andere rechtstaat.

      Ik hoop van harte dat pa en ma over zes jaar het karwei afmaken!

      Like

  3. Jan zegt:

    Katie Hopkins over intens verrot GB en de media

    Like

  4. Jan zegt:

    Intussen in Londen

    Like

Plaats een reactie