De Verenigde Staten en Israël zijn samen uit de UNESCO gestapt

Screenshot_646

(Door: “Brabosh”)

Terwijl de klok in Parijs op oudjaar middernacht aantikte, stopten Israël en de Verenigde Staten officieel hun lidmaatschap van de  Educatieve, Wetenschappelijke en Culturele Organisatie van de Verenigde Naties, beter bekend als UNESCO, één van de dozijnen nevenorganisaties van de Verenigde Naties.

De Israëlische VN-ambassadeur Danny Danon zegt dat de UNESCO een oragnisatie is die de geschiedenis voortdurend herschrijft, onder meer door de Joodse band met Jeruzalem uit te wissen. In een verklaring zei Danon: “Israël zal geen lid zijn van een organisatie waarvan het doel is om opzettelijk tegen ons te handelen, en een hulpmiddel geworden dat gemanipuleerd wordt door de vijanden van Israël.” 

Lees verder>>>
een ander Israëlisch geluid

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Geschiedvervalsing, gezond realisme, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, UNESCO, Verenigde Naties, verloedering, VS, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op De Verenigde Staten en Israël zijn samen uit de UNESCO gestapt

  1. ruud beijer zegt:

    Geweldig

    Geliked door 1 persoon

  2. Henk zegt:

    alweer een goede zet van Trump, eze man is geniaal ! hadden wij hem hier maar

    Geliked door 2 people

  3. M.A.L. Sion zegt:

    Onder het artikel vindt men:
    (” 10 goede redenen om de Verenigde Naties op te doeken en wat anders te beginnen
    IN “VN WATCH” “)
    Dit zijn eerder gehoorde geluiden.
    Het is hoog tijd dat men hier een begin mee maakt. Er zullen echt wel een aantal landen bereid zijn om hier mede een start aan te geven. Bijvoorbeeld Australië, Hongarije, Brazilië, Tsjechië en wellicht ook Nederland???
    Als er één schaap over de dam is……
    malsion@orange.fr

    Like

  4. Ruud zegt:

    Helemaal terecht! De gehele VN is een grote linkse beweging aan het worden.

    Geliked door 2 people

  5. ronjaspers zegt:

    De VERENIGDE NAZI,S werken mee aan de oprichting van een “new world order” ondermeer met agenda 21 en agenda 2030.(kun je googlen) 90 % van de wereldbevolking moet uitgemoord worden (o.a. door de soldaten van allah) en biologische oorlogsvoering ons bekend als “kanker”,we worden al jarenlang vergiftigd.

    Like

  6. Jan zegt:

    Lino Banfi zal deel uitmaken van de UNESCO-commissie. Banfi wordt wel de Benny Hill van Italië genoemd vanwege zijn films


    ….
    He was hand-picked by Luigi Di Maio, who is deputy prime minister and the head of the Five Star Movement, which is allied with the hard-Right League in the government.

    Mr Salvini said that if he had had his way he would have opted for someone like Andrea Bocelli, the internationally acclaimed opera singer.
    https://www.telegraph.co.uk/news/2019/01/26/populist-coalition-fire-italys-answer-benny-hill-appointed-unesco/

    Kan mij iet snel genoeg gaan dat UNESCO met de grond gelijk gemaakt wordt.

    Like

Plaats een reactie