Steeds meer “vluchtelingen” vluchten uit Zweden naar Duitsland

screenshot_707

(Vertaling: E.J. Bron)

Om de dreigende uitzetting te ontlopen

 Steeds meer “vluchtelingen”, die daarvoor in Zweden bescherming gezocht hadden, “vluchten” op dit moment uit Zweden naar Duitsland. Hun aanvragen werden in Zweden afgewezen en nu dreigt voor hen uitzetting. Deze willen ze voorkomen met hun “vlucht” naar Duitsland.

Die Freie Welt

De strengere migratiepolitiek van Zweden lijkt effect te hebben. Steeds meer “vluchtelingen”, die ooit naar het hoge noorden “gevlucht” zijn, proberen op dit moment in Duitsland onder te duiken. Hun asielaanvragen werden door de Zweedse autoriteiten als duidelijk ongegrond afgewezen en nu dreigt voor hen de uitzetting naar hun thuislanden. Dat zou het einde betekenen van de royale uitkeringen op kosten van de autochtone belastingbetaler, geen volledige gezondheidszorg meer en ook geen copulatie-willige vrouwelijke ondersteuners. Ook aan het overmaken van de grote geldbedragen door de “getraumatiseerde vluchtelingen” naar huis zou dan een eind komen.

Om deze uitzetting te voorkomen, begeven steeds meer “vluchtelingen” zich op weg om Zweden te ontvluchten en te proberen naar Duitsland te komen. Hier kunnen ze daarna met een nieuwe identiteit de hele cyclus nog een keer van voren af aan doorlopen en rechtstreeks in het Duitse sociale systeem immigreren. Nog steeds valt er maar heel weinig identiteitsbedrog op wegens gebrek aan desbetreffende controlemaatregelen respectievelijk controle-instanties. In Duitsland weigeren de politieke beleidsbepalers nog steeds om opdracht te geven tot de al lang noodzakelijke hervormingen om een eind te maken aan dit misbruik. Voor “vluchtelingen”, asielzoekers en economische migranten uit de hele wereld blijft Duitsland het beloofde land of gewoon “Germoney”.

De politie in de deelstaat Schleswig-Holstein heeft een verveelvoudiging van de opgepakte “vluchtelingen” uit Zweden gemeld. Maar op grond van de opdracht van Merkel uit september 2015 kunnen en mogen er (politiek gewild) geen grootschalige persoonscontroles worden uitgevoerd. Het aantal opgepakte personen is gebaseerd op de toegestane uitgevoerde steekproeven, o.a. in de veerhaven Puttgarden. Het niet officieel geregistreerde aantal, staat er in een bericht van de “Kieler Nachrichten”, zou wel eens veel hoger kunnen zijn.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Steeds meer “vluchtelingen” vluchten uit Zweden naar Duitsland

 1. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Ach, die Merkelse Hekse wird es schaffen.

  Like

 2. Statler & Waldorf zegt:

  En daarna door naar Nederland.
  Het is zo voorspelbaar allemaal.

  Geliked door 1 persoon

 3. droevige mof zegt:

  Dit is het begin van de tweede vluchtelingenstroom, dit keer uit Zweden, Italië, Griekenland en Turkije.
  Duitsland en zijn schoothondjes zijn hier niet op voorbereid.
  We hebben een onzekere, gewelddadige en revolutionaire toekomst voor ons.

  Geliked door 1 persoon

 4. Peter zegt:

  Zojuist bij Nieuwsuur van de NOS weer een eenzijdig jammerverhaal over de Seawatch 3 gezien.
  Aan hen geschreven:
  EENZIJDIG verhaal !!
  1. Het gaat om MENSENSMOKKELAARS die ILLEGALEN een gratis boottochtje aanbieden.
  2. U vermeldt niet dat volgens ONZE CDA- en VVD-Kamerleden het mogelijk is dat de bemanning van het schip zich schuldig maakt aan mensensmokkel.

  Stuur het schip terug naar Afrika !! We hebben in Europa geen behoefte aan illegale migranten.

  Geliked door 2 people

  • Steven zegt:

   Daar zullen ze vast wel naar luisteren en antwoord terug geven

   Like

   • Peter zegt:

    Stefen.
    Natuurlijk zullen ze niet reageren maar ik heb dit ook weer doorgemaild aan de genoemde Kamerleden .
    En denk aan de volgende uitspraak :
    Ond drop of ink may make a million think.

    Like

 5. Thom zegt:

  De Seawatch 3 vaart onder Nederlandse vlag. Het postadres is het adres van de ANTIFA kraakbeweging van kraakpand Vrankrijk in Amsterdam volgens Jan Roos in De Dagelijkse Standaard.
  Dit liegt Jan roos niet.

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/01/column-jan-roos-buitenlandse-krakers-mogen-illegale-gelukszoekers-naar-amsterdam-halen-het-paard-van-troje/

  In Vrankrijk wonen allerhand binnen- en buitenlandse linkse anti-Joodse en pro-Palestijnse ANTIFA lieden die zich bezig houden met het redden “zwembandtoeristen” uit Afrika en met criminele activiteiten die ze activisme noemen.
  Lees Keesje Maduraatje pover Vrankrijk, Zijn site staat vol met artikelen over Vrankrijk.

  maduraatje.blogspot.com/2009/01/verzet-en-verraad-in-kraakpand.html

  Geliked door 1 persoon

 6. delamontagne zegt:

  Weer andere “verrijkers” voor het Europese continent proberen op een andere, en wel “ludieke” manier de grens te passeren.
  De douane bij de enclaven Melillla in Marocco trof 2 “migranten” aan die in een matras boven op een auto, de grens probeerden te nemen.

  Geliked door 2 people

  • Steven zegt:

   Waarom moeilijk doen.. ze worden in Libië gewoon van het strand opgehaald. Succes verzekerd voor een huis, riante oetkierieng en graties implantaten….en je krijgt er nog 10,000 Euro bij kado.

   Geliked door 1 persoon

 7. Jan zegt:

  geweld in Syrië 2.0

  Geliked door 1 persoon

 8. Thomasson zegt:

  Als teken van goede wil en “Solidariteit” met zuster EU-landen, moest Zweden deze “gevluchte” gedrochten in interneringskampen rondom de Poolcirkel vasthouden. Daarvandaan konden ze (nog steeds) per Herculessen naar de landen van herkomst vliegen, of naar landen waar de corrupte bobo’s hen toegang zouden verlenen. Maar zo ver gaat de solidariteit in Europa niet. Het is jeder für sich und Gott für uns alle. De Zweden zijn blij dat zij ze op zo’n manier kwijt raken: het is oprotten met een mooi kostenplaatje. Wat Merkelina en haar psychopaten regering met hen doen? Dat is hen pakkie aan.
  Gisteren zag ik op RTL 7 de film “Captain Phillips” gezien over de entering van het vrachtschip “Maersk Alabama” door Somalische piraten. Of zeg gewoon liever SOMALIERS!. De film laat ons op zeer nauwkeurige wijze zien hoe zit de gemiddelde Somaliër of Afrikaan in elkaar. Men mag best vragen wat motiveert een regering van een Europees land, zulke primitieve en gevaarlijke gedrochten naar binnen te halen? Het gaat niet uitsluitend over Afrikanen, maar over beesten uit alle moslimlanden. Ze zijn allemaal van dezelfde laken en pak. Een regering hoort op de eerste plaats de bevolking van het land te verdedigen.

  Geliked door 1 persoon

 9. Henk zegt:

  ach voor 2019 waren de kosten voor de opvang van “gelukszoekers” in Germoney begroot op 100 MILJARD !! Wellicht dat het spoedig naar de 200 MILJARD zal stijgen, dus de btw omhoog en heffingen accijns enz,pluk het maar weg bij de hardwerkende Duitsers

  Like

 10. Ronald Long zegt:

  Dan krijg je de Gele hesjes in Duitsland en gaat men echt rellen. Men is het zo ontzettend ZAT al die hufters. Geen woonruimte meer, en de duitsers hard werken voor de onderhoud van dit verkrachtingstuig. Tijd voor de heropening van concentratiekampen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s