DUIDELIJK (20) . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Rotzakken, VVD. Bookmark de permalink .

28 reacties op DUIDELIJK (20) . . .

 1. Perfide Albion zegt:

  En toch sterft het straks weer hordes idioten die op die communisten van de VVD stemmen…

  Liked by 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Luister goed.
   Rutte gaat over ’n aantal maanden naar Brussel als opvolger van die Pool en Dijkhof zal ‘m opvolgen.
   Vandaar dat Dijkhof nu al scandeert “dat hij de kiezer nooit zal laten vallen….!”
   Daarmee liegt de schurk’n keer niet want hij heeft de kiezer al laten vallen op het moment dat hij besloot beroepspoliticus bij de VVD te worden.

   Like

 2. bertG. zegt:

  Wedden? Na het weekend hebben ze weer zetels bij in de opinie peilingen.
  Alles wat daarvoor gebeurt is, dat zijn vrijwel alle mensen allang al weer vergeten.
  Hij had ook iedereen 1000 euro kunnen beloven of een gratis warmtepomp.
  Daar hadden ze dan ook ingetrapt.

  Liked by 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Dijkhof is weer ’n nieuwe smoel bij dezelfde VVD-schurkenbende.
   ’n Andere stem en hij brengt het anders.
   Dus het oerstomme volk zal geen enkele reden zien om niet op die vuile vunzige smeerlap te stemmen!

   Ik zal nooit vergeten dat hij die vrouw die voor z’n auto stond en die toen door een van z’n lijfwachten op de grond werd gesmeten, en haar arm op drie plaatsen brak nooit heeft bezocht in het ziekenhuis.
   Hij liet zijn auto niet stoppen en ging er als ’n haas vandoor.

   De vuile smerige hond!!!

   Like

 3. exmarineman zegt:

  ja heel duidelijk van de VVD en weer een leugen van Dijkhof. Hij is precies hetzelfde als zijn baas Rutte. Het is verkiezingstijd dus de kiezer moet weer gepaaid worden….

  Liked by 1 persoon

 4. Statler & Waldorf zegt:

  Als VVD voor een klimaatakkoord zijn en vlak voor de verkiezingen stoere taal gebruiken er zogenaamd tegen te zijn en na de verkiezingen er weer voor zijn.
  Elke keer dezelfde ‘tactiek’ en de VVD-stemmer blijft er in trappen.
  Ik blijf het wonderlijk vinden.

  Liked by 2 people

 5. Willem S zegt:

  Er komen weer verkiezingen aan….VVD moet toch weer eens wat verzinnen om zijn zetels te behouden…wacht maar totdat de verkiezingen achter de rug zijn….dan lopen ze weer volledig in de pas met Groen-Linksch en D666….achter de schermen blijft SOROS toch aan de touwtjes trekken, met de Linkschen als stoottroepen….en de inmiddels Linksche VVD speelt het spelletje mee….Rutte als voorman…die het tuig op zijn muil wil slaan persoonlijk !!….we gaan het zien komende jaarwisseling of Rutte in Schilderswijk tot actie overgaat.

  Like

 6. ruud beijer zegt:

  Eerst getekend en nu tegen?Vast en zeker aankomende verkiezingen. Trap niet in die huichelachtige praatjes van die dijkhof en dat turkse wijf. Ze waren zo trots verleden keer op hun klimaataccoord. Vuile Nederlandse huichelaars en wegkijkers. 20maart afrekenen met de huichelaars en wegkijkers in Nederland. Stem op de PVV of het FvD.

  Like

 7. Hovawart zegt:

  Graag wil Dijkhoff zijn baas Rutte even tijdelijk uit de wind houden in dit klimaatdebacle, Mark z’n internationale promotie naar Brussel staat immers op de tocht……(slecht voor het klimaat).

  Like

 8. Corné zegt:

  VVD, het Groenlinks voor de rijken. Gevalletje verkiezingen komt er weer aan dus het grote gros van het oliedomme VerNEEderigNSBlandse volk een beetje bespelen, dat lukte 2 jaar geleden met een akkoordje met Erdogan ook en het geheugen van een goudvis van eerder genoemde bevolking doet de rest. Hebben we nog steeds niet genoeg van deze walgelijke club van leugenachtige psycho – sociopaten !!!

  Like

 9. Thoth zegt:

  Dijkhoff voor ‘het volk’.

  Hahahaha…

  Like

 10. Homan zegt:

  Haha, de verkiezingen komen eraan dus moet je wat anders zeggen. Vieze oplichters zijn het walgelijk en de mensen trappen er geheid weer in.

  Like

 11. Ruud zegt:

  Met deze truc verspeelt de VVD haar laatste restje geloofwaardigheid. Men is dus VOOR het klimaatakkoord en daar doet het smoesje van Dijkhoff NIETS aan af. De VVD is niet van de eerste leugen gebarsten; zelfs niet van de 35e!!!!!

  Like

 12. Hovawart zegt:

  Geloofwaardigheid of vertrouwen, is oprechte maatstaf van de eerlijkheid, rechtvaardigheid en welwillendheid van politici en politieke partijen, het is doorslaggevend voor het geloof in de competenties van een regering, als men echter de ruim acht jaren van Rutte’s kabinetten bekijkt is het een mirakel dat de gebrilde leraar zich wist te omringen met liegende kameraden en bedriegende collegae, die met hem hebben samengewerkt, en zijn gevallen,
  maar Rutte’s imago zonder schade is gebleven, zelfs geen kleerscheuren heeft opgelopen en zijn politieke ambitie zonder schade overeind is gehouden…terwijl hij, net als Balkenende, zichzelf steeds maar weer in de voet blijft schieten.
  Dijkhoff of Schippers staan echter al gereed om het sleuteltje van het toilet in het Torentje over te nemen, terwijl Rutte via de zijdeur verdwijnt naar Brussel, en verkiezingen niet nodig zullen zijn om de kans dat de PVV zal regeren te voorkomen, en de VVD aan de macht te houden.

  Like

 13. Hovawart zegt:

  Een leugentje om bestwil, daar kom je het verst mee in de politiek……of het welbekende ‘ik kan het mij niet meer herinneren’ of de gevleugelde en alom gebezigde term ‘Met de kennissen van nu”.

  Like

 14. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Ben zo benieuwd of ze hiermee weer wegkomen…
  Beloftes van de VVD bleken telkens weer na de verkiezingen niets waard te zijn.
  Normaliter ben ik niet zo van de voorspellingen maar dit keer durf ik me er wel aan te wagen.
  De VVD weet door deze (tijdelijke) opstelling het verlies te beperken, nog voor het eind van dit jaar vertrekt Rutte naar Brussel, Neelie Kroes is al druk bezig dat te verdedigen, het stokje gaat overgenomen worden door Klaas Dijkhof en het hele ‘klimaatakkoord’ gaat nagenoeg in zijn geheel door. Er wordt nog even geschoven met komma’s en punten maar dat is het dan wel zo’n beetje.
  Door wie is dat “klimaatakkoord” besloten, wie hebben daar in de ‘onderhandelingen’ een Nederlandse inbreng naar voren gebracht en wie gaf ze daar een volmacht voor ?
  Goed Edje Nijpels kennen we nog vaag maar toen hij nog in de Kamer zat bleek het ook niet bepaald de politieke zwaargewicht te zijn die men gehoopt had.
  Vervolgens gaat hij met stille trom de Kamer uit en neemt zijn beloning in de vorm van een prachtig baantje in ontvangst. En net als iedereen denkt; “zo daar zijn we vanaf” blijkt dat hij allerhande megalomane plannetjes heeft zitten bekokstoven met een stel GroenLinkse wereldverbeteraars en dagdromers.
  Wie waren de anderen die daar “namens ons” hebben zitten onderhandelen en waar was hun autoriteit op gestoeld, hadden ze misschien op de middelbare school een spreekbeurt over het klimaat geschreven ?
  Het is nogal wat dat daar “besloten” is, dan kan het toch niet teveel gevraagd zijn hun namen bekend te maken ?
  Het lijkt een welhaast onmogelijke opdracht voor de NPO om met hun propagandamachine dit weer recht te breien, alle opinieshows moeten straks vol op het orgel, BN’ers worden nu al vast gewogen om te kijken wie bruikbaar is.
  Gele hesjes? Welnee joh, daar is Nederland toch veel te beschaafd voor, dat lossen we wel weer op volgens het poldermodel… !

  Like

 15. j v/d valk zegt:

  Duidelijk ? Nou blijkbaar niet…
  Onderzoek Fred Teunissen naar chemtrails | Hemel onder vuur.. (25min.)

  Like

 16. koosv8 zegt:

  Het is toch zeker geen verkiezingen retoriek, nee dat doet de VVD niet…..toch? Ha haha, welke STUMPER trapt hier nu in. Ze tekenen Marraces, Stef Blok vindt eigenlijk dat het nooit goed gaat komen met zoveel cultuur verschillen, maar toch, hij moet ook wat verdienen. En RUTTE die zijn handen jeuken bij het zien van zoveel geweld, ja de vechtjas, gelooft u het zelf, Rutte en optreden hahaha.
  STEM ZE WEG!!!!!

  Like

 17. King Arthur zegt:

  De vacuum gezogen volidioten van alle debiele clubs op 2 na, willen de hele wereld naar de kloten helpen met hun waanzin van elektrische auto’s, dus de WAANZIN regeert in den Haag

  https://fenixx.org/2019/01/07/de-echte-prijs-van-elektrische-autos/
  https://fenixx.org/2019/01/11/elektrische-autos-syntus-worden-opgeladen-met-vervuilende-dieselaggregaat/

  https://energiekaart.net/stroomnet-groningen-overbelast/

  Like

 18. Wachteres zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/3014754/vvd-nee-tegen-klimaatakkoord?utm_source=telegraaf-nieuwsbrief&utm_medium=email&utm_campaign=20190112120001_update_a&utm_content=telegraaf_update&utm_term=_7883&EMAIL_SK=SK2168485

  VVD: ’nee’ tegen klimaatakkoord

  Door Jorn Jonker en Wouter de Winther
  Updated 1 uur geleden
  Vandaag, 05:30 in BINNENLAND
  99+

  Den Haag – De VVD trekt de handen af van het klimaatakkoord. Fractievoorzitter Klaas Dijkhoff zegt dat de kans ’nihil’ is dat hij de waslijst aan ingrijpende milieumaatregelen één op één uit gaat voeren.

  Ik begrijp er niets van ….Is het nu Ja of Nee.

  Like

 19. Cathja zegt:

  Ja…, en dan de uitspraken van Klaas Dijkhoff met betrekking tot dit onderwerp. Wat moet je nou toch met zo’n man? Is hij er op uitgestuurd om de VVD in een positief daglicht te stellen?
  Ik denk dat het daarvoor nu te laat is, al zijn er altijd van die onnozelen die er opnieuw intrappen!
  Stem PVV.

  Like

 20. A.J. deKoning zegt:

  Ja, dat klinkt leuk maar ik denk zomaar dat na de verkiezingen er ineens weer redenen zijn voor de VVD om toch maar met de klimaatwet in te stemmen.

  Like

 21. Cleo zegt:

  VVD: de maffia-bende van pathologische leugenaars, full-time bedriegers, volksverraders, gluiperds en overig tuig.
  Uw stem beslist NIET waard!

  Like

 22. koddebeier zegt:

  De verkiezings nep praatjes van Dijkhof, Hoe belazerd de VVD zijn kiezers ??

  Like

 23. Hovawart zegt:

  Dijkhoff zegt Nee tegen het klimaatakkoord…….Dikke BMW jongens, Dikke BMW.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s