VIDEO: Dr. Nikolaus Fest over een moordaanslag en zijn daders (+ Nederlandse vertaling!)

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Goedendag. Deze week werd de Bremer AfD-voorzitter en Bondsdagparlementariër Frank Magnitz het slachtoffer van een moordaanslag. Vanaf hier: Beste meneer Magnitz, beterschap! De aanslag schokte ons – of in ieder geval diegenen die nog gevoel hebben bewaard voor menselijkheid en democratische omgang. Dat is helaas lang niet bij iedereen het geval. Velen vonden min of meer openlijk: eigen schuld!

Bijvoorbeeld Cem Özdemir. De Groene afgevaardigde verbond zijn gehuichelde verontwaardiging tegelijk aan een nieuwe belastering door te zeggen dat men haat niet met haat zou mogen bestrijden. Net alsof de kritiek van de AfD op open grenzen, parallelsamenlevingen of kinderseks hetzelfde zou zijn als “haat” – en dat daarom de aanslag gerechtvaardigd zou zijn.

Die Linke plaatste als reactie een affiche “Nazis raus”. Oké, Die Linke is vanuit menselijk oogpunt gezien sowieso niet in staat tot tevredenheid. Ze is en blijft de moordenaarspartij van de DDR-grenswachten die op vluchtelingen schoot, en moordenaars hebben gewoon sympathie voor moordenaars. Want hun daden maken de eigen erbarmelijkheid gemakkelijker te verdragen.

“Bremen is voor de AfD gevaarlijk gebied”. Zo bagatelliseerde de SPD de poging tot moord. En vulde aan: “Wij zetten ons ervoor in dat dit zo blijft.” Dat kun je absoluut als oproep tot meer moordaanslagen beoordelen.

Maar het was niet alleen maar de politiek die sympathieën voor moordenaars toonde. Het waren vooral de media. De hoofdredacteur van de “Welt”, Ulf Poschardt, noemde de AfD´ers racisten. Subtekst: die kun je rustig een keer doodslaan. Eveneens de “Frankfurter Allgemeine Zeitung”. Daar deed Berthold Kohler opzettelijk aan belastering van het slachtoffer door de AfD voor de “verruwing” verantwoordelijk te maken. Dat zegt de uitgever van een krant, die Alexander Gauland het beruchte Boateng-citaat in de schoenen schoof, dat komisch genoeg niet terug te vinden was in de gespreksopnames. En dat afkomstig is uit een achtergrondgesprek, dat niet bestemd was voor publicatie. Zoveel over de verruwing van de “Frankfurter Allgemeine Zeitung” – en er zou nog veel meer te vertellen zijn over de krant uit Frankfurt.

In werkelijkheid zitten de ware daders van de aanslag op Frank Magnitz voor een groot deel in de redacties. Sibylle Berg van de “Spiegel” schreef enige tijd geleden al met het oog op de AfD: “De tijd van praten is voorbij!” Dat is overduidelijk een oproep tot geweld – maar consequenties? Nee! De “Spiegel” houdt niet alleen van vervalsers zoals Claas Relotius – het blad houdt ook van intellectuele moordenaressen zoals Sibylle Berg!

Andere kranten net zo – of het nu de “taz” of de “Süddeutsche Zeitung”, de “Frankfurter Rundschau” of “Stern” is. Bij allemaal behoort de belastering van de AfD als racisten, volkse provincialen, vreemdelingenhaters, antisemieten, rechtsextremisten of wat dan ook tot de dagelijkse laster. Vroeger zei men “BILD” heeft mee geschoten. Nu schieten ze allemaal mee.

Ook “Die Zeit”. Die beschuldigde mij ervan dat ik zelf zou hebben bijgedragen aan de verruwing. Want ik zou gezegd hebben dat we de bondskanselier niet alleen zouden willen opjagen, maar doden. Dat klopt, beste “Zeit”! Maar ik had daar aan toegevoegd dat dit uiteraard een politieke metafoor zou zijn. Want om de regering ten val te brengen, haar uit de weg te ruimen, te verjagen, zou per slot van rekening de taak en het doel van iedere oppositie zijn. En ik had ook gezegd dat er nu vast en zeker een of andere volslagen idioot deze zin uit dat metaforische verband zou rukken en op belasterende wijze zou gebruiken. Die weddenschap heb ik gewonnen. Was toch ook duidelijk. Dat “Die Zeit” tegelijkertijd een Bondsdagafgevaardigde van mij maakt, past daar dan ook bij. Onderzoek is gewoon niet echt het ding van “Die Zeit”. Belastering wel.

Maakt niet uit. Beste Frank Magnitz, voor u en uw familie nogmaals van harte beterschap. De aanslag op u is voor ons allemaal aanleiding om nog harder te werken: voor de vrijheid, de veiligheid en de toekomst van ons land!

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Desinformatie, Duitsland, Elite, establishment, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, machtswellust, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, nationaalsocialisme, nazisme, nieuw fascisme, Patriottisme, politici, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op VIDEO: Dr. Nikolaus Fest over een moordaanslag en zijn daders (+ Nederlandse vertaling!)

 1. Jan zegt:

  Het wordt nog erger, Egypte stuurt ISIS-terroristen met dubbele nationaliteit naar Duitsland

  Migranten-Posse: Ägypten schiebt IS-Terroristen nach Deutschland ab
  Die Migrantenposse von brandgefährlichen terrorverdächtigen und Messerfetischisten nimmt kein Ende. Die Krönung pervertierter Flüchtlingspolitik findet gerade heute wieder ihren neuen Höhepunkt: Ägypten schiebt Terrorverdächtigen nach Deutschland ab, wie die ägyptische Zeitung Al-Ahram gerade meldet.

  https://www.compact-online.de/migranten-posse-aegypten-schiebt-is-terroristen-nach-deutschland-ab/

  Geliked door 1 persoon

 2. Jan zegt:

  Eigen mening verboden

  Geliked door 1 persoon

 3. j v/d valk zegt:

  “Nazi’s raus” Waarom is de Duitser altijd de schuldige ? Het zijn intelligente, hard werkende mensen, die op elk ander volk ver vooruit strevend waren en weer zijn, het gros van de wereld bevolking kan daar enkel van dromen. Na WO2 werden de geleerden verdeeld tussen de grootmachten. Zijn wij jaloers op de best presterende gemeenschap in de wereld en moet het deze daarom vernietigd worden ?

  Like

 4. Benesha zegt:

  Het is dan nog erger gesteld met Duitsland dan ik dacht.

  Geliked door 2 people

 5. ruud beijer zegt:

  Pak die journalisten aan.Sla ze in mekaar als je ze ziet de vuile landverraders.Weg met de NPO en hun nsbers zoals de Breij en Witteman en pauw. Oprotten met die slinkse huichelaars en wegkijkers .Zodra de PVV aan de macht komt dan verdwijnt de NPO. Dan worden de slinkse huichelaars en wegkijkers ontslagen zonder wachtgeldregeling .Dat doet men met nsbers. Hopelijk scheren ze de wijven kaal.Dat deed men ook in de oorlog met de verraders.20 maart begin van afrekening meet de linkse collaborateurs.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Zoals altijd…..geweld en kogels komen van links !!

  Geliked door 1 persoon

 7. Elisah zegt:

  Behalve eeen geknipte video, óók nog valse beschuldigingen van verduistering door Magnitz om zo de aanslag te kunnen downplayen….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s