64% van de Italianen begroet restrictieve migratiepolitiek

screenshot_949

(Vertaling: E.J. Bron)

De grenssluiting door de Italiaanse regering stuit volgens een actuele peiling op grote instemming in de bevolking.

journalistenwatch

Ook al schetsen de Duitse mainstream media krampachtig het beeld van het verzet tegen de migratiepolitiek van de Italiaanse regering en bejubelen linkse politieke spelers in de gedaante van burgemeesters met vluchtelingen-affiniteit: volgens een peiling van de krant “Corriere della Sera” wordt de politiek van het sluiten van de havens voor migrantenboten door minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini door twee derde deel (64%) van de Italianen nadrukkelijk ondersteund.

Slechts minder dan een vijfde deel van de Italianen (19%) wil dat de regering de havens weer openstelt voor migranten. Zeer opmerkelijk in de peiling: ook de meeste katholieken, die op zondag de mis bezoeken, hebben volgens de peiling weinig moeite met de migratiepolitiek en begroeten deze nadrukkelijk.

Ook in Italië is voor de aanstaande Europese verkiezingen het thema massamigratie het bepalende thema.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Allochtonen, asielwaanzin, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Nationalisme, Patriottisme, soevereiniteit, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

9 reacties op 64% van de Italianen begroet restrictieve migratiepolitiek

  1. Mary zegt:

    Oftewel totaal niet interessant wat dIe man in het Vaticaan vind, leve Salvini!!!!!.

    Geliked door 2 people

  2. trees zegt:

    daar begint de rust weer terug te keren hadden wij maar zo een regering

    Geliked door 1 persoon

  3. fleckie zegt:

    Waarom laat men die 19% , die VOOR. INSTROOM van BARBAARS. volk niet tekenen, dat. ZIJ. garant staan voor minimaal. 5 jaar voor BEGELEIDIng. ‘. en. ONDERHOUD?!*~*~*~*~*~*~*~

    Like

    • bozeoudeman zegt:

      Nou zeg, je bedoelt dat ‘heilige’ mensen als Femke Halsema en Johnnie de Mol dan zelf moeten gaan betalen voor hun hobby? Dat kan niet hoor, daar hebben ze ons, het volk toch voor zodat zij heerlijk door kunnen gaan zich nog heiliger te voelen dan heilig!

      Like

  4. Peter zegt:

    Wordt tijd dat er mensen met verstand in onze regering komen die er zijn voor Nederland ,en niet voor de grillen van een gestoord wijf uit Oost Duitsland .

    Like

  5. Henk Beije zegt:

    Deze procenten zullen ook voor ons eens zo mooie Nederland kunnen gelden !
    Want de autochtone Nederlander heeft ze nooit gevraagd om te komen,en de linkse kliek heeft bloed aan hun handen door deze mensen binnen te halen.
    De instroom van de arbeidsmigranten van de ’60 jaren is nog geen 2% van de huidige aantallen vreemdelingen.

    Like

    • fleckie zegt:

      Die zoveel procent ‘instroom’ van zogenaamde ‘arbeidslustigen’, waaronder o.a. vooral. de. moslems, ( NIET. bekend met het in ‘ ploegen. werken!!’, in. de LIMBURGSE STEENKOLENMIJNEN…vanwege het per dag-deel. Allah op de knietjes moeten vereren, , werd als behoorlijk irritant ondervonden! , door de mijnwerkers, die dan ook protesteerden, vanwege de. ‘ werkonderbreking’. dus. minder. prestatie- geleverd door. voornoemde. ( moslem-personen, dat als uiterst geraffineerd / uitgekookt beschouwd werd!!)*~*~*~*~*~*~*~. JA, ik ben origineel uit de MIJNSTREEK. afkomstig, ( en heb veel vanuit gepensioneerde mijnwerkers meer dan e.e.a. mogen ‘vernemen’!. ) *~*~*~*~*~*~*~

      Like

  6. Bezorgde burger zegt:

    Wat mankeert die overige 36%?
    Hadden zoveel mensen financiële baat bij het ruïneren van hun eigen land?

    Like

  7. trees zegt:

    wij willen ons land terug waarom gaan wij niet in rood wit blauwe hesjes de straat op maak eens een af spraak met elkander ik heb soms genoeg van dat gereageer en alleen kan ik het ook niet

    Like

Plaats een reactie