N-VA-gemeenteraadslid Mechelen opgepakt voor fraude met humanitaire visa, mensensmokkel en afpersing

screenshot_932

Slachtoffers betaalden tot € 10.000,- voor visum dat normaal gezien € 350,- kost

Melikan Kucam [“what´s in a name?!], gemeenteraadslid voor N-VA in Mechelen, is opgepakt omdat hij zich fors zou hebben laten betalen door christenen uit Syrië en Irak om hen aan humanitaire visa te helpen. Dat meldt het parket van Antwerpen. Hij zou tot 10.000 euro gevraagd hebben voor een visum. Voormalig staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken reageert gechoqueerd. “Mocht dit waar zijn, dan is dat ongelooflijk.” De N-VA heeft Kucam inmiddels bij hoogdringendheid in zijn functies geschorst.

Kucam is opgepakt op verdenking van mensensmokkel, criminele organisatie, passieve omkoping en afpersing. Het onderzoek loopt al enkele maanden.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
HLN Be.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, Christenvervolging, corruptie, Criminaliteit, Hypocrisie, Islam, Moslims, Multiculti, Rotzakken, Syrië, Turken, verloedering, Vlaanderen. Bookmark de permalink .

19 reacties op N-VA-gemeenteraadslid Mechelen opgepakt voor fraude met humanitaire visa, mensensmokkel en afpersing

  1. Jackholland zegt:

    En daar is tie weer. Persoon afkomstig uit zandbakregio op machtspositie zetten. En de fraude en corruptie viert weer hoogtij. Wanneer leren we nu eens dat dit bij woestijnvolk gewoon in de genen zit?

    Geliked door 1 persoon

  2. Bert zegt:

    Het is toch wel interessant om te weten dat Theo Francken (minister N-VA) actief de migratie van christenen uit Syrie steunde met humanitaire visa.

    Like

  3. zrast zegt:

    Het is te laat beste mensen, hier komen we nooit meer vanaf. Zal alleen maar erger worden. Ze zijn corrupt tot op het bot, zit in de genen. Ze zijn intussen geïnfiltreerd in de politiek en daardoor hebben ze macht, vervloekte socialisten die ze hebben binnengehaald.

    Like

  4. koddebeier zegt:

    Criminaliteit zit in hun genen.

    Like

  5. ildiko zegt:

    stank voor je dank

    Like

  6. jack black zegt:

    Mein woorden ! Vertrouw niet een Moslim !

    Like

  7. boorzalf zegt:

    Tja, de corruptie viert hoogtij, en in Nederland zal het wel niet anders gaan.

    Like

  8. Republikein zegt:

    Allemaal uitzetten, bespaart tijd en geld, ook die soepkip en zijn grote familie.

    Like

  9. guusvelraeds zegt:

    Mijn grote vraag. Heeft hij dit alleen geflikt of heeft hij ook handlangers binnen het systeem van immigratie en “vluchtelingen” opvang. Als het alleen Christenen betreft die hoge corruptie sommen moesten betalen dan is dat extra wrang. Want zij kunnen algemeen bestempeld worden als echte vluchtelingen. Het overgrote soennitisch zooitje dat deze kant opkomt is dat bepaald niet.

    Like

  10. orelius zegt:

    Ze moeten de politiek , de politie en het leger maar goed vol proppen met asiel ratten , dan komt het allemaal goed.

    Like

  11. neilven zegt:

    De lui moet je geen banen geven bij gemeentes en overheden, ook geen politie enz. of ze vullen hun zakken of ze geven moslims bijzondere privileges. Het houdt niet op met deze mensen, als we zo onvoorzichtig blijven dan is het snel teneinde hier in Europa en dan hebben de moslims het voor het zeggen en wij worden afgeslacht, de enige die dat begrijpt bij ons in Den Haag is Geert Wilders.

    Like

  12. Astrid zegt:

    Opknopen op het stadsplein wellicht? Geheel volgens zijn eigen culturele regels, gewoon om een voorbeeld voor al die andere corrupte varkens te stellen, want dit soort lieden hebben er de wereldvrede voor over om zichzelf te kunnen verrijken. Zeer kwalijk dit.

    Like

  13. Yvonne zegt:

    Een meneer met een echte Belgische naam doet zoiets toch niet ?!
    Het zijn verrijkers ja zich zelf rijker maken

    Like

  14. paulzwueste zegt:

    Natuurlijk weer ’n Turk.

    Like

  15. Steven zegt:

    Hij moest vast zijn VILLA in Turkije nog afbetalen ..

    Like

  16. Henk der Niederlánder zegt:

    Een Turk die corrupt is.
    Je verwacht het niet.
    Toch????

    Like

  17. leefbarbaar zegt:

    Een succesallochtoon.

    Like

  18. Adam zegt:

    Voor alle intellegente hoogbegaafden hier: kijk is langer dan uw neus lang is…

    Kucam is een Assyriër, dus geen Turk en zeker geen Moslim. Hij is een lid van een christelijke gemeenschap in Turkije (zoals er meerder zijn in Turkije).

    Hij is dus een christelijke lid van de nva die op een discriminerende manier enkel christenen helpt voor veel geld.

    Like

  19. Wachteres zegt:

    https://www.hln.be/nieuws/binnenland/francken-kop-van-jut-in-kamer-vandaag-moet-u-die-ngo-s-zo-graag-beschuldigt-erkennen-dat-de-mensenhandelaars-in-uw-partij-zitten~a0d89d06/?utm_source=hln&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter&utm_content=avondkrant&ctm_ctid=3d3cc3fc0b4fb639eee5c23244d608be

    Francken kop van Jut in Kamer: “Vandaag moet u, die ngo’s zo graag beschuldigt, erkennen dat de mensenhandelaars in uw partij zitten”

    Vandaag zei de advocaat van Kucam dat zijn cliënt alle betrokkenheid ontkent en dat hij bovendien zelf informatie over verdachte geldstromen al in juli had gemeld aan Francken.

    Like

Plaats een reactie